Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

11 ωρες downloading για 13gb παιχνδι το next gen μηχανημα της Νintendo. Ευγε. Και εις ανωτερα.

Πλεον 8gb ελευθερο δισκο. Οποτε θελουμε και εξωτερικο. Μιαααα χαρα.

Mεγαλη βελτιωση το update. NOT.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους εχει χεσμενους και καλα κανει. Ποιος μπουφος θελει να ανταγωνιστει νεκρα κουφαρια? Το κοινο του PS360 γενικα δεν θελει να περασει σε νεα κονσολα. Τους φτανει αυτη που εχουν. 

Εδω δε θα συμφωνησω. Οι περισσοτεροι αργα η γρηγορα το πολυ σε 2-3 χρονια θα εχουν παει στην 8η γενια.

Και αντε δεν απευθυνεται σε αυτο το κοινο που εδω και 2 τουλαχιστο χρονια ειναι σου ξαναλεω το 95 αντε 90% να το κανω της console gaming κοινοτητας. Τοτε σε ποιους απευθυνεται; Εχει να δωσει κατι πολυ καλυτερο;

Η μηπως στους pc gamers? εδω αυτοι και μετα βιας αν παρει καποιος ΠΣ4/720

τοτε σε ποιον; Οι νοικυρες ειπαμε τελειωσανε !!

Να στο θεσω αλλιως. Εγω το ειχα στο basket του αμαζον για 3 μερες (ξερεις στη πολυ καλη τιμή που είχε βγει). Με ετρωγε αφανταστα.

Μετα σκεφτηκα: Παιχνιδια δε προκειται να παιξω τωρα εκει. το παιρνω με προοπτικη βαθους χρόνου για Σεπτεμβριο μερια οταν θα εχουν βγει τα πρωτοκλασσατα της Ν καθοτι ολα τα 3rd parties θα τα εχω. Οταν λοιπον το ξανασκεφτηκα ειπα μεσα μου οτι θα πεσει κι αλλο η τιμη οποτε καλο ειναι να περιμένω. Θα μου πεις ποσο να πεσει πια; Ε δε ξερεις ποτε. παντως σαν κινηση θεωρησα πως δεν ηταν σωστη να το παρω τωρα και να καθεται. Δεν εχει να μου προσφερει κατι περισσοτερο

Οταν θα εχει τοτε το συζηταμε

Δημοσ.

Παιδιά ο Ikaruga έχει δίκιο στο ότι η Nintendo δεν μπορεί να σταματήσει τη παραγωγή της κονσόλας και να λανσάρει νέο ισχυρότερο σύστημα. Αυτό θα ήταν άλλο ένα λανθασμένο βήμα το οποίο θα επέφερε τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία και στο κύρος της εταιρίας και σε σχεση με τους devs που ακόμα υποστηρίζουν το σύστημα αλλά και σε σχέση με τους καταναλωτές. Τώρα που μπηκε στο χορό θα πρέπει να χορέψει....

Αυτό που μπορεί και πρεπει να κάνει είναι ενα γενναίο price drop στη τιμή της κονσόλας , φθηνότερη και φιλικότερη  τιμολογιακή πολιτική στα παιχνίδια και ανάπτυξη πολλών τίτλων. Εξάλλου και το 3DS από hardware δε λέει τίποτα σε σχεση με το vita και τα high end κινητά, παρόλα αυτό λόγω του software είναι No1.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τελικά καμία εταιρία δεν μπορεί να τα πηγαίνει καλά ταυτόχρονα και στις επιτραπέζιες κονσόλες και στις φορητές. (ps3-vita , wii u - 3ds)

Δημοσ.

Εννοειτε οτι θα ναι λαθος. Το κακο ειναι οτι εκανε πολλα μαζι και θελει γρηγορο σωσιμο.

Αλλαγη του λειτουργικου και του συνολικου στησιματος του (ειναι για πεταμα), βελτιωση των online υπηρεσιων, βελτιωση της κονσολας

με νεο Revision με ενσωματομενα LAN και μεγαλυτερο δισκο. Δε νοητε σωστο Online me WiFI και δισκο που με ενα download γεμιζει και ειναι τοσο αργος που ενα παιχνιδι των 10γβ κανει 3 ωρες μετρημενες για να γινει install.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι τόσο δυνατό.

Στα επίπεδα του πρώτου xbox πρέπει να είναι. 

Τα στοιχεία μέχρι τώρα σε διαψεύδουν και με επιβεβαιώνουν. Ένας μεγάλος αριθμός multi κυκλοφοριών είναι χειρότερες οπτικά στο Wii U.

Δημοσ.

Bασικα ο NickGT νομιζω εκανε πλακα λεγοντας οτι ειναι στα επιπεδα του 1ου xbox αλα εσυ το παρερμηνευσες. Οπως και να΄χει γιατι το κουραζουμε τοσο ρε παιδια; Καλως ή κακως, το WiiU ειναι κομματακι ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ των PS360 και ο λογος που αυτο δεν εχει φανει ειναι οτι 1ον η Ν δεν εχει βγαλει κανεναν σοβαρο τιτλο που να το δειξει αυτο και 2ον ολα τα multiplatforms ειναι port-αρπαχτες με lead console στην αναπτυξη το x360. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.

Αν το WiiU ειχε την κατα τα αλλα υποσχομενη απο την Ν υποστηριξη των 3rd parties, μονο ΚΑΛΟ θα του εκαναν η εμφανιση των ps4/xbox καθοτι αλλο ειναι να αναπτυσσεις παιχνιδι σε τουμπανο ps4 και μετα να αφαιρεις εδω κι εκει εφφε και textures κλπ για να το τρεξει το WiiU και αλλο ειναι να αναπτυσσεις για x360 και απλα να το μεταφερεις αθικτο στο WiiU. 

Δημοσ.

sheik αυτό που λες δεν θα γινόταν ποτέ, το wii u θα έτρεχε μόνο Ports απο pc-ps3-360 και όχι απο Ps4-xbox με την δύναμη που έχει, τα 3rd party multiplatform ξέραμε οτι θα είχαν ημερωμηνία λήξης την άφιξη των δυνατών κονσόλων,σίγουρα μερικοί τίτλοι που θα βγουν και σε ps3-360 θα βγαίναν και σε wii u αλλα δε θα καθόντουσαν με τπτ να ξοδέψουν τόσο χρήμα για μεταφορά τίτλου απο ps4-xbox στο wii u χωρίς να το βγάλουν και σε Ps3-360 και αν γινόταν αυτό ο κόσμος δεν θα είχε λόγο να αγοράσει τα Ps4-xbox.

σίγουρα τέτοιοι τίτλοι θα υπάρξουν αλλα η πλειοψηφεία των multiplatform ξέραμε οτι δεν θα υπήρχε στο wii u απο την αρχή.

Δημοσ.

Νομίζεις οτι δεν κατάλαβα οτι ήταν ειρωνικό; Δυστυχώς οι εξυπνάδες δεν πιάνουν μπροστά στα clean facts, το οτι δηλαδή το 90% των multi μέχρι στιγμής είναι χειρότερο στο Wii U (πλήν NFS).

Δημοσ.

Εδω δε θα συμφωνησω. Οι περισσοτεροι αργα η γρηγορα το πολυ σε 2-3 χρονια θα εχουν παει στην 8η γενια.

Και αντε δεν απευθυνεται σε αυτο το κοινο που εδω και 2 τουλαχιστο χρονια ειναι σου ξαναλεω το 95 αντε 90% να το κανω της console gaming κοινοτητας. Τοτε σε ποιους απευθυνεται; Εχει να δωσει κατι πολυ καλυτερο;

Η μηπως στους pc gamers? εδω αυτοι και μετα βιας αν παρει καποιος ΠΣ4/720

τοτε σε ποιον; Οι νοικυρες ειπαμε τελειωσανε !!

Να στο θεσω αλλιως. Εγω το ειχα στο basket του αμαζον για 3 μερες (ξερεις στη πολυ καλη τιμή που είχε βγει). Με ετρωγε αφανταστα.

Μετα σκεφτηκα: Παιχνιδια δε προκειται να παιξω τωρα εκει. το παιρνω με προοπτικη βαθους χρόνου για Σεπτεμβριο μερια οταν θα εχουν βγει τα πρωτοκλασσατα της Ν καθοτι ολα τα 3rd parties θα τα εχω. Οταν λοιπον το ξανασκεφτηκα ειπα μεσα μου οτι θα πεσει κι αλλο η τιμη οποτε καλο ειναι να περιμένω. Θα μου πεις ποσο να πεσει πια; Ε δε ξερεις ποτε. παντως σαν κινηση θεωρησα πως δεν ηταν σωστη να το παρω τωρα και να καθεται. Δεν εχει να μου προσφερει κατι περισσοτερο

Οταν θα εχει τοτε το συζηταμε

Στοχευει σε αυτους που στοχευε παντα. Καλως ή κακώς το κοινο του PS360 ειτε θα αγορασει ετσι και αλλιως το μηχανημα για αυτα τα κορυφαια παιχνιδια που προκειται να βγουν ειτε το εχουν χεσμενο παντελως βαζοντας για αλλη μια φορα την γελοια ταμπελα "εγω δε γουσταρω Mario". Η nintendo δεν μπορει να "πεισει" τον hardcore gamer να δοκιμασει τα παιχνιδια της γιατι ειναι απολυτα γνωστο οτι ή γουσταρεις τρελα παιχνιδια nintendo ή απλα δεν σε ενδιαφερουν. Ενδιαμεσο εδαφος δεν υπαρχει. Εχθροι ή φιλοι λοιπον. 

Να στο πω και διαφορετικα αυτος που θελει να παιξει ενα Xenoblade, ενα Metroid, ενα Fire Emblem και γενικα οτι εμφανιστει αποκλειστικα για το μηχανημα δεν θα το σκεφτει αν ειναι ποιο δυνατο ή αν εχει 4 σκιες περισσοτερες το μοντελο του κεντρικου χαρακτηρα ή δεν ξερω και εγω τι αλλο. Θελει το παιχνιδι. Αν καποιος ειναι τοσο μπουφος ετσι ωστε να ακυρωσει ολοκληρο line-up απο παιχνιδια που -θελει- να παιξει μονο και μονο επειδη το μηχανημα ειναι "αδυναμο" ε τοτε συγνωμη κιολας αλλα αυτος δεν ειναι gamer. Παπαρας ειναι. Και προσεξε κιολας ε, τα παιχνιδια αυτα που θα ειναι για το μηχανημα θα ειναι περα για περα playable. Δεν θα δεις τραγικοτητες τυπου Skyrim και Bayonetta στο PS3. 

Δημοσ.

Νομίζεις οτι δεν κατάλαβα οτι ήταν ειρωνικό; Δυστυχώς οι εξυπνάδες δεν πιάνουν μπροστά στα clean facts, το οτι δηλαδή το 90% των multi μέχρι στιγμής είναι χειρότερο στο Wii U (πλήν NFS).

Ε οχι και ειρωνικό.

Τώρα που το σκέφτομαι και το πρώτο Xbox μάλλον πιο δυνατό είναι.

Δημοσ.

ikaruga νομίζω ήρθε η ώρα να πανηγυρίσεις , δεν θα είναι το wii u η χειρότερη κονσόλα της αγοράς,τουλάχιστον στο wii u ξέρουμε οτι θα βγουν παιχνίδια χαχαχα. πωπω κόλαση θα γίνει σήμερα ,ετοιμάζω ποπ κορν χαχαχαχα

Δημοσ.

Ρε skanjo ηρεμησε ρε φιλε ημαρτον με τις τρολιες. Το οτι δεν δειξαν τπτ σημερα σημαινει πως τα φυλανε για την Ε3. Ουτε εμενα μου αρεσε η παρουσιαση, αθλια ηταν και μονο για αμερικανακια, τον υπολοιπο κοσμο τον εγραψαν στα παπαρια τους αλλα ολοι ξερουμε οτι εχει την στηριξη ολων των 3rd party οποτε το να λεμε δεν θα βγουν παιχνιδια ειναι χαζο.

Δημοσ.

μάλλον δεν ξέρεις τι είναι το trolling sheik, δεν τρολλάρω απλά είμαι χαρούμενος με τον όλο ντόρο που γίνεται και αποδεικνείεται οτι είχα δίκαιο για το κουτί της μς, οτι θα έχει όλα τα Multi θα τα έχει αλλα θα έχει και halo 5 ,6,7 and 8 anddd 9 χαχαχα δεν μπορώ έχω πέσει απο την καρέκλα,

χωρίς πλάκα τώρα το wii u μετά απο αυτή την παρουσίαση βγαίνει κερδισμένο και εσύ αν το βλέπεις σαν τρόλλινγκ αυτό δεν φταίω εγώ.

Δημοσ.

@ikarouga κανε χαρες μετα το σημερινο του ΧΒΟΧ

Αμα βγαλει και κανα καλο χαρτι η σονυ (υψηλη τιμη, αποκλεισμο used games) βλεπω το U να ξε-πατωνει !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...