Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δεν εισαι ''μπουρτζοβλαχος gamer της πλακας'' αν εχεις μια εκ των ps360. Αν εχεις μια απο τις 2 εχεις το 90% των games αυτης της γενιας.Μην τις βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι με το wii. To wii δεν θα μπορουσε να ειναι main console.Οι παραπανω θα μπορουσαν. Εγώ πάντως δεν ξέρω τι ποσοστά λες, αλλά για μένα όπως δεν είναι σοβαρός core gamer, όποιος δεν έπαιξε Ni no kuni, Read Dead Redemption και Alan Wake σε αυτή τη γενιά, ομοίως δεν είναι σοβαρός core gamer όποιος δεν έπαιξε Mario Galaxy και Xenoblade Chronicles. Δεν ξέρω τι πάει να πει "main console". Εγώ προσωπικά δεν κοιτάζω ποσότητα στα games, κοιτάζω ποιότητα. ούτε τα Ps4/xbox θα έχουν να κάνουν με origin Έχεις κάποιο link για αυτό; Εγώ ποντάρω το PS3 μου πάντως, ότι τα επόμενα twins θα έχουν σίγουρα origin τουλάχιστον στους τίτλους της EA.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Τα δε first party studios των Sony και MS ποτε δεν μπορουσαν να φτασουν τα παιχνιδια τους σε πωλησεις αυτα των third party εταιριων. Της nintedo μπορουσαν και μπορουν και τα ξεπερνουν κιολας. Αυτο ειναι αποδειξη ως προς τη "δυναμη" που κατεχουν τα IP της nintendo. Eτσι οπως το θετεις δεν μπορω να διαφωνησω.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Το GC σε καμια των περιπτωσεων δεν ειχε την πληρης υποστηριξη της ΕΑ. Ελειπαν παιχνιδια οπως Burnout 3 και πολλα ακομα. Τα μονα παιχνιδια τα οποια συνεχιζαν κανονικα απο ΕΑ ηταν τα FIFA. Ενδιαμεσα υπηρχαν αρκετα της ΕΑ αλλα οχι ολα. Κατα δευτερον η ΕΑ αντιμετωπιζει σοβαρα οικονομικα προβληματα τη δεδομενη στιγμη, κανει περικοπες, μειωσεις και μειωνει και την κλιμακα των κυκλοφοριων της και το ευρος των πωλησεων της. Αυτη η "επιθεση" που κανει προς την nintendo ειναι βολικη γιατι και τα εσπασαν στη χρηση του Origin αλλα και θα ειναι σοβαρος παραγοντας για τη μειωση που ψαχνουν και να κοψουν κοστος. Μια χαρα η δικαιολογια "wiiu is crap" και τσουπ αμεσως αμεσως φευγει ενα κομματι απο τις expected πωλησεις γι αυτη τη χρονια προς τους shareholders. Γιατι δεν κανει το ιδιο και με το 3DS? Ουτε αυτο το υποστηριζει αλλα εκει κραταει το στομα της κλειστο, απλα δεν το υποστηριζει γιατι δεν ξερει τι να πει. Πειρατεια δεν εχει, πωλησεις με το τσουβαλι κανει οσο περναει ο καιρος, το hardware μια χαρα ισχυρο ειναι...γενικα τουμπεκι ψιλοκομμενο για το 3DS...αλλα και παλι δεν το υποστηριζει. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια λοιπον? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω τι πάει να πει "main console". Εγώ προσωπικά δεν κοιτάζω ποσότητα στα games, κοιτάζω ποιότητα. Kαι εγω,αλλα η ποσοτητα φερνει μαθηματικα και ποιοτητα. Main console για μενα σημαινει αυτη που παιζει πανω απο το 80%-90% των παιχνιδιων που κυκλοφορουν. Main console θα μπορουσε να ειναι το snes ας πουμε(μιας και μιλαμε για Ν εδω )
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Eτσι οπως το θετεις δεν μπορω να διαφωνησω. Εδω μεχρι και η Disney ενδιαφερεται αμεσα για την αποκτηση της nintendo. Τι σου λεει αυτο λοιπον? Σκεψου την ποιοτητα των παιχνιδιων της nintendo με τις διαφημιστικες ικανοτητες της Disney. World domination μεσω gaming
gkalas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εδω εδειχνε πανεμορφο το mario galaxy στο wii δε θα μπορεσουν να φτιαξουν ενα πολυ ομορφο οπτικα Mario στο wii u?Για ποια αδικια μιλας?Και το skyward sword και τα mario galaxy ηταν πανεμορφα οπτικα. Edit:http://aussie-gamer.com/news/ubisoft-strikes-back-at-wii-u-criticism-pledges-support/
NickTG Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Site: http://www.gamespot.com/news/yakuza-1-and-2-hd-bundle-hitting-wii-u-in-japan-6408512">Yakuza 1 & 2 HD bundle hitting Wii U in Japan 1
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Kαι εγω,αλλα η ποσοτητα φερνει μαθηματικα και ποιοτητα. Main console για μενα σημαινει αυτη που παιζει πανω απο το 80%-90% των παιχνιδιων που κυκλοφορουν. Main console θα μπορουσε να ειναι το snes ας πουμε(μιας και μιλαμε για Ν εδω ) Οχι απαραιτητα, 10 σουβλακια απο τον Γρηγορη τον "καθαρο" δεν μας κανουν ισα με ενα σπεσιαλ γκουρμε γευμα ποιοτητας φρεσκοετοιμασμενο απο master chef. Επισης δεν υπαρχει main console για καποιον σοβαρο gamer. Απλα δεν υπαρχει. Θελει 2-3 απο εδω, 2-3 απο εκει, 2-3 απο παραδιπλα. Ετσι γινεται δουλεια μονο. Πολλες φορες ομως πρεπει να αποφασισει τι θελει και τι ψαχνει και να θυσιασει καποια για χαρη αλλων. Για εμενα τα παιχνιδια της Nintendo (αυτα τα 2-3-10 που εχει) ειναι το main focus μου. Δηλαδη δεν μπορω καν χωρις αυτα συνεπως για εμενα παει nintendo console + κατι αλλο. Απο την αλλη ουτε χωρις Disgaea - Demon Souls την εβγαζα οποτε κανε μονος σου τα "μαθηματικα" εδω αν μπορεις. Δεν υπαρχει "λογικη" και "μαθηματικα" σε αυτα τα πραγματα. Επι ευκαιρια ακομα και παλιοτερα δεν τη βγαζαμε μονο με μια κονσολα. Σε μια περιοδο που κυριαρχουσαν οι ανταλλαγες, οι δανισμοι, τα συνεταιρικα buy-outs και ο καθενας ειχε το μηχανημα σπιτι του ανα εβδομαδα . Γενικα δεν μπορουσαμε ποτε με μονο μια κονσολα. Το μοναδικο μηχανημα που θα μπορουσε να πλησιασει τον ορο (αλλα και παλι οχι) ηταν το PS2. Ειχε οπως λες το 80-90% των παιχνιδιων πανω του. Ακομα και αυτο ομως δεν ηταν αρκετο για σοβαρο gamer.
cortaN@ Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Site: http://www.gamespot.com/news/yakuza-1-and-2-hd-bundle-hitting-wii-u-in-japan-6408512">Yakuza 1 & 2 HD bundle hitting Wii U in Japan Αν τα φέρουν Ευρώπη, πρόκειται για πολύ καλή φάση.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ειχε οπως λες το 80-90% των παιχνιδιων πανω του. Ακομα και αυτο ομως δεν ηταν αρκετο για σοβαρο gamer. Φυσικα παιζουν ρολο οι προτιμησεις,αλλα αν θες να παρεις μια,αυτη που εχει το 90% των παιχνιδιων αρκει.ΕΙΔΙΚΑ οταν δεν προλαβαινεις τα παιξεις ουτε αυτα ολα. Με μια εκ των ps360 δεν προλαβαινεις,εκτος αν παιζεις 2-3 κατηγοριες μονο(αυτα που λεγαμε για το plus). Aν παιζεις πχ μονο fighting ή μονο racing ,θες ολες τις κονσολες. Αυτος ειναι σοβαρος gamer? Αυτο που τα παιζει σχεδον ολα τι ειναι? Τεσπα,αν παιζεις τα παντα σου περισσευει το ps3 ή το 360,οχι μονο σου φτανει.Δυστυχως δεν θα προλαβεις να το ευχαριστηθεις στο 100%. Απο κει και περα η ποσοτητα φερνει μαθηματικα ποιοτητα.Δεν ειπα οτι η ποσοτητα ειναι καλυτερη απο την ποιοτητα.Μπερδευτηκες. Τα περισσοτερα παιχνιδια/περισσοτερη υποστηριξη,φερνουν θελουμε δεν θελουμε και την ποιοτητα. Αν βγαινει 1 παιχνιδι σε μια κονσολα για καθε 5 της αλλης,ε με τις πιθανοτητες παιζεις και ειναι πιο πιθανο σε αυτην με τα 5 να βρεις καλυτερα πραγματα. Εκει λεω οτι ειναι απλα μαθηματικα.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Σιγά μην δώσουμε κάνα χιλιάρικο για να πάρουμε όλες τις κονσόλες, όταν μόνο με μια παίζεις σχεδόν τα πάντα πλήν τα exclusives της άλλης. Δηλαδή αν εμένα δεν μου αρέσει το Mario και το Zelda, και αντίστοιχα το Gears και το Halo, γιατί να πάρω Wii U και Xbox αν με καλύπτει μόνο το PS δηλαδή; Σωστός και μη σωστός gamer δεν υπάρχει, είναι καθαρά υποκειμενικό επιχείρημα. 1
mtzs Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Με το Wii ομως και το WiiU κατα πως παει το πραγμα δεν παιζεις τα παντα. Αυτο ειναι το αντικειμενικο !!! Σεβαστο το υποκειμενικο το να θες/γουσταρεις/τρελενεσαι με τα μαριο-μετροιντ-ζελντα. Αλλα εκει υπεισερχεται θεμα γουστου και οχι αντικειμενικοτητας.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Φυσικα παιζουν ρολο οι προτιμησεις,αλλα αν θες να παρεις μια,αυτη που εχει το 90% των παιχνιδιων αρκει.ΕΙΔΙΚΑ οταν δεν προλαβαινεις τα παιξεις ουτε αυτα ολα. Σε ποιον αρκει? Γιατι σε εμενα σιγουρα δεν αρκει ισως γιατι το 90% των παιχνιδιων να μου περναν σχεδον απαρατηρητα. Εκτος απο το γουστο ομως υπαρχει και το συναισθημα "τωρα θελω να παιξω αυτο το παιχνιδι". Αν το παραθυρο χρονου κλεισει τοτε το πιθανοτερο ειναι αυτο το παιχνιδι να μην το παιξω ποτε. Βλεπε τη συλογη μου του PS3 που σε λιγες μερες θα θυσιαστει κατα ενα σεβαστο ποσοστο για να αποκτησω το τελευταιο Fire Emblem και ισως το Persona 4 golden αν φτασουν τα φραγκα απο τη θυσια. Δε σημαινει οτι δεν αγαπαω τα θυσιασμενα παιχνιδια, αλλα θα θυσιαστουν για καποιο που θελω ΤΩΡΑ γιατι εχω την ορεξη. Επισης οπως ακριβως ειπες τυχαινει να ειμαι τυπος που παιζει σχεδον τα παντα απο ολα τα ειδη και ξερω πολυ καλα και ακριβως αυτο που θελω και ψαχνω. Μαλλον ειμαι απο τους λιγους. Ετσι λοιπον αυτη τη γενια δεν θα μπορουσα χωρις τα hardcore παιχνιδια της nintendo και σια, δεν θα μπορουσα χωρις Demon/Dark Souls, Disgaea, Valkyria Chronicles (το οποιο εφαγε corrupt το save και δεν ξαναξεκινησα ακομα αλλα που θα παει) και καποια ακομα. Λιγα και καλα απο καθε κονσολα. Δεν εχω καμια αμφιβολια οτι και το WiiU θα μου ειναι 100% απαραιτητο σχετικα συντομα. Για τις αλλες κονσολες κραταω πισινη κυριως γιατι υπαρχει το αμφιβολο online/social κομματι και επισης γιατι η ευκολια port και development του PC σε αυτη τη γενια θα μεγαλωσει απιστευτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Κρινοντας απο την αποψη σου για το Plus που δινει συνεχεια ΑΑΑ τιτλους και δεν εβρισκες καποιο ενδιαφερον,καταλαβαινω οτι παιζεις συγκεκριμενα παιχνιδια(και γουσταρεις αυτα της Ν).Αυτα που αναφερεις απο ps3 πχ ειναι συγκεκριμενα.(rpgs). Σεβαστο. Ειναι απολυτα λογικο λοιπον και κατανοητο να επιβαλεται στην περιπτωση σου να ψαξεις σε περισσοτερες κονσολες τα παιχνιδια που επιθυμεις.Καθως παιζεις λιγα και καλα(για σενα) οπως λες. Εμενα μου φτανει και μου περισσευει.η μια που παιζει τα περισσοτερα εκει εξω. Αν βαλω σε λιστα τα παιχνιδια που ευχαριστηθηκα και αυτα που εχω ακομα να παιξω δεν θα φτασει ενα ποστ. Τα εχω σε text στο λαπτοπ,οπως και αυτα που εχω τελειωσει.Κυριολεκτικα ειναι αλλα τοσα που περιμενουν. Τι να την κανω εγω την αλλη κονσολα? Αυτη ειναι η δικη μου πραγματικοτητα τι να κανουμε. Για συγκεκριμενα παιχνιδια..ισως.Αν ηθελα ας πουμε μαριο ντε και καλα θα αγοραζα λογικα Ν κονσολα.Ευτυχως δεν καιγομαι,αν και αναγνωριζω την ποιοτητα τους.
hollow_83 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Το θεμα ειναι οτι ο καθενας μιλαει για την παρτη του και με βαση τα γουστα του ή την παραξενια του, δε ξερω και δε νομιζω αν η κοινοτητα ενως gaming φορουμ αντικατροπτιζει το συνολικο ποσοστο των gamers ανα τον κοσμο, και δε μπορω να πιστεψω οτι και οι 80 εκατομυρρια που εχουν Xbox ή PS3, εχουν και το αναποδο. Πολυ πιθανον να εχουν Wii, αλλα οπως εχει χιλιοειπωθει με το Wii δε βγαζεις την γεννια, με μια εκ των αλλων δυο εισαι μια χαρα και απλα χανεις 5 - 10 παιχνιδια αποκλειστικα. Τα οποια στην τελικη μπορεις να παιξεις νοικιαζοντας ενα μηχανημα ή δανειζοντας το απο καπου. Tο κραξιμο που τρωει το Wii U, εγω το βλεπω λογικο, η κονσολα φενεται να ειναι υποδυεστερη απο τα αλλα δυο νεα μηχανηματα, ειναι αρχιτεκτονικης PPC, ο εσωτερικος της χωρος ειναι μικρος, το online κομματι χαλια, το Οs χαλια, τα παιχνιδια που ηδη κυκλοφορουν ειναι στο συνολο τους λιγο χειροτερα απο τα αντιστοιχα στο PS3 - Xbox, και δεν εχουν κανει πωλησεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα