ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Παιδια μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας, οι κονσολες της Nintendo διαχρονικα παιζανε και λειτουργουσαν με τους αντιθετους κανονες. Παραδειγμα η ΕΑ δεν υποστηριζει το WiiU, boo-fucking-hoo, απο καποιο σημειο και μετα ουτε το GC υποστηριζαν και δεν μιλαμε για N64 γιατι εκει κλαιμε αλλα ειναι η μοναδικη εταιρια με προιοντα τα οποια δεν πουλανε και δεν εχουν σχεδον κανενα ενδιαφερον απο το κοινο της nintendo. Το αντιστροφο ισχυει για Sony και MS, αν παραδειγμα η ΕΑ δεν υποστηριξει το PS4 τοτε η Sony ειναι νεκρη χωρις πολλα πολλα οπως και η Microsoft (ακομα περισσοτερο αυτη που εχει 100% αναγκη τους third party). Επισης μην ακουω για ΕΑ, εταιρια που δουλευει αποκλειστικα με βαση τα νουμερα και τιποτε παραπανω και μαλιστα προσπαθει να υποστηριξει την μπιζνα της κανοντας αμεσα κακο σε αλλους. Ωραιο το αρθρακι και η αποψη του τυπακου εχει 2-3 καλα σημεια αλλα του διαφευγει οτι μιλαει για την nintendo. Η μοναδικη εταιρια εκει εξω που μπορει να κανει το απιστευτο να δουλεψει σωστα. Αν θελει να σκισει θα σκισει αλλα το παιρνει πολυ χαλαρα τωρα. Ισως γιατι δεν μπορει να αντιληφθει σε ποσο βαθυ λακο πεφτει οσο περναει ο καιρος. Και του πουστη επιτελους σταματηστε να ασχολειστε με πειρατειες και δικαιωματα και παπαριες και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Ελεος, ελεος πραγματικα. Χανετε την ουσια και σπαταλατε λεφτα σε μαυρες τρυπες που μονο κακο θα σας κανουν στην πορεια.
skanjos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 ikaruga αν νομίζεις οτι η νιντέντο το πέρνει χαλαρά κάνεις λάθος,έχει πάρει φωτιά ο κώλος τους εδώ και 2-3 μήνες και να δεις που όπου να είναι θα φτάσουν τα πρώτα μισοτελειωμένα games της νιντέντο απλά για να υπάρχει κάτι. ίσως να είναι και η χαριστική βολή για την κονσόλα αυτό.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Το παιρνει αρκετα χαλαρα, λεγεται σχεδιο. Επειδη οι gamers γενικοτερα (και ειδικα οι νεοτεροι) ειναι κακομαθημενα και εχουν μαθει να τα παιρνουν ολα στο πιατο ετοιμα λογο της εκρηξης του social στοιχειου τα τελευταια χρονια δεν σημαινει οτι ο κωλος της nintendo εχει παρει φωτια. Φανταζομαι οτι σιγουρα αισθανεται την πιεση του χρονου που ειναι εναντιον της αλλα δεν προκειται να κανει βεβιασμενες κινησεις και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν προκειται να δεις μισοτελειωμενους τιτλους προς κυκλοφορια απο πλευρας nintendo. Πιστεψε με προτιμαει να σκοτωσει το hardware παρα το software. Δεν προκειται -ποτε- να θυσιασει την ποιοτητα των IP της για χαρη μιας βεβιασμενης -και καλα- υποστηριξης προς το hardware της. Κινησεις πανικου δεν βοηθαν σε τιποτα την nintendo αλλα ουτε και εμας τους gamers. Νομιζω το 3DS ειναι αρκετη αποδειξη αυτου. Την ιδια αντιμετωπιση θα λαβει και το WiiU εν καιρο. Γνωριζει πολυ καλα τη χηνα με τα χρυσα αυγα που εχει και γι αυτο δεν ειναι τυχαιο που ακομα και η Disney ενδιαφερεται για την αγορα της -σημερα- κιολας αν ηταν δυνατον. 1
skanjos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 θα δείξει ,αν βγάλει χάλια παιχνίδι και πάρει άκυρα reviews τότε κάποιοι νιντεντο φανς θα πουν οτι οι reviewers θάβουν απλά το wii u και οτι το παιχνίδι είναι καλύτερο και θα βασίσουν την άποψη τους στις πωλήσεις του παιχνιδιου. τα ξέρω Ikaruga δεν χρειάζεται να τα δω ... τόσα χρόνια στα φόρους ξέρω και τους νιντέντο φανς,και τους ms bots και τους καμμένους της σόνυ. εσύ νομίζεις οτι το πέρνει χαλαρά εγώ νομίζω οτι πήρε ο κώλος τους φωτιά ,να δούμε ποιός θα έχει δίκαιο.
panther_512 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εντάξει, δεν χρειάζεται να μπείτε σε αυτό το φαύλο κύκλο υποθέσεων. Η κατάσταση είναι τέτοια με το Wii U, που δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε με σιγουριά το τί θα ακολουθήσει στο προσεχές μέλλον. Μόνο για το τώρα μπορούμε να πούμε τί γίνεται. Και αυτή τη στιγμή το Wii U δεν τα πάει καλά και δέχεται αρνητική δημοσιότητα. Το αν έχει η Νιντέντο στρατηγική (και το ποιά στρατηγική είναι αυτή) για το όλο θέμα, είναι κάτι που θα φανεί εκ του αποτελέσματος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Το αντιστροφο ισχυει για Sony και MS, αν παραδειγμα η ΕΑ δεν υποστηριξει το PS4 τοτε η Sony ειναι νεκρη χωρις πολλα πολλα οπως και η Microsoft (ακομα περισσοτερο αυτη που εχει 100% αναγκη τους third party). Aυτο δεν το ξερουμε.Ουτε το αν θα επιβιωνε η sony και η MS χωρις ΕΑ,ουτε αν θα επιβιωσει η Νιντεντο. Αλλα δεν καταλαβαινω την σιγουρια σου.Ειδικα η sony εχει τοσα first party studios. Για μενα η σημερινη ΕΑ ειναι πολυ σημαντικοτερη απο την ΕΑ που ''εφαγε'' το dreamcast. Δυσκολα θα ηταν για ολους σημερα. Απο την αλλη εχουμε μαθει να σκοτωνουμε κονσολες απο το πρωτο εξαμηνο και δεν βαζουμε μυαλο.Βλεπε ps3 στην αρχη του,3ds κ.α. Δεν εχει κριθει τιποτα,ακομα και αν οι ενδειξεις δεν ειναι καλες. Θα μπορουσε να παιξει διαφορετικα η Ν σιγουρα.Αυτην την χρονια που δεν υπηρχαν νεες κονσολες,θα μπορουσε να βγαλει ολα τα δυνατα οπλα.Οκ δεν το εκανε και για μενα εχασε απο αυτο,αλλα τα δυνατα οπλα υπαρχουν οπως και κοσμος που δεν θα τα χασει. Ας περιμενουμε Ε3.
skanjos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Panther και με τον Ikaruga δεν διαφωνώ απλά υποθέσεις κάνουμε για το μέλλον σε σχέση με τις εμπειρίες που έχει ο καθένας, φυσικά παντα το αποτέλεσμα θα δείξει απλα γιαυτό είναι και τα φόρουμ να γίνονται τέτοιες συζητήσεις,σόβομαι τις απόψεις απο ορισμένα άτομα σε αυτό το φόρουμ και μαρέσει να συζητάω μαζί τους και να βλέπω τι σκέφτονται σε αντίθεση με κάποιους(titanomaxos )χαχαχα
gkalas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 θα δείξει ,αν βγάλει χάλια παιχνίδι και πάρει άκυρα reviews τότε κάποιοι νιντεντο φανς θα πουν οτι οι reviewers θάβουν απλά το wii u και οτι το παιχνίδι είναι καλύτερο και θα βασίσουν την άποψη τους στις πωλήσεις του παιχνιδιου. τα ξέρω Ikaruga δεν χρειάζεται να τα δω ... τόσα χρόνια στα φόρους ξέρω και τους νιντέντο φανς,και τους ms bots και τους καμμένους της σόνυ. εσύ νομίζεις οτι το πέρνει χαλαρά εγώ νομίζω οτι πήρε ο κώλος τους φωτιά ,να δούμε ποιός θα έχει δίκαιο. Δε νομιζω αν το παιχνιδι δεν ειναι καλο να βγουν και να πουνε βλακειες.Εδω στα Mario Galaxy που ειχαν δεκαρια απο τα reviews και εβλεπα Nintendo Fans και ελεγαν οτι το παιχνιδι δεν ειναι για δεκα (για μενα ειναι).Οταν βγαινει ομως ενα gamespot και δινει 4,5 στο zombi u και εγω παιζοντας το (και οσοι αλλοι το επαιξαν) το βαθμολογησα με 8 τουλαχιστον τοτε θα βγω και θα κραξω εννοειται.Γενικα συμφωνω οτι η Nintendo δε τα παει καλα αλλα πιστευω οτι η λυση για να τα παει καλα ειναι να παρουσιασει παιχνιδαρες και οχι μισοτελειωμενα παιχνιδια απλα για να δωσει στον κοσμο κατι να ασχολειται.Αλλωστε τα ips της Nintendo ξεχωριζαν παντα για την ποιοτητα τους.
skanjos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 gkalas το έπαιξα το zombie u δεν είναι για 4.5 αλλα δεν είναι ούτε για πάνω απο 6 , ένα repetitive game που κοπανάς ζόμπι στο κεφάλι με ένα bat είναι, αν υπήρχαν άλλα games στο wii u ούτε θα άγγιζε, ο λόγος που το βάλανε 4.5 είναι επειδή είχε hype το παιχνίδι και δεν έφερε το αποτέλεσμα. φυσικά με την φαντασία μπορείς να το δεις καλό παιχνίδι,να πηγαίνεις αργά και γενικά να προσπαθήσεις να μπείς στο κλίμα του κτλπ αλλα why bother? α ξέχασα επειδή δεν έχει άλλους τίτλους το wii u. το gamespot έδωσε και χαμηλή βαθμολογία στο zelda skyward sword που λένε οτι είναι απο τα καλύτερα ζέλντα, δεν το έχω παίξει ακόμα αλλα έχω ακούσε πολύ καλά λόγια,ίσως όταν κάνω ντουκί Pc να το παίξω σε full hd εκει πέρα...
gkalas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Διαφωνω φιλε skanjo.Εγω πηρα το zombi u με το σκεπτικο να δω το tablet και τη χρηση του (το καταφερε αψογα) και να παιξω ενα survival horror που το καταφερε ακομα καλυτερα.8 του βαζω για τα glitches.Αν δε τα ειχε αυτα θα του εβαζα παραπανω.Αυτα που ηθελα μου τα εδωσε και με το παραπανω.Απο το dead space 1 ειχα να παιξω παιχνιδι που πηγαινα τοιχο τοιχο.Περα απο αυτο ομως να ξερεις οτι ειμαστε πολυ αυστηροι με τη Nintendo.Οταν ειχα πρωτομπει στο ninty.gr νομιζα οτι ειχα μπει σε foroum με haters.Μπορει η Nintendo να φημιζεται για τα μεγαλυτερα fanboys και τους μεγαλυτερους haters αλλα να ξερεις ειμαστε και πολυ απαιτητικοι με τα παιχνιδια της.
skanjos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 gkalas εγώ δεν είμαι φαν απο εταιρίες ή απο κονσόλες,αλλα φαν απο παιχνίδια, αν πας στο 3ds section θα νομίζεις οτι είμαι 3ds fanboy ,δεν είμαι απλά μου αρέσουν τα παιχνίδια στην κονσόλα το ίδιο ισχύει και για το ps3 το ίδιο ίσχυε και για το wii που το πήρα day1 και περίμενα και μια μικρή ουρά απο τις 8 το πρώι χαχα. το θέμα είναι άλλο με το wii u ,δεν έχει παιχνίδια και δεν θα έχει καθόλου 3rd party μόλις βγούν οι νέες κονσόλες, η εα έκανε στην άκρη γιατί δεν την συμφέρει να βγάζει παιχνίδια για το ps4/xbox και να βγάζει διαφορετική βέρσιον για το wii u,σε λίγο θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες και το wii u θα έχει μόνο τα exclusives της νιντέντο ,μέχρι να αποφασίσει και η νιντέντο να κάνει canned την κονσόλα αν συνεχίσει την ίδια πορεία και να δεις ένα life cycle 3-4 χρονών για το wii u και να το αντιμετοπίσουν σαν ένα addon του wii και όχι σαν full next gen console,εικασίες κάνουμε, μπορεί να βγει και πρώτο σε πωλήσεις και σε games το wii u και εγώ να κερδίσω και το joker(χωρίς να έχω παίξει). λέμε τώρα.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Aυτο δεν το ξερουμε.Ουτε το αν θα επιβιωνε η sony και η MS χωρις ΕΑ,ουτε αν θα επιβιωσει η Νιντεντο. Αλλα δεν καταλαβαινω την σιγουρια σου.Ειδικα η sony εχει τοσα first party studios. Για μενα η σημερινη ΕΑ ειναι πολυ σημαντικοτερη απο την ΕΑ που ''εφαγε'' το dreamcast. Δυσκολα θα ηταν για ολους σημερα. Η nintedo επιβιωνει απο εποχες N64 χωρις ΕΑ με σχετικη ανεση. Ταυτοχρονα η οποια υποστηριξη της ΕΑ σε μηχανημα της nintendo τα ιδια τα παιχνιδια δεν ειχαν τις πωλησεις που εχουν στις αλλες κονσολες. Μιλαμε για τεραστιες διαφορες. Παραδειγμα αν εκανε το Medal of honour 5 μυρια πωλησεις στο Χbox τοτε στο GC θα εκανε κατι λιγα χιλιαρικα (βαζω το Xbox και το GC γιατι ηταν πολυ κοντα σε πωλησεις μεταξυ τους σαν μηχανηματα). Τα δε first party studios των Sony και MS ποτε δεν μπορουσαν να φτασουν τα παιχνιδια τους σε πωλησεις αυτα των third party εταιριων. Της nintedo μπορουσαν και μπορουν και τα ξεπερνουν κιολας. Αυτο ειναι αποδειξη ως προς τη "δυναμη" που κατεχουν τα IP της nintendo. Ακομα και οι ποιο hardcore τιτλοι της (βλεπε metroid) κανουν κατι λιγα μυρια σε πωλησεις τη στιγμη που αλλο στουντιο θα πηδουσε απο τη χαρα του αν καταφερνε εστω και μισο μυριο.
gkalas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 gkalas εγώ δεν είμαι φαν απο εταιρίες ή απο κονσόλες,αλλα φαν απο παιχνίδια, αν πας στο 3ds section θα νομίζεις οτι είμαι 3ds fanboy ,δεν είμαι απλά μου αρέσουν τα παιχνίδια στην κονσόλα το ίδιο ισχύει και για το ps3 το ίδιο ίσχυε και για το wii που το πήρα day1 και περίμενα και μια μικρή ουρά απο τις 8 το πρώι χαχα. το θέμα είναι άλλο με το wii u ,δεν έχει παιχνίδια και δεν θα έχει καθόλου 3rd party μόλις βγούν οι νέες κονσόλες, η εα έκανε στην άκρη γιατί δεν την συμφέρει να βγάζει παιχνίδια για το ps4/xbox και να βγάζει διαφορετική βέρσιον για το wii u,σε λίγο θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες και το wii u θα έχει μόνο τα exclusives της νιντέντο ,μέχρι να αποφασίσει και η νιντέντο να κάνει canned την κονσόλα αν συνεχίσει την ίδια πορεία και να δεις ένα life cycle 3-4 χρονών για το wii u και να το αντιμετοπίσουν σαν ένα addon του wii και όχι σαν full next gen console,εικασίες κάνουμε, μπορεί να βγει και πρώτο σε πωλήσεις και σε games το wii u και εγώ να κερδίσω και το joker(χωρίς να έχω παίξει). λέμε τώρα. Εχω οτι κονσολα εχει κυκλοφορησει απο το atari και μετα και εχω παιξει οτι παιχνιδαρα βγηκε σε οποιαδηποτε πλατφορμα αρα fanboy εταιριας δεν ειμαι ομως εναν τεραστιο σεβασμο και παραπανω αγαπη εχω στη Nintendo.Αυτα στα γραφω για να μη νομιζεις οτι εχω παρωπιδες.Η EA σταματησε τη συνεργασια με τη Ninty λογο origin και μονο.Ποτε δε πουλουσε τρελά στις κονσολες της ninty και ουτε και τωρα θα το εκανε.Και μονο απο τι συμπεριφορα του ξεκατινιασματος καταλαβαινεις οτι εχουν παιξει αλλα πραγματα μεταξυ τους.
skanjos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 ούτε τα Ps4/xbox θα έχουν να κάνουν με origin,δεν ήταν αυτός ο μόνος λόγος. ikaruga αυτό με τις πωλήσεις γίνεται γιατί η νιντέντο βγάζει συνεχώς ΑΑΑ games και 2-3 την χρονιά ,ο μέσος gamer δεν αγοράζει παραπάνω παιχνίδια οπότε πέρνει αυτά and calls it a day. αλλα σαν κονσόλα η νιντέντο απο το gamecube και μετά πορέυεται σαν συμπλήρωμα, σαν 2η κονσόλα για το σπίτι, δεν πάει για μοναδική κονσόλα και δεν βλέπω κάτι λάθος σε αυτό καθώς θα πουλήσει ότι είναι να πουλήσει έτσι και αλλιώς, το λάθος με το wii U που συζητάμε τόσο καιρό είναι οτι ζητάει πολλά λεφτά για 2η κονσόλα και με τέτοιο hardware,τίτλους θα πάρει κανείς δεν διαφωνέι αλλα το Pricepoint είναι too much.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Η ΕΑ είχε κανονικότατα υποστήριξη στην Nintendo απ' το Ν64 και μετά, πλήν GameCube που σταμάτησε να βγάζει τίτλους απ' το 2007 (όταν το GC είχε εξαφανιστεί απ' τον χάρτη). Προσοχή όμως, το GameCube το υποστήριξε για 4-5 χρόνια κανονικά, στο WiiU σταματάει την υποστήριξη μετά απο έναν μόλις χρόνο. Ακόμα και στο Dreamcast μεγαλύτερη υποστήριξη παίζει να είχαν.Πάντως θα είναι ένα καλό μάθημα για την αλλαζονική Nintendo μια πιθανή καταστροφή για το WiiU, να μάθει η Νinty να μην ξαναπουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, hardware της πλάκας με το 3564764ο sequel του Μάριο και του Ζέλντα, που και τα ίδια αυτά τα παιχνίδια αδικούνται σε hardware 8ετίας, όταν θα μπορούσαν να δείχνουν πολύ καλύτερα σε μια πιο δυνατή κονσόλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα