Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Skanjos αυτα δεν γινονται. Καταρχην η SEGA σημερα δεν εχει σχεση με την τοτε SEGA. Εγω οπαδος της ημουν,αλλα δεν θυμιζει σε τπτ δεκαετια 80-90. Οποτε το θεμα νοσταλγιας μαλλον δεν υπαρχει.Με sega μεγαλωσα αλλα πλεον δεν μου λεει κατι σαν εταιρια,κανενα συναισθηματικο δεσιμο. Η Νιντεντο παταει στην νοσταλγια και ειναι η μοναδικη που συνεχιζει να το κανει τοσο εντονα και μαλλον τοσο καλα.Η SEGA θα μπορουσε να εχει και αλλο ονομα πλεον κανεις δεν θα παρατηρουσε την αλλαγη(που λεει ο λογος). Ασε που τα πηγαινει αρκετα καλα ως third party εταιρια.Γιατι να μπλεξει. ΥΓ.Με προλαβε ο ikaruga.
skanjos Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Η νιντέντο έχει τα λεφτά και υπήρχαν φήμες για αγορά της Sega που δεν είναι απο τους μεγαλύτερους Publisher. εμένα μου λέει πολλά το όνομα sega καθώς μεγάλωσα με mega drive-gamegear και πάρα πολλούς το ίδιο. δεν λέω οτι η sega δεν άλλαξε δρόμο πλέον έχει προχωρήσει πολύ και καμία σχέση δεν διαφωνούμε εδώ αλλα θα μπορούσε να κάνει ένα ressurect χωρίς να βγάλει κονσόλα με την νιντέντο,μην ξεχνάμε πάρα πολύ κόσμος θα ήθελε μια νέα κονσόλα της sega και όπως είπα πριν δεν έχει και λίγα ips . είναι πολύ καλή κίνηση ,ακουγόταν,αλλα πλέον δεν ακούγεται.όσο το γιατί να μπλέξει αφού τα πάει καλά? για να τα πάει ακόμα καλύτερα απλό είναι για εταιρίες μιλάμε, και η νιντέντο έχει κέρδη ,it prints money,το 3ds τους δίνει χρήματα με τα τσουβαλια ,εκεί φυσικά δεν έχει πρόβλημα γιατί έχει όλους τους developers να φτιάχνουν exclusive games για την κονσόλα άλλο πράγμα οι φορητές,εντελώς διαφορετικό κομμάτι marketshare και η νιντέντο είναι και θα είναι στην κορυφή λόγο software και καλών deals. το wii u όμως είναι σε life support,και με την νιντέντο να μην κάνει καν παρουσίαση στην ε3 μετά απο τόσα χρόνια τα πράγματα δείχνουν απίστευτα αβέβαια,κάποιοι ίσως είναι late gamers και δεν θυμούνται το virtua boy ,το jaguar ,το 3do και άλλες παρόμοιες κονσόλες που πάτωσαν και αποσύρθηκαν μετά απο λίγο καιρο και ας βγήκαν με απίστευτο Hype για την εποχή.δεν λέω οτι θα αποσυρθεί το wii u ,η νιντέντο βάλθηκε να το υποστιρίξει μέχρι τελευταίας πτώσης,το αστείο είναι οτι αν έβγαζε ένα wii 2 με το ίδιο χειριστήριο στάνταρ θα τα πήγαινε καλύτερα,η ταμπλέτα ανεβάζει την τιμή και δεν έχει το ίδιο simplicity ούτε το ενδιαφέρον απο τον κόσμο . τέσπα καθαρά σε software θα αποκτήσει τίτλους το wii u ,πότε? αξίζει τα λεφτά? ανάλογα την τσέπη του καθενός ,πάντως αποδείχτηκε οτι στα 250ε το premium μαζί με το zombie u δεν πούλησε, τι σημαίνει αυτό? οτι ο κόσμος συμφωνεί οτι η κονσόλα δεν αξίζει τόσα πολλά χρήματα, για μένα το wii u πρέπει να χτυπήσει τιμές ps3-360 όσο χαμηλές και αν γίνουν αυτές την επόμενη γενιά ,ακόμα και αν χρειαστεί να κοντράρει το 360 στα 99ε.
apple64 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 1 κίνηση είναι και check mat, αγοράζει την sega.... Προφανώς δεν κατάλαβες γιατί απέτυχε η Sega, έτσι;
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Στο δευτερο κομματι εισαι 100% λαθος και θα σου εξηγησω γιατι. Πρωτα να πουμε οτι η κονσολα δεν ειναι σε life support, αν ειναι δυνατον να το λες αυτο για μια κονσολα που εχει ενα 6μηνο στην αγορα. Συμφωνουμε οτι δεν εχει παιχνιδια? Ναι συμφωνουμε. Συμφωνουμε οτι χρειαζεται περισσοτερες επιθετικες κινησεις? Συμφωνουμε. Συμφωνουμε οτι παιζει με τον χρονο σαν αντιπαλο? Συμφωνουμε. Γνωριζουμε ομως οτι εχει πολυ δυνατα χαρτια -a-coming? Το γνωριζουμε σιγουρα και μαλιστα καμποσα θα εμφανιστουν φετος. Δευτερον, το μηχανημα δεν ανταγωνιζεται (σοφα και εξυπνα απο πλευρας nintendo) τις "πεθαμενες" κονσολες της Sony και MS. Ποιος μπουφος θα βαλει το ολοκαινουργιο μηχανημα του, οτι και αν ειναι αυτο, αντιπαλο με τις "νεκροφορες"? Ειναι σαν να προκαλει τον κοσμο να συγκρινει αμεσα μεταξυ αυτων των μηχανηματων και η Nintendo παρα πολυ σωστα το αποφευγει οπως ο διαολος το λιβανι. Θελει να δωσει στον κοσμο τα ερεθισματα να αντιληφθει οτι το μηχανημα της ειναι καινουργιο, οτι ειναι αυτη που ξεκινησε την 8η γενια κονσολων και ας ειναι και ποιο αδυναμο. Για εμενα το timing της ηταν λαθος γιατι ειμαι σιγουρος οτι εβγαλε μια οχι ετοιμη κονσολα (απο αποψη υπηρεσιων και παιχνιδιων) αρκετα νωριτερα απο οσο επρεπε μονο και μονο για να φτιαξει ενα install base (οποιο και αν ειναι αυτο) και να εχει ενα Χ προβαδισμα μετα την κυκλοφορια των νεων κονσολων της Sony και MS. Με λιγα λογια η Nintendo θα πολεμησει με software τις αντιπαλες εταιριες τη στιγμη που αυτες θα μας προσφερουν shovelware μετα το shovelware για ενα Χ διαστημα και επισης θα εχουμε ελειψη σοβαρων τιτλων γι αυτες τις κονσολες. Τιποτα δεν θα εμφανιστει που να αξιζει για τουλαχιστον 6 μηνες μετα την κυκλοφορια τους.
skanjos Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Προφανώς δεν κατάλαβες γιατί απέτυχε η Sega, έτσι; την πρόλαβες την Sega? πραγματική ερώτηση...χρωστάς πολλά στην sega για το gaming που έχεις τώρα να ξες. και το ίδιο πράγμα που έκανε η Sega το κάνει τώρα η νιντέντο με το wii u ,άσχετα αν η νιντέντο έχει περισσότερο χρήμα και θα την βγάλει καθαρή,η Sega δεν είχε ds/3ds για να την ξελασπώσει ,αν δεν είχε και η νιντέντο θα έβλεπες mario στο ps5,αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω είναι μάλλον γιατί εσύ δεν κατάλαβες γιατί απέτυχε το dreamcast ikaruga δεν διαφωνώ σε αυτά που λες , ναι ξέρουμε οτι ετοιμάζει δυνατά χαρτιά ,ναι θέλει το wii u να είναι κομμάτι της νέας γενιάς. εσύ όμως μιλάς απο πλευράς νιντέντο, εγώ μιλάω απο πλευράς κόσμου, τι βλέπει ο κόσμος δλδ? μια αδύναμη κονσόλα επιπέδου 360/ps3,άσχετα με το πως η nintendo την προμοτάρει έτσι την βλέπει ο κόσμος,γιατί? γιατί έτσι είναι, δεν διαφωνώ οτι θα πάρει software ,σίγουρα θα πάρει και πολύ καλά παιχνίδια μιλάμε για την Nintendo άλλωστε, αλλα δεν θα φτάσει αυτό την συγκεκριμένη στιγμή με το τόσο αρνητικό κλίμα που δημιούργησαν για την κονσόλα για να ανκάμψει, εσύ το βλέπεις οτι είχε ένα headstart 1 χρόνο για advantage ,ίσως το βλέπει έτσι και η νιντέντο ,οι περισσότεροι gamers ¨ομως δεν το βλέπουν έτσι, ο πρώτος χρόνος μιας κονσόλας είναι πολύ σημαντικός,δημιουργεί hype,πάρε παράδειγμα το ps3 και πόσο το πλήγωσαν τα 599. φυσικά περιμένουμε ακόμα έχουμε ε3 και ps4/xbox ανακοινώσεις pricing/δύναμη και πολλά άλλα , εδώ θα είμαστε ,7κ το wii u στην ιαπωνία ,new low.θα πουλήσει όμως εκεί με Mario/zelda ,αμερική και ευρώπη δεν θα πουλήσει ,και αν δούμε και τιμές 350-400ε για τις δυνατές κονσόλες τότε κλάφτα iwata.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δεν μας ενδιαφερει τι βλεπει ο "κοσμος". Ποιος ειναι ο "κοσμος"? Ο κοσμος που νομιζει παραδειγμα οτι το Super Metroid ειναι νεο παιχνιδι? Γιατι στον κοσμο του gaming ολοι ξερουν τι κανει η Nintendo, ολοι ξερουν τι θα βγαλει, τι θα πουλησει, που απευθυνεται. Η nintendo δεν αλλαξε παρα τις οποιες δηλωσεις της, δεν αλλαξε. Ειναι η ιδια και για αλλη μια φορα τον ιδιο ρολο θα παιξει. Αυτοι που ειναι να αγορασουν τα μυρια Mario θα το κανουν (σε περιπτωση που δεν τον γνωριζεις το Mario σε πωλησεις παταει κατω τα Call of duty και λοιπα παιχνιδια), τα Zelda, τελος παντων οτι εχει να κανει με παιχνιδια τα οποια βγαζει η nintendo και ειναι συνωνυμα με την ποιοτητα και την σταθερη αξια. Εκει λοιπον πονταρει και αυτη + τις οποιες εκπληξεις θα προκυψουν σιγουρα. Θα μπορεσει ποτε καποια κονσολα της nintendo να εχει μοναδικη θεση κατω απο την τηλεοραση καποιου gamer? Προφανως και οχι αλλα το ιδιο ειναι αληθεια και για οποιαδηποτε αλλη κονσολα για τον οποιονδηποτε σοβαρο gamer. Αν μιλαμε για τον μεσο μπουρτζοβλαχο gamer της πλακας που παιζει μονο ΚΟΛ ΟΦ ΝΤΟΥΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΣΤΟ ΜΠΛΕΣΤΕΣΙΟ ε τοτε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το συζητησουμε και περισσοτερο. Γιατι πολυ απλα φιλε Σκαντζο εσυ την βγαζεις -μονο- με PS3? Ισως -μονο- με Χ360? Η ακομα και -μονο- με PC? Γιατι εγω δεν τη βγαζω σιγουρα. Χρειαζομαι πολλαπλες κονσολες για ολες τις gaming αναγκες μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δεν εισαι ''μπουρτζοβλαχος gamer της πλακας'' αν εχεις μια εκ των ps360. Αν εχεις μια απο τις 2 εχεις το 90% των games αυτης της γενιας.Μην τις βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι με το wii. To wii δεν θα μπορουσε να ειναι main console.Οι παραπανω θα μπορουσαν.
skanjos Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 100% μαζί σου στο τελευταίο ποστ δεν διαφωνώ με τπτ, αλλα είμαι της άποψης οτι αυτές οι εταιρίες πρέπει να έχουν ως στόχο το stand alone gaming , όπως ήταν παλιά,1 κονσόλα και να είχες επιλογές,άσχετα αν κάποιοι θα διαθέσουν πολλά για περισσότερες πρέπει αυτές οι εταιρίες να σου δώσουν με 1 κονσόλα όσο περισσότερο addiction γίνεται, φέτος το έχασε αυτό η νιντέντο,είχε ένα glimpse με το wii και μετά πήραν τα μυαλά της αέρα και προσπάθησε να βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι,δεν μας έδωσε ούτε το wii ούτε το n64/gamecube/snes/nes ,μας έδωσε κάτι ενδιάμεσο, το οποίο έχει κρίση ταυτότητας, δεν ξέρει σε ποια αγορά να εγκατασταθεί, το παίζει να είναι μια απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του gaming ever,χωρίς να έχει καλό hardware μόνο και μόνο για την πρωτοτυπία του ,δεν έφερε νέους gamers μην λέμε βλακείες και οι πωλήσεις που έκανε είναι και σε άτομα που το πήραν με το wii sports και μάζευε μετά σκόνη άντε και κάποιο wii fit,αλλα πέτυχε ,day1 ήξερες οτι η κονσόλα θα πετύχενε ,heck απο την ανακοίνωση της κονσόλας όλος ο κόσμος το περίμενε σαν τρελός, ενω απο την άλλη ανακοινώθηκε το wii u και γελούσε ο κόσμος,νόμιζαν οτι έκανε πλάκα η νιντέντο και όταν είδαν και την τιμή είπαν ο iwata τα έχασε. το wii u είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που κλήθηκε η νιντέντο να αντιμετωπίσει απο το virtua boy και μετά, το gamecube ήταν μια φτηνή κονσόλα πιο δυνατή απο το Ps2 και είχε τα exclusive της νιντέντο και πούλησε όσο πούλησε ,ήταν όμως η 2η πιο δυνατή κονσόλα στην αγορά μετά το χβοχ, το wii u θα είναι η πιο αδύναμη κονσόλα της γενιάς δίχως ταυτότητα,με τα tablets/mobiles σε ανωδική πορεία,με αντίπαλο το Pc πιο δυνατό απο ποτέ να παίζει παιχνίδια wii ¨ηδη σε hd και σε λίγο καιρό άνετα games wii u ,με αντίπαλο το 3ds για τα Nintendo exclusives και πολλά άλλα. εσύ λες οτι είναι λίγο οι 6 μήνες για να κρίνουμε την κονσόλα,εγώ λέω με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου τόσα χρόνια και την κρίση μου σαν gamer οτι φτάνει αυτός ο χρόνος και αυτά που έχω δει και αυτά που έρχονται για να πατώσει η κονσόλα μια και έξω. Pds δυστυχώς έναν hardcore καμμένο gamer ένα Ps3-360 δεν τον φτάνει ,θέλει και ένα Pc θέλει και μια φορητή.,όχι gaming pc αλλα ένα manager να το παίζει..αλλα σαν Home console δεν μου φαίνεται περίεργο να έχει ένας μόνο μια κονσόλα + το Pc + ένα φορητό είναι το τέλειο, γιαυτό την νέα γενια θα έχω pc+ ps4+ 3ds και θα έχω τα πάντα .
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Pds δυστυχώς έναν hardcore καμμένο gamer ένα Ps3-360 δεν τον φτάνει ,θέλει και ένα Pc θέλει και μια φορητή.,όχι gaming pc αλλα ένα manager να το παίζει..αλλα σαν Home console δεν μου φαίνεται περίεργο να έχει ένας μόνο μια κονσόλα + το Pc + ένα φορητό είναι το τέλειο, γιαυτό την νέα γενια θα έχω pc+ ps4+ 3ds και θα έχω τα πάντα . Και περισσευει .. Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να δωσεις αλλα τοσα για ΟΧΙ αλλα τοσα παιχνιδια.Αλλα για λιγα/ελάχιστα ακομα. Αλλο που καμμενοι με την καλη εννοια το κανουν. Με μια εκ των Ps360 εισαι οκ. Εχω τερματησει καμια 100αρα και εχω ακομα 50-60 να παιξω σε μια κονσολα.(και ειναι η πρωτη φορα που εχω μια). Για το φορητη+home console συμφωνω.Ετσι το παω,αν και παλια ειχα παντα 2 κονσολες τουλαχιστον.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Gklezako δε μεγαλωνει το πουλι τρολαροντας.Δε το εχεις καταλαβει ακομα? Ουτε με τη μαλακια μεγαλωνει φιλαρακο...κοντευεις να τυφλωθεις και ακομα να το παρεις χαμπαρι;
gkalas Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αν ειχα τυφλωθει δε θα διαβαζα τις παπαριες που γραφεις.Αν δε σου αρεσει η κονσολα τραβα να κλαφτεις σε κανα αλλο topic.Αηδια καταντησες.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δεν ηξερα οτι ειναι δικο σου το thread νταβατζη της Nintendo...report και block γιατι με αμοιβαδες σαν και σενα δεν μπορεις να τα βγαλεις περα.
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν βγάλει ενα pokemon adventure για το wii u με online μάχες και ίσως και tournamentsοκ , το έχουν σαν μεγάλο exclusive hit για τις φορητές κονσόλες τους αλλα θα έδινε μεγάλο boost στις πωλήσειςκάνω λάθος ? ..
skanjos Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν βγάλει ενα pokemon adventure για το wii u με online μάχες και ίσως και tournaments οκ , το έχουν σαν μεγάλο exclusive hit για τις φορητές κονσόλες τους αλλα θα έδινε μεγάλο boost στις πωλήσεις κάνω λάθος ? .. πρώτον τα pokemon games στις φορητές είναι rpg όχι adventure.... δεύτερο ο κόσμος παρακαλάει για έναν τέτοιο τίτλο εδώ και χρόνια απο εποχές n64-gamecube,δεν πρόκειται ,γιατί? γιατί οι developers των Pokemon rpg βγάζουν καθαρά εκδώσεις για φορητές, και τώρα στο 3ds τα pokemon x/y έχουν τεράστια εξέλιξη και για πρώτη φορά θα είναι full 3d με cell shared γραφικά στις μάχες, θα είναι φοβερό. για το wii u θα κυκλοφορίσει εκείνη την περίοδο λογικά κάνα battle pokemon arena που θα πέρνεις τα πόκεμον απο το 3ds και θα τα φορτώνεις εκεί για Online μάχες, αν και ο κόσμος πραγματικά θα καιγόταν για ένα Pokemon mmo, υπάρχουν κάποιες προσπάθειες στο pc για online mmo pokemon παίζει αρκετός κόσμος. ενα gif που τα λέει όλα ,τι πήγαν και φτιάξανε χαχαχα και ένα ωραίο χαχαχα
ultralisk Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 ένα πολύ καλό άρθρο πέρα από φανμποϋσμούς Nintendo Wii U: Death By Apathy When you can get to number one in the Wii U charts by selling less than 1000 units it's no longer a tragedy, it's an actual farce. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα