Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το φιφα ειδικα εαν δε βγαλει και η κοναμι το pro εστω ειναι τεραστια απωλεια για την ευρωπη. Προσωπικα επειδη απο το n64 και μετα οι κονσολες της nintendo επαιζαν συνοδευτικο ρολο κατω απο την τηλεοραση μου δε με ενοχλει ιδιαιτερα μιας και ποτε δεν αγορασα mainstream multiplatform τιτλους για αυτες χωρις ομως να τις θεωρω υποδιαιστερες στο μυαλο μου. Το θεμα ειναι οτι αυτη τη φορα η nintendo προσπαθησε να καταστησει το wii u ως την κυρια κονσολα στην αγορα που οι κατοχοι τοης θα τα ειχαν ολα, ονειρο ομως που οπως φαινεται καταρρεει καθημερινα.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το φιφα ειδικα εαν δε βγαλει και η κοναμι το pro εστω ειναι τεραστια απωλεια για την ευρωπη. Προσωπικα επειδη απο το n64 και μετα οι κονσολες της nintendo επαιζαν συνοδευτικο ρολο κατω απο την τηλεοραση μου δε με ενοχλει ιδιαιτερα μιας και ποτε δεν αγορασα mainstream multiplatform τιτλους για αυτες χωρις ομως να τις θεωρω υποδιαιστερες στο μυαλο μου. Το θεμα ειναι οτι αυτη τη φορα η nintendo προσπαθησε να καταστησει το wii u ως την κυρια κονσολα στην αγορα που οι κατοχοι τοης θα τα ειχαν ολα, ονειρο ομως που οπως φαινεται καταρρεει καθημερινα.

Η κονάμι έχει ήδη έτοιμη την νέα engine για το pro(kojima engine) και έχει ήδη υποστιρίξει την νιντέντο άποιρες φορές, ειδικά με το pro ,στο wii είχε κάνει και ειδική έκδοση με εντελώς διαφορετικό χειρισμό,άσχετα αν πάτωσε. πάλι θα βγεί προ για το wii u στάνταρ, αλλα δεν θα είναι η next gen έκδοση αλλα αυτή που θα πάρουν οι παλιές κονσόλες,ένα low cost port.

Δημοσ.

Πότε θα σταματήσει αυτή η μαύρη προπαγάνδα; Θα το συνεχίσετε πολύ ακόμη; Δεν πείθετε ούτε τους εαυτούς σας.

Δεκάρα δεν έχω δώσει σε ποδοσφαιράκι από το 1995 και το Fifa της εποχής. Τα παιχνίδια της ΕΑ με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Σαν εμένα υπάρχουν και άλλοι. Πολλοί οι λίγοι δεν ξέρω. Το Wii πούλησε 100 εκατομμύρια σχεδόν. Μάλλον πολλοί είναι λοιπόν.

Εμείς γουστάρουμε να παίζουμε τα παιχνίδια της Nintendo. Όποιος βλέπει την καταστροφή ας κάνει καμία προσευχή να σωθεί. Εγώ βλέπω απλά λίγη σκόνη επάνω στο WiiU που σύντομα θα φύγει αφού η πρώτη παιχνιδάρα (Pikmin) έρχεται.

• Like 1
Δημοσ.

αφου ειναι καθυστερημενος ο τυπος ρε φιλε...αν ηταν ολα μελι γαλα και ηταν ολη αυτη η εταιρεια σοβαρη δεν θα ασχολιοταν να μας πρηζει το δεξι τις καθημερινες και το αριστερο τα Σ/Κ , τι ειναι το wii u και τι δεν θα βγαλει γι αυτο...στα @@ μας τι θα κανει...ευχομαι αυτος ο πολεμος να γυρισει μπουμερανγκ και να κυνηγαει να βγαζει παιχνιδια για το wii u .

*να σημειωσω οτι τα παραπανω δεν ειναι λογο αγαπης προς την νιντεντο αλλα κυριως για τον αδικο πολεμο που τρωει ... μην μου γραφετε παλι τις all time classic κουβεντες τυπου "κανει λαθη η νιντεντο-τα θελει και τα παθαινει" κλπ , γιατι ξερετε πολυ καλα οτι ολοι κανουν λαθη. Αν φαει καλοκαιρι χωρις σοβαρα games , εστω να τα ανακοινωσει , τοτε ναι, ειναι για κραξιμο.. Συν της αλλης ρε γμτ , πως θελουν πωλησεις ολοι απο την νιντυ οταν κανεις δεν την στηριζει...??? που θα βασιστει?? σε λιγους 3rd parties και στον εαυτο της.Ξερει πως μεχρι να ανακαμψει δεν θα την στηριξει κανενα πεταμενο στουντιο. -Καλα και τα λεφτα , αλλα και λιγη αξιοπρεπεια δε βλαπτει (αυτο παει και για την νιντυ , αλλα για αλλα θεματα..) .

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα σεμεδακι με το σημα της Ninty θα επρεπε να βγαλει απο τη launch day για τους ατυχεις κατοχους της κονσολιτσας...ειναι κριμα να φαινεται η σκονη.

• Like 2
Δημοσ.

Καποιοι ειναι αστειοι απλα, στην απελπιδα προσπαθεια τους να στηριξουν το wiiu που καταρρεει. Οταν εγω επαιξα pikmin στο gamecube, καποιοι δεν ειχαν βγει απο το αυγο τους. Αυτο που δεν καταλαβαινουν καποιοι ειναι οτι δεν μπορεις να στοχευεις σε αξιοπρεπη πορεια, εχοντας σαν πρωτο ονομα το ανυπαρκτο στον κοσμο του gaming pikmin. H πορεια του wiiu ειναι τραγικη...Εγω ειχα wii απο day one και το ελιωσα με wiikey2 και απειρα games. Τωρα ομως δεν υπαρχει τιποτα να παιξω και να με τραβαει να παρω την κονσολα. Αυτη ειναι η αποτυχια της Ν. Οπως το κοβω ο λαος θα παρει την κονσολα να παιξει το νεο Zelda και μετα παπαλα παλι...

• Like 1
Δημοσ.

Καποιοι ειναι αστειοι απλα, στην απελπιδα προσπαθεια τους να στηριξουν το wiiu που καταρρεει. Οταν εγω επαιξα pikmin στο gamecube, καποιοι δεν ειχαν βγει απο το αυγο τους. Αυτο που δεν καταλαβαινουν καποιοι ειναι οτι δεν μπορεις να στοχευεις σε αξιοπρεπη πορεια, εχοντας σαν πρωτο ονομα το ανυπαρκτο στον κοσμο του gaming pikmin. H πορεια του wiiu ειναι τραγικη...Εγω ειχα wii απο day one και το ελιωσα με wiikey2 και απειρα games. Τωρα ομως δεν υπαρχει τιποτα να παιξω και να με τραβαει να παρω την κονσολα. Αυτη ειναι η αποτυχια της Ν. Οπως το κοβω ο λαος θα παρει την κονσολα να παιξει το νεο Zelda και μετα παπαλα παλι...

E ενταξει αν βγαλουν pikmin3 σωθηκε το gaming. Ρε πατε καλα; Ποιος ασχολειται με παιχνιδια για 10χρονα; Μονο Ζελντα, Μετροιντ και αν...Ξυπνατε, εδω δεν ειναι wii φαση...

Αποφάσισε τελικά.

Το πρόβλημα σου με το Pikmin είναι πως είναι άγνωστο ή πως είναι για 10χρονα;

ΥΓ. Εγώ πάντως το είχα αγοράσει τη μέρα που βγήκε το 1ο. 

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι αληθεια παντως οτι το WiiU τρωει απιστευτο πολεμο τη στιγμη που η Sony και MS εχουν κανει τα χειροτερα και την εβγαλαν "λαδι". Δεν λεω οτι η Nintendo ειναι πουλακι, αυτη η εταιρια χρειαζεται τρομερες αλλαγες στη δομη της και να ερθει up to date στο πως πρεπει να λειτουργησει. Παρα αυτα ομως περα απο την "αγαπη" που θρεφω γι αυτην την εταιρια δεν γινεται να μην την κρινω και κατακρινω γιατι ετσι εχω μαθει. 

Παραδειγμα, ας υποθεσουμε οτι τη σειρα Darksiders την εβγαζε η Nintendo με το ονομα Zelda. Ε λοιπον κατω απο το ονομα Zelda και Nintendo αυτο το παιχνιδι/σειρα θα το σταυρωνα. Θα το ειχα θαψει ποιο κατω απο seven feet under. Ετσι οπως βγηκε ομως θεωρω οτι η σειρα ειναι καλη και ειδικα το 2. 

Η nintendo λοιπον πρεπει να λειτουργησει με τροπο τετοιο ετσι ωστε να προσελκησει third party εταιριες και ακομα και να χρηματοδοτησει ορισμενα project ala Platinum με Wonderful 101 και Bayonetta 2 και προσφατα exclusivity με τα Sonic παιχνιδια. Χρειαζεται περισσοτερες τετοιες κινησεις. Ας ψαξει να βρει εταιριες που εχουν projects τα οποια δεν θελει κανεις αλλος και ας τα τσιμπησει. Κερδισμενη θα βγει. Δεν με νοιαζει αν γινει Gamecube η φαση, προσωπικα θεωρω το Gamecube κονσολαρα με απιστευτες exclusive παιχνιδαρες. Μαλιστα εν ετη 2013/14 θεωρω οτι ενα repeat της φασης Gamecube θα αποδωσει πολυ καλυτερα απο οτι θα μπορουσε να αποδοσει τοτε. 

Δημοσ.

ελπιζω να μην απευθυνεσαι σε μενα...

Κανενα σεμεδακι με το σημα της Ninty θα επρεπε να βγαλει απο τη launch day για τους ατυχεις κατοχους της κονσολιτσας...ειναι κριμα να φαινεται η σκονη.

για σενα τα λογια περιττα....

Δημοσ.

ikaruga έχω γράψει άποιρες φορές τι πρέπει να κάνει η νιντέντο , 1 κίνηση είναι και check mat, αγοράζει την sega και πατάει στην νοσταλγία, βγάζει ips της sega που μας έχουν λείψει στυλ shining force,shenmue,phantasy star,sonic, και άποιρα άλλα που μόνο απο το  όνομα τους θα πουλήσουν καρβέλια ,αν έχουν και ποιότητα νιντέντο τότε θα βαρέσει τα ps4-xbox αλύπητα, εφόσον έχεις αυτό το τραγικό Hardware για την επόμενη γενιά (μην αρχίσουμε πάλι τα δεν είναι τραγικό ή δεν ξέρουμε τι έχει μέσα) κάνε την κίνηση σε software , δεν φτάνουν τα δικά της ips θέλει και άλλα και η sega είναι εκεί. ένα sonic exclusive platform game δεν φτάνει ειδικά αν είναι πατάτα.

παραθέτω μια λίστα με ΑΑΑ names απο http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Sega_video_game_franchises

Beyond Oasis

Crazy Taxi

Daytona USA(μπορεί στην αμερική να γίνει ο καλύτερος nascar simulator και να τραβήξει άποιρο κόσμο χωρίς να γίνει arcade,μόνο το όνομα είναι βαρύ απο μόνο του)

Dragon Force

Golden Axe

House of the Dead

Jet Set Radio

Jurassic Park

Panzer Dragoon

Phantasy Star

Sega Rally Championship

Sega Worldwide Soccer

Shenmue

Shining

Shinobi

Skies of Arcadia

Sonic the Hedgehog

Streets of Rage

Total War(total war σε tablet yes plz)

Valkyria Chronicles

Virtua Fighter

Virtua Striker

Wonder Boy

Yakuza

εντάξει δεν είναι όλα ΑΑΑ material αλλα έχουν το βαρύ όνομα ,μπορούν να πατήσουν στην νοσταλγία και μπορούν με σωστό development να δώσουν απίστευτο βάθος στο library του wii u. δεν θέλει η ΕΑ να βγάλει φιφα ?δώσε στον λαό νέο sega worldwide soccer που ήταν 10.000 φορές καλύτερο απο το φίφα της εποχής και όλη η μανία με το Pro ξεκίνησε απο αυτό το ποδοσφαιράκι στο sega saturn στα "προμάγαζα των θέιων" στην τελική δώσε και virtua striker για τους ποιό arcade τύπους. τι θες πλατφόρμες? shooter? puzzle? strategy? rpg ?τα έχει όλα . 

και δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει στην λίστα το football manager αν και το προγραμματίζει η si games είναι της Sega το publishing και μπορεί άνετα να το φέρει στο pc-wii u και με την ταμπλέτα μπορεί να γίνει playable ενώ μέχρι στιγμής τα football manager δεν παιζόντουσαν σε κονσόλα. 

έχει την λύση η νιντέντο μπροστά στα πόδια της. φτάνει ένα sonic και ένα Bayonetta? όχι ,μπορεί να βγάλει όλα αυτά τα παιχνίδια ταυτόχρονα ακόμα και αν αγοράσει την σέγκα? όχι αλλα αν την πάρει 2 και καταφέρει να βγάζει  AAA τίτλους την χρονιά απο τα παραπάνω σώθηκε η κονσόλα. τόσο απλά τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι η Sega ειναι major developer. Εχει πολυ χρημα και αξιζει επισης πολυ χρημα. Δεν παιζει να γινει τετοιο πραγμα εκτος και αν αποφασισουν απο κοινου να γινουν Nintendo-Sega οπως η Square-Enix. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...