Vole Maulder Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μένει να δούμε..πάντως η αίσθησή μου είναι πως μπορεί και πάλι η N να έκανε το θαύμα της και να μας αφήσει όλους μακάκες. Ναι, ειδικά αν βρήκε τρόπο με software update να αλλάξει και το σύστημα ψύξης όντως μιλάμε για θαύμα
hollow_83 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δεν ειναι απιθανο παντως να το εκανε, το τροφοδοτικο γραφει 75Watt, και μεχρι στιγμης σε παιχνδιια προσωπικα δεν εχω δει να τραβαει απο την μπριζα πανω απο 28 Watt. Οποτε με εναν θεωρητικο διπλασιασμο ισχυς, δεν ειναι και απιθανο να φτασει τα 75Watt, και να εχει προβλεψει και ενα σωστο συστημα ψυξης απο πριν. 1
Vole Maulder Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ισως το τροφοδοτικό να είναι τόσο για να μπορεί να σηκώσει όλα τα πιθανά περιφερειακά που μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα πάνω στην κονσόλα. Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ ακραία φήμη.
toni50 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Είναι αυτό που λένε "πολύ καλό για να είναι αληθινό". Μακάρι βέβαια.
hollow_83 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ισως το τροφοδοτικό να είναι τόσο για να μπορεί να σηκώσει όλα τα πιθανά περιφερειακά που μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα πάνω στην κονσόλα. Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ ακραία φήμη. Στο δικο μου παντως σε playthrough Ζοmbi U δε δειχνει πανω απο 28 - 30 Watt. Νταξει θεωριες ειναι, αλλα οπως το σκεφτομαι βγαζει νοημα.
gkalas Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Oταν σου ελεγα εγω Hollow οτι το μηχανημα γαμαει εσυ μου ελεγες αλλα :-D
sheik Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Τι το συζηταμε κιολας απορω. Βγηκε ενας ακυρος-ανωνυμος σε ενα ακυρο site, πεταξε την μπαρουφα του και το internet εχει κυριολεκτικα βουιξει. 2 πραγματα αποδεικνυει: Ποσο ευκολα μεταδιδεται μια ραδιο αρβυλα(μου θυμιζει ακριβως οπως στο στρατο) αλλα και ποσο ευκολοπιστοι ειναι μερικοι. Η Ν στα Iwata Asks φαγωθηκε να περηφανευεται για το πως με κοπο εφτιαξε μια κονσολα με αυτα τα specs(οποια κι αν ειναι) που καταναλωνει πολυ λιγη ενεργεια, ξοδευοντας τρελο χρονο στο testing για να δει πως συμπεριφερεται η κονσολα σε βαθος χρονου ωστε να αποφευχθουν τραγικα περιστατικα τυπου RROD,YLOD και τωρα 3πλασιασε τον χρονισμο της CPU ; Και μετα ξυπνησαμε..
skanjos Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 νέα φήμη μιλάει για άυξηση της cpu σε 16πύρηνη ,καμιά 16gb gddr5 κρυμμένη στην ταμπλέτα ,και η ταμπλέτα με ένα software update έγινε full hd και multitouch, + σε όλα αυτά η νιντέντο αποφάσισε να δώσει για 3 χρόνια -50% σε όλα τα digital releases και να βάλει παιχνίδια wii-gamecube με 10ε στο e-shop. α ξέχασα και δώρο ένα 3ds με κάθε wii u το οποίο με ένα software update έχει γίνει τούμπανο πιο vita τώρα ... το ακούσατε πρώτοι εδώ, spread the word. 2
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ναι, ειδικά αν βρήκε τρόπο με software update να αλλάξει και το σύστημα ψύξης όντως μιλάμε για θαύμα Ετσι ακριβως...ελεος με την αφελεια καποιων.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μια μικρη αυξηση παντως μπορει να ισχυει ανετα. Οχι τιποτε το τραγικο, κανενα 50άρικο στη CPU και κανενα 20-30άρικο στην GPU.
hollow_83 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ποια αφελεια ρε μαγκες εξυπνακιδες. Συζητηση κανουμε. ΤΟ τροφοδοτικο γραφει 75W, αν το συστημα ψυξης ειναι σχεδιασμενο να κανει αποβολη θερμοκρασιας σε συστημα με καταναλωση 75Watt, τοτε εχει λογικη. Αυτη τη στιγμη μετρημενα (στο δικο μου), δε καιει πανω απο 28. Και στην τελικη τα περισσοτερα που γραφονται στα φορουμ αμπελοφιλοσοφιες και παπαριες ειναι με βαση τις εμπειριες και τις εκτιμησεις του καθενως. Ρεαλιστικα ναι, η ειδηση ειναι Fake, αλλα ειναι στα πλαισια του εφικτου. Οχι σαν την εξυπναδα που ακουστηκε για 16πυρηνες κτλ.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Το τροφοδοτικό, φαντάζομαι, είναι σχεδιασμένο λαμβάνοντας υπόψη, πέρα από τα έξτρα περιφερειακά, και το capacitor aging. Σοβαρά, όμως, τώρα. Θεωρείς όντως εφικτό το να ανεβάσουν 2 ghz τη συχνότητα έτσι απλά, με την ψύξη που έχει;
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Το τροφοδοτικό, φαντάζομαι, είναι σχεδιασμένο λαμβάνοντας υπόψη, πέρα από τα έξτρα περιφερειακά, και το capacitor aging. Σοβαρά, όμως, τώρα. Θεωρείς όντως εφικτό το να ανεβάσουν 2 ghz τη συχνότητα έτσι απλά, με την ψύξη που έχει; Το βίσκω κι εγώ πολύ περίεργο, αλλά δεν είναι απίθανο. Μπορεί εξαρχής να είχε 3 Ghz cpu και να ήταν underclocked στο 1,24. Βλακώδες και ανούσιο, ναι. Απίθανο, όμως, όχι.
hollow_83 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Το τροφοδοτικό, φαντάζομαι, είναι σχεδιασμένο λαμβάνοντας υπόψη, πέρα από τα έξτρα περιφερειακά, και το capacitor aging. Σοβαρά, όμως, τώρα. Θεωρείς όντως εφικτό το να ανεβάσουν 2 ghz τη συχνότητα έτσι απλά, με την ψύξη που έχει; Μα δε ξερουμε τι ΤDP θερμοκρασιας μπορει να αποβαλλει η ψυκτρα του. Αν ειναι σχεδιασμενη για καταλωσεις υψους 75Watt τοτε μια χαρα ειναι, μη ξεχναμε οτι και η πρωτη ψυκτρα της GPU του Xbox μια φλιδα ηταν και η καταναλωση του ξεπερναγε τα 150Watt και ηταν και τριπλασια σε μεγεθος (η GPU). Δε μπορω να σκεφτω παντως extra περιφερεικα που μπορει να μπουν πανω στο Wii U, περα απο εξωτερικους δισκους (οι οποιοι και παλι δε ξεπερνανε τα 5 WAtt). Kαι παιρνοντας και υποψιν οτι το Xbox πλεον εχει καταλωση 90Watt απο τα +150, και παλιοτερης γεννιας οσον αφορα το Power management. Θεωρητικα μιλαμε, αλλα προσωπικα πιστευω οτι ειναι εφικτο το σεναριο. Επειδη ρωταγε ο CortaN πιο πισω, το WIi U υποστηριζει μονο LPCM ηχο, που δουλευει μονο μεσω HDMI, μεσω οπτικης δε "χωραει το Stream. Οποτε αν επιλεξεις στο Wii U πολυκαναλο απλα δε θα εχεις ηχο μεσω οπτικης. Και γω ετσι το εχω και δε δουλευει. Με οπτικη στην τηλεοραση ωστε να κανει Passthrough μεσω του HDMI στα ηχεια, αλλα δεν.
skanjos Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 έλα μωρε που θα βάζανε 3ghz και θα το είχαν clocked στα 1.2 χαχαχα τι άλλο θα ακούσουμε, απο 1.2 max να πάει σε 1.5 παραπάνω δεν πάει... και μόνο που πιστέυετε οτι είναι εφικτό είναι για γέλια. πάλι καλά που δεν διαβάζει και ο τιτανομάχος το thread να αρχίσει να ποστάρει τα δικά του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα