Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και πως περναει μια μερα με καινουρια κονσολα σεταρισμενη κατω απο την τηλεοραση να μην μπορεις να την ανοιξεις!

Βασικα και μονο που το σκεφτομαι τρεμω.Οταν πηρα το wii u (και καθε αλλη κονσολα που εχω παρει) απο τη λαχταρα ξεσκιζα ολο το κουτι μεχρι να δω την κονσολα.Κανιβαλος.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπο ανταλλαγη αποψεων με πολλα παιδια εχω καταληξει οτι το metroid ειναι το σημαντικοτερο system seller της nintendo, επομενως θα πρεπει εστω να teasαρει ενα νεο metroid στην Ε3!

Δημοσ.

Aπο ανταλλαγη αποψεων με πολλα παιδια εχω καταληξει οτι το metroid ειναι το σημαντικοτερο system seller της nintendo, επομενως θα πρεπει εστω να teasαρει ενα νεο metroid στην Ε3!

σύμφωνα με τις πωλήσεις τα "πολλά παιδιά" πέφτουν έξω, το metroid ίσως να είναι η πιο "hardcore" σειρά της νιντέντο αλλα zelda,mario είναι τα τοπ όπως και να το κάνουμε

Δημοσ.

Κι εγω Metroid περιμενω περισσοτερο απο οτιδηποτε. WiiU -σχεδον- γι'αυτο πηρα. Ελπιζω να μη φαμε φολα και η Retro μας ανακοινωση τπτ ασχετο.

Δημοσ.

Όχι, αν και δεν έχω πρόχειρη πηγή, θυμάμαι το Reggie να λέει ότι δουλεύουν σε καινούριο project (δηλαδή όπως το ερμήνευσα εγώ ούτε DK, ούτε Metroid). 

Για μένα έχουν αναλάβει το Zelda U ή έχουμε κάποια έκπληξη...

Edit: υπήρξε δήλωση που να λέει ότι το Zelda το δουλεύει η ομάδα του Aonuma? Αν ναι τότε, χμμ..

Δημοσ.

Αν το project της Retro δεν ειναι Metroid τοτε να σταματησουν αμεσως και να πιαστουν με αυτο. Δεν υπαρχει καμια αλλη ομαδα εκει εξω που να καταλαβαινει και ταυτοχρονα να μπορει να αποδωσει τον κοσμο του Metroid με τετοιο αριστο τροπο. Δεν προκειται η Nintendo να δωσει το πρωτο τιτανιο Metroid project σε καποια αλλη εταιρια πλην της Retro. Απλα δεν παιζει εκτος και αν η ιδια ασχοληθει με το θεμα inhouse κατι το οποιο το θεωρω εξαιρετικα απιθανο καθως ειναι ηδη πιασμενη κυριολεκτικα με ολα της τα μεγαλα ονοματα να δουλευουν υπερωριες.

Πιστευω πως το project της Retro ειναι Metroid. Πραγματικα...το καλο που τους θελω. 

Δημοσ.

Μονο τα Zelda WiiU και Mario WiiU 3D αξιζουν. Ολα τα αλλα...

- Watch Dogs (Wii U)

- Rayman Legends (Wii U)

- Splinter Cell: Blacklist (Wii U)

- The Legend of Zelda: The Windwaker HD (Wii U)

- The Legend of Zelda Wii U (Wii U)

- Mario Kart U (Wii U)

- Super Mario 3D (Wii U)

- Super Smash Bros. 4 (Wii U)

ναι.....μονο τα zelda & το μαριο....

Δημοσ.

Λοοοολ ναι καλά άμα ήταν έτσι τώρα το WiiU θα έψηνε μπριζόλες

Αποστολή από το U8800Pro με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Από 1.24 Ghz σε 3.24 Ghz δεν παίζει με τίποτα εκτός και αν απ την αρχή δεν ήταν 1.24...Πάντως αρκετοί αναφέρουν καλύτερες επιδόσεις τόσο στα menu όσο και στα games.Σε αναμονή να δούμε αν κάποιο site μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Δημοσ.

2 τεινα, ή το OC σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο μεγαλο ή οπως προαναφερθηκε ο αρχικος χρονισμος δεν ηταν στα 1.24Ghz. Εξισου το ιδιο και για την καρτα γραφικων που απο τα (υποτιθεται) 500 πηγε στα 800(!!!) Mhz. Δεν παιζει το μεγεθος λοιπον να ειναι αληθεια. 

Το WiiU πραγματι θα ηταν τηγανι για αυγα τωρα αν ισχυε κατι τετοιο. 

Δημοσ.

Αυτή η φημολογούμενη πληροφορία θα εξηγούσε πάντως ορισμένα θέματα, με κυριότερα τους ισχυρισμούς της Nintendo, ότι το σύστημα είναι πιο δυνατό απ΄ ό,τι φημολογείται, ορισμένα trailers από παιχνίδια που δείχνουν πολύ όμορφα γραφικά για το hardware του Wii U και επίσης το γεγονός πως πολλοί developers κινήθηκαν εκτός του launch window. Ενώ ταυτόχρονα απαιτητικοί τίτλοι όπως το Watchdogs θα έρθουν κανονικά για την κονσόλα,

Επίσης στην κάρτα γραφικών είναι πολύ εύκολο να γίνει ένα o/c από τα 500Mhz στα 800Mhz, αν εξαρχής είχε γίνει η κάρτα γραφικών underclocked για λόγους power consumption. Στη CPU τέτοιο o/c δεν παίζει, εκτός και αν εκεί είχε γίνει σκόπιμα και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει μόνο αν ο επεξεργαστής Espresso χρησιμοποιούνταν σε χαμηλότερο state.

Πάντως η Nintendo έφερε το update που κάνει πιο γρήγορο το Wii U όπως υποσχέθηκε και πολλοί χρήστες μάλιστα αναφέρουν αυξημένες επιδόσεις ακόμα και στα παιχνίδια. Π.χ. Lego City.

Μένει να δούμε..πάντως η αίσθησή μου είναι πως μπορεί και πάλι η N να έκανε το θαύμα της και να μας αφήσει όλους μακάκες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...