Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gkala ξες οτι σε αγαπαω :P . το θεμα google ειναι γνωστο.δε λεω για τον φιλο γιατι εκανε ερωτησεις που δεν θα τις εβρισκε ευκολα και θα ηταν ασαφεις.αλλα γενικα κρατας ενα επιπεδο , δε μπορεις να ρωτας την καθε μλκια που σου κατεβαινει και να απαιτεις και απαντηση.....

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς να streamαρεις από PC mp4 και να τα δεις στο pad. Κανε ενα search στο YouTube.

Κατά τα αλλά η dice είπε ότι η frostbite 3 δεν τρέχει στο WiiU και ούτε καν ή frostbite 2.Μας δουλεύουν κανονικά ετσι; Αν πχ το bf4 δεν έβγαινε στα ps360 θα το πίστευα άνετα, αλλά μας λένε ότι αυτά είναι ικανά να τρέξουν την 3 και το WiiU ούτε καν την 2; Ήμαρτον ρε παπάρες πείτε την αλήθεια ότι ξέρω γω δεν βλέπετε κέρδος σε πιθανή επένδυση στην κονσόλα και όχι τέτοιες ηλιθιότητες.

Δημοσ.

εχω ξαναπει γιατι γινεται αυτο.αν ειναι αληθεια οτι η ΕΑ ηθελε σαν app store της νιντυ το origin και η νιντυ φυσικα και αρνηθηκε...τοτε δε μ κανει εντυπωση ολο αυτο.....η ΕΑ ειναι κωλοεταιρεια...

Δημοσ.

Αν ηταν να διαλεξω να εχω τα παιχνιδια της ΕΑ με κοστος να φαω origin στη μαπα τοτε προτιμω να ΜΗΝ εχω τα παιχνιδια της ΕΑ και να μην φαω origin. 

Δημοσ.

ναι ρε φιλε...μπορει να λενε οτι βγαζει games για συγκεκριμενο κοινο αλλα τουλαχιστον εχει γραψει ιστορια και εχει και ενα προσωπο....η ΕΑ ειναι εκδοτης και οχι δημιουργος....να ναι καλα τα στουντιο που αγορασε...το λεω αυτο για να μην τρεξουν  μερικοι και μου πουν ποια ειναι η ΕΑ...

Δημοσ.

φαινεται πολυ ωραιο....το χω στο 3ds αλλα πρεπει να παρω τωρα το circle pad για το xl για να το ευχαριστηθω....αλλα απτην αλλη λεω να τσιμπησω μια και καλη αυτο

Δημοσ.

Μου ηρθε πριν λιγο το λευκο απο αμαζον αλλα κατι αντπτορες πριζας που ειχα δεν ταιριαζουν γτ το σιδερο της γειωσης στο φις της κονσολας ειναι κατατι μακρυτερο απο το βαθος της υποδοχης του ανταπτορα... Εχει κανεις καμια λυση κατα νου? Πηρε απο καποιο καταστημα που να του εφαρμοζει κανονικα?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ενα ευρω κανει ο ανταπτορας.Τραβα σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων και αγορασε εναν.Καλοριζικο.

Δημοσ.

Nintendo's E3 confirmed Game List

The games that Nintendo will be bringing with them are as follows;

- Mario & Luigi Dream Team (3DS)

- Mario Golf World Tour (3DS)

- Pokemon X/Y (3DS)

- Watch Dogs (Wii U)

- Rayman Legends (Wii U)

- Splinter Cell: Blacklist (Wii U)

- The Legend of Zelda: The Windwaker HD (Wii U)

- The Legend of Zelda Wii U (Wii U)

- Mario Kart U (Wii U)

- Super Mario 3D (Wii U)

- Super Smash Bros. 4 (Wii U)

Δημοσ.

και αυτους που ειχα σπιτι χθες τους πηρα απο το wii αλλα μαλλον λογω κακης ποιοτητας κατασκευης δεν ηταν ακριβως στα μετρα τους, θα ψαξω εαν μπορεσω σημερα αλλα λογω κλειστης αγορας λιγο δυσκολο... και πως περναει μια μερα με καινουρια κονσολα σεταρισμενη κατω απο την τηλεοραση να μην μπορεις να την ανοιξεις!

Η λιστα guys ειναι οριστική? Επιτελους να παρει τα πανω του λιγο η κονσολα αλλα ειναι η ιδεα μου οτι δεν εχουν κατι νεοτερο για 3ds( ακουγομαι αχαριστος μετα το τελευταιο direct!).

Δημοσ.

Please please please please δειξτε μας Metroid, please....Οχι φυσικα οτι δεν μου φτανουν αυτα αλλα του πουστη, το Metroid ειναι το παιχνιδι που περιμενω να δω ποιο πολυ απο ολα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...