sheik Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Ναι το εχω κανει αναβαθμιση·Εκλεισα οτιδηποτε ασυρματο ακομη και το router αλλα τπτ·Μολις το αλλαξα πριζα και στελνω απο το παντ γιατι απο δω δε φτανει το hdmi στην τηλεοραση και ολα κομπλε·Ημαρτον αυτο τωρα που κολλαει να φταιει η πριζα;
sheik Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Ακυρο και παλι το κανει. Απλα ειχα διαβασει οτι και καλα μπορει να παιζει ρολο η πριζα/πολυμπριζο... Θα μιλησω με νορτεκ και ελπιζω να λυθει το θεμα με σερβις/αντικατασταση...
mtzs Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Nintendo taps smartphone apps for console boost Πωπω, τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου. Να γελασω η να κλαψω;. Να μου πεις βεβαια ενταξει. Πιο φθηνα κοστιζει το U πλεον απο κινητοταμπλετιες. Παω πασο.
lak10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 δεν εχει nintendo press conference στην φετινη Ε3 http://arstechnica.com/gaming/2013/04/and-then-there-were-two-nintendo-skipping-out-on-e3-press-conference-this-year/
Millennium Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 lak10 φίλε άργησες λίγο. Πωπω, τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου. Να γελασω η να κλαψω;. Να μου πεις βεβαια ενταξει. Πιο φθηνα κοστιζει το U πλεον απο κινητοταμπλετιες. Παω πασο. Δεν βλέπω ως αρνητικό το ενδεχόμενο τέτοιας υποστήριξης εγώ.Είμαι ο μόνος?
winmik2kx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Προφανώς θετικό είναι για τη nintendo, όχι απαραίτητα για την ποιότητα των παιχνιδιών που θα δούμε. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή για resistive οθόνη (απουσία multitouch) δείχνει για μένα πρόσφατη αλλαγή στρατηγικής και όχι προμελετημένες κινήσεις... 1
The__Blade Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μπορεί κανείς να μου απαντήσει σε αυτά για το WiiU; 1) μπορεί να αναπαράγει video mp4 που streamarω Από το pc;; 2) Θα μπορούσα να βλέπω τα video και στην οθόνη του controller; 3) σε τι απόσταση πιάνει καλά το controller; μπορώ να είμαι σε διαφορετικό δωμάτιο; 4) Από ακτινοβολία το χειριστήριο τι παίζει;επιπέδου wi-fi; 5) για browsing τι λέει το χειριστήριο; 6)Μπορεί το wiiu να βγάλει σήμα κατάλληλο για 3d;; Μπορεί κανείς να απαντήσει σε αυτά;
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μπορεί κανείς να απαντήσει σε αυτά; Το google?
skanjos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 http://gonintendo.com/?mode=viewstory&id=202048 μέχρι και οι χάκερς λένε οτι δεν υπάρχει λόγος να σπάσει η κονσόλα...κατάντια απο την μία ,απο την άλλη αν είναι τόσο μάγκες ας σπάσουν το 3ds που έχει τόνους potential με την 3d οθόνη αλλα εκεί κοτούλες χαχαχα
The__Blade Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το google? Θέλω απόψεις χρηστών του insomnia. αυξάνουμε το post count με trolling;
vag.patrick Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 blade δεν εχει αδικο ρε φιλε...εντελως φιλικα αλλα μπορεις και απο το google να το βρεις...ποια αποψη??? λοιπον. 1)μαλλον οχι 2)μαλλον οχι 3)μεχρι και 10 μετρα χωρις εμποδια εχω παιξει ανετα...σε αλλο δωματιο κανει διακοπες 4)δεν το χω ψαξει 5)καλο φαινεται και εχει πολυ καλη αποκριση, αλλα ειναι resistive οθονη 6)ακομα δε ξερουμε , το πιθανο ειναι να μπορει....οπως μπορει και το ps3
gkalas Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Παιδες με αυτο το σκεπτικο να καταργησουμε τα foroums και να googlαρουμε ολοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα