Moderators Malthador Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Συν τις αλλοις η Νιντυ εχει κανει το εξης ωραιο και εκει την παραδεχομαι: Βγαζει κονσολες η μαλλον το Wii πουλησε ολοκληρη γενια και δεν εχει να παιξεις παραπανω απο 10 τιτλους μετρημενους στα δαχτυλα. Εντελώς καλοπροαίρετα και αφού θες να ακούσεις μια διαφορετική άποψη, θα ήθελα πολύ να ακούσω ποιοί είναι αυτοί οι δέκα τίτλοι όλοι κι όλοι. Αν μη τι άλλο για να σου παραθέσω άλλους είκοσι που ξεχνάς. Εγώ πάντως που πρόσφατα απέκτησα PS3, είναι 15-20 οι τίτλοι όλοι κι όλοι που δεν έχω παίξει αλλού (δηλαδή στο PC μου) και μου λείπουν από την gaming ζωή μου. Το PS3 δεν έχει μεγάλη ποσοτική διαφορά σε exclusive υλικό από το Wii, και μάλιστα πρέπει να τα βάλω κάτω με χαρτί και με μολύβι για να δω ποιό από τα δύο υπερτερεί. Κατά τ' άλλα συμφωνώ μαζί σου. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγοράσει κανείς WiiU αυτή τη στιγμή. Μετά την E3 όμως (σε ένα χρονικό πλαίσιο έως 3-4 μηνών μετά την E3 για να είμαι ακριβής), πιστεύω ότι θα υπάρχουν αρκετοί λόγοι που να δικαιολογούν την αγορά του.
JohnVani18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 @mtzs Κατά "περίεργο" τρόπο, κι εγώ περισσότερα παιχνίδια έχω να παίξω στο Wii παρά στο PS3 (24 στο PS3 έναντι 30+ στο Wii).
ikaruga24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Και επειδη δεν το λεω κακοπροαιρετα, θα θελα πολυ να ακουσω μια διαφορετικη αποψη σε λογικα παντα πλαισια. Να μου πει καποιος ρε αδερφε γιατι να αγορασω αυτη τη κονσολα; Μιλας γενικα ή μιλας για το να την αγορασεις -τωρα-? Γιατι το να την αγορασεις -τωρα- απλα σου περισευουν και δεν εχεις να τα ξοδεψεις σε κατι αλλο που θελεις. Λογοι για να αγορασεις WiiU τωρα δεν υπαρχουν. Γενικα ομως φυσικα και θα πρεπει να αγορασεις WiiU για τους ιδιους λογους που αγορασες (αν αγορασες) και προηγουμενες κονσολες της Nintendo που φυσικα δεν ειναι αλλοι απο το software. Επι ευκαιρια για καποιον σοβαρο gamer το Wii (ή WiiU μιας και ειναι backwards compatible) αποτελει εξισου δυνατη περιπτωση για gaming οσο οποιαδηποτε αλλη κονσολα, ειδικα αν δεν εχει γευτει αυτα που εχει να προσφερει το Wii (και εχει παρα πολλα). Οποιος νομιζει οτι το μηχανημα δεν εχει παιχνιδια για σοβαρους gamers ειναι γελασμενος. Απλα σε σχεση με το shovelware που κυριαρχει για την κοσνολα ειναι φυσικο και επομενο να σου δινει την ψευδαισθηση οτι μονο τετοια εχει να παιξεις.
GeorgeVls Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Site: http://www.ign.com/blogs/regal4.1/2013/03/11/challenging-the-champions-is-xenoblade-chronicles-the-best-jrpg-of-all-time">Challenging the Champions: Is Xenoblade Chronicles the Best JRPG of All Time?
Vole Maulder Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 To Wii είχε αρκετά παιχνίδια, ωστόσο συνέβαινε κάτι ιδιαίτερο. Πρώτον, δεν είχε πάρα πολλά σημαντικά παιχνίδια αυτής της γενιάς λόγω hardware. Δεν την έβγαζες με αυτό ως κύρια κονσόλα για κανένα λόγο, ενώ θεωρώ πως άνετα την έβγαζες με μόνο μία από τις άλλες δύο, αναλόγως τις προτιμήσεις στα exclusives. Δεύτερον, πιστεύω - και ξέρω πως αρκετοί θα διαφωνήσετε - πως αρκετά από τα λεγόμενα διαμάντια του Wii δεν κρίνονταν δίκαια. Κι αυτό ίσχυε και θετικά και αρνητικά. Υπήρχαν πραγματικά καλά παιχνίδια που πέρασαν απαρατήρητα από αρκετούς σοβαρούς gamers επειδή τα έπαιρνε η μπάλα μαζί με τις ξεπέτες και τα φτηνιάρικα ports. Υπήρχαν όμως και παιχνίδια υπερτιμημένα, θεωρώ, που τα εξυμνούσαν πολλοί επειδή απλώς είτε δεν είχαν παίξει τίποτα άλλο από αυτή τη γενιά πέρα από Wii games (έχω παραδείγματα γνωστών μου στην πραγματική ζωή που έχουν να παίξουν σε οτιδήποτε άλλο πέρα από Nintendo consoles από το N64, η γνώμη αυτών, σόρι, αλλά δεν έχει την ίδια βαρύτητα με άτομα που παίζουν τα πάντα κι έχουν μια πιο σφαιρική κι ολοκληρωμένη αντίληψη του τι γίνεται στο gaming) ή που ήταν άθελά τους θύματα του σκεπτικού "για Wii καλό είναι". Ως τώρα δε βλέπω να γίνεται κάτι διαφορετικό με το Wii U όπως πάει. Αν μη τι άλλο, χειρότερα δείχνουν τα πράγματα κατά πολύ. Και τώρα παίζει να μην παίρνει καν κουτσουρεμένα down-ports από τις next gen consoles, επειδή θα τα πορτάρουν για PS360, που και κόσμο έχουν και τα ξέρουν ως κονσόλες και είναι εύκολο, απλώς ρίχνουν τα settings. Τo Wii U όπως φαίνεται θα είναι το PS3 (από άποψη ιδιαιτερότητας στο hardware) χωρίς την υποστήριξη και χωρίς το install base για να τραβήξει developers. 2
mtzs Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μιλας γενικα ή μιλας για το να την αγορασεις -τωρα-? Γιατι το να την αγορασεις -τωρα- απλα σου περισευουν και δεν εχεις να τα ξοδεψεις σε κατι αλλο που θελεις. Λογοι για να αγορασεις WiiU τωρα δεν υπαρχουν. Γενικα ομως φυσικα και θα πρεπει να αγορασεις WiiU για τους ιδιους λογους που αγορασες (αν αγορασες) και προηγουμενες κονσολες της Nintendo που φυσικα δεν ειναι αλλοι απο το software. Γενικα μιλαω ικαρουγκα. Και δεν το εθεσα ως θεμα fanboysmoy. το εχω εξηγησει πολλες φορες οτι θελω να την παρω την κονσολα και ο λογος που ανεφερα ειναι το b/c με το wii ( Λεμε ακριβως το ιδιο - του οποιου τα παιχνιδια δεν εχω παιξει ολα-αλλα ξερω αρκετα απο αυτα για να μη προτρεχετε. Ειχα Wii δανεικο για 3 μηνες). Μπορει το U να συναγωνιστει τα ΠΣ4-720 που θα βγουνε; Σε καμια περιπτωση. Το μονο που ισως κανει καλυτερα (και αυτο δεν το ειδαμε ακομη οπτικα) ειναι να ξεπερασει 15 % το πολυ τα ΠΣ360 + τα exclusives (το software) που λες. Αυτο το γενικο ειναι το θεμα μου. Μπορεις να μου βρεις εσυ εναν αλλο λογο εκτος απο το software που ΘΑ δουμε; (Μην επαναλαμβανομαι. Αυτα που ΘΑ δουμε τα ξεραμε πριν κυκλοφορησει η κονσολα)
mtzs Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 mtzs τα ίδια που λες το ξέρεις οτι ισχύουν και για το psvita , Σκαντζε υπαρχουν διαφορες μεταξυ PSV + U και βγαινουμε offtopic. 1. Τo PSV εχει πλεον τιτλους. Αρκετους τιτλους για ολα τα γουστα (το οτι δεν εχει παιχνιδια δεν ισχυει πλεον καθως βλεπουμε 4-5 να ξεφυτρωνουν καθε μηνα και αρκετα πολυ ομορφα) 2. Hardware - specs σε σχεση με τον ανταγωνισμο: Μερα με νυχτα 3. Plus για οσους εχουν ΠΣ3 (δωρεαν παιχνιδια 1-2 το μηνα) ετσι για περνας την ωρα σου. Δε χρειαζεται να ξοδευεις 50αρακια 4. Υπαρχει προοπτικη με το ΠΣ4 cross buy- cross play Μη ξεφυγουμε ομως παλι. Προσωπικα εμενα δε με απασχολει το PSV. Ο μικρος το ηθελε το βρηκα πολυ πιο συμφερουσα προταση για τα γουστα του απ οτι το 3ds. Βασικο: ποδοσφαιρακι
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Λεμε ακριβως το ιδιο - του οποιου τα παιχνιδια δεν εχω παιξει ολα-αλλα ξερω αρκετα απο αυτα για να μη προτρεχετε. Ειχα Wii δανεικο για 3 μηνες. Ειχες δανεικο Wii τρεις μηνες και βρηκες ολα κι ολα δεκα games να παιξεις; Αυτο το γενικο ειναι το θεμα μου. Μπορεις να μου βρεις εσυ εναν αλλο λογο εκτος απο το software που ΘΑ δουμε; (Μην επαναλαμβανομαι. Αυτα που ΘΑ δουμε τα ξεραμε πριν κυκλοφορησει η κονσολα) Γιατι σκαλωνει το μυαλο σου; Ειπαμε αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να αγορασει WiiU καποιος. Οταν ΘΑ ανακοινωθουν περισσοτερα games και οταν ΘΑ κυκλοφορησουν οι αλλες κονσολες, τοτε ΘΑ δουμε αν αξιζει να αγορασει κανεις WiiU. Και γενικα τι αλλο λογο ΘΑ ηθελες εκτος απο το S/W που να δικαιολογει την αγορα μιας κονσολας; 4. Υπαρχει προοπτικη με το ΠΣ4 cross buy- cross play Α, δυο μετρα και δυο σταθμα δηλαδη. Σε ενδιαφερει το cross play στο PS4/PSV αλλα στο WiiU που το κανεις με 200 ευρω λιγοτερα δεν το θεωρεις plus της κονσολας;
mtzs Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Και γενικα τι αλλο λογο ΘΑ ηθελες εκτος απο το S/W που να δικαιολογει την αγορα μιας κονσολας; Τη μαγικη λεξη που τη λενε POTENTIAL κατι το οποιο το U δεν εχει και δυσκολα θα αποκτησει. , δυο μετρα και δυο σταθμα δηλαδη. Σε ενδιαφερει το cross play στο PS4/PSV αλλα στο WiiU που το κανεις με 200 ευρω λιγοτερα δεν το θεωρεις plus της κονσολας; τα 200 ευρω φθηνοτερα που τα ειδες; Αλλη κονσολα η μια αλλη η αλλη. Καμια σχεση Μου συγκρινεις U με PS4 ? Μη με κανεις και γελαω τωρα Μηπως ξεχασες τιμη εναρξης του U32GB? 380 ευρωπουλα παρακαλω. 400-450 φημολογειται οτι θα εχει το ΠΣ4 launch. Πες μου εσυ ποιο ειναι vfm γιατι εγω φαινεται δε καταλαβαινω τα 200 ευρω
gkalas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μtzs αλλη κονσολα το ps4 και αλλη το wii u οπως σωστα λες.Στο wii u θελω να δω παιχνιδια πρωτιστως που να εκμεταλευονται το χειριστηριο και μετα τα wow γραφικα.Στο ps4 το μονο που θα περιμενει καποιος ειναι να δει γραφικα γιατι κατι αλλο δε νομιζω να δειξει.Σωστοι βεβαια οι προβληματισμοι σου μεχρι στο σημειο ομως που εκθειαζεις το vita.Απο που και ως που ειναι διαφορετικες περιπτωσεις και απο που και ως που εχει παιχνιδια το vita?Ζουμε σε αλλο κοσμο μηπως?Η κονσολα παραπαιει με ολη τη σημασια της λεξης και αυτο οφειλεται στην ελλειψη καλων τιτλων.Που τα ειδες τα καλα παιχνιδια εκτος απο 2-3?Μηπως εννοεις καλα παιχνιδια τις συλλογες που βγαζει η sony απο το ps3?Ελεος.
mtzs Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 δεν το εκθειασα αγαπητε gkalas. παραλληλισμο εκανα Οσο για τα παιχνιδια σου ξαναλεω οτι βγαινουν απλα δεν τα παρακολουθεις. Απλως εμενα δε με ενδιαφερουν. Για αλλη δουλεια το πηρα. Συγκεκριμενα πραγματα ζηταω απο handheld. Μιλαμε για κυριες κονσολες. και δε θελω να βγαινω offtopic. Αλλα με τσιγκλαει ο ατιμος ο σκαντζος
ikaruga24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Γενικα μιλαω ικαρουγκα. Και δεν το εθεσα ως θεμα fanboysmoy. το εχω εξηγησει πολλες φορες οτι θελω να την παρω την κονσολα και ο λογος που ανεφερα ειναι το b/c με το wii ( Λεμε ακριβως το ιδιο - του οποιου τα παιχνιδια δεν εχω παιξει ολα-αλλα ξερω αρκετα απο αυτα για να μη προτρεχετε. Ειχα Wii δανεικο για 3 μηνες). Μπορει το U να συναγωνιστει τα ΠΣ4-720 που θα βγουνε; Σε καμια περιπτωση. Το μονο που ισως κανει καλυτερα (και αυτο δεν το ειδαμε ακομη οπτικα) ειναι να ξεπερασει 15 % το πολυ τα ΠΣ360 + τα exclusives (το software) που λες. Αυτο το γενικο ειναι το θεμα μου. Μπορεις να μου βρεις εσυ εναν αλλο λογο εκτος απο το software που ΘΑ δουμε; (Μην επαναλαμβανομαι. Αυτα που ΘΑ δουμε τα ξεραμε πριν κυκλοφορησει η κονσολα) Γιατι να μην μπορει το U να συναγωνιστει το PS4/X720? Απο πλευρας software θα εχει σιγουρα οτι ζητας και ακομα περισσοτερα. Εγω εχω PS3 ας πουμε τωρα ναι? Ελα και δες την συλογη μου απο παιχνιδια. Δεν θα βρεις ουτε ενα απο τα "γνωστα" παιχνιδια που θα περιμενες να βρεις σε καποιον που εχει PS3 μηχανηα. Ειμαι αναποδος? Οχι, απλα ξερω τι θελω και τι περιμενω απο μια κονσολα. Γιατι λοιπον το U να μην ειναι αρκετο για καποιον που θελει να παιξει Χ παιχνιδια ας πουμε? Το εχω πει πολλες φορες αλλα ας το πω αλλη μια για να καταλαβεις την διαφορα ψυχολογιας που εχουμε οι gamers μεταξυ μας. Εγορασα PS3 αποκλειστικα για Disgaea και Demon Souls. Κατα εναν περιεργο τροπο τα παιχνιδια που εχω παιξει και εχω τελειωσει στο μηχανημα δεν ειναι και τοσα πολλα. Θα αγοραζα PS3 ομως για να παιξω uncharted? Οχι. God of war ισως? Παλι οχι. Little big planet? Επισης οχι. Αυτο ισχυει για τα περισσοτερα blockbaster και οχι μονο παιχνιδια εκει εξω. Αντιθετα απολαυσα το PS3 μου με Ninja Gaiden sigma, Vanquish, Demon/Dark Souls και θελω να πιστευω συντομα Ni no kuni.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Τη μαγικη λεξη που τη λενε POTENTIAL κατι το οποιο το U δεν εχει και δυσκολα θα αποκτησει. Εδω θα ειμαστε. Μολις η Nintendo ανακοινωσει τους first party τιτλους για το WiiU θα αρχισει να πουλαει 100k κομματια την εβδομαδα για πλακα. Το potential το φερνουν οι πωλησεις, οχι κανενα μαγικο ραβδακι. τα 200 ευρω φθηνοτερα που τα ειδες; Εδω τα ειδα: http://www.skroutz.gr/s/324650/Sony-PlayStation-Vita-Wi-Fi-PSVita.html Για να εχεις cross play στο PS4 δεν θελεις και ενα PSV μαζι; Ε στο WiiU εχεις off-TV play χωρις να χρειαζεται η αγορα επιπλεον H/W. Προσωπικα, μολις που χεστηκα για το off-TV play, αλλα εσυ το ανεφερες ως θετικο του PSV. Για αυτο σε ρωταω, στο WiiU γιατι δεν το θεωρεις θετικο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα