Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατσε πρωτα να δεις και τη νεα κονσολα της ms.Πως μπορεις να λες κατι τετοιο χωρις να εχεις δει τον βασικο ανταγωνιστη του?Bεβαια και το καλυτερο hardware να εχει το ps4 αυτο δε σημαινει οτι σε γενικες γραμμες δεν ειναι ενα μετριο hardware.Τα βιντεο της παρουσιασης θα πρεπει να ειναι early  γιατι πραγματικα δε δειξαν τιποτα το ουαου.Μακαρι να βγει η κονσολα και να ειναι και πολυ καλη,αλλωστε αυτο θελει ενας gamer αλλα το να λες οτι οταν βγει θα σαρωσει τα παντα δεν ειναι και πολυ σοβαρη προσεγγιση.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

0 διαφορές ανάμεσα στα project x και killzone χαχαχα οκ.ποιό επίπεδο του wii u είναι υψηλό ρε ikaruga γελάει ο κόσμος... κανένα βίντεο δεν με διαψέυδει, μόνο εσύ το βλέπεις αυτό. με το ζόρι κοντράρει uncharted 3 το project x,με το ζόρι ,αν καταλήξει έτσι το τελικό προιόν γιατί και για star ocean/final fantasy xiii άλλα βλέπαμε και άλλα είδαμε ,αλλα όχι και να το συγκρίνεις με το shadow fall.τυφλοί δεν είμαστε,βρες έναν εδω μέσα να συμφωνεί έναν!! (έρχεται ο τιτανομάχος να συμφωνήσει μόνο και μόνο για να κράξει το shadow fall χαχαχα),ξεχνάς ή παραλείπεις επίτηδες το γεγονός οτι ότι είδαμε για Ps4 ήταν early alpha kit videos με μειωμένο hardware ,ενώ απο την άλλη έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα. 

αλλα ναι τα 8gb gddr5 είναι ίσα με 2gb ddr3 α ξέχασα 1 gb ddr3 το άλλο 1 πάει στο os μην ξεχνιόμαστε....αλλα έχει καλύτερη κάρτα γραφικών το wii u απο το Ps4 ξέχασα,ούπς ούτε αυτό ισχύει,καλύτερο επεξεργαστή? γελάει ο κόσμος πραγματικά....

Μιλαμε για 2 διαφορετικα παιχνιδια προφανως αλλα οπτικα δεν βλεπω κατι το ιδιαιτερο στο κατα πολυ "ανωτερο" PS4. Πολυ scripted σκηνικα σε αντιθεση με το project X που ειναι open world και real time time/day/night/weather cycle. Το Infamous το οποιο ειναι και αυτο open world δειχνει σε ποιο σοβαρο επιπεδο του τι να περιμενεις απο ενα PS4 οπτικα και αυτο δεν δειχνει και τοσο διαφορετικο παρολο που ειναι απλα ενα γρηγορο βιντεακι χωρις gameplay. Το Project X αυτο το 1:30 λεπτο τρειλερ καταλαβαινεις ευκολα οτι προκειται για gameplay trailer μεσα απο το παιχνιδι. Και δεν νομιζω να χρειαζεται να πω κατι για το Xenoblade chronicles ετσι δεν ειναι?

Τωρα για το hardware του PS4 ας γελασουμε λιγο για το ποσο ποιο "δυνατο" ειναι απο το hardware του WiiU καθως μιλαμε για MOBILE εξαρτηματα της πλακας. Δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν το ακριβοτερο με διαφορα κομματι του μηχανηματος ειναι απλα η ποσοτητα της μνημης. Ακους εκει Jaguar που θελεις να εχει και "δυναμη". Ρε συ, ο Jaguar δεν μπορει να κοντραρει σε δυναμη ουτε Celeron διπυρηνο. Και η καρτα γραφικων? Klein mein on the line, ιδιας κατηγοριας με του WiiU ειναι. Low end, low power consumption. Να χαρω εγω "δυναμη".

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει. Μια χαρα δυναμη εχουμε τωρα. Μια χαρα ωραια πραγματα θα δουμε αλλα μην εχουμε και τις αυταπατες οτι θα δεις κατι ΠΟΛΥ καλυτερο στο PS4 απο αποψη γραφικων. Γενικα οι νεες κονσολες ειναι ηδη outdated σε περιπτωση που σου ξεφυγε το βιντεο του Battlefield 4. Πανε κατεβασε το στα 60 frames και τουλαχιστον σε 720p και μετα ελα πες μου για την "δυναμη" των νεων μηχανηματων.

Δημοσ.

τι κάθομαι και γράφω αφού πιστέυεις οτι δεν θα δεις διαφορά σε Ps4-wii u χαχαχα. καλά ώρες ώρες ikaruga ούτε ματομπούκαλα να φορούσες.

Ηδη τα κουτσουρεμενα devkits του ps4 βγαζουν τεραστια διαφορα απο το wiiu.

Δημοσ.

Nαι χωρις να δειχνουν τιποτα το ιδιαιτερο ομως.Ειδικα το βιντεο με την unreal engine εδειξε οτι η κονσολα δεν θεωρειται και τερας.Παντως θα δουμε ωραια πραγματα σιγουρα αλλα οταν θα κυκλοφορουν τα multiplatform και θα βλεπεις τις διαφορες με ενα pc τοτε θα καταλαβεις οτι δε μιλαμε για τιποτα το ιδιαιτερο.

Δημοσ.

Μα αφου ειπαν οτι δεν ετρεχε στα τελικα χαρακτηριστικα της κονσολας.

Δημοσ.

Επετεψε μου να μην πιστευω τη Sony μιας και στη μουφα ειναι πρωτη (μουφες βιντεο παιχνιδιων ειδικα στο ps3).Αν δεν ηταν τα τελικα χαρακτηριστικα ας μη το διναν το demo στη δημοσιοτητα αλλα πιστευω οτι μια χαρα τελικα χαρακτηριστικα ηταν.Το ps4 θα ειναι μια δυνατη κονσολα αλλα τιποτα το special.Στην τελικη θα δουμε τα fanchises της με καλυτερα γραφικα απο το ps3 αλλα για μενα πλεον μετρανε πολλα περισσοτερα απο τα γραφικα.Στην τελικη αμα θελω γραφικα χτυπαω ενα pc και οι κονσολες θα δειχνουν παρακμη μπροστα του.

Δημοσ.

Εγώ βλέπω τελικά ότι οι περισσότεροι γουστάρετε να σας κοροιδευουν τα τμηματα marketing αφου θεωρείτε τα ps4 και xbox outdated ενω τα ps3 και 360 ότι έσκιζαν στην εποχή τους...

Μια φορά μας είπαν την αλήθεια για την ισχύ του hardware και γκρινιαζετε....

Οσο για την Νintendo είναι απαράδεκτη....Μόνο στο software μπορεί να ανταγωνιστεί τους αλλους δυο γίγαντες και τα έχει κάνει σκ@τα.

• Like 1
Δημοσ.

Επετεψε μου να μην πιστευω τη Sony μιας και στη μουφα ειναι πρωτη (μουφες βιντεο παιχνιδιων ειδικα στο ps3).Αν δεν ηταν τα τελικα χαρακτηριστικα ας μη το διναν το demo στη δημοσιοτητα αλλα πιστευω οτι μια χαρα τελικα χαρακτηριστικα ηταν.

Δεν το ειπε μονο η sony το συγκεκριμενο,αλλα αυτοι που εκαναν τα demos.

Πως να μην δειξει το/τα demo?Δεν γινεται αυτο.

Απλα αυτη τη φορα δεν ειχαμε ψευτικα βιντεο αλλα πραγματικα σε παλια dev kits.Εχεις καθε λογο να μην πιστευεις .αλλα εγω πιστευω και εχω γραψει πολλες φορες το γιατι.

OΛΟΙ εχουν υποστηριξει οτι δεν δουλευουν στα τελικα χαρακτηριστικα για τα πρωτα games.

Τωρα για το wiiu.Πρωτος στοχος για μενα θα ειναι να βγαλει γραφικα που θα ξεπερασουν το 360 και μετα τα exclusives του ps3.Προς το παρον αυτος ειναι ο πρωτος στοχος.

Δημοσ.

Βρε PDS ώρες ώρες νομίζω ότι καλά κάνουν και μας κοροιδεύουν .... Ουδέποτε στην ιστορία του gaming βγήκε κονσόλα που να είναι δυνατότερη από high end pc. To μόνο μηχανημα που κοντραρε στα ίσια τα pc ήταν η amiga για μια πενταετία...

Οσο για την Nintendo το τελευταίο πανισχυρο μηχανημα που εβγαλε ήταν το Ν64. Εκτοτε δεν τολμά να ρίξει χρήμα για hardware R&D και καλά κάνει γιατί θα έχει τη τυχη της Sega. Αυτό όμως που έγινε με το wii U είναι γελοίο. Και καλά να αγοράσω hardware πολυ υποδεεστερο από το pc του 2008 που εχω δε με πειράζει ιδιαίτερα, το να μη βρίσκω όμως παιχνίδια ή τα multiplatforms να έχουν το 2πλό κόστος από τα ps3/360 ....παραπάει.

Δημοσ.

Βρε PDS ώρες ώρες νομίζω ότι καλά κάνουν και μας κοροιδεύουν ....

Αυτο εγραφα μετα την παρουσιαση της sony.

Το οτι καποιοι δεν εμειναν ικανοποιημενοι,δειχνει ακριβως τον λογο που η sony το 2005 επελεξε να δειχνει μαιμουδες.

Ο κοσμος θελει βλακειες,ψεμματα και υπερβολες day one(πρωτη φουρνια και απο ανετοιμα hardware) για να ενθουσιαστει, προς εκπληξη μου ακομα, εν ετη 2013.

Με αυτα και με αυτα,οταν σε ενα φορουμ για gaming ο κοσμος δεν καταλαβαινει το γιατι η παρουσιαση της sony ηταν εντυπωσιακη ,θεωρω πανεξυπνη και απολυτα  επιτυχημενη την Ε3 του 2005.

Μπορει οι περισσοτεροι να την κοροιδευαν,μπορει και εγω να μην καταλαβαινω τον λογο που ειχε αυτη τη μορφη εκεινη η παρουσιαση,αλλα οσο περνανε τα χρονια καταλαβαινω.Βγαινει νοημα.

Δημοσ.

Τώρα το να λέμε ότι

α) το Wii U με GPU AMD 4650/4670 θα έχει μικρές διαφορές στα γραφικά σε σχέση με τα ps4/xbox 720 των 7850/7979m*

β) η κλοκαρισμένη "gamecube" 3-core cpu του 2000 ,  μπορεί να συγκριθεί στο ελάχιστο με τους 8-core jaguar που δεν έχουν κυκλοφορήσει μεχρι σήμερα

γ)το 1 gb free για τους devs θα εμφανίζει ποιοτικά και ποσoτικά τα ίδια textures & resolutions  με τα 6-7gb free των ps4/xbox 720

τότε γινόμαστε το λιγότερο γραφικοί.....

Ηταν επιλογή της Nintendo τα συγκεκριμένα specs. Με την επιτυχία του wii είχαν το χρόνο για δυναμικό comeback με φοβερούς software τιτλους αλλά δεν....κρίμα.

* Και σε SoC μάλιστα με λιγότερα bottlenecks.

Κατα τη γνωμη μου το hardware των ps4/xbox720 είναι πολύ πιο ισορροπημενο από των ps3/360 που είχαν δυνατες (για την εποχή ) cpu's και ψόφιες gpu's.

Αν η unreal 4 έχει την ίδια εξέλιξη (optimize) που είχε η unreal 3 στα ps3 και 360 τότε καποια στιγμή πιστεύω ότι θα δούμε παιχνίδια που θα πλησιάζουν το infiltrator σε αυτή τη γενιά.

Πάντως όσον αφορά το wii u , αν η Nintendo είχε ποιοτικό software, αυτή τη στιγμή το μηχανάκι θα πούλαγε. (και προσωπικά θα το αγόραζα).

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο. http://kotaku.com/the-wii-us-biggest-problem-is-the-3ds-476309214

εσείς τι πιστέυετε ισχύει κάτι τέτοιο? εγώ συμφωνώ ,κάποιος αυτή τη στιγμή μπορεί να πάρει το Nintendo fix του απο το 3ds και μόνο ,heck εγώ αυτό κάνω,θα αγόραζα nintendo home console? το wii μου άρεσε αρκετά ,με απογοήτευσε όμως και με την αποτυχημένη e3 του wii music είπα αι στο καλό... έτσι δύσκολα να ξαναπάρω nintendo console ,ειδικά με την σόνυ παραδίπλα.

με λίγα λόγια μπορώ να έχω τις εμπειρίες νιντέντο φορητές ναι, της σόνυ? όχι, δυστυχώς αυτό που έχει καταφέρει η νιντέντο με τα fransize της η σόνυ δεν το έχει καταφέρει στα psp-vita ,άλλου είδους παιχνίδια πουλάνε στην φορητή (με εξάιρεση το gran turismo).

τέσπα με λίγα λόγια ίσως είναι και έτσι όπως τα λέει το άρθρο και η αποτυχία του wii u να συνδέεται και έμεσα με την επιτυχία του 3ds,η διαφορά όμως είναι οτι όσοι έχουν 3ds σαν και μένα θέλουν hd nintendo fransizes αλλα όχι στα επίπεδα wii u,σιγά τις διαφορές που έχει το nsmb2 του wii u με του 3ds,ίδιο παιχνίδι σχεδόν,ή το monster hunter 3,θέλουμε το κάτι παραπάνω,οπότε ίσως next gen...

α και κάτι θετικό που ξέχασα να γράψω, το fire emblem x shin megami tensei θα είναι rpg είπε η atlus(περίμενα να είναι fighting game,τώρα με τρώει η αγωνία να δω περισσότερα :P)

Επεξ/σία από skanjos
Δημοσ.

Εχει ενα δικιο το αρθρο σιγουρα. Απο τη μια εχεις ενα μηχανημα το οποιο (προς το παρον) δεν βγαινουν καθολου παιχνιδια (ουτε καν first party) και απο την αλλη εχεις ενα μηχανημα απο την ιδια εταιρια που αποροφαει ολους τους τιτλους απο τριτους και πρωτους. Δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια που ειναι φορητο καθως η ποιοτητα των τιτλων του ειναι πολυ ποιο πανω απο τις περισσοτερες home εμπειριες που υπαρχουν.

Και ρωταμε λοιπον. Γιατι? Γιατι τοσο "σπρωξιμο"? Ειναι απιστευτο, η nintendo κανει ακριβως το ιδιο πραγμα για το wiiu που κανει η sony για το vita. Βρισκονται σε εντελως αντιθετα ρευματα. Βεβαια η nintendo δεν προκειται να αφησει το wiiu στη μοιρα του για τοσο χρονικο διαστημα οσο αφησε (και αφηνει) η sony με το vita αλλα το προβλημα τωρα ειναι εδω και ειναι μεγαλο. Οπως ειχα γραψει δεν υπαρχει καν λογος να αγορασει καποιος wiiu τη στιγμη που ακομα και το gamecube τον πρωτο χρονο ζωης του (τι χρονο, 6μηνο) ειχε TOP παρα πολλους τιτλους να παιξεις. Απο πρωτους και τριτους.

Αρα λοιπον συμβαινει το εξης, ειτε οι τιτλοι αυτοι ηδη βρισκονται σε προχω σταδιο και απλα ακολουθοθν την κλασσικη μεθοδο της nintendo "δεν δειχνουμε τιποτα, περιμενετε για οταν θελουμε εμεις" ειτε αντιμετωπισαν προβληματα σε ολη αυτην την αναδιοργανωση που εκαναν σαν εταιρια και δεν μπορουν να αξιολογησουν τι πρεπει να δειξουν και τι οχι και ποτε. Μυριζομαι ομως οτι οι εξεληξεις θα αναγκασουν το χερι τους να δωσουν πολλα περισσοτερα απο οσα θα ηθελαν στην Ε3. Και μονο ενα smash bros ειναι αρκετο να δειξουν για να κανουν μηχανακια να πετανε απο τα ραφια σε ολες τις "μεγαλες" αγορες.

Υπομονη 2 μηνες και θα ξερουμε, το καλο που της θελουμε γιατι αλλιως τον πουλο.

πραγματικά δεν ξέρω...not sure if serious για τις μηδαμινές διαφορές Wii U και PS4

Οχι μηδαμινες, απλα οχι τεραστιες. Ειδικα μεταξυ first party παιχνιδιων η ποιοτητα εκαστης (οπτικα τουλαχιστον) θα ειναι τετοια που πραγματικα δεν θα σε νοιαζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...