skanjos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 http://www.computerandvideogames.com/397212/unofficial-wii-u-price-cut-not-working-uk-retailers-claim/ ούτε έτσι δεν πουλάει η κονσόλα,θα πάει ο iwata θα τους πει μα θα βγάλουμε παιχνίδια ,θα ρίξουμε την τιμή όταν βγουν Ps4-xbox και θα τους νοιάξει πολύ για 8 μήνες μετά τους retailers ,να έχουν στα ράφια ένα προιόν το οποίο δεν φέυγει... τραγική η τιμή του wii u.δεν έμαθαν τπτ απο το 3ds,γερή σφαλιάρα αυτή η γενιά για την νιντέντο που περίμενε με ένα tablet να μιμηθεί την επιτυχία του wii.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Klein main μωρε. Δεν καναν ετσι την περιοδο PS360 που λεφτα υπηρχαν και ετσι τωρα που δεν υπαρχουν? Εγω τα κοβω αμα λαχει, η nintendo θα παρουσιασει κατι δυνατο στην Ε3 (και ισως κατι που δεν θα ηθελε απο τοσο νωρις) μονο και μονο για να υσηχασει τα πνευματα και αργοτερα σε καμια TGS ή δικη της παρουσιαση θα δουμε ακομα περισσοτερα. Ο μυστικισμος που ανεκαθεν κρατουσε η Nintendo φενεται να μην την εξυπηρετει το ιδιο καλα στους κακομαθημενους gamers και retailers.
pigos23 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Σιγα που δεν θα τυχαινε κ σε μενα τον γκαντεμη: το εφαγα κ εγω το glitch μου στο zombiu...αφου καταφερα κ τους εφαγα ολους στο κλουβι (survive the arena) εκανα την μλκ κ στην επιστροφη σκοτωθηκα στις σκαλες του υπονομου χαχα Ε λοιπον επιστρεφοντας με αλλον επιζωντα κ ξαναεπιστρεφοντας στο safe house δεν γινετε πλεον τιποτα...Ουτε update στην αποστολη,ουτε η φωνη του τυπακου που βοηθαει,ουτε τιποτα Το διλλημα τωρα ειναι να το πουλησω ή να περιμενω για κανα patch αν βγει ποτε; (Δεν υπαρχει περιπτωση να το ξαναρχισω απ την αρχη)
sheik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Εγώ αντιλαμβάνομαι την κριτική το κράξιμο και την ανησυχία σχετικά με το wiiu μόνο όμως όσο αφορά την έλλειψη τίτλων και κινητρου αγοράς της κονσόλας. Τα υπόλοιπα του Τύπου και των gamers που έχουν βιαστεί να πεθάνουν εντελώς όχι μόνο το WiiU αλλά και την Nintendo μου φαίνονται υπερβολικά ως εκεί που δεν πάει. <br> Στο κάτω κάτω, για ποιες χάλια πωλήσεις μιλάμε; Θυμάστε μήπως τις αντίστοιχες των ps360; Το WiiU μέχρι 31/12/2012,δηλαδή στις 6 πρώτες εβδομάδες του πούλησε 3.06μύρια. <br> Την ακριβώς αντίστοιχη περίοδο το ps3 είχε πουλήσει 1μυριο και το 360 μόλις 600χιλιάρικα. Το ότι οι προσδοκίες της Ν με βάση το Wii ήταν υψηλές δεν μου λέει κάτι. Στο κάτω κάτω πως ήταν τότε η παγκόσμια οικονομία και πως είναι τώρα; Έχουν τρελαθεί λοιπόν όλοι ανεξαιρέτως να κράζουν για τις πωλήσεις ενώ θα έπρεπε να μιλάμε μόνο για έλλειψη τίτλων. Η κονσόλα ακόμα κι με τέτοια "φτιαχτη" αποτυχία, είναι πιο ψηλά από ότι ο συνδυασμός ps360 την αντίστοιχη περίοδο πριν 7 χρόνια. <br><br> Αυτό δε σημαίνει ότι θα επιτύχει βέβαια μακροπρόθεσμα και θα επαναλάβει την επιτυχία του Wii , δεν λέω αυτό, απλά μου την δίνει η πρώιμης καταδίκη. Και τα 2 είναι ακραίες απόψεις και μόνο ο χρόνος και η υποστήριξη θα το δείξουν.<br><br> Αποστολή από το U8800Pro με τη χρήση Insomnia App 2
skanjos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 sheik τις πηγές σου θα ήθελα να δω .... http://vgsales.wikia.com/wiki/PlayStation_3 μάλλον κάπου πέφτεις έξω ,μην ξεχνάμε το ps3 δεν βγήκε σε όλα τα regions ταυτόχρονα (ευρώπη πουλάει παραπάνω) και μην ξεχνάμε και το 599$ αλλα και το Ps3 has no games.... η σόνυ δήλωσε οτι ήθελε σε έναν χρόνο να πουλήσει 6εκ και πούλησε 3.7 με την ευρώπη σε λιγότερο χρόνο,+ το οτι τον 2ο χρόνο πούλησε 9εκ.... το wii u απο την άλλη θέλανε 5.5εκ και χαμηλώσανε το ectimation στα 4εκ. κάτι το οποίο ούτε με Price drop(στο πρώτο 4μηνο...δεν έχει ξαναγίνει ποτέ) δεν ξέρεις αν θα γίνει.. και στα 250ε να βρίσκεις την κονσόλα όχι στα 600$(που στην ελλάδα ήταν και πολλά παραπάνω...) μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα ,ίσα τα Launches της προιγούμενης γενιάς ίσα της τωρινής, έχουν αλλάξει άπειρες παράμετροι ,θα δούμε με το καλό τα launches απο ps4-xbox ,άποψη μου θα το χτυπήσουν σα χταπόδι το wii u.και ο λόγος που δεν θα κάνει τις πωλήσεις που περίμεναν είναι οτι ο κόσμος κρατάει τα λεφτά για first console, είπαμε έχει τους hardcore nintendo fans που πέρνουν τα πάντα day 1 αλλα δυστυχώς δεν είναι 5.5εκ .....
RedPanda Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Την ακριβώς αντίστοιχη περίοδο το ps3 είχε πουλήσει 1μυριο 599 Πότε να προλάβεις να βρεις δεύτερη δουλειά ?
polakis21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ναι οκ θα μας δειξει ενα βιντεο του νεου zelda και mario που θα βγουν σε 1-2 χρονια και παλι τα ιδια. Η nintendo εχει χασει ηδη το παιχνιδι της επομενης γενιας. Αποψη μου...
sheik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ε καλα οτι το εχει χασει και δεν θα βγει παλι πρωτη νομιζω ηταν προφανες πριν καν ανακοινωθει το WiiU, το θεμα ειναι να μπορεσει να ανταπεξελθει στο ανταγωνισμο και να κρατησει μια αξιοπρεπη υποστηριξη απο τριτους, διοτι εξισου προφανες ειναι οτι θα βγαλει 5-10 1st party παιχνιδαρες οπως καθε φορα.
polakis21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εν τω μεταξυ πήγα σήμερα και το ειδα απο κοντα για πρωτη φορα σε καταστημα. Επιασα το χειριστηριο και ειδα το βασικο μενου της κονσολας. Πραγματικα, δυστυχως με αφησε εντελως αδιαφορο. Κανενας ενθουσιασμος νεας κονσολας. Μηδεν πρωτοτυπια και το χειριστηριο σαν ψευτικο το ενιωσα. Τι να πω. Nintendo με απογοητευσες, και ημουν και τρελος φαν...
sheik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το μενου της κονσολα λιγο δυσκολο να το ειδες καθως σε οσα καταστηματα υπαρχουν stand εχουν ενα ειδικο μενου που κανεις browse στις περιγραφες των παιχνιδιων και παιζεις demo ειτε απο rayman ειτε απο nsmbu. Το κανονικο μενου παντως, ειναι πολυ ομορφο κατα την αποψη μου.
skanjos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 εγώ το είδα σε ένα φιλαράκι ,τραγικά αργές μεταβάσεις,κατα τα άλλα δεν είχα πρόβλημα ,μου άρεσε ,απλά θέλει να γίνει πολύ πιο γρήγορο,το οποίο ξέρουμε οτι το δουλέυουν ήδη.
polakis21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το μενου της κονσολα λιγο δυσκολο να το ειδες καθως σε οσα καταστηματα υπαρχουν stand εχουν ενα ειδικο μενου που κανεις browse στις περιγραφες των παιχνιδιων και παιζεις demo ειτε απο rayman ειτε απο nsmbu. Το κανονικο μενου παντως, ειναι πολυ ομορφο κατα την αποψη μου. Τεσπα οτι ειδα τελοσπαντων ηταν ψιλοτραγικο...
hollow_83 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι μονο η ταχυτητα των μενου. Το ΟΣ εχει πολυ δουλεια για να γινει ανθρωπινο. Θελουν φτιαξιμο τα Friends list, ta notifications, η ταχυτητα του μενου, ta messages.
sheik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Σημαντικη βελτιωση με το επερχομενο update ενω θα ερθει αλλο ενα το καλοκαιρι που λογικα θα βελτιωνει ακομη περισσοτερο. Παντως ακομα κι ετσι οπως βλεπω στο βιντεο, δε νομιζω πως μιλαμε για σημαντικη καθυστερηση.
Phaerun Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Το ειδα το Σάββατο για πρώτη φορά απο κοντά. Μου φάνηκε σαν ένα εξελιγμένο wii. Προσωπικά το βασικό προβλημα είναι η ελλειψη τίτλων. Αν υπήρχε ένα zelda αυτη τη στιγμή θα το είχα τσιμπίσει πάραυτα (όπως είχα κάνει και με το wii). Αλλά όσο και αν κοίταξα δεν βρήκα ούτε ένα τίτλο να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Κρίμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα