Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προσθέσω το Another Code: R, που ξεχνιέται παραπονεμένο κάθε φορά :(

Επίσης, call me weird, αλλά μου άρεσε και το Excite Truck για ένα διάστημα.

Το Bully ήταν επίσης η καλύτερη έκδοση να παίξει κανείς σε κονσόλα, νομίζω.

Το Another Code: Two memories ηταν απο τα αγαπημενα μου στο Wii. Πολυ πρωτοτυπο adventure.

Το R ειναι στα ιδια προτυπα ?

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασε τους να λενε για το Wii οτι δεν εχει αρκετα παιχνιδια για σοβαρους gamers. 

Δεν ειπα οτι το Wii δεν εχει παιχνιδια για σοβαρους gamers. Ειπα οτι κανενας σοβαρος gamer δεν το εχει σαν πρωτη-βασικη-μοναδικη κονσολα, οπως συμβαινει με τα ΠΣ360 που πολλοι απο εμας τα εχουν ως μοναδικη κονσολα !!!! Γι αυτο και οι πωλησεις του εκτιναχτηκαν σε συνδυασμο με την τιμη του και το motion game.

Αναφερθησαν αρκετοι τιτλοι τους οποιους ομολογω πως μερικους δεν ξερω. Αλλα θα παρω για παραδειγμα το POP forgotten sands. Ο σοβαρος gamer που θα το παιξει; Στο Wii η στο PS360 που σιγουρα κατεχει ενα εξ αυτων; Σε SD η σε HD?

λετε να ειναι τοσο μαζοχας ωστε να θελει να τριβει τα ματια του μετα απο τα δακρυα; Το ιδιο φυσικα συμβαινει και με τους υπολοιπους multiplatform τιτλους που αναφερθηκαν. Γι αυτο και ειπα οτι περαν απο 15 αντε 20 να πω παιχνιδια αλλα απο αυτα exclusives, αλλα που δινουν διαφορετικη εμπειρια λογω wiimote δεν υπαρχει λογος να παιξεις κατι αλλο στο Wii.

Ηταν και θα παραμεινει δευτερη - συμπληρωματικη κονσολα και αυτο δεν αλλαζει.

Το ιδιο θα συμβει και με το WiiU. Και ο βασικος λογος ειναι τα specs.

Δε λεω καλο το gameplay καλη η διαδραστικοτητα καλα οσα εχει δωσει η νιντυ, καλες οι αναμνησεις του παρελθοντος αλλα ο κοσμος παει μπροστα.

Κονσολα = ΚΑΙ γραφικα ΚΑΙ specs. Μη λεμε παλι τα ιδια. Αν ειναι ετσι να σταματησει το development των κονσολων και να μεινουμε στα πισι

Δημοσ.

Αμα ηταν ετσι θα υπηρχαν μονο τα PC φιλε. Κονσολα = games. Αν εχεις πολλα και ποιοτικα απο αυτα ο κοσμος θα τσονταρει οτι και να ειναι το μηχανημα. Η nintendo ετσι και αλλιως παντα δευτερη ηταν εδω (για τους σοβαρους gamers) και πολλα χρονια τωρα και δεν εχει να κανει με την δυναμη των μηχανηματων της οπως εχει αποδειχτει στο παρελθον. Το ιδιο ειχε συμβει και με τη SEGA που μονο η δυναμη του μηχανηματος δεν ηταν το προβλημα για την αποτυχια του.

Να ομως και κατι βασικο που θα σου πω. Μπορει να ηταν παντα δευτερη επιλογη αλλα ηταν απαραιτητη κιολας. Δηλαδη δεν γινεται να εισαι σοβαρος gamer και να μην εχεις μηχανημα nintendo κατω απο την τηλεοραση σου γι αυτους τους 15-20-25 αποκλειστικους τιτλους που θα προκυψουν σιγουρα και δεν θα εχεις την δυνατοτητα να παιξεις πουθενα αλλου.

Γι αυτο αλλωστε και υπαρχει η επιλογη στο εμποριο. Αν θες ενα μηχανημα που να παιζει παιχνιδια τοτε δεν υπαρχει λογος να μην θεωρεις το Wii (ή WiiU εν καιρο) εξισου δυνατη προταση με οποιαδηποτε αλλη κονσολα. Αν ομως θες να κανεις ενα παντρεμα (οπως οι περισσοτεροι gamers) τοτε ο σοφος συνδιασμος ειναι Nintendo + κατι αλλο και οχι κατι αλλο + κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Εν μερει θα συμφωνησω. Το ιδιο λεμε. Και φυσικα λεω πως δεν εχει να κανει με τη δυναμη των μηχανηματων.

Αλλα δευτερη επιλογη αυτοματως δεν μπορει να ειναι απαραιτητη.

Μην παιζουμε με τις λεξεις. Το απαραιτητο = πρωτο - ενα και μοναδικο. Δεν μπορεις να κανεις χωρις αυτο.

Και χωρις Wii + (U) μπορει η πλειοψηφια. Χωρις ΠΣ360 δε μπορει οταν μιλαμε για κονσολες !!
Στο Νιντυ + κατι αλλο συμφωνω απολυτα. Γι αυτο και εχω πει οτι θελω να παρω και περιμενα το WiiU ασχετα με το αν με απογοητευσε μεχρι τωρα.

Δημοσ.

Το απαραιτητο δεν σημαινει πρωτο. Μιλαμε για απαραιτητο με την ιδια λογικη που ενα air-condition/clima ειναι απαραιτητο σε ενα αυτοκινητο σε καποια ζεστη χωρα. Μονο του το κλιματιστικο αυτοκινητου τι να το κανεις? Αυτοκινητο χωρις το κλιματιστικο ομως??? Ετσι και μια κονσολα της Nintendo. Μπακαλιστικος τροπος για να σου δωσω να καταλαβεις αλλα νομιζω το πιανεις το νοημα.

Τωρα ο κοσμος μπορει να τη βγαλει χωρις WiiU αλλα εν καιρο αν εισαι σοβαρος gamer δεν θα γινεται να μην εχεις WiiU οπως δεν γινεται και σημερα να μην εχεις Wii εφοσον ηδη εχεις ή PS3 ή Χ360 ή PC. Δεν γινεται σοβαρος gamer εν ετη 2013 να μην εχει δυνατοτητα να τσιμπησει ενα απλο Wii και να γουσταρει τις hardcorιλες που υπαρχουν σε αυτο. Αν -μπορει- και δεν εχει ή ανοητος ειναι ή κολλημενος.

Δημοσ.

Το Another Code: Two memories ηταν απο τα αγαπημενα μου στο Wii. Πολυ πρωτοτυπο adventure.

Το R ειναι στα ιδια προτυπα ?

Δεν το έχω παίξει το Two Memories, οπότε θα σε γελάσω. Νομίζω ότι παρόμοια φάση είναι στο πώς παίζεται κι εκτυλίσσεται η φάση. Στο DS δεν ήταν όμως το Two Memories;

Οσο για τα άλλα περί δεύτερης επιλογής κι απαραίτητης κονσόλας, υπάρχουν δίκια και στις δύο απόψεις. Ωστόσο, όταν κάτι γίνεται δεύτερη επιλογή, όσο απαραίτητο και να είναι, παραμένει δεύτερη επιλογή. Θα πάρεις αρχικά την πρώτη κι όταν κι όποτε πέσει η τιμή της δεύτερης κι αποκτήσει αρκετά παιχνίδια ώστε να δικαιολογούν την αγορά της για σένα τότε θα την πάρεις. Στην αγορά (market) και στο πόσοι και ποιοι developers όμως θα ασχοληθούν με την κονσόλα παίζει πολύ ρόλο αυτό. 

Τα υπόλοιπα είναι, θεωρώ, θέμα γούστων. Θα μπορούσα να βγάλω τη γενιά χωρίς Wii άνετα. Θα μου έλειπαν πραγματικά 3 παιχνίδια μετρημένα. Χωρίς PS360 δε θα μπορούσα να τη βγάλω. Το Wii λοιπόν έγινε τρίτη επιλογή, ούτε καν δεύτερη. Επαιξα κι άλλα πέρα από αυτά τα 3, γιατί δεν είμαι κολλημένος, αλλά καταλαβαίνετε, ελπίζω, τι θέλω να πω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γινεται σοβαρος gamer εν ετη 2013 να μην εχει δυνατοτητα να τσιμπησει ενα απλο Wii και να γουσταρει τις hardcorιλες που υπαρχουν σε αυτο. Αν -μπορει- και δεν εχει ή ανοητος ειναι ή κολλημενος.

Σχετικο ειναι, και το σοβαρος και το ανοητος κολλημενος.

Οταν ειχε 100 το wii ημουν εκτος φασης για να το παρω (επαιζε 2 μηνες προσφορα καλοκαιρι - ηταν και το κοκκινο που απαιχθανομαι ως χρωμα και τοτε ειχα wii ξαδερφου και επαιζα). τωρα να δωσω 150 για wii. καλυτερα ανοητος παρα μαλακας (αυτο περυσι και φετος). Οποτε περιμενα αναγκαστικα το WiiU οπως και τωρα να πεσει στα 250. Απλα πραγματα. Και δε στο λεω για μενα αλλα για να δεις και μια διαφορετικη αποψη του πως μπορει να σκεφτεται ο καθενας.

Δημοσ.

Ενταξει δεν ειπαμε να σκασεις 150 σημερα για Wii αλλα πριν 2 χρονακια ανετα τα εσκαγες χωρις κανενα προβλημα για την ποσοτητα και ποιοτητα τιτλων που ειχε (και εχει αφου το WiiU ειναι backwards compatible). Σημερα σαφως και κοιτας να βρεις καποια συμφερουσα αγορα για WiiU αργοτερα οπως αυτη.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-03-22-hmv-bundles-wii-u-premium-and-zombi-u-for-just-199

Δημοσ.

πεταχτείτε μέχρι αγγλία και πάρτε το wii u premium pack μαζί με το zombie u στις 199λίρες.. μια χαρά τιμή μου ακούγεται.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-03-22-hmv-bundles-wii-u-premium-and-zombi-u-for-just-199

μάλλον τα καταστήματα προβλέπου οτι θα μείνουν στα ράφια τα wii u μόλις βγουν τα Ps4-xbox και προσπαθούν να τα σουτάρουν, να δω πιο κατάστημα θα ξαναστοκάρει κονσόλα wii u .... δεν θα βρίσκεις με τπτ μετά.

btw για μένα ούτε τόσο δεν αξίζει η κονσόλα,ειδικά με τον ανταγωνισμό στην γωνία.μετά το Ps4 θα τσιμπήσω ένα σκοτωμένο μεταχειρισμένο wii u στα 150ε (και δεν νομίζω να έχει και πολλές ώρες πάνω του..)

Δημοσ.

Το θεμα με τα μεταχειρισμενα φιλε δεν θα ειναι η κονσολα αλλα το οτι δεν θα ξερεις τι χρηση θα εχει φαει το gamepad...

Δημοσ.

με τα άπειρα καλά παιχνίδια που έχει το wii u pad θα έχει δει πολλές ώρες χρήσης.. σκόνη θα μαζέυει σε καμιά γωνία, άσε που το ελέγχεις όταν είναι να αγοράσεις,δεν παίρνεις τυφλά.

Δημοσ.

To HMV διαβαζω ειναι στα ορια χρεωκοπιας και κλεινει καταστηματα γι'αυτο και ξεπουλαει τα παντα για να ξεστοκαρει γιαυτο και τετοια τραγικη μειωση τιμης.

Δημοσ.

με τα άπειρα καλά παιχνίδια που έχει το wii u pad θα έχει δει πολλές ώρες χρήσης.. σκόνη θα μαζέυει σε καμιά γωνία, άσε που το ελέγχεις όταν είναι να αγοράσεις,δεν παίρνεις τυφλά.

Τοτε γιατι θα το παρεις αφου δεν θα εχει καλα παιχνιδια;

Επισης ξανασκεψου τι λεω για το gamepad.Δεν αναφερομαι σε γρατζουνιες αλλα γενικα δεν θα ξερεις τι εχει τραβηξει κ μαλλον μεχρι τελους η nintendo δεν προκειτε να το βγαλει σαν περιφερειακο

Χωρια τα παραπανω η καλυτερη στιγμη να τσιμπισεις ειναι τωρα που πραγματικα εχω δει αγγελιες που το σκοτωνουν. τα 150€ που λες θα κανεις χρονια να τα δεις σε αγγελια πιστεψε με

Δημοσ.

pigos θα το πάρω γιατί μακροχρόνια στην κονσόλα θα βγουν παιχνιδάρες όπως βγήκαν και για το wii, όταν σε 6 μήνες θα κάνει 200ε το βασικό μοντέλο και 200ε σε προσφορές το premium εσύ πόσο λες να πηγαίνει μεταχειρησμένο? 180? χαχαχα. όχι χρόνια ζήτημα μηνών είναι .... 

μπορώ να καταλάβω πότε μια συσκευή είναι οκ και πότε όχι.φαίνεται η κακή χρήση.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πια περιοδο θες να το παρεις...αμα βγουν παιχνιδαρες οπως λες ποιος θα το πουλαει κ ποσο θα πεσει η τιμη του; Εδω κοντα στα 150€ κανει ακομα που ειναι ηδη τελειωμενο το wii...

Παντως εγω πιστευω οτι τα καλυτερα ερχονται για το wiiu.Μην ξεγραφετε την κονσολα απο τωρα.Την αντιστοιχη περιοδο νεκρας θα εχουν κ οι αλλες κονσολες.Ας μην ονειρευομαστε οτι απο day 1 θα εχουμε τιτλους με το τσουβαλι.

Γενικα ημουν κ τυχερος κ μεσα στην 1η βδομαδα της κυκλοφοριας του καταφερα κ τσιμπισα premium κ mario u + zombiu 320€

Οποτε θα την βγαλω με το xbox 360 για κανα 1,5 χρονο ακομα (δεν το εχω ξεζουμισει τελειως) + wiiu κ σε κανα 2 χρονια θα αποφασισω για ενα εκ των paystation-xbox Αυτην την φορα δεν θελω να βιαστω...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...