sheik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Εχει πολυκαναλο surround ηχο ομως δεν ειναι licensed. Δεν ειναι της Dolby δηλαδη, ειναι proprietary. Γενικως σε θεματα multimedia η Ν καθε φορα σε καθε κονσολα τα σκατωνει( ηθελημενα βεβαια ).Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ο ηχος, μια ζωη σε απλη τηλεοραση με τα ηχεια της παιζω, δεν ασχολουμαι με ηχοσυσηματα κλπ. Αυτο που θα μπορουσε να κανει διαθεσιμο στο WiiU ειναι εφοσον -κλασικα- δεν υποστηριζεται αναπαραγωγη ταινιων απο δισκακια, να μπορουσες να παιξεις αρχεια βιντεο απο σκληρο/φλασακι. Ουτε αυτο γινεται προς το παρον, θα μπορουσε βεβαια να το αλλαξει στο μελλον με καποιο update ισως(?).
mtzs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ασχετο: Ειναι αληθεια οτι το WiiU δεν παιζει BR Discs?
sheik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ασχετο: Ειναι αληθεια οτι το WiiU δεν παιζει BR Discs? Αληθινοτατο. Μαλιστα φημολογειται οτι το drive ειναι κανονικο bluray απλως unlicensed και αυτο και δεν επιτρεπει την αναπαραγωγη bluray δισκων.
mtzs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Γιατι; θα ανεβαζε κι αλλο το κοστος μιας κονσολας με specs 2006 ? Ελεος !!!!
cortaN@ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Αν hackaριστεί το Wii U, τότε ίσως να είναι εφικτή η αναπαραγωγή BR discs, όπως έγινε με τα DVDroms και το Wii. Και σαφέστατα, θα υποστηριχθούν δυνατότητες όπως η αναπαραγωγή media και video. Προς το παρόν, ας αφήσουμε τις ελπίδες μας στην modding κοινότητα Γιατί αν περιμένουμε από τη Ninty, καλά κρασιά.. Η κονσόλα είναι σε beta, μην πω pre-beta έκδοση ακόμα. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, η Ninty θα έχει διορθώσει κάποια από τα προβλήματα, μένει να δούμε. Είναι γνωστό πως τα studios της Nintendo αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την ανάπτυξη σε HD hardware, όπως είναι αυτό του Wii U.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Για τον ιδιο λογο που δεν υποστηριζε το αντιστοιχο play και ολες οι αλλες προηγουμενες κονσολες της και πολυ καλα κανει για εμενα.
cortaN@ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Εχει πολυκαναλο surround ηχο ομως δεν ειναι licensed. Δεν ειναι της Dolby δηλαδη, ειναι proprietary. Γενικως σε θεματα multimedia η Ν καθε φορα σε καθε κονσολα τα σκατωνει( ηθελημενα βεβαια ).Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ο ηχος, μια ζωη σε απλη τηλεοραση με τα ηχεια της παιζω, δεν ασχολουμαι με ηχοσυσηματα κλπ. Αυτο που θα μπορουσε να κανει διαθεσιμο στο WiiU ειναι εφοσον -κλασικα- δεν υποστηριζεται αναπαραγωγη ταινιων απο δισκακια, να μπορουσες να παιξεις αρχεια βιντεο απο σκληρο/φλασακι. Ουτε αυτο γινεται προς το παρον, θα μπορουσε βεβαια να το αλλαξει στο μελλον με καποιο update ισως(?). Δηλαδη για να καταλαβω. Τo Wii U βγαζει πολυκαναλο και πως? Πρεπει να τον συνδεσεις αναλογικα σε ενισχυτη? Εχει οπτικη εξοδο? Αν μπορεις, δωσε τα φωτα σου γιατι εχω μπερδευτει.
mtzs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Είναι γνωστό πως τα studios της Nintendo αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την ανάπτυξη σε HD hardware, όπως είναι αυτό του Wii U. Πληρωνουν τωρα το τιμημα του Wii 1
cortaN@ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ναι σωστό. Από την άλλη όταν έβγαλε το Wii, η Ninty δεν είχε τα resources ούτε τα χρήματα για να μείνει στο ίδιο hardware με τα 360/PS3. Οπότε επένδυσε σε κατώτερο hardware και καλύτερα motion controls. Και στην πορεία του Wii μας έδωσε κάποια από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς (για να μην πω από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγει γενικώς) (βλ, Super Mario Galaxy), επίσης μας έδωσε όμορφους rpg τίτλους. Θέλω να πω πως μέχρι ενός σημείου η Nintendo παρέδωσε (delivered) με το Wii. Το θέμα είναι πως η προσέγγισή τους στη νέα κονσόλα ίσως να είναι λάθος. Δε νομίζω πως ο κόσμος έχει πάθει το ίδιο αμόκ με όταν βγήκε το Wii, επίσης πολλοί είναι περισσότερο υποψιασμένοι (αρκετοί κάτοχοι Wii που το αγόρασαν και...το άφησαν στην άκρη) και απ' ό,τι φαίνεται η Nintendo δυσκολεύεται να διαδώσει τις ιδέες της και το όραμά της πάνω στο νέο χειριστήριο. Πολλοί το βλέπουν με δυσπιστία και λίγοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει assymetric gameplay. Τέλος, το Wii U δεν έχει ανακοινώσεις για παιχνίδια της N, ενώ και στο hardware την έπαιρνε να παρουσιάσει δυνατότερο hardware ή τέλος πάντων αν θες, το hardware του Wii U δε δικαιολογεί τις 300αρες και 400αρες που αξιώνει η N. Όταν πέσει το premium στα 250, το ξανασυζητάμε
Vole Maulder Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέσω HDMI βγάζει τον ήχο το WiiU, απ' όσο ξέρω. Οπότε θες είτε passthrough από ενισχυτή που έχει hdmi in και out, ώστε να βγάζει τον ήχο κ να στέλνει την εικόνα μετά στην τηλεόραση ή τηλεόραση με οπτική έξοδο που να υποστηρίζει surround, υποθέτω. 1
mtzs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Κορταν επετρεψε μου να βγω λιγο οφτοπικ: Το wii μπορει να εφερε καταπληκτικα παιχνιδια, η ιδεες οσον αφορα το gameplay. Αλλα αυτο περι αμοκ κτλπ ειναι καθαρα πλασματικο. Αποδειχθηκε ξεκαθαρα η μεγαλη "απατη" Ενταξει καλο το wii για τα παιδια η για παρεα αλλα μεχρι εκει. Στο αμοκ συνεβαλε και η χαμηλη τιμη του. Οταν ο μπαμπας παει στο κωτσοβολο η το ΜΜ για να παρει κονσολα για το παιδι του τι θα παρει; το ΠΣ3 των 350-400 ευρω η το ΧΒΟΧ των 350-300? το πιο φθηνο θα παρει για να εχει το παιδι του να παιζει με τον wow factor που λεγεται motion control. κουνας το wiimote και στριβει το μαριοκαρτ. Απλα πραγματα. Το wii ποτε δεν ηταν η νο 1 κονσολα για καποιον gamer. Και οσοι συνειδητοποιημενοι gamers το αγορασαν το πηραν ως συμπληρωματικο για να παιζουν συγκεκριμενους τιτλους. Απο εκει και περα παπαλα. Και περαν 10-15 παιχνιδιων zelda, metroid, mario series, οκαρινα, sports κτλπ αμφιβαλω αν υπαρχουν αλλοι τιτλοι που παιζονται σε αυτη τη κονσολα η αν αξιζουν. Εγω δοκιμασα indiana jones, κατι ψαρεματα, ενα cod (το BOP1 νομιζω ηταν), κατι fighters και στη κυριολεξια δεν παιζοντουσαν. πονεσαν τα ματια μου χωρις πλακα. Η νιντυ επαναπαυτηκε στις δαφνες του Wii και νομιζει πως με τα ψεματα παλι θα κανει ντορο. Δεν ειναι καθε μερα σαββατο. οχι δεν ειμαι hater. και οπως εχω ξαναπει θελω να παρω το WiiU κυριως γι αυτα τα 15 παιχνιδια του Wii και οτι αλλο καλο exclusive βγαλει. Αλλα θαναι παντα 2η κονσολα. 1
JohnVani18 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Nintendo meeting with UK retailers after price cuts One retailer says "They've got to do something otherwise it is GameCube all over again" Many UK retailers have slashed Wii U prices in order to clear inventory because of very low demand from consumers. Obviously, Nintendo isn’t pleased with a price cut this early in the console’s life cycle (they’re not pleased with sales either). That’s why the company has announced that they are meeting with select UK retailers to talk about the pricing issues.
cortaN@ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Κορταν επετρεψε μου να βγω λιγο οφτοπικ: Το wii μπορει να εφερε καταπληκτικα παιχνιδια, η ιδεες οσον αφορα το gameplay. Αλλα αυτο περι αμοκ κτλπ ειναι καθαρα πλασματικο. Αποδειχθηκε ξεκαθαρα η μεγαλη "απατη" Ενταξει καλο το wii για τα παιδια η για παρεα αλλα μεχρι εκει. Στο αμοκ συνεβαλε και η χαμηλη τιμη του. Οταν ο μπαμπας παει στο κωτσοβολο η το ΜΜ για να παρει κονσολα για το παιδι του τι θα παρει; το ΠΣ3 των 350-400 ευρω η το ΧΒΟΧ των 350-300? το πιο φθηνο θα παρει για να εχει το παιδι του να παιζει με τον wow factor που λεγεται motion control. κουνας το wiimote και στριβει το μαριοκαρτ. Απλα πραγματα. Το wii ποτε δεν ηταν η νο 1 κονσολα για καποιον gamer. Και οσοι συνειδητοποιημενοι gamers το αγορασαν το πηραν ως συμπληρωματικο για να παιζουν συγκεκριμενους τιτλους. Απο εκει και περα παπαλα. Και περαν 10-15 παιχνιδιων zelda, metroid, mario series, οκαρινα, sports κτλπ αμφιβαλω αν υπαρχουν αλλοι τιτλοι που παιζονται σε αυτη τη κονσολα η αν αξιζουν. Εγω δοκιμασα indiana jones, κατι ψαρεματα, ενα cod (το BOP1 νομιζω ηταν), κατι fighters και στη κυριολεξια δεν παιζοντουσαν. πονεσαν τα ματια μου χωρις πλακα. Η νιντυ επαναπαυτηκε στις δαφνες του Wii και νομιζει πως με τα ψεματα παλι θα κανει ντορο. Δεν ειναι καθε μερα σαββατο. οχι δεν ειμαι hater. και οπως εχω ξαναπει θελω να παρω το WiiU κυριως γι αυτα τα 15 παιχνιδια του Wii και οτι αλλο καλο exclusive βγαλει. Αλλα θαναι παντα 2η κονσολα. Γενικα συμφωνω με το γεγονος πως επαναπαυθηκε η Ninty. Αλλα το Wii εχει βγαλει ορισμενα πολυ ομορφα παιχνιδια. Και τα οποια ειναι και hardcore. Συνηθως τα περισσοτερα απο αυτα, δεν ειναι της Ninty. (καποια λιγα ειναι) Συγκεκριμενα θα αναφερω καποιους τιτλους του Wii που ειναι για τον hardcore gamer και πιστευω αξιζουν: No More Heroes 1, 2 Disaster: Day of Crisis Zack & Wiki Sin & Punishment Madworld Xenoblade Chronicles The Last Story Metroid Prime 3 Medal of Honor: Heroes 2 Prince of Persia: The Forgotten Sands Fatal Frame 4 Silent Hill Resident Evil 4 Wii, Resident Evil 1, 0, Resident Evil The Umbrella Chronicles, RE: Darkside Chronicles Okami Monster Hunter Tri Goldeneye: 007 Manhunt 2 The Godfather: Blackhand Ediiton Metal Slug Anthology Guilty Gear XX Sam & Max: Season 1 House of the Dead: Overkill Deadspace: Extraction Και σίγουρα ξεχνάω και άλλα...Το Wii έχει παιχνίδια για τον hardcore gamer, απλά τα περισσότερα από αυτά δεν είναι της Nintendo και δεν είχαν μεγάλη διαφήμιση με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να μην τα έχει δει.
Vole Maulder Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Να προσθέσω το Another Code: R, που ξεχνιέται παραπονεμένο κάθε φορά Επίσης, call me weird, αλλά μου άρεσε και το Excite Truck για ένα διάστημα. Το Bully ήταν επίσης η καλύτερη έκδοση να παίξει κανείς σε κονσόλα, νομίζω. 1
ikaruga24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ασε τους να λενε για το Wii οτι δεν εχει αρκετα παιχνιδια για σοβαρους gamers. Το ζητημα ειναι οτι το WiiU πρεπει να δειξει κατι καλο στην Ε3 ή εστω κατι δυνατο απο μονη της που να βγει και συντομα. Με third party παιχνιδια 1-2 ετων που ηδη υπαρχουν και αλλου δουλεια δεν γινεται. Η Ε3 ειναι κοντα ομως και η Nintendo μπορει να εχει κατι πολυ δυνατο να μας πει. Για καλο δικο της τουλαχιστον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα