Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατάλαβε η N ότι με αυτό το πράμα (τεχνικά μιλώντας πάντα) δεν πάει πουθενά σε σχέση με τον ανταγωνισμό και πετσόκοψε την τιμή...τώρα κάτι γίνεται

επίσης και αυτό

btw πόσο θυμομένος πρέπει να είναι ένας που αγόρασε την κονσόλα στα 350 και σε 4 μήνες είναι στα 250... κάτι πρέπει να προσφέρει η νιντέντο στους early adopters και δεν μιλάω για virtua console games.

δεύτερη φορά το ίδιο λάθος μετά το σκηνικό με το 3DS
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω οτι ο early adopter γνωριζει τι κανει οταν αγοραζει ενα μηχανημα απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του.

Εγω προσωπικα χεστηκα που εριξε την τιμη. Αν ειναι να κανει καλο στο μηχανημα και στη μετεπειτα πορεια του και οχι ζημια στην ιδια καλος ας το κανει.

Πιο πολυ τα ειχα με την MS, οταν ειχα παρει Day 1 το Xenon, και μεσα στο μηνα εβγαλε RROD.

• Like 1
Δημοσ.

200+250 λίρες ανάλογα το μοντέλο, σε κάποιες χώρες το έχουν ήδη στα 200ε-250ε οπότε αν μπορέσετε και το βρείτε σε ευρό θα βγείτε κερδισμένοι, πιο κάτω δεν το βλέπω να πηγαίνει,τουλάχιστον μέχρι τον ιανουάριο.

Σωστος.

Και επιπλεον, υπαρχει περιπτωση για οσους το αγορασουν τωρα που εγινε unofficial pricedrop, οταν ερθει το ...official (μπορει μετα απο την Ε3...), ισως η Nintendo κανει και κανα δωρακι στους early adopters, αλα 3DS.

Εμενα ρε γμτ, ξερεις τι με προβληματιζει?

Αυτο το gamepad, διαρκει χωρις φορτιση λενε 2 με 3 ωρες. Το θεμα ειναι πως πρεπει να το χουμε συνεχεια βυσματωμενο...πφφφ...

Υπαρχει περιπτωση η Ninty να βγαλει redesign με καλυτερη διαρκεια μπαταριας, αλλα θα παει μακρια η βαλιτσα μεχρι τοτε και αν..

Επισης, θεωρω τραγικο λαθος απο Ninty που δεν εβαλε μεσα σε καθε Wii U standard ενα Wii remote. Γιατι σε αυτη την περιπτωση, θα μπορουσαν ολα τα παιχνιδια να χρησιμοποιουν και το Wii remote πρωτον και δευτερον δε θα χρειαζοταν να το πληρωσεις extra. Τωρα που ειναι optional η αγορα του, σημαινει πως δυσκολα θα δουμε στο Wii U παιχνιδια shooters που θα εχουν χειρισμο αλα Wii (κατα γενικη ομολογια υπηρχαν παιχνιδια που εκαναν σωστη χρηση του Wii + nunchuk) και ετσι με αυτο τον τροπο δε μας παει λιγο πισω?

Anyway...θελω και εγω premium στα 250 οπως λεει ο mtzs :P

• Like 1
Δημοσ.

Με παιχνιδι μαζι, μη το ξεχνας αυτο !!! :)

Εγω θα γουσταρα premium με Zombi U και Pro gamepad και δωρο ενα σετακι remote + nunchuk στα 220 ευρω.

Eτσι παιρνεις ενα Wii U και πακετακι και ενα Wii :P

Ζηταω πολλα? :P :D

P.S.: Παντως αυτο το Lego City πρεπει να ειναι ωραια φαση. Τετοια παιχνιδια χρειαζεται το Wii U.

Δημοσ.

Παντως η παραγγελια μου που ηταν 249(premium nintendoland) + zombiu εξτρα στα 280.23 GBP ενω με την μετατροπη συναλλαγματος μεσω eurobank βγαινει συνολικα 320 ευρω. μου χρεωσαν 327. Γιατι αυτο;

EDIT: To Amazon Currency Converter ηταν στο OFF 

Δημοσ.

φπα 23% αντι για 21 νομιζω.

αλλα ειναι και eurobank. η πιο ελεεινη τραπεζα δεν αφηνει τιποτα να πεσει κατω

Δημοσ.

Ακομα χειροτερα που δεν ειναι επισημο pricecut...αμα αρχισαν απο μονοι τους οι retailers να πετσοκοβουν τις τιμες και μαλιστα τοσο πολυ μπορει καποιος να καταλαβει ποσο ακλαφτο εχει παει μεχρι τωρα.<br /><br />Περιμενετε και αλλο οσοι θελετε να αγορασετε...θα πεσει και αλλο.

Δημοσ.

Ακομα χειροτερα που δεν ειναι επισημο pricecut...αμα αρχισαν απο μονοι τους οι retailers να πετσοκοβουν τις τιμες και μαλιστα τοσο πολυ μπορει καποιος να καταλαβει ποσο ακλαφτο εχει παει μεχρι τωρα.<br /><br />Περιμενετε και αλλο οσοι θελετε να αγορασετε...θα πεσει και αλλο.

για να πετσοκόψουν οι retailers τις κονσόλες τόσο πολύ σημαίνει οτι υπάρχει γραμμή για Pricedrop.και όποιος την κάνει πρώτος σαν κατάστημα κερδίζει πωλήσεις,όσοι δεν κάνουν τα κρατάνε στα ράφια τσάμπα.

Δημοσ.

Παντως η παραγγελια μου που ηταν 249(premium nintendoland) + zombiu εξτρα στα 280.23 GBP ενω με την μετατροπη συναλλαγματος μεσω eurobank βγαινει συνολικα 320 ευρω. μου χρεωσαν 327. Γιατι αυτο;

EDIT: To Amazon Currency Converter ηταν στο OFF 

Μολις σου ερθει, να μας γραψεις εντυπωσεις.

Επισης δες το νεο Lego City: Undercover. Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι και συμφωνα με τα reviews δικαιωσε τις προσδοκιες απο την περσινη E3.

Δημοσ.

Μολις σου ερθει, να μας γραψεις εντυπωσεις.

Επισης δες το νεο Lego City: Undercover. Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι και συμφωνα με τα reviews δικαιωσε τις προσδοκιες απο την περσινη E3.

Το αμαζον ειναι για πολλα respect. Η παρραγελια εγινε dispatched Πεμπτη. Παρασκευη απογευμα ηταν Αθηνα και Σαββατο εφτασε!!!

Βεβαια λογω "ανωτερας βιας" αυτη τη στιγμη το εχει ενα φιλαρακι μου δεν το επιασα εγω στα χερια μου(καθοτι εχω και προβλημα με την tv). Του εκανε τα updates κλπ.

Μεχρι τελη μηνα ελπιζω να μπορεσω να το εχω εγω...η αναμονη με σκοτωνει, να ξερεις οτι σε 1.5 μερα εφτασε απο Αγγλια και να μην μπορεις να το χαρεις :P

Εντωμεταξυ το premium ανεβηκε στα 289 παλι στο amazon, ισα που προλαβα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω ειχα προλαβει την προσφορα του ιταλικου amazon που ειχε βαλει το premium στα 250 ευρω.....απο τις 11 μαρτιου ομως δεν φορτωνα την καρτα μου με χρηματα γιατι ακομα και με αυτη τη τιμη το σκεφτομουν ξανα και ξανα αν θα επρεπε να το παρω.....πρωτη φορα μου εχει συμβει αυτο με καινουργια κονσολα της nintendo......ακομα και τωρα που την φορτωσα με χρηματα για να φυγει η παραγγελια σκεφτομαι μηπως εκανα λαθος και πρεπει να πατησω το κουμπι της ακυρωσης οσο ειναι καιρος......αυτο τα λεει ολα για αυτη τη κονσολα......αχ nintendo τι καταντια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...