mtzs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ......Ενταξει δε σου λεω 200 και γω χλωμο το κοβω αλλα 250 αν δε παει δεν την παιρνω προσωπικα εγω. Τι εγραψα πιο πισω; το θεωρω εφικτο το < 250 για το premium μετα την Ε3 που λογικα θα εχουμε πτωση τιμης.
skanjos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 το θέμα είναι να δούμε στα 200 την premium σε καμιά προσφορά ,για να το δούμε αυτό πρεπει να έχει αρχική <250. και πάλι μετά το ps4 μην πω και μετά την αναβάθμιση του pc...δεν ξέρω δύσκολοι καιροί ,τραγική ευκαιρία έχασε η νιντέντο να πάρει τρελό headstart.
sheik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Παντως επειδη βουιζει ο τοπος οτι οι UK retailers θα ριξουν ολοι σιγα σιγα τις τιμες, αν πετυχετε προσφορα σε κανενα amazon.uk ή οποιοδηποτε αλλο eshop που στελνει Ελλαδα, σφυριξτε κλεφτικα!
ikaruga24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Οι τιμες της Ευρωπης παντως να ξερετε οτι δεν εχουν σχεση με την ιδια την nintendo καθως απαγορευεται για την ιδια να ορισει τιμες οπως μπορει στο Αμερικα. Οι τιμες της Ευρωπης λοιπον ειναι -καθαρα- και 100% στα χερια των καταστηματων και προμηθευτων. Με λιγα λογια κοβουν και ραβουν μονοι τους χωρις καμια δυνατοτητα απο την nintendo να επεμβει. Αν θελουν αυριο οι retailers να πουλησουν το WiiU στα 500 ευρω ή στα 50 ευρω μπορουν να το κανουν ελευθερα. Κανεις δεν προκειται να τους πει τιποτα.
cortaN@ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Και εδώ που είμαι έχει πτώση τιμής το Wii U 50 ευρώ σε καταστήματα όπως το Mediamaarkt. Eπίσης στο amazon.fr το έχουν σταθερά σε χαμηλότερη τιμή από ό,τι σε άλλα e-shops. Πιστεύω πως μετά την E3 θα πέσει η τιμή του αρκετά. Έχουμε και το πρώτο από μία σειρά update στο Wii U. Site: http://www.eurogamer.net/articles/2013-03-05-wii-u-system-update-issued-by-nintendo-the-first-of-many">Wii U Update on the way. Does not include the speed update Nintendo has promised.
sheik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Απο το amazon.fr γινεται να παραγγειλουμε κι εμεις; Eδω ας πουμε εξαιρετικη τιμη: http://www.amazon.de/Nintendo-Wii-Konsole-Premium-ZombiU/dp/B00BG7UYKC/ref=sr_tr_1?ie=UTF8&qid=1362604026&sr=8-1 329 με nintendoland και zombiu. Αμα γινεται να πειτε μου να ξερω, το ψηνω ασχημα Βεβαια δεν εχω ιδεα απο Γαλλικα και Γερμανικα.
cortaN@ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Γίνεται ναι. Αλλά σου βάζει έξτρα μεταφορικά. Για να μη σου βάλει (να έρθει χωρίς έξτρα μεταφορικά), όταν είναι free, πρέπει να μένεις Γαλλία.
mtzs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Απο το amazon.fr γινεται να παραγγειλουμε κι εμεις; Eδω ας πουμε εξαιρετικη τιμη: http://www.amazon.de/Nintendo-Wii-Konsole-Premium-ZombiU/dp/B00BG7UYKC/ref=sr_tr_1?ie=UTF8&qid=1362604026&sr=8-1 329 με nintendoland και zombiu. Αμα γινεται να πειτε μου να ξερω, το ψηνω ασχημα Βεβαια δεν εχω ιδεα απο Γαλλικα και Γερμανικα. Γιατι ειναι εξαιρετικη τιμη; επειδη δινει ενα επιπλεον παιχνιδι "δωρο" ? Βαλε και τα μεταφορικα ενα 20ρικο τουλαχιστο Περιμενετε ρε παιδια, θα πεσει αισθητα η τιμη του. Και οσο για παιχνιδια οταν θα εχει πεσει η τιμη του τιτλους ετους θα τους βρισκεις με ενα 20ρικο.
sheik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εξαιρετικη τιμη σε σχεση με Ελλαδα αλλα και παντου εκτος US. Οταν το Premium με Nintendoland το βρισκεις 380 εδω και αυτο σου δινει +zombiu στα 329; Βγαλε 50ευρω το zombiu και στην ουσια παιρνεις WiiU premium με 279. Που ειναι οντως πολυ καλη τιμη. Απλα σε "αναγκαζει" να παρεις και το zombiu.
savakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Γιατι ειναι εξαιρετικη τιμη; επειδη δινει ενα επιπλεον παιχνιδι "δωρο" ? Βαλε και τα μεταφορικα ενα 20ρικο τουλαχιστο Περιμενετε ρε παιδια, θα πεσει αισθητα η τιμη του. Και οσο για παιχνιδια οταν θα εχει πεσει η τιμη του τιτλους ετους θα τους βρισκεις με ενα 20ρικο. www.amazon.fr είναι 10 ευρώ τα μεταφορικά. το wii για να είναι πραγματικά βιώσιμο πρέπει να πάει στα 200 η απλή και 250 η ενισχυμένη. το πρώτο Wii επεκράτησε με τα φανταστικά χειριστήρια, και ίσως επειδή ακόμα πολύς κόσμος είχε CRT τηλεοράσεις. Τώρα όμως τα πράγματα είναι λίγο δυσκολότερα, και το χειριστήριο δεν εντυπωσιάζει όπως τότε το wii-mote. Αν δεν κάνει κάτι με την τιμή και το software βλέπω την N να αναγκάζεται σε 2-3 χρόνια να βγάλει update p.x. Wii U HD.
mtzs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Γιατι Wii U HD , το τωρινο τι ειναι; κατηγοριας PS360. δηλαδη 7 χρονια πισω
cortaN@ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλά δεν είναι ακριβώς εκεί. Έχει τουλάχιστον potential και hardware για να βρεθεί κάπου ανάμεσα σε PS360 και PS4/Xbox New. To θέμα είναι κατά πόσο θα το εκμεταλλευτεί η Nintendo. Μην αποκλείετε τίποτα παιδιά. Και το 3DS ξεκίνησε πολύ χλιαρά και στη συνέχεια βγήκαν παιχνίδια, έγινε pricedrop και αυτή τη στιγμή πουλάει σαν τρελό και έχει παιχνιδάρες. Αν η Nintendo κάνει τις σωστές κινήσεις, έχει potential το Wii U. Απλά μετά από ανακοίνωση PS4, έχει δυσκολέψει πολύ το πράγμα για τη Nintendo. Δε νομίζω πως περίμενε η Ninty το επόμενο PS4 να έχει 8GB DDR5. Πιστεύω περίμενε κάτι του στυλ 4GB DDR3 και κάποια από αυτή τη RAM να πάει στο OS. Τώρα η ψαλίδα έχει ανοίξει. 1
cortaN@ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δύο ακόμα παιχνίδια που έγιναν γνωστά πως θα έρθουν στο Wii U: - Deus Ex: Human Revolution - Sniper Elite V2 Καλές προσθήκες. Επίσης είναι πιθανό να βγει και το Beyond: Good and Evil 2 και για Wii U. Η Ubisoft υποστηρίζει πολύ τη νέα κονσόλα. (όπως υποστήριξε και το Wii). Θα πρέπει και οι Nintendo gamers με τη σειρά τους να υποστηρίξουν την Ubisoft πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα