Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς εγώ δεν θα το πάρω, εκτός οτι μου αρέσουν τα πιο sim racing, παρόλα αυτά θα το έπερνα εάν είχε cockpit view, θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει.

Όσον αφορά το λειτουργικό αν το συμμάζευαν λίγο, θα μπορούσαν να αφήσουν παραπάνω μνήμη στους developers για παιχνίδια και παράλληλα θα γινόταν και πιο γρήγορο-user friendly.

Eιχα κανει ενα review για το Most Wanted και του ειχα δωσει 7.5 στα 10 εδω.

Αν με ρωτουσες τωρα, το παιχνιδι ανετα θα πηγαινε στο 8, μπορει και στο 8.5. (οχι παραπανω)

Sim racing δεν ειναι και θελει το χρονο του να το συνηθισεις, ως arcade και fun εμπειρια. Αλλα μετα τις 5-6 ωρες παιχνιδιου το παιχνιδι γινεται ολο και πιο διασκεδαστικο (ειδικα με παρεα). Το fun factor ειναι πολυ υψηλο. Για τους ιδιους λογους δε νοειται copkit view κτλ.

Αν θες τετοιο παιχνιδι, κοιταξε το αξεπεραστο Forza 4 για 360.

Επισης πολυ καλο copkit view εχει και το GT5 για το PS3, το οποιο ομως δεν αγορασα λογω ασχημου AI στα αυτοκινητα, λογω της συνηθισμενης απο εποχες GT2 υποστροφης που εμφανιζει κατευθειαν στο μοντελο οδηγησης και κυριως λογω του ανισορροπου χαρακτηρα του παιχνιδιου στα γραφικα των αυτοκινητων και στις πιστες. Η προσφατη ανακοινωση για GT6 στο PS3 - αν αληθευει - ειναι μια ευκαιρια για την Polyphony Digital να διορθωσει αυτα τα ασχημα στοιχεια του GT6 και να το κανει πραγματικο GT. Οχι πως δεν ειναι, για να ειμαι δικαιος το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό. Απλά μου τη χαλάνε πολύ τα στοιχεία που ανέφερα παραπάνω.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο με το OS ξαναπεστο.

Τσαμπα χαραμιζεται 1 ολοκληρο GB απο τα παιχνιδια. Να πω οτι κρατουσε 512 MB παει στο διαολο(που και παλι τετοιοι χρονοι δεν δικαιολογουνται).

To NFS δειχνει οτι οποιος πραγματικα ασχοληθει με σοβαροτητα και οχι με ports-αρπαχτες, μπορει να κανει παπαδες ΑΚΟΜΗ και με το WiiU. Nαι, υπολειπεται σημαντικα, αλλα εναν "αερα" next gen τον εχει και μαλιστα αυτο θα αποδειχθει κλασικα απο τα 1st party της Νιντεντο. Περιμενω με το Metroid να πεφτουν σαγονια.

Επεξ/σία από sheik
Δημοσ.

Αυτο με το OS ξαναπεστο.

Τσαμπα χαραμιζεται 1 ολοκληρο GB απο τα παιχνιδια. Να πω οτι κρατουσε 512 MB παει στο διαολο(που και παλι τετοιοι χρονοι δεν δικαιολογουνται).

To NFS δειχνει οτι οποιος πραγματικα ασχοληθει με σοβαροτητα και οχι με ports-αρπαχτες, μπορει να κανει παπαδες ΑΚΟΜΗ και με το WiiU. Nαι, υπολειπεται σημαντικα, αλλα εναν "αερα" next gen τον εχει και μαλιστα αυτο θα αποδειχθει κλασικα απο τα 1st party της Νιντεντο. Περιμενω με το Metroid να πεφτουν σαγονια.

Ισως στα 1st party παιχνιδια χρησιμοποιει περισσοτερο του 1GB. Ειναι λιγο κουλη η Nintendo.

Δε θα μου φαινοταν παραλογο να δινει στους αλλους developers 1GB και να κραταει για τον εαυτο της περισσοτερα, χαχα!

Παντως θα επρεπε το μηχανημα να εχει 4Gb μνημη και οχι 2GB. Δε θα κοστιζε πολυ παραπανω και θα το εκανε αρκετα πιο future proof.

Δημοσ.

Yerli: Crysis 3 was up and running on Wii U, was 'very close to launching'

"We did have Crysis 3 running on the Wii U," Yerli tells Venture Beat. "We were very close to launching it. But there was a lack of business support between Nintendo and EA on that. Since we as a company couldn't launch on the Wii U ourselves – we don't have a publishing license – Crysis 3 on Wii U had to die."

Δημοσ.

με λίγα λόγια δεν τα βρήκαν ea και nintendo. απορώ τι πράγματα ζητούσε η ea και δεν τα πήρε για να χαλάσει η συμφωνία.... απότι έχω καταλάβει η ea πάει δυνατά για xbox partnership(όχι exclusive αλλα με πολλά first day deals.θα δούμε)

Δημοσ.

Η πορνη η ΕΑ σιγουρα κατι ετοιμαζε και της το χαλασε η Nintendo. Δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια οτι εχει να κανει με αυτην την αναδιοργανωση που ετοιμαζει εδω και καποιο καιρο εταιρια συγχονευοντας στουντιο και βασεις. Παντως να εγω δεν μπορω να δω με την καμια τετοια σχεση μεταξυ ΕΑ και nintendo γιατι αλλο τροπο εχει μια και αλλο η αλλη για να βγαλουν κερδος. Αυτες οι "αρχες" που κραταει η Nintendo δεν συμβαδιζουν σιγουρα με αυτα που θελει η ΕΑ και απο εκει ξεκινανε ολα.

Δημοσ.

Καλως ή κακως, διχως στηριξη της ΕΑ που τους εχει αγορασει ολους, περισσοτερο χανεις παρα κερδιζεις...

Δημοσ.

Μια φημη λεει οτι ηθελε η EA να πατησει το δικτυο της Ninty πανω στο Origin και η Ninty αρνηθηκε.

Καλά εάν ισχύει αυτό, αυτό έλειπε να δεχτούν η απάντηση ήταν προδιαγεγραμμένη και την ήξερε και η ΕΑ.

Δημοσ.

Εννοείται πως αυτό που λέει ο hollow ισχύει.

Είναι αλήθεια πως ήθελε να ενδωματώσει το Origin στο Wii U (είχε αναφερθεί στα περισσερα gaming sites).

Δημοσ.

Wii U θα πάρεις για τα δικά του παιχνίδια (όπως και την κάθε κονσόλα), όχι για τα multiplatform που όλες οι εταιρίες στην Ε3 εκστασιάζονται και μετά το κλάνουν.

δλδ αν κάποιος κάτοχος θέλει να παίξει κανά Dead Space 3,κανά Crysis 3 ή το Tomb Raider που βγαίνει τώρα, τι κάνει?...τα παίζει στις past-gen?...seems logic...or NOT
Δημοσ.

To Crysis 3 ηταν να βγεί αλλά λόγω διαφωνίας ΕΑ-Nintendo έφαγε άκυρο (και οπτικά θα ηταν αισθητά ανώτερο).

Τα υπόλοιπα τα παίζει στο PC του σαν άνθρωπος, πολύ απλά.

Είδα κι έπαθα που έπαιξα το Crysis 3 στο Χ360, πρώτη φορά μου πόνεσαν τόσο πολύ τα μάτια.

Απο τη στιγμή που μελλοντικοί τίτλοι θα κυκλοφορούν και στα μηχανήματα τωρινής γενιάς, δεν τα λές και past-gen.

Δημοσ.

δεν λέμε για αυτούς που έχουν και gaming PC...μιλάμε για console gaming...όταν βγήκαν XBOX360 και PS3 ήταν άμεσα διαθέσιμοι όλοι οι multiplatform τίτλοι...δεν κούμπωνες PS2 και το πρώτο ΧΒΟΧ για να παίξεις

απ΄ όποια πλευρά και να το δεις είναι FAIL που σίγουρα πρέπει να διορθωθεί στο μέλλον

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...