Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και κάπου εδώ έχασες κάθε αξιοπιστία !

Καλα πεστο αυτο στους ανθρωπους που με εχουν προσλαβει στη θεση που βρισκομαι.

Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν ουτε εσενα κατ'επεκταση. Τα facts ειναι facts.

Δημοσ.

Τρίτος brickoman μας βρήκε. 

Δεν έχεις κανένα fact. Κάτι αρλούμπες για πλαστικούρα

Redpanda μιλαω για μενα οσον αφορα τα facts. Αν θες να με γνωρισεις προσωπικα, στειλε μου PM να βρεθουμε και θα χαρω να σε γνωρισω και να με γνωρισεις και πιστεψε με τοτε θα καταλαβεις.

Για το super-slim, πες μου σε παρακαλω αν δεν το χαρακτηρισεις πλαστικουρα, ενας χαρακτηρισμος που αναφερεται στην κατα κορον χρησιμοποιηση χαμηλης ποιοτητας πλαστικου και κακης συναρμογης, πως θα το χαρακτηριζες? Στιβαρο? Ομορφο? Ποιοτικο?

Ας μη γελιομαστε...Ειναι ενα μηχανημα ικανο, αφου φερει το feature set του SLIM, αλλά χωλαίνει πολύ σε ποιότητα κατασκευής.

Για το σχόλιό σου περί τρίτου brickman, θα έπρεπε τώρα εγώ να σου πω με τη σειρά μου πως παραβιάζεις τους κανόνες του forum όπως έγραψες εσύ για τον Titanomaxo? Ή να το πάρω ως αστείο και να γελάσω όπως γελάω με τα ποστ του Titanomaxoy?

Αν με πιάνεις ... ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το super slim τσακωνεστε ρε μαγκες?Το ειδα απο κοντα και ειναι οτι πιο φθηνιαρικο εχω πιασει στα χερια μου.Αμφιβαλλει κανεις σε αυτο?Το slim μου δειχνει lamborghini μπροστα του.

Επεξ/σία από gkalas
  • Like 2
Δημοσ.

Για το super slim τσακωνεστε ρε μαγκες?Το ειδα απο κοντα και ειναι οτι πιο φθηναιρικο εχω πιασει στα χερια μου.Αμφιβαλλει κανεις σε αυτο?Το slim μου δειχνει lamborghini μπροστα του.

Στον Redpanda πεστο αυτο. :P

Δημοσ.

τέσπα αν και εκτός thread, θα πω και εγώ που έχω φατ οτι είναι απαράδεκτα και τα Slim και super slim, ένας φίλος έχει slim και μου λέει όταν παίζει το ακούει να τρίζει,δεν θέλω καν να φαντάζομαι για το super slim.... τέσπα και το wii u που το έχω δει απο κοντά δεν το λες και καλή κατασκευή,το wii1 ήταν καλύτερο σε υλικά,το gamepad είναι καλούτσικη κατασκευή όμως αν και πάλι δεν τρελάθηκα όταν το έπιασα στα χέρια.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που εχω το slim δεν ειχα ποτε τετοια θεματα και ειναι μια χαρα κατασκευαστικα.Ουτε τριζει ουτε τιποτα.Το wii u εχει κορυφαια ποιοτητα κατασκευης οπως ολες οι κονσολες της Nintendo.

Δημοσ.

Δεν ξερω απο ποιοτητα κατασκευης αλλα οι κονσολες της nintendo ειναι σκυλοι μαυροι. Οποιος και να πιασει ενα DSlite στα χερια του δεν θα εντυπωσιαστει απο την απτη ποιοτητα κατασκευης αλλα ειναι σκυλος μαυρος πραγματικα. Το PS3 slim μου και εμενα κατι μικροτριξιματα (απο την πρωτη μερα που το πηρα κιολας) αλλα εχω διαβασει οτι ειναι φυσιολογικα.

• Like 2
Δημοσ.

τέσπα αν και εκτός thread, θα πω και εγώ που έχω φατ οτι είναι απαράδεκτα και τα Slim και super slim, ένας φίλος έχει slim και μου λέει όταν παίζει το ακούει να τρίζει,δεν θέλω καν να φαντάζομαι για το super slim.... τέσπα και το wii u που το έχω δει απο κοντά δεν το λες και καλή κατασκευή,το wii1 ήταν καλύτερο σε υλικά,το gamepad είναι καλούτσικη κατασκευή όμως αν και πάλι δεν τρελάθηκα όταν το έπιασα στα χέρια.

Χαχα ισχύει! Το δικό μου τρίζει που και που.

ikaruga24 +1

Δημοσ.

χμ... φοβερή η διαφορά στις 2 Pics, btw οι κονσόλες της νιντέντο είναι σκυλιά και απο άποψη οτι δεν χαλάνε,όχι μόνο είναι απο γερά υλικά ,συνήθως έχουν κοντά στο 1% defection

το ds μήνες να το αφήσεις θα έχει μπαταρία να παίξεις, το Psp θα έχει αδειάσει.το 3ds μου πάντως είναι σκυλί μάυρο χαχαχα(τις τιμές στα παιχνίδια να ρίξουν να το χαρώ παραπάνω....αυτή η νιντέντο σε βγάζει απο τα ρούχα σου,ακου εκεί προσφορά το ocarina στα 30ε,για 2 εβδομάδες κιόλας,τόσο κάνει και στα μαγαζιά ρεεεεε) 

• Like 1
Δημοσ.

X360:

nfs-xbox.jpg

WiiU:

nfs-wiiu.jpg

;)

Να πω την αλήθεια τέτοια διαφορά δεν την περίμενα, έτσι δικαιολογείται και η δήλωση των developers ότι η μεταφορά στο Wii U βασίζεται σε high end pc's

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια τέτοια διαφορά δεν την περίμενα, έτσι δικαιολογείται και η δήλωση των developers ότι η μεταφορά στο Wii U βασίζεται σε high end pc's

Οντως το port ειναι καλο. Το εχει δηλωσει η Criterion πως προσπαθουν να εκμεταλλευτουν το hardware του Wii U. Και καλα κανουν.

Γιατι το Most Wanted ειναι πολυ fan παιχνιδι ειδικα με παρεα. Σε καλη τιμη, αν ειχα Wii U, μπορει να το ξανα-αγοραζα προσωπικα.

Αυτες οι κινησουλες ειναι καλες για το Wii U. Αντε να δουμε. Το Wii U εχει και το Gamepad Pro που ειναι ενα πολυ καλο χειριστηριο, εχει προσπαθησει αρκετα η Nintendo αλλα με τετοια τιμη ποιος θα το αγγιξει ? Και χωρις μεγαλο user base?

Πιστευω σιγουρα μετα την E3 θα πρεπει να αναμενουμε πτωση τιμης  για το Wii U. (αλα 3DS)

P.S.: Δε μπορω ακομα να καταλαβω πως γινεται αυτο το OS του Wii U (που αργει και δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο το OS του 360 π.χ.) να κραταει το 1GB μνημης απο τα 2GB και να αφηνουν μονο 1GB στους developers.

Δημοσ.

Οντως το port ειναι καλο. Το εχει δηλωσει η Criterion πως προσπαθουν να εκμεταλλευτουν το hardware του Wii U. Και καλα κανουν.

Γιατι το Most Wanted ειναι πολυ fan παιχνιδι ειδικα με παρεα. Σε καλη τιμη, αν ειχα Wii U, μπορει να το ξανα-αγοραζα προσωπικα.

Αυτες οι κινησουλες ειναι καλες για το Wii U. Αντε να δουμε. Το Wii U εχει και το Gamepad Pro που ειναι ενα πολυ καλο χειριστηριο, εχει προσπαθησει αρκετα η Nintendo αλλα με τετοια τιμη ποιος θα το αγγιξει ? Και χωρις μεγαλο user base?

Πιστευω σιγουρα μετα την E3 θα πρεπει να αναμενουμε πτωση τιμης  για το Wii U. (αλα 3DS)

P.S.: Δε μπορω ακομα να καταλαβω πως γινεται αυτο το OS του Wii U (που αργει και δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο το OS του 360 π.χ.) να κραταει το 1GB μνημης απο τα 2GB και να αφηνουν μονο 1GB στους developers.

Δυστυχώς εγώ δεν θα το πάρω, εκτός οτι μου αρέσουν τα πιο sim racing, παρόλα αυτά θα το έπερνα εάν είχε cockpit view, θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει.

Όσον αφορά το λειτουργικό αν το συμμάζευαν λίγο, θα μπορούσαν να αφήσουν παραπάνω μνήμη στους developers για παιχνίδια και παράλληλα θα γινόταν και πιο γρήγορο-user friendly.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...