Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος μιλαει για θανατο μιας κονσολας απο το πρωτο τριμηνο τοτε ειναι ειτε hater ειτε ασχετος.Διαλεχτε και παρτε.Τα ιδια λεγανε και για το 3ds και τωρα σφυριζουν αδιαφορα.Στανταρ δεν ειναι καλα τα πραγματα μεχρι στιγμης και εχει και βαρβατους ανταγωνιστες αλλα με ανακοινωσεις first party παιχνιδιων θα παρει τα πανω της.Κοφτε το επιτελους με τον θανατο της κονσολας.Ουτε το jaguar της atari και το cdi της philips δε πεθαναν τοσο γρηγορα.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασχετοι ειμαστε επειδη λεμε τα αυτονοητα;

Φιλε gkalas θες πιστεψε το θες οχι μιας και δεν εχω wii (δανεικο ειχα κανα διμηνο) ψηνομουν πολυ να παρω το U. Και θα το επαιρνα μιας και δε προκειται να παρω ΠΣ4-ΧΒΟΧ πριν κλεισουν χρονο κυκλοφοριας. Γουσταρα να το παρω για να παιξω παιχνιδια-διαμαντια που εχει η Νιντυ στη βιβλιοθηκη της συν αυτα που δεν αμφισβητω πως θα βγουνε. Δεν εχεις 1st party τιτλους; Ωραια δε στους ζηταω τωρα. Γιατι δε μου πετας στο e-shop τιτλους wii η gamecube (τους βαρβατους που εχεις-και μη πεις πως δεν τους εχεις). Ετσι να εχω να παιζω κατι τις. Και αντε οχι δωρεαν. Βαλτους 5-10 ευρω οπως κανει η σονυ με τα ΠΣ2-ΠΣ1-ΠΣΝ παιχνιδια της. Φτιαξε το online σου. Φτιαξε τα μενου σου. Αλλα προπαντως μη με κοροιδευεις και προσβαλεις τη νοημοσυνη μου πλασαρωντας μου την κονσολα με "χαμηλο" κοστος στα 350 ευρω οταν οπτικα πας να συναγωνιστεις το ΧΒΟΧ των 140 ευρω. Ουτε εισαι 8th gen κονσολα.

Φυσικα ολα αυτα διορθωνται: κατσε να βγει η Ε3 θα πεσει το price drop μεχρι να βγουν οι κανονικες 8th Gen κονσολες. Πιστευω οτι θα κανουν τα αυτονοητα εκει στη Νιντυ. Γιατι δε κανει κατι αναλογο με το PSplus να αρχισει να σωνει την παρτιδα. Δωσε 1-2 παλιους wii-GC τιτλους το μηνα.

Δε μπορει να τα σκεφτομαστε εμεις οι απλοι users και αυτοι να ειναι οι μαλακες-ηλιθιοι της υποθεσης.

Τοτε θα την αγορασω και εγω οταν παει στα 200 ευρω. Εκει ειναι η κατηγορια της κακα τα ψεματα. Και θελω πραγματικα να την αγορασω.Αυτα δε τα λεω με διαθεση fanboysmou, αλλα καταλαβε το οτι με αυτα που κανει αυτη τη δεδομενη χρονικη στιγμη και ετσι οπως εχει πλασαρει τη κονσολα προσβαλει τη δικη μου (ταπεινη) νοημοσυνη ως gamer.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου λες αρκετα σωστα αλλα να λες οτι μια κονσολα εχει πεθανει στο τριμηνο απλα δειχνει αν οχι hater η ασχετο τοτε μια απαισιοδοξια μεγαλη.Εχει κανει αρκετα λαθη και το μελλον θα δειξει αλλα πεθαμενη κονσολα στο τριμηνο δεν υπηρξε καμια ποσο μαλλον της Nintendo (μη που πειτε για virtual boy γιατι νεκρο γεννηθηκε.)Οσο για τα 200 ευρω απλα διαφωνω.Στα 320 που ειχε η κονσολα μια χαρα τιμη ηταν.Για το eshop που λες παλι συμφωνω.

Δημοσ.

Φιλε μου λες αρκετα σωστα αλλα να λες οτι μια κονσολα εχει πεθανει στο τριμηνο απλα δειχνει αν οχι hater η ασχετο τοτε μια απαισιοδοξια μεγαλη.Εχει κανει αρκετα λαθη και το μελλον θα δειξει αλλα πεθαμενη κονσολα στο τριμηνο δεν υπηρξε καμια ποσο μαλλον της Nintendo (μη που πειτε για virtual boy γιατι νεκρο γεννηθηκε.)Οσο για τα 200 ευρω απλα διαφωνω.Στα 320 που ειχε η κονσολα μια χαρα τιμη ηταν.Για το eshop που λες παλι συμφωνω.

οπως ξερεις εχω διαθεση σαρκασμου και μαλιστα υπερμετρου πολλες φορες στα ποστς μου. Δεν ειναι πρωτη φορα αυτο.

Δεν ειμαι hater καμιας κονσολας και μιλαω παντα βαση λογικης (εστω της δικης μου). Προτιμησεις ναι εχω και δεν το εχω κρυψει. Και πως να το κρυψομεν αλλωστε που λεει και ο επιτιμος οταν βλεπω το ΠΣ3 στα τελειωματα του να μου δινει 3 exclusives γαματα και ενα σωρο γαματους τιτλους στο ΠΣplus.

Το πεθαμενο-νεκροταφειο κτλπ κολλαει με τα υπαρχοντα δεδομενα και δε νομιζω ουτε εσυ να το αμφισβητεις αυτο. Ενταξει δε σου λεω 200 και γω χλωμο το κοβω αλλα 250 αν δε παει δεν την παιρνω προσωπικα εγω. Στα 320 επετρεψε μου να διαφωνησω. τοσα δεν εδινα ουτε για ΠΣ3 (το πηρα 270 μαζι με το move start pack οταν το move ειχε 70 ευρω με τη καμερα σκετο). Μπορει να πεις οτι λεω μαλακιες αλλα 350 περιμενω να παρω το ΠΣ4 οταν το βρω σε προσφορα. Τουλαχιστο εγω ετσι λειτουργω και πρατω.

Και ξαναλεω και τονιζω οτι θελω πολυ να παρω το WiiU γιατι εχει υποστηριξη πισω του τεραστια την οποια ομως δε ξερω γιατι οι αρχοντες της Νιντυ δεν δινουν στο κοινο. Και ποσως με απασχολει το αν θα βγαλει multiplatforms. Εγω θελω να δω τι ειναι Νιντεντο και εκει που θα μπορουσαν να εχουν μια υπερκονσολα Νιντυ να παιζει τα παντα ολα που εχουνε βγαλει ως εταιρια τα εχουν σκατωσει οσο δε παει αλλο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά διάβασα πολλές σελίδες, είδα πολλά βίντεο και παλεύω να το πάρω. Όταν λέμε παλεύω, "παλεύω μέσα μου" ενώ ξέρω ότι δεν είναι σωστή κίνηση. Πολλά λάθη, έλάχιστα παιχνίδια. Όσο και να την αγαπάω αυτή την εταιρία με βλέπω για PS3.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις PS3 δεν υπαρχει καν λογος να προχωρησεις σε WiiU. Μελλοντικα σιγουρα θα το θελεις, τωρα ομως πηγαινε προς την Sony μερια. Απειρα παιχνιδια σε χαμηλες τιμες, θα παιζεις και δεν θα σου φτανουν οι ωρες.

Οτι ισχυει για -καθε- home κονσολα ισχυει και για το WiiU. Περιμενε πρωτα τουλαχιστον καμια 2ετια πριν προχωρησεις σε αγορα του.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν εχεις PS3 δεν υπαρχει καν λογος να προχωρησεις σε WiiU. Μελλοντικα σιγουρα θα το θελεις, τωρα ομως πηγαινε προς την Sony μερια. Απειρα παιχνιδια σε χαμηλες τιμες, θα παιζεις και δεν θα σου φτανουν οι ωρες.

Οτι ισχυει για -καθε- home κονσολα ισχυει και για το WiiU. Περιμενε πρωτα τουλαχιστον καμια 2ετια πριν προχωρησεις σε αγορα του.

Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ γμτ. Βασικά με εξιτάρει και το 360 μιας και μου αρέσει πολύ το dashboard από ότι βλέπω σε βιντεάκια. Θα'θελα να χρησιμοποιώ και browser στο σαλόνι μου. Είχα δοκιμάσει και του PS3 τον browser αλλά χάλια μαύρα. Χάνω πολλά αν πάω σε 360;

είμαι offtopic, αλλά μιας κ το'φερε η κουβέντα χώθηκα. Πάντως το wiiU με 1-2 δυνατούς τίτλους, άνετα σε σπρώχνει στην απόκτησή του. Δε θέλει κ πολύ.

Δημοσ.

Οτι θελεις παρε, WiiU μην παρεις ακομα. Για το ποια να παρεις απο τις 2 δεν θα το συζητησουμε εδω μιας και ειναι κατι που πρεπει να ψαξεις μονος σου.

On topic, γιατι το Castlevania: LOS2 δεν θα βγει για WiiU (στην ημερα κυκλοφοριας τουλαχιστον).

http://www.eurogamer.net/articles/2013-02-28-why-castlevania-lords-of-shadow-2-isnt-coming-to-wii-u

Δημοσ.

Ρε παιδιά διάβασα πολλές σελίδες, είδα πολλά βίντεο και παλεύω να το πάρω. Όταν λέμε παλεύω, "παλεύω μέσα μου" ενώ ξέρω ότι δεν είναι σωστή κίνηση. Πολλά λάθη, έλάχιστα παιχνίδια. Όσο και να την αγαπάω αυτή την εταιρία με βλέπω για PS3.

Αν παρεις PS3, μην παρεις το Superslim. Πεταμενα λεφτα χαλια ποιοτητα κατασκευης. Πλαστικουρα.

Ψαξε να βρεις Slim. Ειναι πολυ καλυτερο. (και φαντασου καποτε εκραζα το Slim εναντι του FAT).

Anyway, αν σωνει και καλα θες να πας σε Superslim, παρε το φθηνοτερο που θα βρεις, π.χ. amazon.co.uk.

Διαφορετικα μπορεις να κινηθεις σε 360 που ειναι επισης πολυ φθηνο. Και εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

Και στις 2 μπορεις να βρεις φθηνα παιχνιδια και παρα πολλα. Οποτε κυμαινεται με τα γουστα σου.

Αποψη μου ειναι αφου μεχρι τωρα δεν εχεις αγορασει κονσολα, περιμενε μεχρι την επομενη μειωση τιμης απο MS/Sony και παρε μια εκ των δυο τοτε. Αν μπορεις φυσικα να περιμενεις μεχρι τοτε. (μπορει και σιγουρα θα εχει μειωθει και η τιμη του U μεχρι τοτε).

• Like 1
Δημοσ.

Physical injury spells uncertainty for Super Smash Bros.’ development
Creator Masahiro Sakurai is unsure what his injury could mean for development if his disorder persists.

The creator of Super Smash Bros. has been stricken by an injury on his arm, affecting his work on the upcoming installments.

Masahiro Sakurai has revealed that he is suffering from calcific tendonitis and several ruptures in his arm muscles. The result is chronic pain in one of his arms, particularly when using a game controller or keyboard.

The injury is unfortunate, but the grim news doesn’t stop there. The famed creator states that there’s no telling what impact this disorder could have on Super Smash Bros. if he doesn’t recover.

Super-Smash-Bros.-Wii-U.png
Δημοσ.

Οn topic, γιατι το Castlevania: LOS2 δεν θα βγει για WiiU (στην ημερα κυκλοφοριας τουλαχιστον).

http://www.eurogamer.net/articles/2013-02-28-why-castlevania-lords-of-shadow-2-isnt-coming-to-wii-u

τι ωραία...να έχεις πάρει κονσόλα (τάχα της επόμενης γενιάς) και να μην παίζεις κανένα multiplatform επειδή δεν κυκλοφορούν τα παιχνίδια εκεί
Δημοσ.

το 360 είχε καλύτερη ραμ(512mb ram +edram) 

εεε το PS3 δεν έχει XDR ram ?

οεο? (σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε τρομάρα μας !)

Πεταμενα λεφτα χαλια ποιοτητα κατασκευης. Πλαστικουρα.

Άλλος μηχανικός μας βρήκε.

Χάλια ποιότητα κατασκευής σημαίνει τεχνικά προβλήματα (ζεσταίνεται, κολλάει χαλάει). Που για το sslim δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Αυτό που λες είναι απλά φθηνότερη κατασκευή.

τι ωραία...να έχεις πάρει κονσόλα (τάχα της επόμενης γενιάς) και να μην παίζεις κανένα multiplatform επειδή δεν κυκλοφορούν τα παιχνίδια εκεί

ναι το είχα γράψει και πιο πάνω. δεν βλέπω την υπόσχεση της Nintendo στους hardcore gamers να υλοποιείτε. σχεδόν τίποτα δεν έχει προγραμματιστεί άμεσα. μόνο οι συνηθισμένες υποσχέσεις της nintendo για zelda, δηλαδή 5 παιχνίδια στα πέντε επόμενα χρόνια. και μιλάμε για την τωρινή εποχή του PS3 που το WiiU μπορεί να τρέξει ότι υπάρχει. του χρόνου με το PS4 θα εξαφανιστεί.

δηλαδή ΠΟΤΕ περιμένουν να βγάλουν το "X" και το metroid και το zelda ?

το WiiU το βλέπω να παίρνει την κατηούσα όχι γιατί είναι κακή κονσόλα (απεναντίας) αλλά γιατί η nintendo παρά τις υποσχέσεις εξακολουθεί την ίδια τακτική. προσπαθεί να πουλήσει hardware με ελάχιστο software.

Δημοσ.

Wii U θα πάρεις για τα δικά του παιχνίδια (όπως και την κάθε κονσόλα), όχι για τα multiplatform που όλες οι εταιρίες στην Ε3 εκστασιάζονται και μετά το κλάνουν.

Δημοσ.

οεο? (σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε τρομάρα μας !)

Άλλος μηχανικός μας βρήκε.

Χάλια ποιότητα κατασκευής σημαίνει τεχνικά προβλήματα (ζεσταίνεται, κολλάει χαλάει). Που για το sslim δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Αυτό που λες είναι απλά φθηνότερη κατασκευή.

ναι το είχα γράψει και πιο πάνω. δεν βλέπω την υπόσχεση της Nintendo στους hardcore gamers να υλοποιείτε. σχεδόν τίποτα δεν έχει προγραμματιστεί άμεσα. μόνο οι συνηθισμένες υποσχέσεις της nintendo για zelda, δηλαδή 5 παιχνίδια στα πέντε επόμενα χρόνια. και μιλάμε για την τωρινή εποχή του PS3 που το WiiU μπορεί να τρέξει ότι υπάρχει. του χρόνου με το PS4 θα εξαφανιστεί.

δηλαδή ΠΟΤΕ περιμένουν να βγάλουν το "X" και το metroid και το zelda ?

το WiiU το βλέπω να παίρνει την κατηούσα όχι γιατί είναι κακή κονσόλα (απεναντίας) αλλά γιατί η nintendo παρά τις υποσχέσεις εξακολουθεί την ίδια τακτική. προσπαθεί να πουλήσει hardware με ελάχιστο software.

Καταρχην ειμαι μηχανικος. Και πιστεψε με απο τους top.

Κατα δευτερον, μιλουσα για το super-slim. Χαλια ποιοτητα κατασκευης δε σημαινει μονο τεχνικα προβληματα. Οταν ενα αυτοκινητο δεν εμφανιζει προβληματα τεχνικα αλλα απο την αλλη δεν εχει καλη ποιοτητα συναρμογης και τριζει? Σου θυμιζει κατι αναλογο?

Tο superslim ειναι πλαστικουρα. Χειροτερα υλικα, χειροτερη συναρμογη και η τιμη στην οποια πουλιεται δεν αντανακλα σε τιποτα την ποιοτητα κατασκευης του. Τελος, εχουν ακουστει προβληματα για το super-slim, ειδικοτερα παραπονα χρηστων και στα φορουμ της Sony πως καποια superslim εχουν προβληματα με την ταχυτητα προσπελασης των δεδομενων στον σκληρο με αποτελεσμα να πεφτουν frames σε παιχνιδια η τα παιχνιδια να κολλανε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...