Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η διαφορά ps4-wii u είναι 10 φορές μεγαλύτερη απο wii-ps3

Edit: Και οχι, δεν υπαρχει ουτε καν η μιση διαφορα πλεον απο οσο υπηρχε με το Wii Και PS3. Καμια σχεση. Ειδικα οταν θα αρχισουν να εμφανιζονται τα third party.

Και οι 2 ειστε απιστευτα υπερβολικοι

Η ιδια ακριβως θα ειναι η διαφορα πανω κατω με ps360vsWii.Εξωπραγματικη δλδ :P

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Edit: Και οχι, δεν υπαρχει ουτε καν η μιση διαφορα πλεον απο οσο υπηρχε με το Wii Και PS3. Καμια σχεση. Ειδικα οταν θα αρχισουν να εμφανιζονται τα third party.

για να εμφανιστουν τα 3rd parties θα πρεπει

1. Να κανει πωλησεις η κονσολα

2. Να βγαλει καλους 1st party τιτλους για να κανει πωλησεις η κονσολα, μιας και απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο

3. Να ριξει την τιμη στα 250 ευρω το πολυ ωστε να μπορει αυτη τη στιγμη να συναγωνιστει τα ΠΣ360 μιας και εκει ειναι η κατηγορια της, για να μπορεσει να πιασει το επιπλεον κοινο. Μη ξεχναμε οτι το ΧΒΟΧ εχει 150 στη πιο φτηνη του εκδοση.

4. Αφου κανει πωλησεις οταν θα εχουν ερθει τα ΠΣ4-ΧΒΟΧ720 να ξανασχεδιασουν οι 3rd parties τους τιτλους για κονσολα σαφως χαμηλοτερων δυνατοτητων αμα εχουν ορεξη.

Ε μετα εχει ο Θεος :)

Δημοσ.

την διαφορά Ps4-wii u την έγραψα στο άλλο thread, και για την ram και για τον επεξεργαστή,ήδη κυκλοφορούν συγκριτικά πάτε διαβάστε τα ,χαόδης διαφορά ,μεγαλύτερη απο ps3-wii, άσχετα αν το πιστέυετε ή όχι στα χαρτιά είναι μεγαλύτερη.

Δημοσ.

skanjos στην πραξη θα το δουμε.Δεν πιστευω παντως οτι ειναι τοοοοσο μεγαλυτερη απο ps3-wii.

Ειδικα το 10 φορες μεγαλυτερη απο ps3vswii που λες ειναι υπερβολικο..

Δημοσ.

την διαφορά Ps4-wii u την έγραψα στο άλλο thread, και για την ram και για τον επεξεργαστή,ήδη κυκλοφορούν συγκριτικά πάτε διαβάστε τα ,χαόδης διαφορά ,μεγαλύτερη απο ps3-wii, άσχετα αν το πιστέυετε ή όχι στα χαρτιά είναι μεγαλύτερη.

Ποια συγκριτικα? Το μηχανακι ειναι C-U-S-T-O-M. Τι σημαινει CUSTOM? Σημαινει οτι δεν υπαρχει τιποτα εκει εξω που να μπορεις να κανεις αμεσα ενα συγκριτικο για να "μετρησεις" την δυναμη του. Ακριβως το αντιθετο απο ενα PS4 που ειναι απλα ενα συμβατικο PC σε κουτι και η δυναμη του υπολογιζεται πολυ ευκολοτερα.
Δημοσ.

άντε θα το ξαναγράψω και εδώ 

ps4 

8gb gddr5

176gb/s bandwidth

gpu 1154 compute cores στα 800Mhz

εναντίων

wii u 

2gb ddr3

12.8 gb/s bandwidth (πιο μικρό και απο των ps3/360)

gpu 320 compute cores στα 550mhz(αρχιτεκτονικής gamecube)

τώρα τι θυμάμαι απο ps3-wii

ps3 

512mb ddr3 ram με 22.4/25.6 memory bandwidth(2x 256)

wii 

88mb ddr3 ram με 5.6 memory bandwidth

do the math, η διαφορά είναι μεγαλύτερη ,αν όχι 10 φορές ,τουλάχιστον 4. μιλάω για διαφορα ps4-wii u με διαφορά ps3-wii, το να πούμε πόσο πιο δυνατό είναι το ps4 απο το wii u είναι άνετα 10 φορές πιο δυνατό.και το στηρίζω στα specs όχι σε αερολογίες.

"Ποια συγκριτικα? Το μηχανακι ειναι C-U-S-T-O-M. Τι σημαινει CUSTOM? Σημαινει οτι δεν υπαρχει τιποτα εκει εξω που να μπορεις να κανεις αμεσα ενα συγκριτικο για να "μετρησεις" την δυναμη του. Ακριβως το αντιθετο απο ενα PS4 που ειναι απλα ενα συμβατικο PC σε κουτι και η δυναμη του υπολογιζεται πολυ ευκολοτερα."

ikaruga όσο custom και να είναι ένα σύστημα τα specs είναι specs, δεν γίνονται τα 2gb ram 8 ,ούτε το memory bandwidth απο 20-100gb/s....

Δημοσ.

Ομοιως να αναφερουμε οτι "στα χαρτια" και το PS3 ηταν σχεδον 2 φορες ισχυροτερο απο Χ360. Στην πραξη ομως μαλλον δεν ειδαμε κατι τετοιο.

Σε καθε περιπτωση εγω δεν βλεπω καμια σοβαρη διαφορα μεταξυ των 2. Σιγουρα πολυ μακρια απο 10 φορες καλυτερα αποτελεσματα.

http://www.youtube.com/watch?v=ayQPSht31mg

Δημοσ.

Οκ προφανως θεωρεις οτι στο hardware υπολογιστων ισχυει η γνωστη αλγεβρα οποτε διαιρεις 2 δεδομενα και βγαζεις τον λογο, εξου και το 4φορες,10 φορες. Σταματω εδω, διοτι απλα δεν ξερεις τι λες :D

Ειναι τοσες αλλοι παραμετροι που παιζουν ρολο, που δεν μπορεις να απομονωσεις ενα 8γιγα και ενα 2 γιγα, να τα διαιρεσεις και να πεις 4 φορες ισχυροτερο. Αυτα τα κανουν οι μαρκετιστες για να πιανουν κοροιδα τα fanboys. Το ιδιο που ισχυει με την μανια των megapixel στις φωτογραφικες.

Η διαφορα ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, αλλα οχι οσο μεγαλη ηταν ps3-wii. Fact. Αν δεν μπορει καποιος να το καταλαβει τι να πω

Δημοσ.

Οκ προφανως θεωρεις οτι στο hardware υπολογιστων ισχυει η γνωστη αλγεβρα οποτε διαιρεις 2 δεδομενα και βγαζεις τον λογο, εξου και το 4φορες,10 φορες. Σταματω εδω, διοτι απλα δεν ξερεις τι λες :D

Ειναι τοσες αλλοι παραμετροι που παιζουν ρολο, που δεν μπορεις να απομονωσεις ενα 8γιγα και ενα 2 γιγα, να τα διαιρεσεις και να πεις 4 φορες ισχυροτερο. Αυτα τα κανουν οι μαρκετιστες για να πιανουν κοροιδα τα fanboys. Το ιδιο που ισχυει με την μανια των megapixel στις φωτογραφικες.

Η διαφορα ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, αλλα οχι οσο μεγαλη ηταν ps3-wii. Fact. Αν δεν μπορει καποιος να το καταλαβει τι να πω

δεν είπα 8/2 4 φορές μεγαλύτερη... ξεχνάς τα gddr5-ddr3, και τα memory bandwidth εντελώς. που όπως και να το κάνουμε αριθμοί είναι δεν είναι λόγια, η διαφορά είναι μεγαλύτερη απο Ps3-wii και το έδειξα με αριθμούς,όχι με την σκέψη και ότι κατέβασες εσύ απο το κεφάλι σου. σε κάποιους δεν αρέσει ,και σε μένα δεν αρέσει ,ήθελα δυνατή κονσόλα απο Nintendo ,κάποιοι εδώ σε άλλα thread(3Ds-vita) με κράζουν και νιντεντο fanboy... πως να το κάνουμε ,έτσι είναι τα πράγματα.

το να κάτσω να πω ,α εγώ έχω δίκαιο και μετά να βάλω και την λέξη fact απο δίπλα δεν λέει κάτι. 

ikaruga απορώ πραγματικά με το x και εγώ,ελπίζω όταν βγει να έχει τέτοιο οπτικό τομέα , αλλα κρατάω μια πισινή γνωρίζοντας το hardware,και άλλες φορές είδαμε jrpg και είπαμε πωπω (star ocean 4-white knight)και μετά το είδαμε χιλιοπετσοκομένο στα μέτρα του hardware. μέχρι στιγμής το wii u μας έχει αποδείξει οτι συναγωνίζεται ps3-360,και όποιος δεν νομίζει οτι το ps4 θα είναι πάνω απο 4 φορές πιο δυνατό απο το ps3 δεν ξέρει τι του γίνεται...

Δημοσ.

Το bandwidth του WiiU που εγραψες ομως (τελος παντων γι αυτους που το εγραψαν) δεν λαμβανουν υποψην ουτε την ed-ram ουτε και το υπολοιπο τσιπ που δεν χαρτογραφησαν ως προς το τι κανει και πως συνδεεται. Αντιθετα το PS4 εχει 8GB Gddr5 unified και μπορεις να γραψεις με τη μια το bandwidth που διαθετει.

Επειδη ομως ολα κρινονται εκ των αποτελεσματων και οχι οι φανφαρες στα λογια στην πραξη τα μηχανακια -και βαση των βιντεο που εχουμε στα χερια μας- δεν εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα. Μπορεις με ανεση να πεις ποιο παιχνιδι τρεχει σε Wii και ποιο σε PS3. Απο τα παραπανω βιντεο αν τα δειξεις σε καποιον που δεν γνωριζει τις φιρμες των παιχνιδιων δεν θα καταλαβει την παραμικρη διαφορα. Του πουστη ουτε εσυ καταλαβαινεις την οποια διαφορα μπορει να εχουν.

Δημοσ.

........κάποιοι εδώ σε άλλα thread(3Ds-vita) με κράζουν και νιντεντο fanboy... πως να το κάνουμε ,έτσι είναι τα πράγματα.

εγω δε σε εκραξα ακομη αλλα αφου εισαι ρε σκαντζο, πως να το κανουμε :P

θα μου πεις βεβαια ποσως σε απασχολει τι θα πως εγω η αλλοι :) και με το δικιο σου !!!

Δημοσ.

ikaruga η edram του wii u είναι πολύ μικρή και αυτήν,σίγουρα δεν θα κάνει Bottleneck η ram αλλα πάλι μιλάμε για λίγη ραμ και αργή,και αυτό μόνο για την ραμ, για τον επεξεργαστή που είναι του gamecube αρχιτεκτονική....? απο το 99 (milenium αλλάξαμε ρεεεεεε)

σου είπα για το x την άποψη μου, δεν είναι τυχαίο που είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχουμε δει με τέτοιο οπτικό αποτέλεσμα.μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και να βγει έτσι. αλλα δεν πιστέυω οτι θα το δούμε έτσι ,εδώ θα είμαστε

mtzs τα fanboys ακολουθάνε εταιρίες,εγώ τα παιχνίδια, στο 3ds vs vita,το 3ds έχει τα παιχνίδια, στο ps4 vs wiiu vs xbox το ps4 έχει τα παιχνίδια τόσο απλά τα πράγματα, δεν έχω τα λεφτά για όλες τις κονσόλες μακάρι να τα είχα,μακάρι να μου έδινε η νιντέντο μια κονσόλα να πω δεν θα πάρω Ps4 θα πάρω wii u ,αλλα αυτό που έδωσε τώρα είναι συμπλήρωμα κονσόλας,συνοδευτικό, έτσι θέλει να κυλήσει η nintendo και σε αυτήν την γενιά, και αυτό με ενοχλέι γιατί έβγαλε 10102032043 κάρα με λεφτά απο το Ds και το wii και θα μπορούσε να τις στείλει όλες στο καναβάτσο. 

είχα πει 2-3 κινήσεις που θα μπορούσε να είχε κάνει,όπως το να αγοράσει την Sega,δεν έκανε τπτ, το wii u πάει για φούντο όπως και το psvita. στο wii u δίνω περισσότερο χρόνο γιατί μόλις βγήκε(έστω να δούμε κάτι worked up from the ground απο την νιντέντο για αυτό) αλλα στο vita δεν δίνω άλλο χρόνο έγραψα και τους λόγους στο άλλο thread,είναι το επόμενο virtua boy-3do

Δημοσ.

mtzs τα fanboys ακολουθάνε εταιρίες,εγώ τα παιχνίδια, στο 3ds vs vita,το 3ds έχει τα παιχνίδια, στο ps4 vs wiiu vs xbox το ps4 έχει τα παιχνίδια τόσο απλά τα πράγματα, δεν έχω τα λεφτά για όλες τις κονσόλες μακάρι να τα είχα,μακάρι να μου έδινε η νιντέντο μια κονσόλα να πω δεν θα πάρω Ps4 θα πάρω wii u ,αλλα αυτό που έδωσε τώρα είναι συμπλήρωμα κονσόλας,συνοδευτικό, έτσι θέλει να κυλήσει η nintendo και σε αυτήν την γενιά, και αυτό με ενοχλέι γιατί έβγαλε 10102032043 κάρα με λεφτά απο το Ds και το wii και θα μπορούσε να τις στείλει όλες στο καναβάτσο. 

Ασε με ρε να πω τη μακακια μου, να καμωμεν και τη πλακα μας, μη τα παιρνουμε ολα τις μετρητοις. Αφου ξερεις οτι στο ιδιο μηκος κυματος ειμαστε. Για το PSV θα διαφωνησω αλλα οχι εδω παλι για 2 βασικους λογους τους οποιους θα τους γραψω αμα ειναι στο αναλογο τοπικ. επειδη δεν τους διαβασα και εχασα τα ποστς σου αν μπορεις βαλτα ξανα να αντιλογησω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...