Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ,και μην ξεχνάμε μιλάμε για την Ubisoft οπότε εκτός απο pc-ps4-xbox βερσιόνς εφόσον έχουμε wii u version το βλέπω άνετα να το κάνουν πορτ και στα 360-Ps3 για τα λεφτά....

Μα ήδη δεν έχει ανακοινωθεί για 360, ps3;

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ,και μην ξεχνάμε μιλάμε για την Ubisoft οπότε εκτός απο pc-ps4-xbox βερσιόνς εφόσον έχουμε wii u version το βλέπω άνετα να το κάνουν πορτ και στα 360-Ps3 για τα λεφτά....

Μα η αρχική ανακοίνωση του Watch Dogs αφορούσε το PS3 και το 360. Ούτε για PC είχαν πει αρχικά.

Δημοσ.

my bad νόμιζα στην αρχή είχαν πει οτι είναι next gen game για πλατφόρμες που δεν έχουν ανακοινώσει, όσο για το pc είναι λογικό καθώς όλα τα assasins τα κυκλοφορήσαν και εκει. ,πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι πάντως ,ελπίζω να έχει και σοβαρή πλοκή εκτός απο random πράγματα που κάνεις στις γειτονιές,το concept που είδαμε στο Ps3 conference έδειχνε ένα full scripted event ,φουλ linear, δεν νομίζω να μπορούσε να κάνει κάτι εκτός απο το να ανέβει στο τρένο και φυσικά αν δεν το σταματούσε προβλέπω και σκηνή retry... δεν το βλέπω να σου δίνει τόση ελευθερία στο να κάνεις ότι θέλεις,gta θα είναι με διαφορετική ιστορία και με μπλιχλιμπίδια σταματάω κυκλοφορία etc.

Δημοσ.

my bad νόμιζα στην αρχή είχαν πει οτι είναι next gen game για πλατφόρμες που δεν έχουν ανακοινώσει, όσο για το pc είναι λογικό καθώς όλα τα assasins τα κυκλοφορήσαν και εκει. ,πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι πάντως ,ελπίζω να έχει και σοβαρή πλοκή εκτός απο random πράγματα που κάνεις στις γειτονιές,το concept που είδαμε στο Ps3 conference έδειχνε ένα full scripted event ,φουλ linear, δεν νομίζω να μπορούσε να κάνει κάτι εκτός απο το να ανέβει στο τρένο και φυσικά αν δεν το σταματούσε προβλέπω και σκηνή retry... δεν το βλέπω να σου δίνει τόση ελευθερία στο να κάνεις ότι θέλεις,gta θα είναι με διαφορετική ιστορία και με μπλιχλιμπίδια σταματάω κυκλοφορία etc.

Και όμως εάν δεν κάνω λάθος σε κάποιον σχολιασμό που είδα για το συγκεκριμένο gameplay απο κάποιον απο τους developers, είπε ότι δεν έκανε κάποια αποστολή εκείνη την στιγμή, απλά free roaming.

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση πως η nintendo είπε ψέματα για την υποστήριξη στους hardcore gamers ?

Στο launch έψαξαν στο "bargain bin" έβγαλαν μερικά ports που όλοι είχαν παίξει έτσι και αλλιώς, όπως το Mass Effect 3, Batman: Arkham City, Ninja Gaiden 3 κτλ και από τότε τίποτα.

Από τη μία ούτε λέξη για το πότε θα βγουν οι μεγάλοι first party τίτλοι από την άλλη σχεδόν κανένα mutliplat παιχνίδι δεν βγαίνει στο WiiU.

Metal Gear Rising, Far Cry 3, Crysis 3, Dead Space 3, Tombr Raider κανένα στο Wii U !

#WiiUhasnogames

Δημοσ.

Επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. Κάθεται στα αυγά της και στηρίζεται στο μεγάλο fan base της που αγοράζουν οτιδήποτε δικό της στα τυφλά. Ακόμα και κονσόλα όταν δεν έχει παιχνίδια.

Δημοσ.

εντάξει μην λέμε και ότι νάνε, όχι κάθετε, ανακοίνωσε 2 zelda, 3d mario ,smash ,νεο xeno game και δεν θυμάμαι και εγώ τι άλλο ,αλλα πάλι δεν μπορεί με αυτό το hardware να τραβήξει 3rd party support, ειδικά μετά απο αυτό το Ps4, και αυτό είναι η πρώτη κίτρινη κάρτα. η δέυτερη είναι η τιμή του wii u,εντάξει πουλας μια κονσόλα με τραγικό hardware πούλα την τουλάχιστον στα 250ε,όχι στα 350,,

το wii u θα είναι gamecube χωρίς τα γραφικά και με υψηλή τιμή, δλδ μόνο κάποια first party games, 2-3 multiplatform old gen games, και τέλος.

θα κάνει πωλήσεις το wii u θα μου το δείτε, απλά θα κάνει πωλήσεις σαν 2η κονσόλα, πρώτα ο κόσμος θα μαζέψει να πάρει ps4-xbox και όταν πέσει στα 180-200ε το wii u θα το τσιμπήσει ,ο κόσμος θα πει  ααα έκανε πωλήσεις γιατί βγήκε το zelda ,το metroid, το smash αλλα για την ακρίβεια θα κάνει πωλήσεις γιατί ο κόσμος θα έχει ήδη ps4-xbox και θα μπορεί να πάρει μια φτηνή κονσόλα.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον skanjo.

To WiiU σίγουρα σε βάθος χρόνου θα μαζέψει και αυτό τα αριστουργήματά του, αλλά στο θέμα του 3rd party support και των multiplatform AAA τίτλων το παιχνίδι φαίνεται να το χάνει οριστικά.

Δημοσ.

Όταν θα βγουν οι καινούριες κονσόλες τότε θα πέσει και η τιμή του WiiU.
Προς το παρόν και με τις τιμές που έχουν οι τωρινές δεν έχει λόγο να την ρίξει. 

Δημοσ.

Και εγω αυτο πιστευω, ακριβως οτι ισχυει για ολες της home consoles της Nintendo απο το Ν64 και μετα. Και να πουμε και την αληθεια ομως, ακομα και αν παρουσιαζε το μηχανημα της Nasa η nintendo παλι δεν θα ειχε την υποστηριξη που θα εχουν η Sony και η MS. Αυτο που εμποδιζει περισσοτερο απο ολα την Nintendo δεν ειναι η δυναμη των μηχανηματων της. Ειναι η ιδιαιτεροτητα τους και φυσικα η ιδια η πολιτικη της Nintendo.

Μην ξεχναμε την εποχη του PS2/GC/Xbox. Το GC ηταν ενα παραπανω απο γαματο μηχανημα μηχανημα και σε σχεδιασμο και σε hardware και στο ποσο "συμβατικο" ηταν σε σχεση με τον ανταγωνισμο αλλα δεν πετυχε. Για την ακριβεια ειναι το χειροτερο μηχανημα (απο πλευρας πωλησεων) που εχει βγαλει ποτε η nintendo.

Προσωπικα πιστευω οτι το hardware ειναι ικανοτατο αλλα ειναι στην ιδια γραμμη λογικης με το PS3. Θελει δουλεια για να δεις αποτελεσματα και απο οτι φενεται κανεις πραγματικα δεν γνωριζει τις δυνατοτητες του και θα πρεπει να πιαστει με αυτο για να δει τι μπορει να βγαλει. Δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια οτι first και second party θα κανουν παπαδες με το μηχανημα. Και μονο που σκεφτομαι την Retro να μας φερνει καποιο νεο Metroid ανατριχιαζω.

Δημοσ.

..................πάλι δεν μπορεί με αυτό το hardware να τραβήξει 3rd party support

Μα τα παιχνίδια που έγραψα όλα μπορεί να τα παίξει το WiiU.

Θεωρώ το touch pad ίσως λιγότερο λειτουργικό σαν "κράχτη" για να τραβήξει τα βλέμματα όπως έκανε το wiimote αλλά πολύ πιο λειτουργικό όσον αναφορά το gameplay. 

Θα ήταν πολύ γαμάτο feature να παίξεις Dead Space 3 με τα μενού/χάρτες/ενδοεπικοινωνία στο touch pad.

Η nintendo προσπαθεί να πουλήσει hardware χωρίς software (όπως και η Sony με το Vita). 

Νομίζουν πως πάλι με ένα/δύο παιχνίδια το χρόνο θα πουλήσουν κονσόλες.

Δημοσ.

εντάξει μην λέμε και ότι νάνε, όχι κάθετε, ανακοίνωσε 2 zelda, 3d mario ,smash ,νεο xeno game και δεν θυμάμαι και εγώ τι άλλο ,αλλα πάλι δεν μπορεί με αυτό το hardware να τραβήξει 3rd party support, ειδικά μετά απο αυτό το Ps4, και αυτό είναι η πρώτη κίτρινη κάρτα. η δέυτερη είναι η τιμή του wii u,εντάξει πουλας μια κονσόλα με τραγικό hardware πούλα την τουλάχιστον στα 250ε,όχι στα 350,,

το wii u θα είναι gamecube χωρίς τα γραφικά και με υψηλή τιμή, δλδ μόνο κάποια first party games, 2-3 multiplatform old gen games, και τέλος.

θα κάνει πωλήσεις το wii u θα μου το δείτε, απλά θα κάνει πωλήσεις σαν 2η κονσόλα, πρώτα ο κόσμος θα μαζέψει να πάρει ps4-xbox και όταν πέσει στα 180-200ε το wii u θα το τσιμπήσει ,ο κόσμος θα πει  ααα έκανε πωλήσεις γιατί βγήκε το zelda ,το metroid, το smash αλλα για την ακρίβεια θα κάνει πωλήσεις γιατί ο κόσμος θα έχει ήδη ps4-xbox και θα μπορεί να πάρει μια φτηνή κονσόλα.

Το hardware του κεντρικού συστήματος της κονσόλας πράγματι είναι αρκετά αδύναμο και πιο φθηνό σε σχέση με του ps4.

Αυτό που κυρίως ανεβάζει τη τιμή του WiiU δεν είναι η ίδια η κονσόλα αλλά αυτά που έχουν βάλει στο χειρηστήριο.

Κάμερα,touch screen,σένσορες,μικρόφωνο,ηχείο... Ειδικά η οθόνη. Μπορεί και όσο κοστίζει το χειρηστήριο να κοστίζει ολόκληρη η "κονσόλα".

Πάντως,στην Αμερική μια χαρά την έχει κοστολογήσει τη κονσόλα. 300 δολλάρια δεν είναι ούτε 250 ευρώ.

Τώρα βέβαια στην Ευρώπη κάναν τη μαγκιά να μη μεταφράσουν την τιμή,και την μετέφεραν στα 300 ευρώ χωρίς να λάβουν υπ' όψιν το συνάλλαγμα. Και εδώ στην Ελλάδα οι ντόπιοι υπεύθηνοι είπαν να το παίξουν ακόμα πιο μάγκες και βάλαν άλλο ένα καπέλο στην τιμή που ήταν ήδη φουσκωμένη,και να σου να το βλέπεις στα 320 και 350 ευρώ.

Έχε υπ' όψιν σου πως αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι η πιο ακριβή χώρα στη Γη για να αγοράσει κανείς WiiU.

Δημοσ.

alithinos μην ακούω βλακείες, πρώτον το hardware της κονσόλας είναι 10ετίας και βάλε(gamecube cpu),ας πιάσουμε τώρα το χειριστήριο ,τραγική κάμερα Low resolution, touch screen? δεν έχει καν Multitouch,σιγά τους σένσορες.... ίδιοι με του wii mote plus θα είναι κόβω την... μικρόφωνο και ηχείο δεν το συζητάω καν απο την κίνα με 2ε ,(made in china μην ξεχνιόμαστε) ,μπαταρία? τραγική ,οθόνη? ακόμα πιο τραγική low res...

για κανένα λόγο μην μου δικαιολογείτε την τιμή του wii u,για κανένα γιατί θυμώνω και είμαι και έτοιμος να σπάσω την οθόνη ,και δεν μου φταέι και σε τίποτα...2gb ddr3.... το 1 gb για games... ξεφτίλα 2012 βγήκε... δεν είναι τυχαίο οτι ποτέ δεν βγήκαν να πουν τα σπεκς, θα τρώγανε ζαρζαβατικά στο κεφάλι.

το wii u το θεωρώ την μεγαλύτερη αποτυχία σε κονσόλα που έχει βγάλει η νιντέντο συμπεριλαμβάνοντας και το virtua boy, αν δεν είχε και τα fransizes τα καλά σε software θα πήγαινε άπατο.το ouya παίζει να βγει πιο δυνατό,για το Project shield δεν το συζητάω καν...

τεράστια αποτυχία της νιντέντο ,δεν ξέρω πόσο θα της κοστίσει,μακάρι να μην κάνει οτι έκανε την προηγούμενη γενιά, και σε 3-4(βαριά βαριά 4) χρόνια να πει ναι τώρα έχω έτοιμο ένα θηρίο καλύτερο σε specs απο το ps4-xbox,το ρίχνω στην αγορά για τα τελευταία 2-3 χρόνια της γενιάς ,και παίζει και τα παιχνίδια του wii u. αυτό που λέγαμε wii hd,τώρα που το πήραμε είναι καιρός να πάρουμε καλύτερο.

τέσπα wii αγόρασα day1. περίμενα να ανοίξει το πλάισιο και μπήκα με μία χαρά το πήρα,πήγα σπίτι και έλιωσα το twillight princess,δυστυχώς με κονσόλα της νιντέντο τέτοια χαρά δύσκολα να ξανανιώσω,και ας ήταν αδύναμο το wii, η διαφορά ps4-wii u είναι 10 φορές μεγαλύτερη απο wii-ps3 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως μπορω να δικαιολογησω εν μερη το κοστος. Η τιμη της Αμερικης ειναι "σωστη", της Ευρωπης και ιδιαιτερα της Ελλαδας ειναι για το αναθεμα. Το μηχανακι ειναι φτιαγμενο εντελως custom οποτε το κοστος ανεβαινει δυσαναλογα. Για το tablet οτι και να λεμε σιγουρα κοστιζει περισσοτερο απο 2 φορες απο ενα συμβατικο χειριστηριο και αυτα πωλουνται για 30+ ευρω. Επιπλεον το tablet εχει μηδενικο input lag. Μηδενικο. Ξερεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο?

Μπορω να στο πω και αντιστροφα. Αν ειναι τοσο φτηνο και κακοφτιαγμενο το tablet γιατι δεν το κανει και η Sony/MS? Αφου ειναι τοσο ευκολο και λειτουργικα (ειδικα για το PS4) θα κανει θαυματα. Γιατι λοιπον δεν το κανει?

Edit: Και οχι, δεν υπαρχει ουτε καν η μιση διαφορα πλεον απο οσο υπηρχε με το Wii Και PS3. Καμια σχεση. Ειδικα οταν θα αρχισουν να εμφανιζονται τα first/second party.

Επεξ/σία από ikaruga24
Δημοσ.

alithinos μην ακούω βλακείες, πρώτον το hardware της κονσόλας είναι 10ετίας και βάλε(gamecube cpu),ας πιάσουμε τώρα το χειριστήριο ,τραγική κάμερα Low resolution, touch screen? δεν έχει καν Multitouch,σιγά τους σένσορες.... ίδιοι με του wii mote plus θα είναι κόβω την... μικρόφωνο και ηχείο δεν το συζητάω καν απο την κίνα με 2ε ,(made in china μην ξεχνιόμαστε) ,μπαταρία? τραγική ,οθόνη? ακόμα πιο τραγική low res...

για κανένα λόγο μην μου δικαιολογείτε την τιμή του wii u,για κανένα γιατί θυμώνω και είμαι και έτοιμος να σπάσω την οθόνη ,και δεν μου φταέι και σε τίποτα...2gb ddr3.... το 1 gb για games... ξεφτίλα 2012 βγήκε... δεν είναι τυχαίο οτι ποτέ δεν βγήκαν να πουν τα σπεκς, θα τρώγανε ζαρζαβατικά στο κεφάλι.

το wii u το θεωρώ την μεγαλύτερη αποτυχία σε κονσόλα που έχει βγάλει η νιντέντο συμπεριλαμβάνοντας και το virtua boy, αν δεν είχε και τα fransizes τα καλά σε software θα πήγαινε άπατο.το ouya παίζει να βγει πιο δυνατό,για το Project shield δεν το συζητάω καν...

τεράστια αποτυχία της νιντέντο ,δεν ξέρω πόσο θα της κοστίσει,μακάρι να μην κάνει οτι έκανε την προηγούμενη γενιά, και σε 3-4(βαριά βαριά 4) χρόνια να πει ναι τώρα έχω έτοιμο ένα θηρίο καλύτερο σε specs απο το ps4-xbox,το ρίχνω στην αγορά για τα τελευταία 2-3 χρόνια της γενιάς ,και παίζει και τα παιχνίδια του wii u. αυτό που λέγαμε wii hd,τώρα που το πήραμε είναι καιρός να πάρουμε καλύτερο.

τέσπα wii αγόρασα day1. περίμενα να ανοίξει το πλάισιο και μπήκα με μία χαρά το πήρα,πήγα σπίτι και έλιωσα το twillight princess,δυστυχώς με κονσόλα της νιντέντο τέτοια χαρά δύσκολα να ξανανιώσω,και ας ήταν αδύναμο το wii, η διαφορά ps4-wii u είναι 10 φορές μεγαλύτερη απο wii-ps3 

Γενικως για τα specs συμφωνω οτι ειναι αδυναμα, ΑΛΛΑ, ειναι δυνατον να λες οτι η διαφορα ps4-wiiu ειναι 10(κιολας) φορες μεγαλυτερη απο wii-ps3? Παμε καλα; 

Το αλλο το ανεφερε ηδη ο ikaruga. Οκ, το gamepad δεν εχει καμια τεχνολογια αιχμης επανω του συγκριτικα με tablet-smartphones, ΑΛΛΑ την στιγμη που νορμαλ gamepads dualshock και x360 πωλουνται στο 40αρι, δεν ειναι λογικο αυτο με ενα σωρο καλουδια επανω να φτανει το 100αρι(και βαλε);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...