Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι να τραβήξει το κοινό του ΧΒΟΧ360 και PS3.

Το θέμα είναι να κρατήσει τους ίδιους τους fans της......

Καπως ετσι παει. Αντι να δινει βαση στα παιχνιδια της τρωει την απιστευτη περιουσια για να κυνηγαει εργοστασια R-4 cart στην Κινα...Ελεος.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι. Ειδα οτι εδω και λιγες μερες ενα παιχνιδακι Tank! Tank! Tank! ειναι λεει πλεον δωρεαν με καποιους περιορισμους βεβαια στο Wii U eShop. Οσο και αν εψαξα ομως δεν το βρηκα! Παιζει τιποτα να μην ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα η τιποτα τετοιο? (Δεν βρηκα γενικα το παιχνιδι οχι την δωρεαν εκδοση του)

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι. Ειδα οτι εδω και λιγες μερες ενα παιχνιδακι Tank! Tank! Tank! ειναι λεει πλεον δωρεαν με καποιους περιορισμους βεβαια στο Wii U eShop. Οσο και αν εψαξα ομως δεν το βρηκα! Παιζει τιποτα να μην ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα η τιποτα τετοιο? (Δεν βρηκα γενικα το παιχνιδι οχι την δωρεαν εκδοση του)

Χρησιμοποίησες το search;

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι να τραβήξει το κοινό του ΧΒΟΧ360 και PS3.

Το θέμα είναι να κρατήσει τους ίδιους τους fans της......

Ακριβώς! Νομίζω ότι μετά και την αποτυχία του 3DS μέχρι τώρα, ούτε οι fans δεν την ξαναπατάνε με το Wii U μέχρι να δουν να βγαίνουν τα πρώτα καλά παιχνίδια. Έχω το 3DS ενάμιση χρόνο και παίζω μόνο παιχνίδια του DS μέχρι τώρα. Τόσο καιρό και έχουν βγει ελάχιστα παιχνίδια για το 3DS. Και σε τι τιμές! 30 ευρώ λέει προσφορά το OoT που το έχουμε παίξει 500 φορές.

Αλλά ακόμα και τα παιχνίδια της nintendo έχουν αρχίσει να καταντάνε βαρετά, τα ίδια και τα ίδια, πουλάει όνομα χωρίς να τα διακρίνουν η φαντασία, η πρωτοτυπία, η εξυπνάδα που αξίζανε παλιότερα στα παιχνίδια της.

Δεν πα να βγαίνει ο ίδιος της ο πρόεδρος να κάνει διαφημιστικά βιντεάκια, αυτά δεν πιάνουν πλέον.

Δημοσ.

Ωραιος trollaki..

Μας εβγαλες την πιο επιτυχημενη κονσολα το 3ds ως αποτυχια κ μας λες οτι δεν βρισκεις να παιξεις κ παιχνιδια.Να σου πω μερικα να σε βοηθησω που ζεις στο σκοταδι;Εγω πως γινετε κ πανω απο 20 euro δεν εχω δωσει για ΑΑ τιτλο σε κανενα format; (κ εχω κ xbox360 αλλα κ psvita πριν λιγο καιρο)

Οσο για το wiiu εμενα δεν με αγχωνει η nintendo...θα τον βρει τον δρομο της

Mario,zombiu,trine 2 με καλυπτουν μεχρι στιγμης.Δεν βιαζομαι κ ουτε θα τρεξω να πουλησω την κονσολα.Ο χρονος ειναι με το μερος του Ιαπωνα.Λες κ οταν βγουν οι αλλοι 2 παιχτες τις αγορας θα ειναι φουλ με το τσουβαλι σε ΑΑ τιτλους...Με λιγα λογια το wiiu τον 12/2013 plus κατι μηνες θα εχει πολυ πιο αξιολογους τιτλους κ πιστευω μαζι με ενα drop που θα κανει στην τιμη σιγουρα θα ειναι σε καλυτερη μοιρα απο τα πανακριβα sony,microsoft κ τα launch games τους

Δημοσ.

Ακριβώς! Νομίζω ότι μετά και την αποτυχία του 3DS μέχρι τώρα, ούτε οι fans δεν την ξαναπατάνε με το Wii U μέχρι να δουν να βγαίνουν τα πρώτα καλά παιχνίδια. Έχω το 3DS ενάμιση χρόνο και παίζω μόνο παιχνίδια του DS μέχρι τώρα. Τόσο καιρό και έχουν βγει ελάχιστα παιχνίδια για το 3DS. Και σε τι τιμές! 30 ευρώ λέει προσφορά το OoT που το έχουμε παίξει 500 φορές.

Αλλά ακόμα και τα παιχνίδια της nintendo έχουν αρχίσει να καταντάνε βαρετά, τα ίδια και τα ίδια, πουλάει όνομα χωρίς να τα διακρίνουν η φαντασία, η πρωτοτυπία, η εξυπνάδα που αξίζανε παλιότερα στα παιχνίδια της.

Δεν πα να βγαίνει ο ίδιος της ο πρόεδρος να κάνει διαφημιστικά βιντεάκια, αυτά δεν πιάνουν πλέον.

wtf are u saying? το 3ds έχει άποιρα καλά games...

• Like 1
Δημοσ.

To 3DS είναι πάρα πολύ καλό σύστημα. Προσωπικά, αν είχα χρόνο για περισσότερο gaming θα το είχα αγοράσει προ πολλού.

Η ιδιαιτερότητά του όμως είναι ότι το 3DS, όπως και το DS έχει ένα δικό του αυτόνομο οικοσύστημα. Δεν έχει ανάγκη από multiplatform τίτλους, ούτε μπαίνει σε διαδικασίες σύγκρισης με άλλα συστήματα. Δεν έχει δυνατούς ανταγωνιστές. Οι 3rd party devs δεν διστάζουν να επενδύσουν στο σύστημα αυτό.

Στο WiiU όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Δημοσ.

Milennium καλούτσικη η προσφορά αλλα κρίμα που δεν στέλνουν hardware στην Ελλάδα... και πάλι ακριβό το βρίσκω σοζ, οτιδήποτε πάνω απο τα 250ε (ακόμα και η premium που δεν έχει πολλές διαφορές με την απλή..) είναι πολύ, αυτή τη στιγμή με τις νέες κονσόλες on the way απο sony-ms θα έπρεπε να κάνουν το 3ds move,να πάει στα 200-250 (ανάλογα το βέρσιον)και με το software που ανακοίνωσαν να πουλήσουν αρκετά ,να πάρουν Headstart απο τις άλλες εταιρίες μεγαλύτερο και να τραβήξουν λεφτά απο τους gamers ωστε να μην έχουν και τόσα για ps4-xbox. τουλάχιστον εμένα αυτή θα ήταν η στρατιγική μου. αν κάποτε πρέπει να πουλήσει το wii u είναι τώρα αυτούς τους 9-10 μήνες μέχρι να βγουν οι νέες κονσόλες.

Δημοσ.

ναι ,και μην ξεχνάμε μιλάμε για την Ubisoft οπότε εκτός απο pc-ps4-xbox βερσιόνς εφόσον έχουμε wii u version το βλέπω άνετα να το κάνουν πορτ και στα 360-Ps3 για τα λεφτά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...