heyou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά τι λέτε? Θα πέσει η τιμή του Wii U όταν βγουν στην αγορά οι νέες κονσόλες της Sony και της Microsoft?
sheik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Σκοπος ειναι να πεσει η τιμη πριν βγουν γιατι μεχρι τοτε θα ειναι ενα βημα πριν τον ταφο. 1
Bourdoulas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Κάπως έτσι. Απορώ πως η Nintendo επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη που έκανε με το 3DS.
sheik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Eγω σαν αθεραπευτος nintendακιας θελω να παρω σα τρελος WiiU αλλα το καθυστερω. Ασε να λεει ο Iwata οτι δεν προκειται να ριξουν την τιμη. Αυτο ελειπε να πει μην αγοραζετε, σε λιγο καιρο θα την μειωσουμε. Πονταρω πως στο χρονικο παραθυρο της Ε3 (λιγο πριν-λιγο μετα) θα ανακοινωθει πτωση.
heyou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Eγω σαν αθεραπευτος nintendακιας θελω να παρω σα τρελος WiiU αλλα το καθυστερω. Ασε να λεει ο Iwata οτι δεν προκειται να ριξουν την τιμη. Αυτο ελειπε να πει μην αγοραζετε, σε λιγο καιρο θα την μειωσουμε. Πονταρω πως στο χρονικο παραθυρο της Ε3 (λιγο πριν-λιγο μετα) θα ανακοινωθει πτωση. Μια από τα ίδια! Νindedaκιας και εγώ αλλά κοστίζει μια περιουσία το WiiU + Game. Λογικά αv συνεχίσει έτσι, θα γίνει ότι και στο 3DS σχετικά με τη μείωση τιμής.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Petition για την καθυστέρηση κυκλοφορίας του Rayman Legends, κάντε έναν κόπο να υπογράψετε και εάν μπορείτε αναρτήστε το όπου αλλού νομίζεται. Site: http://www.change.org/petitions/ubisoft-entertainment-s-a-keep-to-the-original-rayman-legends-release-date-for-the-wii-u#share">Rayman Legends petition Γιου γκοτ το μπι φακινγκ κιντινγκ μι....
skanjos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 μάλλον δεν το κατάλαβες Kyriakos,το παιχνίδι ήταν exclusive για το wii u και ανακοινώθηκε για ps3-360 και ενώ είναι έτοιμο το κρατάνε στην άκρη για global release σε όλες τις κονσόλες μαζί . και κράζει ο κόσμος που το περιμένει, γιατί δεν έχει και πολλά να παίξει στο wii u atm.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Το έχει πάρει το Wii U κανένας απο εδώ μέσα;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 μάλλον δεν το κατάλαβες Kyriakos,το παιχνίδι ήταν exclusive για το wii u και ανακοινώθηκε για ps3-360 και ενώ είναι έτοιμο το κρατάνε στην άκρη για global release σε όλες τις κονσόλες μαζί . και κράζει ο κόσμος που το περιμένει, γιατί δεν έχει και πολλά να παίξει στο wii u atm. Μια χαρα καταλαβα φιλε μου...και ξαναλεω πρεπει να μου κανετε πλακα! Αντι να τους παρακαλατε με petition να σας κανουν τη χαρη να το κυκλοφορησουν νωριτερα απλα ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ οταν δεησουν να το βγαλουν!!! Υ.Γ Τωρα για τη καταντια της Nintendo να μην υπαρχουν αξιολογα παιχνιδια να παιξει κανεις στη καινουρια της κονσολα και να κρεμονται οι κατοχοι της κονσολας απο τα ουμπαλα του Rayman καλυτερα να μην σχολιασω... 4
skanjos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχα άλλο αυτό ναι συμφωνώ μαζί σου, αλλα το rayman origins είναι πολύ ωραίο platform και το 2ο είναι παιχνίδι που περίμενε "πολύ" κόσμος που έχει wii u ,δλδ τα 2-3 άτομα που το αγόρασαν...
Socratis_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 απλά ακυρώνετε την παραγγελεία του legends. και αν έχετε και σπασμένο Χ360 ακόμη καλύτερα, δεν θα πάρουν φράγκο.
atsddd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μετα απο δυο μηνες να τη βγαζω με μαριο u και το donkey kong του απλου wii, επιελους χτες κυκλοφορησε το lego city undercovered. Μιας κι ειμαι απ αυτους που σε καθε κονσολα θα παρουν το πολυ 5-6 παιχνιδια δεν με πειραζει ιδιαιτερα το να μη βγουν εκατονταδες, αλλα τουλαχιστον ας βγαλουν μερικα καλα τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας της κονσολας και ας μην αναλωνονται σε μαλακιες τυπου nintendo land προμοταροντας το κιολας σαν must για την αποκτηση της κονσολας. Το μαριο δεν ειναι ασχημο παντως ειδικα για οσους ειμαστε λιγο μεγαλυτερης ηλικιας και πεθυμησαμε το παλιο καλο super mario world. Απλα κομματι των gamers 360 και playstation δεν θα παρει ουτε αυτη τη φορα η νιντεντο.
panther_512 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το πρόβλημα δεν είναι να τραβήξει το κοινό του ΧΒΟΧ360 και PS3. Το θέμα είναι να κρατήσει τους ίδιους τους fans της......
JohnVani18 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Nintendo Direct shows off 3DS and Wii U games tomorrow Tomorrow at 9am EST/6am PST, Nintendo of America will host a Nintendo Direct presentation, "focused on upcoming 3DS and Wii U games."Nintendo of Europe will hold its presentation at 2pm UK time (concurrent with the US presentation). Nintendo hasn't announced a Japanese presentation yet, but we expect it to happen at the same time as well.
skanjos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 δεν ξέρω για σας πάντος εγώ παρακολούθησα live τις τελευταιες 2 direct και μου έδωσαν πολύ καλό feeling ,κάτι σαν τις παλιές ε3 ,δλδ ανακοινώνονται επιτέλους games και το μαθαίνεις επιτόπου χαχαχα. τέσπα περιμένω πως και πως για νέα 3ds games,νομίζω για το wii u θα επικεντρωθούν στα 3rd parties καθώς ακουγόταν οτι θα έχουμε direct μόνο για τα 3rd parties του wii u. για να δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα