Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου η Nintendo εχει καταφερει να κανει κατι που δεν το εχει καταφερει καμια αλλη εταιρια και αυτο ειναι να "δεθεις" με τους χαρακτηρες απο τα παιχνιδια της.Πλεον εχουμε "αγαπησει" τις φιγουρες της Νintendo γι'αυτο και περιμενουμε ολοι τιτλους με αυτες τις φιγουρες.Η Nintendo χωρις αυτες τις φιγουρες θα ειχε καταστραφει και ουτε ως αστειο δε θελουμε να το σκεφτομαστε εμεις οι "φαν". Δηλαδή, θες να πεις ότι χωρίς τους χαρακτήρες, που αγαπά τόσος κόσμος απλώς και μόνο επειδή μεγάλωσε μαζί τους, δεν υπάρχει τίποτα άλλο; Αν τους βγάλεις αυτούς από την εξίσωση τα παιχνίδια δε λένε μία, οπότε η εταιρεία καταστράφηκε; Αυτός είναι ο συλλογισμός που βλέπω πίσω από αυτό που λες. Επειδή αν δεν είναι έτσι δε θα έπρεπε να έχει σημασία αν το επόμενο exclusive της Ν θα ήταν Zelda ή οτιδήποτε καινούργιο franchise, επειδή ό,τι και να ήταν θα ήταν καλό παιχνίδι. Με πιάνεις; Η "καλη" nintendo ειναι αυτη που παντα προσπαθει για κατι καλυτερο στο gaming. Που παντα παει κοντρα στο "κατεστημενο" και ακολουθει τον δικο της δρομο. Ειναι επισης η εταιρια που κανει μακραν τους περισσοτερους πειραματισμους και παιρνει τα μεγαλυτερα ρισκα απο ολες τις εταιριες μαζι σε οτι αφορα το gaming. Αυτο ειναι το καλο προφιλ της Nintendo, οτι θελεις δε θελεις σε αναγκαζει να ασχοληθεις με την ουσια που ειναι το gaming. Απο την αλλη ξοδευει απειρους πορους για ηλιθιους σκοπους (βλεπε τον πολεμο της κατα της πειρατιας), κλειδωνει τα συστηματα της για γελοιους λογους και η τιμολογιακη πολιτικη της ειναι για μπουνιες και ειδικα τωρα ειναι αδικαιολογητη. Ειναι και αλλα μεσα βεβαια αλλα αυτα ειναι τα "βασικα" στο τι να περιμενει καποιος απο την Nintendo. Στο δεύτερο κομμάτι συμφωνούμε. Το πρώτο δεν μπορώ να το δω. Δηλαδή, ΟΚ, γίνονται κάποιοι, ας πούμε, πειραματισμοί όσον αφορά τα controls, που συζητιέται το αν προσφέρουν πραγματικά βάθος στο gameplay. Σε τι άλλο ρισκάρει ακριβώς; Αυτό που κάνει η Ν από το Wii και μετά είναι να παίζει εκ του ασφαλούς, και δε φαίνεται να το αλλάζει αυτό τώρα. Ρίσκο είναι να βγάλεις κάτι νέο και διαφορετικό που δεν το ξέρει ο κόσμος, όχι το 29ο Μάριο (με ό,τι υπότιτλο θες) και Ζέλντα και μια ντουζίνα remakes. Κι όλα αυτά τα περί αγάπης προς το gaming εμένα μου φαίνονται αφελείς ρομαντισμοί. Εταιρεία που κοιτά πώς να μεγιστοποιήσει το κέρδος της είναι κι αυτή, όχι φίλη μας. για μένα αλλαγή=κακό , μπορείς να μου δώσει τα final fantasy τώρα πίσω? για άλλα 30 χρόνια με atb να βγαίνουν και attack magic κτλπ, μόνο η ιστορία να αλλάζει... μου φτάνει ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα last gen είναι το super mario galaxy, είναι platformer απο τα καλύτερα όλων των εποχών και είναι στο wii. αν θέλει η νιντέντο μπορεί ,φρέσκιες ιδέες θέλει και όχι τρομερές αλλαγές.αν και τώρα που ο Miyamoto κάνει step down για την νέα γενιά developers ίσως δούμε πράγματα καλά αλλα ίσως δούμε και πράγματα που δεν θα μας αρέσουν (dmc....rip) Το ότι κάποιοι τα έχουν σκατώσει με τις αλλαγές που κάνουν (ή δεν είναι του γούστου σου) δε σημαίνει ότι κάθε αλλαγή = κακό. Απλώς δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή και προσκόλληση στις ίδιες εικόνες. Είναι κακό ένα νέο action/adventure σε νέο setting και με νέους χαρακτήρες από τα άτομα που φτιάχνουν το Zelda δηλαδή; Ακόμα και τα Final Fantasy που λες διαφορετικό setting και χαρακτήρες έχουν κάθε φορά. "Αν θέλει μπορεί". Γιατί δε θέλει, νομίζεις;
gkalas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Bασικα το οτι τους αγαπησαμε επειδη παιξαμε μαζι τους παιχνιδαρες ειναι αυτονοητο,δε θεωρησα αναγκαιο να το γραψω.Λες να αγαπησα τον Μαριο για το μουστακι του και τη Samus για τα βυζια της?
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Καλά, δεν ξέρω τι βίτσια έχει ο καθένας Ετσι όπως είναι παχύ και καμπυλωτό το μουστάκι μπορεί να σκανδαλίζει κόσμο! Απλώς έτσι όπως το έθεσες, ότι χωρίς τον Μάριο η Ν καταστράφηκε, είναι λες και το μόνο που την κρατάει είναι το ίματζ των χαρακτήρων. Αν ξέρουν να φτιάχνουν καλά παιχνίδια αυτό δε θα έπρεπε να έχει σημασία. Αν η Ν είναι ο Μάριο και η MS ο Chief μόνο, τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Και πάλι, είναι λεπτή η γραμμή στο τι αγαπάς. Αγαπάς τους χαρακτήρες, γιατί, όπως λες, έπαιξες παιχνιδάρες με αυτούς. Οχι επειδή οι χαρακτήρες ήταν η ουσία. Τις παιχνιδάρες αγάπησες πρώτα. Πρέπει να είναι οι ίδιοι χαρακτήρες στο ίδιο setting σε όλα τα παιχνίδια τους για όλη την αιωνιότητα για να σου αρέσουν τα παιχνίδια;
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Καλά, δεν ξέρω τι βίτσια έχει ο καθένας Ετσι όπως είναι παχύ και καμπυλωτό το μουστάκι μπορεί να σκανδαλίζει κόσμο! Απλώς έτσι όπως το έθεσες, ότι χωρίς τον Μάριο η Ν καταστράφηκε, είναι λες και το μόνο που την κρατάει είναι το ίματζ των χαρακτήρων. Αν ξέρουν να φτιάχνουν καλά παιχνίδια αυτό δε θα έπρεπε να έχει σημασία. Αν η Ν είναι ο Μάριο και η MS ο Chief μόνο, τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Και πάλι, είναι λεπτή η γραμμή στο τι αγαπάς. Αγαπάς τους χαρακτήρες, γιατί, όπως λες, έπαιξες παιχνιδάρες με αυτούς. Οχι επειδή οι χαρακτήρες ήταν η ουσία. Τις παιχνιδάρες αγάπησες πρώτα. Πρέπει να είναι οι ίδιοι χαρακτήρες στο ίδιο setting σε όλα τα παιχνίδια τους για όλη την αιωνιότητα για να σου αρέσουν τα παιχνίδια; Μια απλη ερωτηση θα σου απαντησει στο ερωτημα σου. Θα ηταν το ιδιο καλο το Half Life 2 (ή βαλε εσυ οποιο αλλο αγαπημενο franchise υπαρχει εκει εξω) αν αλαζαμε εντελως το στυλ του παιχνιδιου αλλα με αυτουσιο το gameplay? Ας υποθεσουμε οτι παιρνουμε το gameplay του Half Life 2 και το χωνουμε σε εναν κοσμο γεματο παπαρουνες, λουλουδακια και αλλα τετοια ωραια. Πιστευεις οτι θα εχει θετικο αντικτυπο? Δεν μπορω να βρω να στο εξηγησω διαφορετικα μιας και μιλαμε για το artwork και την ιστορια πισω απο αυτα τα παιχνιδια. Ετσι και εδω, το ολο concept στηριζεται στο παντρεμα του gameplay+artwork. Υπαρχει "λογικη" πισω απο αυτο που παιζεις. Γι αυτο αλλωστε δεν ειναι ολα τα παιχνιδια το ιδιο επιτυχημενα σε αυτο που κανουν. Το να βγαλεις νεο franchise και δη με τετοια επιτυχια που ακομα και μετα απο ολοκληρη (κυριολεκτικα) ζωη να σου φενεται "φρεσκο" οχι μονο δεν ειναι ευκολο αλλα τετοιου ειδους αναλαμπες οι ανθρωποι εχουν μια-δυο φορες στη ζωη τους.
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αν μιλούσαμε για μια εποχή όπου θα είχαν βγει 50 Half Life ίσως να ήταν καλό παράδειγμα προς συζήτηση. Επίσης, δε μιλάω για Zelda με εξωγήινους δυνάστες και πολυβόλα, μιλάω για νέα παιχνίδια, νέες σειρές, νέες ιδέες, νέα πρόσωπα. Πραγματικά πιστεύεις ότι η Ν δεν είναι ικανή να κάνει τίποτα άλλο, δηλαδή, πέρα από το να εκμεταλλεύεται 2-3 αναλαμπές εδώ και 20 χρόνια; 'Η θεωρείς πως οι φαν είναι τόσο κολλημένοι που αν δεν έβγαινε Ζέλντα κι έβγαινε κάτι νέο δε θα αγόραζαν την κονσόλα ή το παιχνίδι, επειδή "προδώθηκαν"; (Εδώ αν θες απάντα μόνο για τον εαυτό σου, επειδή για όλο το κοινό της Ν μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για χάρη της συζήτησης.)
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αν μιλούσαμε για μια εποχή όπου θα είχαν βγει 50 Half Life ίσως να ήταν καλό παράδειγμα προς συζήτηση. Επίσης, δε μιλάω για Zelda με εξωγήινους δυνάστες και πολυβόλα, μιλάω για νέα παιχνίδια, νέες σειρές, νέες ιδέες, νέα πρόσωπα. Πραγματικά πιστεύεις ότι η Ν δεν είναι ικανή να κάνει τίποτα άλλο, δηλαδή, πέρα από το να εκμεταλλεύεται 2-3 αναλαμπές εδώ και 20 χρόνια; 'Η θεωρείς πως οι φαν είναι τόσο κολλημένοι που αν δεν έβγαινε Ζέλντα κι έβγαινε κάτι νέο δε θα αγόραζαν την κονσόλα ή το παιχνίδι, επειδή "προδώθηκαν"; (Εδώ αν θες απάντα μόνο για τον εαυτό σου, επειδή για όλο το κοινό της Ν μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για χάρη της συζήτησης.) Μα αν το καλοσκεφτεις εχουν βγει απειρα "half life" ενω Zelda και Mario συνεχιζουν να ειναι μοναδικα στο ειδος τους. Πως μπορεις να πας μπροστα μια φορμουλα που εχει γεννηθει τελεια απο την αρχη της? Ακομα και ετσι ομως δεν ειναι ολα τα "half life" το ιδιο ασχετα αν μοιραζονται επι της ουσιας το ιδιο gameplay. Σαν το Zelda και σαν το Mario πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα εκει εξω (μονο το Rayman σε 2D και μονο). Τωρα στο τελευταιο κομματι προφανως και η Nintendo ειναι ικανοτατη στο να βγαλει νεα προσωπα, νεα franchise και λοιπα αλλα εμεις οι ιδιοι δεν ειμαστε ετοιμοι γιατι περιμενουμε πως και πως το νεο Mario, Zelda, whatever απο την ιδια την Nintendo. Να στο πω και αντιστροφα, οσο ασχολειται η Nintendo με κατι νεο τοσο αφαιρει πορους και χρονο απο το να ασχολειται με Mario και Zelda. Τι να κανουμε, εχει ζητηση το γαμμημενο και το περιμενει ο κοσμος αυτο. Η δυστυχια της nintendo ειναι οτι εν μερη ειναι "δεσμια" αυτης της ζητησης και ναι θα σπαστω (οπως και σπαζομαι) πολυ ασχημα οταν δεν βλεπω απο μερος της τα παιχνιδια που "πρεπει" και περιμενω να δω. Δεν θελω νεο Trauma Center, Proffesor Layton, οτιδηποτε τελος παντων. Θελω Zelda, θελω Mario, Θελω Metroid.
skanjos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 δεν ξέρω για τους υπόλοιπους και ούτε μπορώ να μιλήσω για αυτούς, πάντως εγώ θέλω Mario/zelda/metroid/castelvania/ff games περισσότερο απο new ip's ,πχ τώρα ακούγεται οτι η Naughty dog θα προχωρήσει απο την σειρά Uncharted στο ps4 σε κάτι άλλο ,εγώ όμως θέλω νέα περιπέτεια με τον drake, τόσο άσχημο είναι? το οτι θα βγάλει ένα παιχνίδι uncharted δεν σημένει πως δεν θα βγάλει κάτι άλλο ,π.χ the last of us. νέα ip βγάινουν συνέχεια, γιατί να μην βγάινουν και νέα παιχνίδια απο τις παλιές σειρες δεν κατάλαβα? μερικοί γουστάρουν τους παλιούς χαρακτήρες (όπως και εγώ και θέλουν τέτοια games) υπάρχουν παιχνίδια για όλους μην χαλιέστε επειδή δεν βλέπετε αυτό που θέλετε σε μεγαλύτερο βαθμό.,.. 1
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δε χαλιέμαι, συζήτηση κάνω. Αν και θα προτιμούσα να έβγαιναν και νέα πράγματα, ώστε να έχω περισσότερα παιχνίδια να προσμένω χωρίς να ξέρω τι μου επιφυλάσσουν. Νομίζω, πάντως, ότι το ζουμί είναι σε αυτό που είπες για τη Naughty Dog. Το ότι θα βγάλει νέο Uncharted - αν βγάλει - δε σημαίνει ότι δε θα βγάλει και νέα IPs. Αυτό εγώ δε βλέπω να γίνεται από τη Ν και σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι. Καταλαβαίνω ότι σε μεγάλο βαθμό το θέμα ξεκινά από το κοινό της, που, αν κρίνω από εσάς, φαίνεται απόλυτα ικανοποιημένο με το να παίζει και να βλέπει τα ίδια πράγματα όλη του τη ζωή, ωστόσο, αυτή είναι και η απόδειξη για μένα ότι όλα αυτά περί αγάπης προς το gaming και ότι η Ν είναι η μόνη "αγνή" στο χώρο είναι αφέλειες για 12χρονα (και μην το πάρετε στραβά αυτό, όλοι έχουμε ένα 12χρονο μέσα μας και μερικές φορές η αθώα ματιά του είναι πιο όμορφη από την κυνική ενός ενήλικου). Εκεί όπου είναι τα λεφτά πάει, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Και οι άλλες 2 τα ίδια κάνουν, με μόνο τη Sony να έχει κάποιες αναλαμπές μια στο τόσο πλέον. Αλλά οι άλλες δύο είναι εγκλωβισμένες και σε μια παρατεταμένη γενιά που δε λέει να τελειώσει, οπότε το μόνο που μπορώ να πω με μια μικρή δόση ελπίδας αυτή τη στιγμή είναι "ίδωμεν", με τη ματιά στραμμένη στη νέα γενιά. Ikaruga, ΟΚ, τώρα κατάλαβα καλύτερα πώς το εννοούσες το παράδειγμα με το Half Life. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι δεν είναι το ίδιο, όπως λες κι εσύ. Μοιράζονται το ίδιο gameplay και κάποια βασικά συστατικά - που, αν θες της γνώμη μου, καιρός είναι να αρχίσουν να ανανεώνονται και να εμπλουτίζονται κι αυτά. Το Ζέλντα και το Metroid τι το τόσο μοναδικό έχουν σε αυτά τα επίπεδα που δεν μπορεί να γίνει εντός άλλου πλαισίου; Υπό το φόβο να γίνω επαναλαμβανόμενος, ο τρόπος που το παρουσιάζετε φαίνεται να υπονοεί ότι χωρίς χωρίς το περιτύλιγμα τα παιχνίδια της Ν δε στέκονται. Ο skanjos τουλάχιστον το λέει ευθέως. Θέλει τα ίδια, ακόμα κι αν είναι πρόσφατα (κάτι που βρίσκω επίσης ενδιαφέρον, αλλά ας μη συζητήσουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό - εκτός αν θέλετε). Εδώ θέλει κι άλλον Ντρέικ, δηλαδή, τι άλλο να πούμε;
cortaN@ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Και αυτό είναι κακό; Αναλογα... Η αποψη μου ειναι πως Nintendo χωρις Mario ειναι αυτοκινητο χωρις ροδες. Βεβαια, πολλες φορες εταιρειες πηραν τεραστια στροφη και συνεχισαν να προσφερουν. Οποτε, ποτε μη λες ποτε
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ο αδιάφορος σαν χαρακτήρας Drake δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Mario που είναι cultural icon. Γι' αυτό και η ND θα παρατήσει το Uncharted, αν το παρατήσει, γιατί κανείς δεν θα νιαστεί αν χαθει άλλος ένας generic χαρακτήρας απο μια action/adventure σειρά. 1
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ναι, αλλά βλέπεις ότι ήδη υπάρχουν άτομα που δε θέλουν κάτι νέο, θέλουν τον Ντρέικ, ξανά. Που και generic είναι και πρόσφατος και δεν είναι και ταυτόσημος με την εταιρεία. Κάτι άλλο σημαίνει αυτό, πέρα από το ότι ο Μάριο είναι συνώνυμος με τη Ν.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Κανένας δεν θα στεναχωρηθεί αν "χαθεί" ο Ντρεϊκ. Π.χ να γίνει ο χαμός που έγινε με τον Dante του DmC.
skanjos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 για κάποιους απο εσάς ρε παλικάρια είναι generic για κάποιους όχι, και ο μάριο τι είναι ένας υδραυλικός που χοροπηδάει πάνω σε μανιτάρια και πάει να σώσει κάθε φορά την ζαβή πριγκίπισσα (που απορώ τι την κάνει και την απαγάγει συνέχεια ο κούπας,αφού δεν την απαυτώνει....),μην τα ισοπεδώνουμε όλα, μια χαρά χαρακτήρας είναι ο nathan drake.και ο κρατος και ο dante(o παλιός),δεν χρειάζεται να είναι κάποιος χαρακτήρας παλιός για να μην λέμε οτι είναι "generic" ,οτιδήποτε δλδ είναι παλιό ,δεν πα και να μην είχε ιστορία καθόλου ένας χαρακτήρας είναι ο μαμάω και πιο ενδιαφέρον και οτιδήποτε καινούριο είναι μουφα και "generic" εγώ θα στεναχορηθώ αν χαθεί ο drake, τον πάω αφάνταστα και τα Uncharted είναι απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια της γενιάς
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ikaruga, ΟΚ, τώρα κατάλαβα καλύτερα πώς το εννοούσες το παράδειγμα με το Half Life. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι δεν είναι το ίδιο, όπως λες κι εσύ. Μοιράζονται το ίδιο gameplay και κάποια βασικά συστατικά - που, αν θες της γνώμη μου, καιρός είναι να αρχίσουν να ανανεώνονται και να εμπλουτίζονται κι αυτά. Το Ζέλντα και το Metroid τι το τόσο μοναδικό έχουν σε αυτά τα επίπεδα που δεν μπορεί να γίνει εντός άλλου πλαισίου; Υπό το φόβο να γίνω επαναλαμβανόμενος, ο τρόπος που το παρουσιάζετε φαίνεται να υπονοεί ότι χωρίς χωρίς το περιτύλιγμα τα παιχνίδια της Ν δε στέκονται. Ο skanjos τουλάχιστον το λέει ευθέως. Θέλει τα ίδια, ακόμα κι αν είναι πρόσφατα (κάτι που βρίσκω επίσης ενδιαφέρον, αλλά ας μη συζητήσουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό - εκτός αν θέλετε). Εδώ θέλει κι άλλον Ντρέικ, δηλαδή, τι άλλο να πούμε; Το κομματι της ερωτησης περι του τι μοναδικο εχουν τα Zelda και τα Metroid ειναι αφορμη για τεραστιο σεντονι εξηγησης αλλα δεν θα μπορεσω να το κανω. Το μονο που θα πω ειναι οτι ειναι αρκετα μοναδικα τα χαρακτηριστικα τους ετσι ωστε κανεις αλλος δεν καταφερε να μας προσφερει κατι αντιστοιχα αξιολογο στο ιδιο στυλ. Δηλαδη αν καποιος ψαχνει να βρει κατι αναλογο με το Zela ή το Metroid δεν μπορεις να τον κατευθυνεις πουθενα αλλου. Μονο στο περιπου και οι αλλες επιλογες ειναι κατα πολυ υποδεεστερες. Με λιγα λογια υπαρχουν κενα στην προσφορα απο αλλες εταιριες που -μονο- η Nintendo καλυπτει εδω και χρονια. Εικασιες μπορουν να γινουν πολλες ως προς τον λογο που ισχυει αυτο αλλα εγω θα αρκεστω στο οτι απλα τα συγκεκριμενα παιχνιδια ή τυποι παιχνιδιων να απαιτουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ σκεψη για να φτιαχτουν και σε συνδιασμο με το αυξημενο κοστος παραγωγης να μην υπαρχει διαθεση απο πουθενα αλλου για κατι τετοιο. Γι αυτο αλλωστε και ειμαστε πολυ ποιο αυστηροι σε οτι αφορα τα παιχνιδια της Nintendo. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αναλογα... Η αποψη μου ειναι πως Nintendo χωρις Mario ειναι αυτοκινητο χωρις ροδες. Βεβαια, πολλες φορες εταιρειες πηραν τεραστια στροφη και συνεχισαν να προσφερουν. Οποτε, ποτε μη λες ποτε To ιδιο θα μπορουσα να πω και εγω για τον sonic της sega καποτε, να ομως που η sega επιλεγοντας εναν αλλον δρομο εχει βγαλει διαμαντακια και κανεις δεν νοιαζεται για τα sonic. Επισης. Generic o drake ως προς τι? Για το gaming σιγουρα οχι.Οπως και ολο το cast Uncharted που εδωσε φρεσκαδα στο ειδος. Το οτι δεν ειναι για το gaming generic ο drake και ολο το cast ,εκανε τα uncharted επιτυχημενη σειρα.Ουτε το shooting τους,oυτε η εξερευνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα