skanjos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ε ναι κοίτα και εγώ τώρα λέω οτι τιμή πάνω απο 200ε δεν δικαιολογεί ,αλλα αν δω fire emblem full game (οχι τις vs μπούρδες που μάλλον για κάνα fighting game ή κάνα τραγικό mix ,πως στο@$#@%$ συνδιάζουν 2 τόσο διαφορετικά fransizes,απλά δεν ταιριάζουν για κανένα λόγο)τότε ίσως σκάσω και 300ε για να το πάρω απλά εφόσον η νιντέντο κάνει τόσο καλή δουλειά στο 3ds ,απορώ γιατί όχι και στις home consoles, ναι μπορεί να βγάζει πρωτοκλασάτους τίτλους,αλλα ας κλείσει και μερικές αποκληστικότητες, πχ το bayonetta 2 ήταν η αρχή ,αλλα πρέπει να προχωρήσει και άλλο, βέβαια απο την άλλη πως θα πείσει την square να βγάλει σοβαρό παιχνίδι (συνέχεια βγάζει κάτι τραγικά crystal chronicles και μπούρδες chocobo dungeon για τις κονσόλες της νιντέντο) εφόσον η square φτιάχνει νεα engine και θέλει να βγάλει παιχνίδι για τις νέες κονσόλες σοβαρό τουλάχιστον για μένα η νιντέντο πρέπει να κινηθεί λίγο ύπουλα και με ρίσκο με το wii u πλέον, αν συνεργαστεί με την Sega και φέρει πίσω μεγαθήρια όπως shining force/shenmue/phantasy star(5 δώστε επιτέλους το 5 στον λαό) σαν exclusives για το wii u ,θα κερδίσει όλους τους old sega fans που οι περισσότεροι έχουν εξελιχθεί σε hardcore.φήμες λέγανε μια περίοδο για αγορά Sega απο νιντέντο γιαυτό το αναφέρω.αλλα πλέον το βρίσκω off γιατί η sega αγόρασε ακόμα 2 μεγάλα fransizes απο την thq που κατέβασε ρολά. καλά τα νιντέντο games ,φοβερά,αλλα όπως και στο 3ds όταν τα βγάλεις,τώρα τι? υπάρχουν αρκετά fransizes δεν λέω,αλλα θέλω 3rd party και δεν βλέπω, και θέλω νεα exclusives απο νιντέντο και δεν βλέπω και επιτέλους το μεγάλο ρίσκο home console pokemon jrpg ,εντάξι εξελιξη με το x-y ,αλλα άλλο περιμένει ο κόσμος και μιλάμε για System seller,που έχει να γίνει πανικός και ο κόσμος το ζητάει εδώ και 10+ χρόνια...
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κάτι ακούγεται πως στην Ε3 θα παρουσιάσουν το νέο Smash Bros. Mε βλέπω σιγά-σιγά να παίρνω Wii U..
gkalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πλακα πλακα ολοι θελουμε τιτλους απο third party αλλα οταν ανακοινωνεται ενας τιτλος της Nintendo τοτε παμε και την αγοραζουμε Εγω παντως την αγορασα day one για το zombi u.
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά κάθε κονσόλα την παίρνω για τα exclusive της. Αν κάτσει και κανένα άλλο παιχνίδι στη πορεία, δεν θα πώ όχι. 1
gkalas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Kαι εγω το ιδιο.Εννοειται οτι θελω να φτιαχνονται και καλα παιχνιδια απο 3rd party αλλα φαντασου Nintendo χωρις Mario,sony χωρις God of War και microsoft χωρις Halo.Ειδικα τα first party της Nintendo τα περιμενω σα τρελος.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειστε μονο εσεις, γενικα οσοι ασχολουνται με παιχνιδια της Nintendo κατα 90% αγοραζουν τις κονσολες της για τα δικα της παιχνιδια. Γι αυτο αλλωστε και η Nintendo Ποτε δεν ειχε σωστο third party support μετα το Snes.
Vole Maulder Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Kαι εγω το ιδιο.Εννοειται οτι θελω να φτιαχνονται και καλα παιχνιδια απο 3rd party αλλα φαντασου Nintendo χωρις Mario,sony χωρις God of War και microsoft χωρις Halo.Ειδικα τα first party της Nintendo τα περιμενω σα τρελος. Προσωπικά, περιμένω τη μέρα που θα δω και τις τρεις χωρίς αυτά τα franchises.
cortaN@ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά, περιμένω τη μέρα που θα δω και τις τρεις χωρίς αυτά τα franchises. Αν δεις Nintendo χωρις Mario, τοτε θα εχει ερθει το τελος της Ninty οπως την ξερουμε (ειτε την αγαπας ειτε την μισεις για αυτο). O Μario ειναι το μεγαλυτερο gaming franchise. 1
Vole Maulder Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αν δεις Nintendo χωρις Mario, τοτε θα εχει ερθει το τελος της Ninty οπως την ξερουμε (ειτε την αγαπας ειτε την μισεις για αυτο). O Μario ειναι το μεγαλυτερο gaming franchise. Και αυτό είναι κακό;
ababapanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ξερετε αν μπορω να βρω καπου το black ops 2 , σε μια τιμη μεχρι 45 ευρω?
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Και αυτό είναι κακό; -Μονο- κακο μπορει να ειναι. Θελουμε την ιδια Ninty με ορισμενες τροποποιησεις στην πολιτικη της και συγκεκριμενα να σταματησει να κανει 1 βημα μπροστα και 2 πισω.
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Τι κατάλαβες από αυτό που είπα κι από αυτό που είπε ο Cortan; Δε ρωταώ επιθετικά, απλώς βλέπω μια τάση να υπάρχει ο συλλογισμός αλλαγή = κακό, τον οποίο δεν καταλαβαίνω. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ είμαι σίγουρος τι εννοεί ο Cortan, γι' αυτό και ρώτησα αν το θεωρεί κακό αυτό που λέει. Επίσης, ποια είναι τα βήματα στα οποία αναφέρεσαι; Επειδή μπορεί να καταλήξουμε ότι τελικά λέγαμε το ίδιο πράγμα μετά από 5 σελίδες. Ισως η πιο σωστή ερώτηση για αρχή να ήταν "τι είναι η N που ξέρουμε", αλλά ίσως το παρακάνω έτσι, δεν ξέρω. Από την άλλη, ειδικά όσον αφορά τη Ν, πολλοί φαν παρεξηγούν ή τρέμουν την οποιαδήποτε κριτική και την εξισώσουν με "μίσος" προς την αγαπημένη τους εταιρεία, οπότε ίσως όντως να χρειάζεται, για να μπορεί να γίνει παραγωγική συζήτηση, να ξεκινάμε από τα τελείως βασικά καμιά φορά. Απάντησε, λοιπόν, σε όποια ερώτηση προτιμάς
gkalas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου η Nintendo εχει καταφερει να κανει κατι που δεν το εχει καταφερει καμια αλλη εταιρια και αυτο ειναι να "δεθεις" με τους χαρακτηρες απο τα παιχνιδια της.Πλεον εχουμε "αγαπησει" τις φιγουρες της Νintendo γι'αυτο και περιμενουμε ολοι τιτλους με αυτες τις φιγουρες.Η Nintendo χωρις αυτες τις φιγουρες θα ειχε καταστραφει και ουτε ως αστειο δε θελουμε να το σκεφτομαστε εμεις οι "φαν".
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Η "καλη" nintendo ειναι αυτη που παντα προσπαθει για κατι καλυτερο στο gaming. Που παντα παει κοντρα στο "κατεστημενο" και ακολουθει τον δικο της δρομο. Ειναι επισης η εταιρια που κανει μακραν τους περισσοτερους πειραματισμους και παιρνει τα μεγαλυτερα ρισκα απο ολες τις εταιριες μαζι σε οτι αφορα το gaming. Αυτο ειναι το καλο προφιλ της Nintendo, οτι θελεις δε θελεις σε αναγκαζει να ασχοληθεις με την ουσια που ειναι το gaming. Απο την αλλη ξοδευει απειρους πορους για ηλιθιους σκοπους (βλεπε τον πολεμο της κατα της πειρατιας), κλειδωνει τα συστηματα της για γελοιους λογους και η τιμολογιακη πολιτικη της ειναι για μπουνιες και ειδικα τωρα ειναι αδικαιολογητη. Ειναι και αλλα μεσα βεβαια αλλα αυτα ειναι τα "βασικα" στο τι να περιμενει καποιος απο την Nintendo.
skanjos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 για μένα αλλαγή=κακό , μπορείς να μου δώσει τα final fantasy τώρα πίσω? για άλλα 30 χρόνια με atb να βγαίνουν και attack magic κτλπ, μόνο η ιστορία να αλλάζει... μου φτάνει ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα last gen είναι το super mario galaxy, είναι platformer απο τα καλύτερα όλων των εποχών και είναι στο wii. αν θέλει η νιντέντο μπορεί ,φρέσκιες ιδέες θέλει και όχι τρομερές αλλαγές.αν και τώρα που ο Miyamoto κάνει step down για την νέα γενιά developers ίσως δούμε πράγματα καλά αλλα ίσως δούμε και πράγματα που δεν θα μας αρέσουν (dmc....rip)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα