vagelis__g Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 καλησπέρα σε όλους έχω ένα pc με windows xp home edition τα οποία είναι γνήσια αλλά δεν έχω το cd των windows ξέρεται από που μπορώ να τα κατεβάσω.ευχαριστώ
aserprince Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν σε στηλω καποιο link θα με κραξουν κανε ενα φαξιμο στο google και θα το βρεις .
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 τέτοιου είδους συζητήσεις απαγορεύονται εδώ οπότε εικάζω πως αυτό το θέμα θα κλειδωθεί...
vagelis__g Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κατι κακο τα windows ειναι κανονικα αγορασμενα εχω και το αυτοκολιτακι με τον σειριακο αριθμο
aserprince Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 βαλε τα UBUNTU αν θες δοκιμαστα ειναι ελευθερο λογισμικο δωρεαν και νομιμο.
hawkpilot Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Απ' όσο γνωρίζω, δε μπορείς να κατεβάσεις τα winXP από τη microsoft. Θα σου συνιστούσα να δανειστείς από κάποιον γνωστό σου αυθεντικό cd για να κάνεις την εγκατάσταση. Μη ρισκάρεις να κατεβάσεις το cd από οπουδήποτε γιατί ακόμα και αν κάποιος δηλώνει ή φαίνεται ότι είναι ακριβές αντίγραφο του αυθεντικού, δε μπορείς να είσαι σίγουρος γι' αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.