dewn735 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 παλι ερωτηματικα. τα εχω ολα στον ιδιο φακελο ετσι δεν πρεπει? να δωσω ονομα στο φακελο? Κάτσε ρε, που στα βγάζει τα ερωτηματικά, στην εικόνα ή σε όλη τη σελίδα; Όταν αποθήκευσες το αρχείο το έσωσες σαν utf-8 (το έχει σαν επιλογή κάτω από το file type);
akis_supernatural Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 οκ ενταξει τωρα.. ομως 1ον δεν εχω τιτλο πανω στο url δεν εχω γκρι φοντο δειτε μια εικονα
dewn735 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Άλλαξε αυτό: ><div background="bg.png"> σε ><div style="color:#aaa;">
akis_supernatural Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Άλλαξε αυτό: ><div background="bg.png"> σε ><div style="color:#aaa;"> μου εκανε τα γραμματα γκρι. δε μου εμφανιζει κανενα γκρι φοντο στο μενου πλοηγησης.γιατι δεν εχω τιτλο? και κατι τελευταιο γιατι δε μου εμφανιζει την εικονα? τον πινακα μια χαρα το δειχνει. αυτα ειναι τα προβληματα που εχω edit: οκ ο τιτλος. μονο γκρι φοντο στο μενου πλοηγησης και την εμφανιση της εικονας θελω
dewn735 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 sorry, λάθος ><div style="background:#aaa;"> τι εννοείς δεν έχεις τίτλο; Η εικόνα έχει λάθος path, θα πρέπει να τη μετονομάσεις σε b.png
akis_supernatural Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 sorry, λάθος ><div style="background:#aaa;"> τι εννοείς δεν έχεις τίτλο; Η εικόνα έχει λάθος path, θα πρέπει να τη μετονομάσεις σε b.png ετσι την εχω. αν δεις και ποιο πανω στη φωτο προσπαθει να τη δειξε,,, edit: οκ την εφτιαξα!!!
dewn735 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Προσπαθεί, αλλά δε τη βρίσκει. Την έβαλες στον ίδιο φάκελο με τα υπόλοιπα αρχεία;
akis_supernatural Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Παιδια ολα οκ ετοιμη η εργασια!!!!!! Σας ειμαι υποχρεος δεν ξερω πως να σας ευχαριστησω πραγματικα!!!!
dewn735 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πέρνα το εργαστήριο και έλα να μας πεις τα ευχάριστα γιατί, κακά τα ψέματα, άμα πάρεις ένα πενταράκι για αυτό το αποτέλεσμα της εργασίας ευτυχισμένος θα πρέπει να είσαι!
akis_supernatural Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πέρνα το εργαστήριο και έλα να μας πεις τα ευχάριστα γιατί, κακά τα ψέματα, άμα πάρεις ένα πενταράκι για αυτό το αποτέλεσμα της εργασίας ευτυχισμένος θα πρέπει να είσαι! μπα για 10 το κοβω!!!! εγινε ακριβως οπως το ηθελε
NiKoS WSN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 μπα για 10 το κοβω!!!! εγινε ακριβως οπως το ηθελε Και εγώ 10 πιστεύω... ο τύπος δεν ηθελε να του φτιάξεις ιστοσελίδα απλά να δει αν ξέρεις html... για το div κακώς που δεν το σκέφτηκα... όσο για την άλλη εικόνα το πρώτο βήμα που σου είπα να κάνεις ήταν να τα βάλεις όλα σε εναν φάκελο Ρε θηρίο, για τη δικιά σου εργασία χρειάστηκες κάνα τρίμηνο, αυτό το ξεπετάς και τώρα; Άντε, μιας και έχεις όρεξη, ξεκίνα να φτιάχνεις τους πίνακες και ερχόμαστε και οι υπόλοιποι για τις διορθώσεις. Εγώ δε ξεκινάω γιατί είδα το τριφύλλι στη φωτό και ξύπνησε ο γαύρος μέσα μου! Η δικιά μου ήταν η πρώτη μου σελίδα τώρα έχω φτιαχτεί άσχημα... Έχω ήδη αναλάβει δύο Project για το καλοκαίρι (φυλαχτήτε θα σας φάω τις δουλειές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.