Προς το περιεχόμενο

Εργασια html!

akis_supernatural

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω μια εργασια στη σχολη μου και δεν εχω ιδεα καποιος να βοηθησει?

εχω να κατασκευασω μια ιστοσελιδα με τα εξης:

Θα κατασκευάσετε έναν ιστότοπο όπου θα περιέχει τρεις ιστοσελίδες και συγκεκριμένα τις:

α) home.html

courses.html

1. Όλες οι σελίδες θα χωρίζονται σε 2 μέρη. Αριστερά θα είναι το μενού πλοήγησης και δεξιά τα περιεχόμενα της κάθε σελίδας, όπως το παρακάτω παράδειγμαpost-215949-0-61934600-1307467195_thumb.png

2. tο μενού πλοήγησης θα περιλαμβάνει 3 επιλογές (Αρχική Σελίδα, Μαθήματα). Όταν βρισκόμαστε σε μια σελίδα η αντίστοιχη επιλογή δεν θα πρέπει να είναι υπερσύνδεσμος και θα πρέπει να εμφανίζεται με έντονη γραφή (αντιθέτως οι υπόλοιπες θα είναι υπερσύνδεσμοι προς τις αντίστοιχες σελίδες.). Η γραμματοσειρά για το μενού πλοήγησης θα πρέπει να είναι Arial και μεγέθους 4. Τέλος το φόντο να είναι χρώματος γκρι-ανοιχτό.

Η σελίδα home.html θα έχει:

• Τίτλο: Έκτο Εξάμηνο.

• Στην πρώτη γραμμή να εμφανίζει στο κέντρο τη φράση “Τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΣΤ Εξάμηνο” με μέγεθος γραμματοσειράς 5.

• Σε μια νέα παράγραφο θα εισάγεται την παρακάτω εικόνα: post-215949-0-11050400-1307467224_thumb.png

• Δεξιά από την εικόνα θα υπάρχει το εισαγωγικό σημείωμα της αρχικής σελίδας του τμήματος (http://www.de.teipat.gr/), με γραμματοσειρά μεγέθους 2.

Η σελίδα courses.html θα έχει:

• Τίτλο: Μαθήματα ΣΤ Εξαμήνου.

• Στην πρώτη γραμμή να εμφανίζει στο κέντρο τη φράση “Μαθήματα – Διδακτικές Μονάδες” με μέγεθος γραμματοσειράς 4.

• Σε μια νέα παράγραφο θα εισάγεται έναν πίνακα που στην αριστερή στήλη θα περιλαμβάνει τα μαθήματα του έκτου εξαμήνου και στη δεξιά τις διδακτικές μονάδες, σύμφωνα με τη σελίδα (http://www.de.teipat...9-06-59-12.html).

• Το φόντο του πίνακα να είναι χρώματος μπλέ και η γραμματοσειρά χρώματος άσπρου.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι και από εμάς τι θέλεις; :P

Η εργασία στην εκτέλεσή της είναι γελοία. Ασχολήσου λιγάκι. :-)

Όταν λες δεν έχεις ιδέα; HTML δεν σας δίδαξαν;

Δημοσ.

θελω μια βοηθεια γιατι αυριο παραδιδω 2 εργασιες και δε θα προλαβω. και δεν μπορω να το κανω με καποιο προγραμμα πρεπει να γραψω τις εντολες στο σημειωματαριο και απο εκει να το εκτελεσω με καποιον browser, μπορεις να με βοηθησεις? ειναι το τελευταιο μου εργαστηριο και δε θελω να μου μεινει και αλλο εξαμηνο

Δημοσ.

Μέχρι αύριο είναι η παράδοση;!

Το μόνο που γνωρίζω για να στήνεις HTML σελίδες, είναι αυτό.

Drag N' Drop αν θυμάμαι καλά είναι.

Μόνο: Όταν τη τελειώσεις, να κοιτάξεις φυσικά τα HTML αρχεία διότι 99% λογικά θα έχει αφήσει μέσα κάποιο ή κάποια μηνύματα ότι φτιάχτηκε μέσω του CoffeeCup π.χ.

Δημοσ.

θελω μια βοηθεια γιατι αυριο παραδιδω 2 εργασιες και δε θα προλαβω. και δεν μπορω να το κανω με καποιο προγραμμα πρεπει να γραψω τις εντολες στο σημειωματαριο και απο εκει να το εκτελεσω με καποιον browser, μπορεις να με βοηθησεις? ειναι το τελευταιο μου εργαστηριο και δε θελω να μου μεινει και αλλο εξαμηνο

Θες να στο φτιάξω επι τόπου μιας που βαριέμαι;

Δημοσ.

δυστηχως δεν τα καταφερνω. τεσπα οτι κανω ετσι δε με βλεπω να το περναω. ευχαριστω παντως για τη βοηθεια!!!

φιλε αν μου το φτιαξεις με χεις σωσει πραγματικα!

Δημοσ.

δυστηχως δεν τα καταφερνω. τεσπα οτι κανω ετσι δε με βλεπω να το περναω. ευχαριστω παντως για τη βοηθεια!!!

φιλε αν μου το φτιαξεις με χεις σωσει πραγματικα!

Επειδή το περίμενα την έχω ήδη εν κατασκευή... ΣΕ 2" πάω για την δεύτερη σελίδα

Δημοσ.

Ναι και από εμάς τι θέλεις; :P

Η εργασία στην εκτέλεσή της είναι γελοία. Ασχολήσου λιγάκι. :-)

Όταν λες δεν έχεις ιδέα; HTML δεν σας δίδαξαν;

Διοίκηση επιχειρήσεων λέει η σελίδα της σχολής του, ο συγκεκριμένος εν μέρει δικαιολογείται...

Ρε θηρίο, για τη δικιά σου εργασία χρειάστηκες κάνα τρίμηνο, αυτό το ξεπετάς και τώρα;:P Άντε, μιας και έχεις όρεξη, ξεκίνα να φτιάχνεις τους πίνακες και ερχόμαστε και οι υπόλοιποι για τις διορθώσεις. Εγώ δε ξεκινάω γιατί είδα το τριφύλλι στη φωτό και ξύπνησε ο γαύρος μέσα μου!:lol:

Δημοσ.

Διοίκηση επιχειρήσεων λέει η σελίδα της σχολής του, ο συγκεκριμένος εν μέρει δικαιολογείται...

Ρε θηρίο, για τη δικιά σου εργασία χρειάστηκες κάνα τρίμηνο, αυτό το ξεπετάς και τώρα;:P Άντε, μιας και έχεις όρεξη, ξεκίνα να φτιάχνεις τους πίνακες και ερχόμαστε και οι υπόλοιποι για τις διορθώσεις. Εγώ δε ξεκινάω γιατί είδα το τριφύλλι στη φωτό και ξύπνησε ο γαύρος μέσα μου!:lol:

ναι διοικηση επιχειρησεων ειμαι τι τα θελω αυτα??????????

ασε φιλε και εγω ολυμπιακος ειμαι και μολις ειδα το τριφυλλι που να κατσω να την κανω??? :-D

Δημοσ.

Ας μας πει που. Καμιά Α.Σ.Ο.Ε.Ε;

θα βγει συμφοιτητής με τον αδερφό μου :P

Δημοσ.

Η σελίδα courses.html θα έχει:

• Τίτλο: Μαθήματα ΣΤ Εξαμήνου.

• Στην πρώτη γραμμή να εμφανίζει στο κέντρο τη φράση “Μαθήματα – Διδακτικές Μονάδες” με μέγεθος γραμματοσειράς 4.

Σε μια νέα παράγραφο θα εισάγεται έναν πίνακα που στην αριστερή στήλη θα περιλαμβάνει τα μαθήματα του έκτου εξαμήνου και στη δεξιά τις διδακτικές μονάδες, σύμφωνα με τη σελίδα (http://www.de.teipat...9-06-59-12.html).

• Το φόντο του πίνακα να είναι χρώματος μπλέ και η γραμματοσειρά χρώματος άσπρου.

Δώσε σωστά την σελίδα

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει μπορείς να μου γράψεις τι θες και να στο βάλω;

Σε μια νέα παράγραφο θα εισάγεται έναν πίνακα που στην αριστερή στήλη θα περιλαμβάνει τα μαθήματα του έκτου εξαμήνου και στη δεξιά τις διδακτικές μονάδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...