kostas_tech Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα,ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυα λαπτοπ που τα οποια εχουν τα προτερηματα τους το ενα απο το αλλο.Η χρηση που θα κανω ειναι απ΄ολα, απο games μεχρι και office,ιντερνετ κτλ.Ποια απο τα δυο προτεινετε?Υπαρχει αλλη προταση?(ανω των 850Ε μονο απο Κωτσοβολο λογω 36 ατοκων .Αλλιως στα 800Ε απο μουλτιραμα.) Αυτα ειναι τα links: Sony Vaio: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097457 HP Pavilion: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0587356&catid=010200 Ενα απο τα χαρακτηριστικα του Sοny που με εντυπωσιασε ειναι το blueray driver και η FullHD οθονη ενω του Pavilion καρτα γραφικων, ο νεος επεξεργαστης και η ταχυτητα του σκληρου.
steve.2810 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Κοίταξε, κατά τη γνώμη μου το VAIO δε θα σε απογοητεύσει σε καμία περίπτωση. Εάν θέλεις να βλέπεις full HD blu ray στην οθόνη του υπολογιστή σου, τότε είναι λίγο πολύ μονόδρομος. Ξ κάρτα γραφικών του Vaio, δεν πιστεύω πως θα σηκώσει με ευκολία 1920*1080 gaming. Από την άλλη, το hp υπερτερεί σε κάρτα γραφικών, γεγονός που θα διαπιστώσεις άμα το θέλεις για "σκληρό gaming". Εγώ προσωπικά, θα πήγαινα για το VAIO, καθώς η ποιότητα είναι μοναδική, η υποστήριξη εξαιρετική και πλεονεκτεί σε τομείς που θα χρησιμοποιείς συνεχώς στη δουλειά σου στον υπολογιστή, όχι μόνο στο gaming. Από 'κεί και πέρα, η επιλογή δική σου, φίλε μου ...
tsourakis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Και εγώ τα καλοβλέπω και τα 2...αλλά δεν ξέρω ποιο να επιλέξω... Αρνητικά του HP: 1)Πληκτρολόγιο 2)Εγγύηση 1 έτος(γ.τ.π. όμως!!) 3)Έχω διαπιστώσει ότι πολλά καινούρια που αγοράζει ο κόσμος, βγάζουν προβλήματα γιατί δεν γίνονται επαρκής έλεγχοι στα εργοστάσια και βγαίνουν έτσι στην αγορά..! 4)Δεν έχει ανάλυση 1920*1080 και BluRay Αρνητικά του Sony: 1)Χειρότερη κάρτα γραφικών από το HP (5650<6770) 2)Παλαιότερος επεξεργαστής(αλλά δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος από τους 2: i5-480m~i5-2410) 3)USB 2.0 μόνο 4)HHD 5400rpm, ενώ το HP 7200rpm 5)Κατώτερα ηχεία 6)Δεν έχει Lightscribe Δεν ξέρω ποιο να πάρω ρε γαμώτο..!!
johnieXoX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Απλό είναι, αν θες περισσότερο παιχνίδια πας στο HP, αν θες περισσότερο δουλειά και ταινείες πας στο Sony. Στα παιχνίδια το Sony θα τα βρίσκει σκούρα λόγω ανάλυσης οθόνης και χειρότερης κάρτα γραφικών, ενώ στη δουλειά είναι απόλαυση να δουλεύεις πολλά έγγραφα σε full HD. Τα αντίστοιχα ισχύουν και για το HP. Από θέμα εγγύησης και ποιότητας κατασκευής, το Sony πρέπει να είναι πιο δεμένο και στιβαρό, αλλά αν κρίνω από το HP που έχω εγώ, μου έχει βγει σκυλί μαύρο ένα χρόνο τώρα και μιλάμε για πολύ χρήση.
kostas_tech Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Τελικα αγορασα το HP και εχχω μεινει πολυ ευχαρισημενος.Το επελεξα λογω 200Ε κατω,νεοτερο επεξεργαστη και αγορασα και 3 χρονια επεκαση εγγυησης.Μεχρι τωρα κανενα απολυτως προβλημα και η οθονη πολυ καλη.
kostas_tech Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 multirama λογω ατοκων δοσεων και γνωστους υπαλληλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.