xouzel Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τι λέτε γι αυτό; Καλό τηλέφωνο ;; Γιατί από τιμή μου φαίνεται άριστο!!!! http://www.chinavasion.com/smartphones/lenovo-lephone/ http://www.skroutz.gr/s/337028/Lenovo-CVUF-M166.html?keyphrase=lenovo+lephone
k_dinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το τηλεφωνο καλο ειναι, για το site δεν ειμαι σιγουρος! Εχεις αγορασει τιποτα απο αυτους? Ειναι εμπιστο?
weirdo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 http://cgi.ebay.co.uk/Lenovo-Lephone-Android-Touch-3-7-WiFi-Touch-UNLOCKED-/330551426196?pt=Cell_Phones&hash=item4cf6667c94#ht_9946wt_1088 δε γλυτώνεις το τελωνείο ομως
xouzel Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το τηλεφωνο καλο ειναι, για το site δεν ειμαι σιγουρος! Εχεις αγορασει τιποτα απο αυτους? Ειναι εμπιστο? AΠΟΛΥΤΑ εμπιστο. Εχω κανει διαφορες αγορες. Ειναι αρκετα γρηγοροι, πολυ εξυπηρετικοι, με real-time chat με Κινεζουλες. Oτι εχω παρει μου τα εχουν πακεταρει σαν δωρο και ουδεποτε πληρωσα τελωνειο. Βασικα το φτιαχνουν οπως κι αν το ζητησεις.
mpokwsths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Γιατί να πάρεις αυτό και να μην πάρεις το καλύτερο LG Optimus Black στα 300€???
xouzel Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Γιατί να πάρεις αυτό και να μην πάρεις το καλύτερο LG Optimus Black στα 300€??? Kαι γιατι οχι Nokia N8 ;; Την κολοκυθια θα παιξουμε αδερφε ;; Γουστα ειναι, οτι καθενας οτι θελει παιρνει. Σαν συσκευη, το Lenovo τα σπαει (κατ εμε) εμφανισιακα. Σε δυνατοτητες, ολα πανω κατω τα ιδια ειναι. Εχει και τη θηκη με το πληκτρολογιο, φοβερα εξυπηρετικο. Περι ορεξεως, φιλε............
deadp Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Q1 2010............ τότε δεν αναφέρει στο κείμενο ότι κυκλοφόρησε;
efo355 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 το site είναι εντάξει έχω αγοράσει πολλές φορές από εκεί. Η ανώτερη αγορά μου ήταν 150 ευρώ και δε με σταμάτησε ποτέ τελωνείο. Το ems να είναι καλά
mpokwsths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Kαι γιατι οχι Nokia N8 ;; Την κολοκυθια θα παιξουμε αδερφε ;; Γουστα ειναι, οτι καθενας οτι θελει παιρνει. Σαν συσκευη, το Lenovo τα σπαει (κατ εμε) εμφανισιακα. Σε δυνατοτητες, ολα πανω κατω τα ιδια ειναι. Εχει και τη θηκη με το πληκτρολογιο, φοβερα εξυπηρετικο. Περι ορεξεως, φιλε............ Αδερφέ, παραπάνω ρώτησες αν το τηλέφωνο είναι καλό. Έχει το ίδιο hardware με το HTC Desire με λιγότερη RAM και χειρότερη κάμερα. Δηλαδή γυρίζουμε 1 - 1&1/3 χρόνια πίσω. Πάνω κάτω όλα ίδια δεν είναι πάντως, ούτε την ίδια software/firmware υποστήριξη έχουν. Τώρα, αν εσένα σου αρέσει με γεια σου με χαρά σου και περί ορέξεως όπως είπες και εσύ.
alexpen Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αν θες την γνωμη μου, εκτος του γεγονοτος οτι δεν θα εχεις μαλλον υποστηριξη σε θεμα service κλπ, ειναι αρκετα ακριβο για να θεωρηθει καλο deal. Απο την αλλη, αν δεις videos στο youtube, εχει ενα πολυ κακο custom shell στο android που το βαραινει πολυ. Εγω θα σε εσπρωχνα πιο πολυ στο ideos X5 186 ευρω, απο ελληνικο μαγαζι (ψαξε skroutz)
lalanis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Γιατί να πάρεις αυτό και να μην πάρεις το καλύτερο LG Optimus Black στα 300€??? Μάλλον θα συμφωνήσω....
mainboardER Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ideos x5 λεμε απιστευτα spec για την τιμη του,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και design,με μονο δυο κατοσταρικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.