Agnostos__ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 σημερα ειχα την ατυχια να μου κοψουνε κληση για κρανος και ασφαλιστρο (δεν ητανε δικο μου το οχημα και δεν γνωριζα). 350 + 250 και μηνυση για δικαστηριο... τωρα τι γινετε; δεν υπογραψα τιποτα παρα μονο την μηνυση.. λεφτα δεν υπαρχουνε να πληρωθουν.. τωρα τι ; λερωνετε μητρωο; πειτε συμβουλες και κερναω μαγκες οποιος με σωσει
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ελπιζω να μη δοκιμασεις να οδηγησεις κανα πλοιο η κανα ιπταμενο ε χωρις να γνωριζεις... ας προσεχες.τη πατησες..
Komorias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 350 για κρανος? αστα κερασματα κ μαζευε λεφτα για δικηγορο
greekparot Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Το πρόστιμο για το κράνος αν πας εντός 10 ημερών πληρώνεις το 50%. Για την ασφάλεια ίσως ισχύει το ίδιο.
iniohos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 για την ασφαλιση να το δεχτω πως δεν γνωριζες αλλα για το κρανος? τι ακριβως δεν γνωριζες? πας εντος 10 ημερων να πληρωσεις το μισο προστιμο για το κρανος και λες στον ιδιοκτητη να βγαλει ασφαλεια και να την δειξει στο δικαστηριο. αυτο δεν θα μειωσει, ουτε θα διαγραψει το προστιμο απλα θα δειξει πως εχει μαθει το μαθημα του και δεν θα εχει περαιτερω κυρωσεις.
Komorias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 η μηνυση ειναι για ασφαλεια ετσι?οχι για διπλωμα?
kage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/408299-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF/ http://www.egnomi.gr/article.php?id=7867&category_id=7 http://www.theartofcrime.gr/index.php?pgtp=1&aid=1296393574 αναλογα με τους μηνες+εξτρα προστιμο που θας φας θα πρεπει να εχεις μαζι σου τα αντιστοιχα χρηματα.. τι δικηγορους του λετε αφου σας λεει δεν εχει να πληρωσει ουτε την κληση του κρανους.υποθετω οτι ισως να εμφανιστει μετα απο καιρο χρονο+στην εφορια ή και καθολου. τωρα πως θα την βγαλεις χωρις να ξοδεψεις λεφτα στην δικη δεν το γνωριζω.νομιζω οτι εκει οντως πας φυλακη αν δεν εχεις να πληρωσεις την εξαγορα!αν δεν πας απο δικαστηριο υποθετω θα δικαστεις ερημην σου και θα σου βαλουν τα max προστιμα που μπορουν.το πως θα τα εισπραξουν δεν το γνωριζω(ισως να μην μπορεις να βγαλεις χαρτι απο υπηρεσια δημοσιου που ισως χρειαστει αν δεν πληρωσεις, μεχρι να κινηθει δικαστικα το κρατος εναντιον σου.)
Agnostos__ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 τι λετε με του μηνες εξαγορασιμους; δεν λερωνετε το ποινικο μητρωο μονο χρηματικο προστιμο τρως.τι ειναι αυτα που λετε ενω δεν ξερετε;
kage Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 ουτε ενας δεν αναφερθηκε στο ποινικο μητρωο εκτος απο τον topic starter! παρολα αυτα εχω την εντυπωση οτι οι καταδικαστικες αποφασεις γραφονται σε ποινικο μητρωο.. http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=6683&start=165
Erwdios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Έχω φάει κλήση για κράνος προ ετών, δεν το πλήρωσα, γιατί μπήκα φαντάρος και δεν υπήρχε φράγκο εκείνη την περίοδο και καταδικάστηκα ερήμην. Το πρόστιμο ήταν 80 ευρώ και αν θυμάμαι καλά, μου ήρθε ένα φέσι 350 ευρώ το οποίο προσαυξανόταν κάθε μήνα κατά 1%. Τελικά μετά από πολλά χαρτιά και αφού ήρθε τελικά ένα μαγικό χαρτάκι που έγραφε ότι εφόσον δεν το έχω πληρώσει, θα κινηθούν νομικώς για την διεκδίκηση των χρημάτων πήγα και τα έσκασα. Αυτό πριν 6-7 χρόνια Το να μην εμφανιστεί το ποσό στην εφορία, ειδικά σε τέτοιους καιρούς, δεν παίζει. Βρες δανεικά και πήγαινε πλήρωσε τα 175, γιατί αν τα 80 έγιναν τότε 350, δεν θέλω να σκεφτώ πόσα θα γίνουν τα 350 που έφαγες πρόστιμο. Το ποινικό σου μητρώο επιβαρύνεται με την κλήση σαν πταίσμα, συνεπώς μην σε απασχολεί. Η καταδίκη όμως για οφειλή προς το δημόσιο, θα σε τσακίσει σε μελλοντικές συναλλαγές με τράπεζες και δημόσιο.
Agnostos__ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Το ποινικό σου μητρώο επιβαρύνεται με την κλήση σαν πταίσμα, δηλαδη τι σημαινει αυτο;
athlios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Οτι πρεπει να φορας κρανος και να εισαι πιο προσεκτικος στο τι οδηγας...
Agnostos__ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Οτι πρεπει να φορας κρανος και να εισαι πιο προσεκτικος στο τι οδηγας... και για τα δυο υπηρχε λογος ειδικα για το πρωτο..
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 15 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 15 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ζελε στο μαλλι?
Agnostos__ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 15 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 15 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ζελε στο μαλλι? να σου πω την συνεχεια απο εδω; η απο πμ; και της.. για μαντεψε γιδι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.