TwitterLover Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ρε παίδες πόσο κρατάνε οι μπαταρίες των iPhone 4? ας πούμε ακούω μουσική, μπαίνω κανά twitter. Αυτά. Πόσο κρατάει και ποτέ πρέπει να το φορτιζω; Επίσης, πόσες φορές μπορώ να το φόρτισω; και τέλος, αν τελειώσει ο κύκλος φορτισεων μπορώ να του αλλάξω μπαταρία;
Haldol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ανάλογα τι χρήση που κάνεις. Με full internet, games και φυσικά κανονική χρήση τηλεφώνου, βγάζει μία μέρα περίπου. Τώρα για τους κύκλους φορτίσεων... η μπαταρία αντέχει για 1000 περίπου φορτίσεις πριν χάσει αξιόλογο μέρος της χωρητικότητάς της. Αυτό πρακτικά σημαίνει 3+ χρόνια πριν σε απασχολήσει το ζήτημα. Θα το κρατήσεις τόσο; Εάν ναι... το ανοίγεις και αλλάζεις μπαταρία, εγγύηση έτσι κι αλλιώς δεν θα έχεις μετά από τόσο καιρό.
x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Προσωπικά, ακούω τουλάχιστον 3 ώρες μουσική στο 70% ένταση, μπαίνω Wifi περιστασιακά μέσα στη μέρα συνολικά κανένα 20λεπτο και μιλάω γύρω στη μισή ώρα, και κρατάει περίπου 2 μέρες, αν την δεύτερη μέρα κάνω πιο συνετή χρήση. Πχ αν το πάρω φορτισμένο Πέμπτη πρωί και φύγω, Παρασκευή βράδυ θα έχει 45-40%. Το Σάββατο το μεσημεράκι με απόγευμα θα θέλει ξανά φόρτιση. Παίζει ρόλο αν θα μειώσεις την ένταση στη μουσική, αν θα κλείνεις την κεραία του Wifi όταν δεν μπαίνεις, αν χαμηλώνεις την φωτεινότητα κτλ. Ο κύκλος φόρτισης δεν πρπ να σε απασχολεί. Η μπαταρία δεν φθίνει τόσο εύκολα... Για να αντικαταστήσεις την μπαταρία, πρέπει να ξεβιδώσεις τα μικρά βιδάκια στο κάτω μέρος της συσκευής και μετά να ξεκουμπώσεις το back plate. Γενικά πρπ να ξέρεις τι κάνεις. Αλλά δεν πρπ να σε απασχολεί, σου ξαναλέω.
TwitterLover Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Οκ ευχαριστώ! Μόλις το αγόρασα και τώρα το μαθαίνω! Έχω φάει τρελό κόλλημα!!!
gRim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Απλά να ξέρεις ότι μετά από μερικούς κύκλους η μπαταρία σου θα αποδίδει ακόμα καλύτερα. Στο δικό μου τουλάχιστον είδα τεράστια διαφορά.
basilis222 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Εμένα δεν ξέρω γιατί, αλλα την αλλαξα σε 100 φορτίσεις (18ωρες στο χέρι, 4-5 φορτίσεις την μέρα)
kpartsi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Εμένα δεν ξέρω γιατί, αλλα την αλλαξα σε 100 φορτίσεις (18ωρες στο χέρι, 4-5 φορτίσεις την μέρα) Λιγότερο από μήνα δηλαδή... Ελαττωματική μπαταρία και υποθέτω ότι την άλλαξες στην εγγύηση...
basilis222 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Λιγότερο από μήνα δηλαδή... Ελαττωματική μπαταρία και υποθέτω ότι την άλλαξες στην εγγύηση... Όχι πήρα μια απο το eBay.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μια φορα τον μηνα να κανετε μια πληρη φορτιση.Αφηστε να πεσει κατω απο το 20% και αφηστε το να παει 100% και +10 λεπτα ακομα.
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Άλλοι λένε ότι η μπαταρία δεν πρέπει να εξασθενεί. Προσωπικά συνήθως το αφήνω να αδειάσει τελείως και μετά το φορτίζω. Όχι επειδή το προσπαθώ, αλλά με τις μπαταρίς έχω θέμα στις συσκευές μου. Δεν είμαι συνεπείς στις φορτίσεις τους. Μου κρατάει 1 μέρα και άντε λίγο την επόμενη... Έχω πολλά τηλεφωνήματα καθημερινά....
tfd1978 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Κι σε εμενα βγαζει δυο και κατι μερες. Με χρηση internet (και wifi και 3g) με πολυ messaging μεσω whatsapp, πολυ tapatalk, insomnia. Γενικα δεν του χαριζω, απλα δεν αφηνω ανοιχτα wifi, gps, 3g, την φωτεινοτητα στο 50%, και παντα κλεινω οτι εφαρμογη τρεχει για να μην τρωει μπαταρια. Σχεδον παντα πληρη φορτιση απο 10-15% μπαταρια. Και μια φορα το μηνα οποτε μπορεσω το αφηνω να σβησει εντελως μονο του. Το μαυρο που ειχα το ειχα παρει 28/8/10 και το εδωσα τον Μαιο για να παρω το λευκο. Η μπαταρια του ητανε σε ολα αψογη. Ουτε το παραμικρο προβλημα τοσους μηνες. Σχεδον τα ιδια βλεπω και με το λευκο τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.