kagelos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Κατέβασε το Process Monitor από τη Microsoft και δες ποια registry keys και ποια αρχεία ψάχνει. Είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται, καθώς το ίδιο το πρόγραμμα για να φορτώσει και να τρέξει ανοίγει 1002 αρχεία και registry keys. Πάντως όπως αναφέρθηκε τα δύο αρχεία είναι .exe -> Το βλέπεις αν το ανοίξεις με hex editor (ακόμα και με notepad) και λέει το κλασσικό "This program cannot be run under MS-DOS". Θα μπορούσε βέβαια να είναι και .dll. Από εκεί και πέρα εμένα την πρώτη φορά μου είπε να δημιουργήσω χρήστη και στη συνέχεια θυμόταν το χρήστη που έφτιαξα. Με το Process Monitor είδα πως φτιάχνει το directory στο c:\pksoft.
kid4computer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Συμφωνα παντα με το Process Monitor δεν έχει registry keys ( εκτός τα προαπαιτούμενα του VB6 ) παρα μόνο την πρόσβαση στον παραπάνω φάκελο
Xdanger Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο κρατα backup του αρχειου πρωτα μεσα στον φακελο pksoft πρεπει να υπαρχει ενα αρχειο ins.pkdat καντο μετονομασια σε .mdb αν σου ζητησει κωδικο βαλε R#!#7LG5*3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.