Προς το περιεχόμενο

Πρόσβαση σε πρόγραμμα.

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με ενα hex editor βλεπω καποια ψιλοενδιαφέροντα πραγματα, οχι σχετικά με αυτά που ρωτάς ομως. Ισως σε καποιο αλλο αρχειο υπαρχουν τα στοιχεία που θες. Τωρα κατα πόσο ειναι επεξεργάσιμα είναι άλλο θέμα.

Παραδειγμα ενα κομματι που μοιαζει με xml. Ισως τα στοιχεια που θες ειναι σε κατι αντιστοιχο σε αλλο αρχειο.

2h72ic4.png

Δημοσ.

Με ενα hex editor βλεπω καποια ψιλοενδιαφέροντα πραγματα, οχι σχετικά με αυτά που ρωτάς ομως. Ισως σε καποιο αλλο αρχειο υπαρχουν τα στοιχεία που θες. Τωρα κατα πόσο ειναι επεξεργάσιμα είναι άλλο θέμα.

Παραδειγμα ενα κομματι που μοιαζει με xml. Ισως τα στοιχεια που θες ειναι σε κατι αντιστοιχο σε αλλο αρχειο.

2h72ic4.png

Μπορείς σε παρακαλώ να μου μάθεις τα βήματα, να τα κάνω decrypt όλα; Ίσως κάπου το βρω.. Με Cntrl+F μάλλον =/

Edit: No XML files. Όλο το πρόγραμμα αποτελείται από 15 αρχεία σαν τα 2 που σας ανέβασα, και 1 .msi για Installer και έτσι.

Δημοσ.

Δεν εκανα decrypt με το hex το ανοιξα και φαινοταν ετσι κανονικα ενα τμημα του. Πολλα ηταν ασυναρτησίες ομως πριν και μετα από αυτό. Ανοιξε τα ολα ενα ενα με hex και scrollαρε μεχρι να δεις τπτ αναγνώσιμο. (Το GHex σε Ubuntu εχω εγω.)

Δημοσ.

Για τι OS είναι το πρόγραμμα; Π.χ. αν είναι σε Windows δεν σου εγγυάται κανείς πως η πληροφορίες που θέλεις βρίσκονται σε κάποιο αρχείο από αυτά που έχεις (εκτός αν το ξέρεις). Μπορεί να είναι στο μητρώο. Μπορεί να είναι οπουδήποτε στο file system (π.χ. c:\Documents and Settings/user_name/Application Data/)

Δημοσ.

1) Το πρόγραμμα είναι γραμμένο σε Visual Basic 6.

2) Σύμφωνα με όσα έχω ψάξει ( και αυτά είναι πολλά ) τα στοιχεία χρήστη πρέπει να είναι σε κάποιο temp folder ή registry ( όπως είπαν οι προλαλήσαντες ).

I keep searching :)

Δημοσ.

Τα αρχεία που δίνεις πάντως είναι

PE32 executable (GUI) Intel 80386, for MS Windows.

Με άλλα λόγια εκτελέσιμα αρχεία. Ίσως φόρμες για ένα pkrooms, κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Παρότι έχω βρει που αποθηκεύει τους χρήστες , δεν μπορώ να συνεχίσω καθώς μου βγάζει exceptions στο πρόγραμμα . Μάλλον χρειάζεται να υπάρχουν όλα τα αρχεια :fear:

Δημοσ.

Λες και άφησα 2 Files του προβλήματώς μου στα Mercenaries των ειδικών δυνάμεων. Γάτες είστε.. δεν ήξερα καν ότι υπήρχατε.

Συνονόματε, μη μου ζητάς όλα τα αρχεία.. πραγματικά δεν γίνεται. Αφιέρωσε κάνα τεταρτάκι και προσπάθησε να με καθοδηγήσεις, δεν είμαι χαζή.

Δημοσ.

Λοιπόν οι χρήστες αποθηκεύονται στο C:\pkSoft (και όμως) και κανονικά πρέπει να αποθηκεύεται και αρχείο εκεί ( βγάζει exception σε μενα ) οπότε άμα γίνεται να δούμε τι αρχεία υπάρχουν εκει B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...