Προς το περιεχόμενο

Πρόσβαση σε πρόγραμμα.

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πούμε πως υπάρχει ένα Ελληνικό Πρόγραμμα, το οποίο για να μπεις μέσα θέλεις έναν κωδικό και μερικές άλλες πληροφορίες.

Έχω τον κωδικό και ΟΛΕΣ τις πληροφορίες, γιατί μου τις έχει δώσει ο Θείος μου. Μέσα στις πληροφορίες που πρέπει να βάλεις στο Installation, ζητάει και ένα όνομα. Το όνομα αυτό είναι του Θείου μου. Εγώ όμως θέλω να μπαίνω με το δικό μου όνομα. Έχεις το αρχείο που κάνει εγκατάσταση, και έναν Folder με ~15 FILE files. Αν τα ανοίξεις με ένα random πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, σου βγάζει τα κλασσικά αλαμπουρνέζικα με καμιά αγγλική λέξη κείθε-δώθε.

Πως θα ήταν δυνατόν να ΒΡΩ το όνομα, και να το κάνω Edit με το δικό μου;

(Παράδειγμα κώδικα από μέσα:

"Χ^e¥ EΗvv'Wχ ·γ=Κ»‰OΔ( Α§ΥΫΡ¥Q)ρFΕέΙZ»rξZ2¶ψ¶<QMWω4^|Ξ.xβΒiρ\Wd盇z"®ηε¨ΰa^^±l°Λ¬ψ™M7:ύΗ²=sΧψΑ_²ε„b9S2#µ9S]·xsηBf$ΎG·Szα‚ΨVΗ/F#2Ε2κΌΕήλΌb»αcSΕΊ’›*sμ0™‘Ε{εήηZ¦½°PimwίΥJ—Σ²>V­#‡Υy»SLEεω±uNU…γuλ¥h)«ΊάΚχsN·ηG¬~Ρ—$Ϋ‚ΒUts?¦®%£σkΚRµ}+:‰όήΫ)Υ·>Ϋ„v―‰\™ώmA.ΛWο^:ΛƒμlGβv†&ςhqwΒC)³y«)ε(IΞΥμE¥ZϋX-)Ό

όα|®€t£~Ρ†HµµBB+^³99IκZv΅ΛNρΏdΆptTS^…πI™vχSΘw ™ύ η{ά”Ϊβu¶H½'N9O”!”‰g9ΤΧβ¬cη¬u _Ρ'T:αzΛ„bωpo*²§) λLδ"ΐKµ¤Ο7µ+²«ά&΄av’™I>Ύ¨Ή­F/Έ―€6λΙΕνFο‘x€«ΈLV]­ΎϋlλΞ€Bi3ΤΨ€-°±†7 "c›Ϋπ "wvξΤ=ΣΒKΌΌ»ω΄eUΟx™8Vέ}νV…ϋέΖΘτβ(+*s*0Z³fζ‰y<κπs

hU¶)Ν4 λw?|·€©Ζ§Λ|–`ΣtNή΅¤&έ}ύ]ϊ7™±+WΗόB2y+j¥jξπ•Q–,Ώ”k{D±r«ΉηFQ†OξΎ‰Η’YiλF‚r[υρƒΤQ­ΪJ[ΉW£έ£φ#¤Η"Έ7‘©nοΏΪ§T;_-›t&Ζ5ΈHφ“y\¨n£Y‰™!§0\uΆΐΫΟµl&Όό%«…4RΩLμ}χΑQιs―¶‰u(')Σα£ΣΕϋa2—½Rq§ζνcqαΒ·ιιρ!ϋ’†oµrΟυ$

ΙΫ

Jo_O¶ρWΑ•&c%}rJΝ=©Tj²:-ΫΛ6lqΒ9ƒπΟΩ¤πΡΨ¤4(Έ®έ$VgnΖΘ{Ήƒ¨dπλΙΈAο2θο!UXψε± ύφn”ΐΒ }»=uρmid tφvA·γLZ¶ZzΚ8E΅§ΖR%ώΈ¨.Ω!ςςBsΒλΦV…·Ξ18Ϊ".πΆΝ†›8 bj«Dξmύ‹Mh#|ξ­›&<(&…Δ Θ-άθ~ΔΌ‡υμMdΚ¤6Ο]³$βύ§Ί&=¥)!–j²ΩΣψΖ„³Χ§·zΤέδ=ωM{©Wχykσ‹+,,ΦAƒ}ΐΔΕ²]€lΠ2¨πeXηµςi}5λνS;[[Λ±μ•Iρ (<¤–-ξ¤δήΘ)XK@

o ΒfΪΘ†ό9µaΓ€$΅Ϊb›Ϋf€¨ne³s[kh‹0”°ΰpG<,Γ_XA(h„φ¦sΈ=΄wxh@3~Mππ~gΩ,ι<‚z4›|ϊ“#ΗXΤθχαQBKσ~8ρΏέR΄SHf€3En΅Τξ–qργ+..$P.J¥yeY‘Ν¬/ς°]! µθdΤ<dRg“3

VΫo›‰h¨(fίΡ83ΈΊl»XΌΚ$`. `eEΔπTΪn‰h.:Λ‘ΠάQχo ΖlΜ +†1\΄ΎΊΘQH ΦΝK{Ρΰτ.£«“pdkaΜM™ °n®%΅ϋCηbF‡Ί&R*‚©sxτ›J‘Δ Niά– Ρ_† χƒΪιάη¶_²RωΦ¥%θ™Π Αd%$Hhΰ2oςCΑ±LΛ²

7—p-ƒ“5p³rΐ®„• RΚ{Δ4‹]xΞ+„ύ>Ά£ΨΎyΤµόχΗƒ50<α¶X Μwμ5Ζ¤Χψ2€­1`c™½=`Ζ―°w—λΩΠ½ό7ύΩϋΐaυ\ΫΆsI;ΑI·Ω?;M!Sbγ[¬!ς–5Bρ[ΛΣΨ-Μ[ά·1ZσC³²ΒώΪκ&¥μτ½ΩΒq:NΑ²έζΓ\ -‹si›g “~q1Ξ$¦γiY™E£fί+Θ+ΪµLΠµη

"ghΆXΤΩ vPΆ j“–d¦¶‚€Ρ’Γ'-HΊΒ#™\»Ι¶ΩX8›>}ωpτ2Sψ

β2

Σ:τΛκΨα„°1?­gp—+΅¶ε¬ρP7¤1pI(aδWewƒ'j¨•4›?ΗeSΜΩ.[%C ±(oNΨ8ηηωΜ™Ζ¶ζ¶w—½6@Ε¤iΌ’,ξιίJV‹_mΙ‚λ°&WUρΥΜΨp£¥ ΧΎFσLkSY.¶¤`7ή· –*ξ­­γ„–ΙΪζFΑ3–GdώC›»“aΗ8w%ΪζB΄Ξ% ³:Ξέi@kCΩ]&BM7θΊΠ-αοδΥ:J8¬¶Yi™bhNSόl¶Τh5«{e$z6—NαFEΝ Cl{>ΐ%Wθ›v%“΄MλOς>«―/‚ xΨ0ΰ¦+BlήϋoCa*HέμYΎb_d Ξ6ΧΨ_&Χ―@`¨δm[ε6vµlΛIgr|ΧέCϊ-2 1Hq#Πmf½UC0|5vΫ^«9––[Ζuqm¥Ωτ¦›‘$3έ-;«-ΐ•gΥΘ3Ψτ¨zΪ¶Y›‰F”–Νaέpύ=ΡΐHΝΠ/“‘ƒg­pΉx/„-µΜΏ ayΧR½ $αΦχ6ίΈbΕ¶θqϊΨΜ„—`,A*ήƒ“ΘεcxX›Ϋ$ουLΓΛ<[ψγ¤}ίΜθLpΊ8ΡΉ3$βΜ/χΈwa1enσΖζΌ<‡nκ

ΙIΈ¨0η[ψo&4`2]g2”ƒqv½΄4γνFZ³6UKVAr

<Α.ζAγg;¬AβΠ0ΰfΜΚrAΝχ»?GcKβΩέΊW~†‰°kΘ&JΔ,ΰ3Ώΐ`ό|F5yό”σΐ––WΞα4Y‹_ΐζΛTΑcΌΎ%ρ΄>K.¶Df5ΑΖΧέξξΑ9etM;¥9v0Zik‚k sCΛMiL-)l’°HχMηρ

8ΨcΈ[o¦άΫΓΖ4ώHe“sqllLΈDΪ>2+Ά›τQ<1[

6ςYωΛΥt» 

0=/‘UθΪH>Ρ'E·_6‰SΑΓ7FΓBwWΦ­0±--a‡¦

\=ΣΥ·ψ›Υeμ™ά ‰D"½Π@€<χιV£Έκ8l6MΑ<0Ρq©‚=ΠvhΈƒ§ζFυA:jmΧ:¥ϊzhΛ&ΗµQ£P‰χ«¤x_eΫ\/Θ¥O)£³JΌA0Wρ°/›‡COp΄ΑsKιωΖ6ΧvΗtΑ< B™ΓΖ›‰½Fƒ"ΒΐP „αh-ιF|ηolΪόδεξέ]>«7ω$Ϊ‘Ύi4Ϋkϊw ίzΐΈΌlΟΨ¶+’·­Οΰ΄Ξΰ! kM}MΕ]MVA‘Ϊqχ.•ΙC®^Xεκ~a‘^iy-_κ@h\"DiRLγ ν*u<ΎCΌΐ†F:Α΅X(lC=l`­ hz+M/r΄ihJXα`4

ΈΪB4

΄πধ~`Ϋ3ήqΖ[ψξΞ2e―¬aςΒT{ΐ€€=Π£,]=ήϋΛρΰ`—%ΎόΦ@Wη†Ή0h¦#5JlξEήs

qΰ+ΎώJΕV#®0±`kcή”θM'~ρ:}¶5&¤ΗpΏΒρ΅pξwR

^&pΘ¶9O? Λκw5λφΑν,ΟΫƒB ρΙTxΦ>Bθ

Ρ04fxαΎ¬‡χfή]‚ΐg(™δ!³ΕΰΈ/»ξƒ*€oHπΞΠϊ“ΣkΈk;Ρσ!(Ηα‘7ηΣΎΎ) ‘-‡l\7βμoτ[Β%k1T·ήμ_Za8^ΫPIWsοΜ’α¤xk:ΥaΡΏ3'aZ@;ωζ‘ρlΌΘwcξΉ(ΗhmFύς£~j—Ζqi¨–ζJηΛZΆγ:Nη|`[‡§FDX¶Ω…΅ΡN®sΉ%°™W!XylΞ ¶f¶υύΛiG¶0‰^ƒ£ς`ƒZ_n&pN#44±τ¶L//:fH<Ϊoqdΰ£$ϊp—+vοϊp¥©ω©;~ΣaZ©λ,ρΫΎμ`~†Kb]Y\©κ“-|x$#NεΙKρb†)t°¤½φ²q…Ζ·5Μ³Ε\62Έk

ΚρNxkΛ£ƒ®*)oυ„\!ε†jG”Ήΐwv6ρ`Μ]»οqώ"ϊpF=UX[((:`ξΠΉΞbΥΚ¦Ψn3iκ‡-]+›¦[>Π‘ρ„δ1@k—΅ΨA‚.BΦίΧYχy¬!4³ΙΎβU8Μ΅ΥςaHNΒZΈΰ¨¬¬΅½Π„8X/άα¤οΧΆ›,ς:¥*3ΪΓ

+±¶–M[Έ£ƒΦ¨

waΖΓΜΖ›f³”JqiχΗ‘Ο ΰΰΩ{ά$jsF°Ξξo-ώUE·τέέ

¶°KyΚΪJ{l2„„£‘wΫxα$ςiF`BλΑ{S€¦μΔ]ι~EfΨϋCΨJΣlIL‡·>™όή«βSΦxV°:M®ΖΖ3$8gxGz$1πτργ·”‘ε΄ΰΗ¨Ρd‹kt΄ΝY“ο―noYλ+»α~ΜεuAΥψΊ~‡Β©μ›VφKΩ¶©,ΏvA{#ή^*?νζλ–U2Ή„lZΤ–%ΘΏΤ’¥:¨Yq—Mνk-Y’@GΈ‡Ο2

’B9Ω

¥&ηΛpΗ΄OαΰΉ,c>;)M1«+ςΣ@‘ΔΑ'!€Τ·uz&!O;΄zA+΄²ύΒL  &Ί³t™Ι}^&—X°j ώxFΦ”6b 31ExχΠ‡¨«εw“DiΉ\ΝFά]ΑΗKD¥5ΓO?WήµUκ)ΒbFDXR―3(Ϊ/+CΑcΟ<K>΄fήNgCtμ!ΣΒ~&"|―ƒ

ζ/ΧtΜήe•[¶‰¬o©µvοΤλ¦[G¬βkfC

½YχΥpb“x|f¶³ώ†£uFwgεmηL΅:ΰήΉ7ς½›·¤Vj»Φv›mΩ.ιΝγ†Ε΄{—xΕS΄IΌn^Έ#ΊΥBΈΒέ°} i<ήΡΫΛ"‰λSξΥqdl

ΑΙσ$TΕΪ¶9g

nYό‹¨Oτ~z,΅ΥΪρ—R[™N―i‰

«κ„@3ΡF8π~ΓAC6¦#Λ~4@ε£B`α¥YΌφϋώ3g56΅δ4 kpΆΣΫyQJ=«®έΑτΙ+»… UΩ Μ

>Ώ©ζΐ«υ¤¤7Ζ…_Mθ'C©4οGkj©{Eζμ‰’£—ΦZ¦MΝ¨Ξ΄ιi`-=μ*ΥΞLπ°+Q~οί_θόυ?Θ4ήΥvi¥MΧ|dόGe#$µ……SK¤uλVςΙυΰZΆ―¨7ς^w/΅w]Aπ*¨¬ £¬ΈΞZΗRAeφ!</ςµΐlZwΚΌgξ΅Έ&¦+7R§¦Φ΅χY

|Α1Ύέ΄ξK‹;χnάΙrςwg*„3Χ¦ξ8Ζs—ΜκΏFKwIAφbYΌ6t™7)ΆSF„Β£δvΩ°ΛΒΤ8…7Y;\ubζ β- 9°p~X­ΖΧ(α³{΅‡t7N¦<“δΓ%GjβK"kΩ³I-vΕvdFX93mk1±g.ZVoRS«»5ν“m”OΠό1°μ­¤ι|ρρucr‹“χ.σ<iF$ Y²-JcΓZ _΅ςηVK³rn•LKYµη;HΙ•°Xk ¤f$£@Τυ›^Z¦ΥΚΨ#Ό#θΛ³=y°ΞαΥXcτ6πQvνh bς=o³―7ΰ·g)"P$zP$δψ†:πΉZ®0φw7‹=yτd‡ΜptΈymΟέ±πH!β*uΉuΑo£48

+DrΦt*ΣΠ{‰—<_54Θe}1¨%kάύLήΠ0zΠΖ@ΓΖ}ξ·’Α`ψΘ©”γΆ¤|ΧpPb@Ω\¬Dsν#A8AΨ‰9¥Ϋ³ΝρqΌ^MΞΙhΏMοΖί¶ΉµI”―9›γΑDQ.‰P²£Ϊ£c£ Nλ¬ΎΚΑ,΄Λ)³ώρ@Ε„µV©bέρfψβ ΈUώώEdu„–²Gk**gyπa’G*Mcjνbθ‘e[iUλ¥Ψ‰›Ζ‹θI΅3δΡ+ν¬yρyθJ*LΤΫωΣ+ώΟB''hυmJρ ΆΎnλι%MίΤ5ι¨/ί―λnu(›ό£tί

!Ξ7+B€UΉ·ΏR¶ƒW¤+°µXΗ¶?ΚβηπΓ«Ί†;•Ϊ?ύK¤υC'Κpε\θέ„λUΤd½»ΡΌµ?kV›ωΘ¦φL‚¨q§vίƒ£¦;οςzS_‘Νλ,mΊN?]_)=

(–½ƒJΪL0ίγ΅Ρ…ϊlΌΊΦE

Ώyk"ί@m‚U±N\ °“^.γkƒ›άV!:6‹γ,Yr™Α†Ϊ΄e3ΐΌ~ίM^ΜίΪπ‰³Α―ρΔ‰λΎ2dvP'"΅ΑΟγTΒ&S|X†1h…N

ΕπD_

lπvΉΔ;]&q΅¶6

Έ,ΟΒ³ξΐt8>iο47φCχ&“άbμnπΤ΄!lQ›Vψ:{a7ζ―ΈΎΐ²‡Θτβ]«§PA#Γc7uD‹, Έ^_έ`cλ,Χ$~­»ΌcX$[sκaΨΦWb–)ΔεX$PE®― Ύ/΄U–0υ―0a†,Ύχΐν¦ρ 6φΕƒaΞςΤ~”yϋ n¶τλ τKφΗσU"Cψg Ηΰ

„p|_?0€ϊ±Bώ.φ¤>Ύ??¦¨ξΆ`ώπ”T£α*Ι°ϋ"®yUrmj©MvE«ΜƒµΕ,‹"γfi³φ`³C}ε.Υβ

ώ8sύEΗh®΅LNΦ2`4ρυ:ΰβt`8–Zβ·_‰γΟκ{¬µ5Ϋ`O‡¨ΓΎ|G(—Sµ!Λ# ‹[.¥Ρ+QέΒnU†'jΔ®SΛψ†©ήnI—Z”}Α…™ΛρH·o6ΦϊCp5r2pxFΧgπHTΌ–_α;<ΠϊΥ…µ­Y«

NAμQt%e'„‹Ρ’]ΰ†φ

+Βq΅Ίe‹λγέµHM½ƒM_°­Γ-.1zΌ|‚τ ωΒ ‡²Έ0ϋΙ‡ο—£ϊh6|‚eθDίΐ­ύy«ήΞyXcδtΧ$B&Δ―ΨΑΰ δχ@³½‡ιΙOΤi«±•»Ή]"Ήι2ύnΫζ΅”Vr«ιgΑΣύΑ66&Ρl΄ΩqR®wΌ½©$FΤµ![lοκ΄0QF­

‚qψmΑNyLεξζ―†υήΝπ‚ώ3Q!η«bΠπB™ιι³ΧukYOΛι9ΗΥ3^σS„ι4·7–ΪΔ[σ’Z ”jωέ•MψΝCtΌρζ@J£AΈ•B.φxTν|ΐΚ;υΉA[ψ%ΈΈίdΎΜR‰Κψ`Ω-v‡·ΰ£9ϊΓ–®/σ_`Yz°­Ν1Χΐ$θ¥'>¬7Έ<¬£§)Υθ=µςε Rfm

)

ΚΑΠΟΥ πρέπει να έχει γραμμένες τις πληροφορίες! Αν μπορέσω και τις βρω στον κώδικα και τις αλλάξω, έτσι θα μπορέσω να βάζω το ΔΙΚΟ μου όνομα στο Installation (καθώς και τα άλλα needed info που χρειάζονται και έχω)! Δεν αναφέρω το πρόγραμμα γιατί δεν θα το ξέρετε σίγουρα. Του Θείου μου είναι (πραγματικός Θείος :P).

Αν κάποιο χακερόνι, ξέρει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να διαβάσει τα 'αλαμπουρνέζικα' και με βοηθήσει να τα επεξεργαστώ (το πρόγραμμα) θα ήταν θαύμα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπερα

Φιλε μου γιατι να μην ελεγες το ονομα του προγραμματος ισως βγαζαμε ακρη

Παιζει το αρχειο να ειναι κωδικοποιημενο αρα αρκετα δυσκολο να το κανεις Decode

Προτιμοτερο το ονομα του προγραματος

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 7 Ιουνίου 2011 - Offtopic μήνυμα
Κρυμμένο από parsifal, 7 Ιουνίου 2011 - Offtopic μήνυμα

καλησπερα

:lol: :lol: :lol: Ονομα: Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Αν δοκιμάσεις να τροποποιήσεις binary αρχείο με text editor θα το χαλάσεις σίγουρα. Χρειάζεσαι έναν hex editor.

Τώρα όπως αναφέρθηκε, μπορεί να είναι κωδικοποιημένο και να μη το βρίσκεις. Επίσης αν το αλλάξεις με ένα άλλο όνομα το οποίο δεν έχει το ίδιο μήκος (πλήθος χαρακτήρων), πάλι μπορεί να το χαλάσεις.

Άλλη λύση είναι να πας στο πιο κοντινό Α.Τ. και να αλλάξεις το όνομά σου :mrgreen:

Δημοσ.

καλησπερα

RTsoftware. Δε το ξέρετε σας λέω. Programmer της επιχείρισης το έφτιαξε! =/ (δεν τον βρίσκεις αυτόν, ούτε που να το σκεφτείτε)

Αν δοκιμάσεις να τροποποιήσεις binary αρχείο με text editor θα το χαλάσεις σίγουρα. Χρειάζεσαι έναν hex editor.

Τώρα όπως αναφέρθηκε, μπορεί να είναι κωδικοποιημένο και να μη το βρίσκεις. Επίσης αν το αλλάξεις με ένα άλλο όνομα το οποίο δεν έχει το ίδιο μήκος (πλήθος χαρακτήρων), πάλι μπορεί να το χαλάσεις.

Το είχα δοκιμάσει από πριν το HEX, τα ίδια και τα ίδια βλέπω. Με Search δεν ξέρω τι να ψάξω. Από τα 15 FILE files άνοιξα τα 8 και δεν είδα ΚΑΤΙ γνώριμο με accounts or smth.

Ανοιξε το με zip, θα δεις 3-5 αρχεια, ανοιξε αυτο που λεει text ή rdata.

Δεν υπάρχουν αυτά ρε συ.. εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά.

Ρε παιδιά, ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε! Μου τι δίνει! Είναι Ελληνικό πρόγραμμα! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να είναι και αδύνατον! :mad:

Δημοσ.

Το RT τι είναι; Χρόνος αντήχησης;

Η δεξιά σκανδάλη του Xbox360 Gamepad.

Σοβαρευτείτε ρε! You can do better than that! Δίνω 25€ σε αυτόν που θα μου το βρει (τραπεζική κατάθεση).. PC_Girl honor, δεν είμαι τσουτσέκι εδώ μέσα.. ;)

Δημοσ.

RTsoftware. Δε το ξέρετε σας λέω. Programmer της επιχείρισης το έφτιαξε! =/ (δεν τον βρίσκεις αυτόν, ούτε που να το σκεφτείτε)

Το είχα δοκιμάσει από πριν το HEX, τα ίδια και τα ίδια βλέπω. Με Search δεν ξέρω τι να ψάξω. Από τα 15 FILE files άνοιξα τα 8 και δεν είδα ΚΑΤΙ γνώριμο με accounts or smth.

Δεν υπάρχουν αυτά ρε συ.. εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά.

Ρε παιδιά, ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε! Μου τι δίνει! Είναι Ελληνικό πρόγραμμα! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να είναι και αδύνατον! :mad:

Το μόνο που μπορώ να πω εξετάζοντας αυτό το μικρό μπλοκ δεδομένων που παρέθεσες είναι ότι παρουσιάζει υψηλή εντροπία συνεπώς είτε πρόκειται για κρυπτογραφημένα δεδομένα, είτε για δεδομένα σε συμπιεσμένη μορφή ή και τα δυο άρα η ανάγνωση τους προϋποθέτει οπωσδήποτε την γνώση της μεθοδολογίας με την οποία παρήχθη (τεχνική κρυπτογράφησης ή/και συμπίεσης κτλ) διαφορετικά δύσκολα να βρεθεί λύση ανεξαρτήτως ποίος το έγραψε.

Τουλάχιστον αφού διαθέτεις το εκτελέσιμο (υποθέτω ότι δεν έχετε τον πηγαίο κώδικα πλέον) μπορείς πάντα να κάνεις reverse engineering (αν και τούτο προϋποθέτει αρκετά εξοικείωση με το αντικείμενο) μήπως και βρεις άκρη μελετώντας πως διαβάζει η ίδια η εφαρμογή τα δεδομένα της.

Καλή τύχη!

Δημοσ.

Φίλε μου η κωδικοποίηση μπορεί να είναι UTF-8 και για αυτό να μην βλέπεις το όνομα με hex editor. Τώρα έτσι στην τύχη τι να σου πούμε και μεις; Αν έδινες τα αρχεία στο λαό, κάπως θα το βρίσκαμε.

Δημοσ.

Καλύτερη λύση (όπως είπαν και οι υπόλοιποι φίλοι) να ανεβάσεις τουλάχιστον ένα από αυτά τα αρχεία, στην αυθεντική του μορφή, μήπως και βρεθεί άκρη διαφορετικά μόνο από την επικόλληση ορισμένων δεδομένων εδώ δεν γίνεται τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...