Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Όχι, όυτε στο FBI θα τον πάρουν, ούτε στη CIA. Κόψτε τις ξένες σειρές. Το ότι απέκτησε γνώσεις, πιθανότατα με τη βοήθεια κάπου τρίτου για κακόβουλο σκοπό, αυτομάτως δεν τον καθιστά "ταλέντο" ή "εγκέφαλο". Το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι να συνεχίσει να βράζει μέσα στο διαμέρισμα του στο Μπραχάμι.
FarCry Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Επίσης, ο 18χρονος φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το "χάκιγκ" -δεν αντιμετωπίζει καμία σχετική κατηγορία- ενώ απαντά σε όσους τον ρωτούν "ποιό χάκιγκ; δεν έκανα εγώ χάκιγκ!" καμια ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ θα γινει ποτε στην ελλαδα? Όχι, όυτε στο FBI θα τον πάρουν, ούτε στη CIA. εχω διαβασει οτι θα τον ζητησουν και οι γαλλικες αρχες ....
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Απ τη μια υπερβολές τύπου θα τον πάρουν στο Fbi και στη Cia να τους μάθει να χειρίζονται τα pc τους είναι γελοίες. Απ την άλλη όμως είστε και μερικοί που ζορίζεστε πολύ που θα δουλεύετε καμια 10αρια χρόνια να τα βγάλετε τα φράγκα ε? Μας έχετε βγάλει αυτό που έκανε αντίστοιχο του να βράζεις μακαρόνια..
frontzosd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 υπάρχουν δυο τρόποι με τους οποίους κάποιος αποκτα γνώσεις. ο ένας είναι με υπερβολικη εκπαίδευση σε πολυτεχνεία και διδακτορικα αλλά και αγάπη για τους υπολογιστές πχ. ο άλλος είναι με την ίδια αγάπη προς το ίδιο αντικείμενο και με γνώσεις που αποκτιουνται από το ίντερνετ την πείρα αλλά και το τεραστιο ταλέντο κάποιων ανθρώπων. εδώ υποκλινομαστε όλοι ανεξαρτητα από την καταληξη αυτού του ανθρώπου αν θα κάνει κακό η όχι. οτιδήποτε άλλο πχ ελληνας από μπραχαμι είναι φθόνος. το γεγονος ότι έκανε τους αμερικανούς να τρέχουν σαν μεθυσμένοι αυτό εστί δέος. όμως παρόλα αυτα οι πράξεις του είναι αξιόποινες σε βαθμό κακουργηματος.
mpyral Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μας έχετε βγάλει αυτό που έκανε αντίστοιχο του να βράζεις μακαρόνια.. Δυστυχώς έχεις μεγάλο δίκιο. Η ψωνάρα του μέσου ΕΛΛΗΝΑΡΑ είναι αυτή !!! Αμέσως να υποβαθμίσουν τις γνώσεις του. Ανεξάρτητα από ότι έκανε, αυτό είπαμε ότι είναι θέμα δικαιοσύνης, για να το κάνει δεν χαζολόγαγε στο F/B και στο MSN όλη την ώρα όπως κάνει η πλειονότητα των συνομηλίκων του. Χρειάζονται ώρες μελέτης που δεν τις διαθέτουν εύκολα οι περισσότεροι, για να μην πω όλοι, από εμάς. Έτσι είναι ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. Όταν διαπιστώσει ότι κάποιος κάνει κάτι καλύτερα από αυτόν, αμέσως να πέσει να θάψει και αυτόν και αυτό που κάνει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ....
digekas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 καμια ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ θα γινει ποτε στην ελλαδα? εχω διαβασει οτι θα τον ζητησουν και οι γαλλικες αρχες .... H NASA τον ήθελε αλλά τον πρόλαβαν οι Αρειανοί... και να ταν αυτό το χειρότερο... τώρα τον διεκδικούν και οι Παοκζίδες...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ελεύθερος, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 24ης Τακτικής Ανακρίτριας ο 18χρονος φερόμενος ως χάκερ που εντυπωσίασε με τις ικανότητές του ακόμη και τους πράκτορες του FBI. Ο νεαρός που, σύμφωνα με την Αστυνομία από τα 15 χρόνια του ήταν ήδη σε θέση να "ανοίγει" δύσκολες, ασφαλείς σελίδες, σπάζοντας περίπλοκους κωδικούς, σε Ευρώπη και Αμερική, απολογήθηκε για τις κατηγορίες της κατοχής εκρηκτικής βόμβας, οπλοκατοχής και πλαστογραφίας, που αφορούν ευρήματα που εντόπισε η αστυνομία στο σπίτι του στον Άγιο Δημήτριο, όπου και συνελήφθη. Ο νεαρός φέρεται να αρνήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας τις κατηγορίες και να έδωσε την δική του εξήγηση για τα κατασχεθέντα υλικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε πως οι -κατά την Αστυνομία - 135 πιστωτικές κάρτες δεν ήταν πιστωτικές, αλλά μαγνητικές, τις οποίες κατείχε καθώς αντιπροσωπεύει μέσω ίντερνετ εταιρείες που τις πωλούν. Για το θέμα του όπλου, ο νεαρός προσκόμισε απόδειξη αγοράς και υποστηρίζει πως κάνει σκοποβολή, ενώ για την - κατά την Αστυνομία - βόμβα φέρεται να είπε πως ήταν μια κατασκευή που είχε φτιάξει για το Πάσχα, αλλά δεν την χρησιμοποίησε. Τέλος για την αντιασφυξιογόνο μάσκα ο νεαρός ανέφερε πως την είχε γιατί ασχολείται με το γκράφιτι. Επίσης, ο 18χρονος φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το "χάκιγκ" -δεν αντιμετωπίζει καμία σχετική κατηγορία- ενώ απαντά σε όσους τον ρωτούν "ποιο χάκιγκ; δεν έκανα εγώ χάκιγκ!" Μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι ο 18χρονος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 5 χιλιάδων ευρώ και των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Πηγη:alphatv.gr
saya Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Για τρία χρόνια ο 18χρονος Αλέξανδρος, ή nsplitter όπως ήταν το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε, εξελισσόταν σε στόχο της Ιντερπόλ και της Ελληνικής Αστυνομίας. Ταυτόχρονα έπαιρνε θέση αρκετά ψηλά στη λίστα των καταζητούμενων χάκερ και από το FBI για κακόβουλες επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες στις ΗΠΑ και την Ελλάδα. Το «σπάσιμο» της ιστοσελίδας της Ιντερπόλ τον Φεβρουάριο του 2008 – όταν ήταν 15 χρονών –ήταν το πρώτο χτύπημα του nsplitter που τον έκανε γνωστό στην κοινωνία των «cracker», όπως αποκαλούνται οι χάκερ που προκαλούν«καταστροφές». Οι επιθέσεις του στην ιστοσελίδα της NSA, του FBI και του αμερικανικού Πενταγώνου από τον Φεβρουάριο του 2009 και ύστερα μετέτρεψαν τον 18χρονο σε αστέρι της κοινωνίας των χάκερ και εχθρό για τις αμερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας. Συγκαταλέγεται πλέον στο top 10 των διεθνώς αναγνωρισμένων εισβολέων στα δυσκολότερα και πολυπλοκότερα σε επίπεδο ασφάλειας υπολογιστικά συστήματα του κόσμου. Το μικρό ζόμπι της τεχνολογίας, διέθετε τις 21 ώρες του 24ωρου πάνω στον υπολογιστή, ή στο διάβασμα και στην εξαντλητική μελέτη τεχνικών εφαρμογών πάνω στις διαδικασίες διάτρησης των περισσότερο οχυρωμένων και θεωρητικά απρόβλητων ιστοσελίδων. "Τα έκανα γιατί γουστάρω να σπάω τα μέτρα ασφαλείας. Μου αρέσει η πληροφορική και οι εφαρμογές της. Το πρώτο χάκινγκ το έκανα όταν ήμουν 13,5 χρόνων", είπε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονκού Εγκλήματος ο 18χρονος Αλέξανδρος, ο οποίος είχε το βιβλίο για τα BOTNETS (ειδικό πρόγραμμα εισβολής και ταυτόχρονου ελέγχου χιλιάδων υπολογιστών) μέσα σε χρηματοκιβώτιο. «Τα έκανα γιατί γούσταρα την πληροφορική και μου άρεσε να σπάω τα συστήματα ασφαλείας. Κοιμόμουν ελάχιστα. Περίπου 2-3 ώρες την ημέρα. Οι υπόλοιπες ώρες ήταν πάνω σε έναν υπολογιστή. Εγκατέλειψα το σχολείο όταν ήμουν 16 χρονών. Δεν ήμουν ιδιαίτερα καλός, μόνο τα μαθηματικά μου άρεσαν». "Με κάποιο τρόπο πρέπει να ζήσουμε κι εμείς οι χάκερ", ή "οι επιθέσεις στα σάιτ των διεθνών και αμερικάνικων διωκτικών μηχανισμών θα με ανέβαζαν πολλά επίπεδα παραπάνω παγκοσμίως και ταυτόχρονα με εκφράζουν ιδεολογικά", είναι μόνο μερικές από τις ατάκες του 18χρονου Έλληνα χάκερ από τον Άγιο Δημήτριο Αττικής, ο οποίος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Είχε όμως κι αυτός μια απορία, την οποία εξέφρασε στους διώκτες του. "Πως στην ευχή με βρήκατε;". Η απάντηση ήταν κάπως αόριστη και σχετική μ' ένα σφάλμα στο Proxy, το οποίο του επέτρεπε να εμφανίζεται ότι συνδέεται με κινητό ή από υπολογιστή στο διαδίκτυο μέσω πάροχων εταιρειών άλλων χωρών. ολα αυτα απο newsit.gr οπως καταλαβατε... Ενα σφαλμα στο προξυ ,μαλιστα..
digekas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ενα σφαλμα στο προξυ ,μαλιστα.. http://torrentfreak.com/huge-security-flaw-makes-vpns-useless-for-bittorrent-100617/ Το έχω αναφέρει και παλαιότερα.
Palp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 το γεγονος ότι έκανε τους αμερικανούς να τρέχουν σαν μεθυσμένοι αυτό εστί δέος. Καλά ρε παιδιά τα θέλετε και τα λέτε αυτά; Σιγά μην έχουν πάει και σε DEFCON2 οι ΗΠΑ για να αντιμετωπήσουν την τεράστια απειλή.
digekas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Οι Αμερικάνοι άκουσαν Ελλάδα, ετοίμασαν βαλίτσες, πήραν αντηλιακά, βερμούδες, t-shirt και σαγιονάρες και αναζητούν και άλλους hackers/crackers στα Ελληνικά νησιά, καμουφλαρισμένοι σε τουρίστες... μέχρι και μπύρες πίνουν με το ζόρι για κάλυψη... τι τραβάνε και αυτοί οι Χριστιανοί...
askoun76 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ο παλικάρι είναι απλός χρηστης διαδικτυακών οπλων με τα οποια έκανε διαδικτυακά εγκλήματα. Δεν είναι "ιδιοφια" είναι απλός εγκληματίας. Σας δίνω ένα παράδειγμα κάποιος χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο αντικλείδι και συστήματα υψηλής τεχνολογίας για να υποκλέψει στοιχεια σας και να τα χρησιμοποιήσει εναντίων σας η έχει ένα αγοράσει ένα πολύ εξελιγμένο όπλο με το οποιο κάνει ληστείες είναι απλός χρηστης αυτών των αντικειμένων δεν τα κατασκεύασε ο ίδιος απλά τα χρησιμοποιεί και έχει το θάρρος, τρελα, αποφασιστικότητα να το κάνει για ίδιον όφελος αυτό δεν τον κάνει "ιδιοφια" έτσι δεν είναι? "ιδιοφια" είναι αντίθετος ο efeybreths και ο κατασκευαστής αυτών των αντικειμένων. Το ίδιο έκανε και αυτός είχε προμηθευτεί κατάλληλα εργαλεία μέσω τρίτων που κυκλοφορούν στο internet και στο ebay και με αυτά έκανε ζημιες. Το D.Ο.Σ. attack δεν είναι hacking είναι σαν να να βάζεις 100 γνωστούς σου να περνούν συνεχεια τηλέφωνο κάποιον μαζικά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον πάρουν οι πραγματικοί του φίλοι. Για μένα είναι κοινός εγκληματίας. Τον μέτριο χάκερ τον ξέρουν πολύ τον καλο κανένας! Ιστορικά οι μεγαλύτερες "υποθεξεις" hacking έχουν γίνει με τον εξής τρόπο... "social engineering" παίρνει κάποιος την ας πούμε "Kelly" (όπου Kelly η καλλίγραμμη γραμματέας με γνώση του κωδικού του CEO της εταιρίας) και προσποιούμενος το αφεντικό και γνωρίζοντας συνήθειες γεγονότα κτλ της λέει "θεα μου με έπρηξε η γυναικα μου και ξέχασα πάλι τον κωδικό μου τον θυμίζεις σε παρακαλώ γιατί είναι ανάγκη και αν τον κάνω άλλη μια φορα λάθος θα κλειδώσει"... και μόλις η "Kelly" τσιμπήσει ... boom! Φυσικά γίνετε πιο πιστευτός αν η κλίση γίνει από το κλεμμένο κινητό του CEO ή με περισσότερα τεχνολογικά gadgets από sim Κλώνο της "οριτζιναλ" του CEO που μέσα σε δευτερόλεπτα αντιγράφεται αν το άφησε κάποια στιγμή το κινητό του χωρίς να το ελέγχει! http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Mitnick
digekas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δλκδ οσοι εχουμε βιστα η 7 τα προξυ ειναι αχρηστα; http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-disable-ipv6-in-windows-7/
saya Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Σιγα μην το κανουν στελνοντας σοκολατακια ..το ξεφτιλισες τελειως,ομως .Ειπαμε μην το παρατραβηξουμε .Σιγα μην αφηνουν τις γραματεις στην σια να παιρνουν απο τον οποιοδηποτε οτιναναι .Τοσο βλακες τους εχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις