Προς το περιεχόμενο

τι εχουν δει στον υπολογιστη μου?

petrosz1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καποιο τροπο να δω τι εχουν δει στον υπολογιστη μου.Συγκεκριμενα ειδα απο τι δειαχειριση υπολογιστη οτι ο υπολογιστης εχει ανοιξει απο τις 10:58 εως τις 11:17 μπορω να δω με καποιον τροπο τι ειδε αυτος που τον ανοιξε γιατι αυτη την ωρα δεν τον εχω χρησημοποιησει εγω.Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

sam sam ευχαριστω για την απαντηση ξεχασα να πω πριν εχω windows 7 ξερω τα προσφατα στα xp, στα 7 υπαρχει κατι αντιστοιχο?

Δημοσ.

Πολύ απλό: ΠΡΙΝ ανοίξεις εσύ τους φακέλους που θεωρείς πως έχεις ευαίσθητα δεδομένα, κάνεις αναζήτηση αρχείων σε αυτούς με κριτήριο το "last access time" που θα το βάλεις εκείνες τις ώρες.

Δημοσ.

Νομιζω οτι default στα 7 ειναι απενεργοποιημενο το ntfs last access. Για βετιωση της αποδοσης.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.το event viwer το ξερω αλλα απο οτι εχω δει μπορεις να δεις ωρες που εχει ανοιξει ο υπολογιστης και οχι κατι αλλο.αν ναι που το βλεπεις.Το ntfs last access τι ειναι και πως το χρησιμοποιεις δεν καταλαβα αλλα αφου ειναι απενεργοποιημενο μαλλον δεν θα με βοηθησει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια ξαναανοιγω αυτο το θεμα για να ρωτησω κατι αλλο μηπως υπαρχει καποιος τροπος ή καποιο προγραμμα να δω ποτε εχει ανοιξει ενας φακελος ή κατι τετοιο?Ευχαριστω πολυ και παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...