vaggelisp7406 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Παιδια θελω να εγκαταστησω τα windows 7 64 bit και εχω ενα προβλημα..Δεν εχω στικακι πανω απο 2 gb και ουτε δισκακι των windows παρα μονο iso αρχειο το οποιο δεν χωραει σε dvd δισκακι.Μπορω με καποιο τροπο να γραψω ενα dvd οσα χωραει και να συνεχισω σε ενα αλλο δισκακι dvd την συνεχεια?ή να γινει το ιδιο σε usb stick?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι ο καταλληλος χωρος να ρωτησεις για εγκατασταση παρανομου λογισμικου.
vaggelisp7406 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι καθολου παρανομο φιλε..Ειπα πουθενα οτι το εχω κατεβασει?Ή οτι ειναι σε iso σημαινει οτι ειναι παρανομο?Ξερεις καποια απαντηση να μου δωσεις πανω στο ερωτημα μου ή μονο σημπερασμα χωρις να ξερεις βγαζεις?
parsifal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι ο καταλληλος χωρος να ρωτησεις για εγκατασταση παρανομου λογισμικου. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, μπορεί να πρόκειται για νόμιμο download σε μορφή ISO από συνδρομή MSDN ή MSDNAA. Πάμε παρακάτω...
vaggelisp7406 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Οταν πηρα το λαπτοπ μου το cd των windows που ειχε μεσα το εκανα σε μορφη iso σε περιπτωση αναγκης οπως τωρα..Οπως ειπες,παμε παρακατω..Καμια ιδεα κανεις?
vaggelisp7406 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν μπορουσα τωρα να βρω τετοιο δισκακι θα το ειχα κανει.Προφανως δεν θα μπορω για να ζηταω βοηθεια..Κανεις αλλος?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι καθολου παρανομο φιλε..Ειπα πουθενα οτι το εχω κατεβασει?Ή οτι ειναι σε iso σημαινει οτι ειναι παρανομο?Ξερεις καποια απαντηση να μου δωσεις πανω στο ερωτημα μου ή μονο σημπερασμα χωρις να ξερεις βγαζεις? Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, μπορεί να πρόκειται για νόμιμο download σε μορφή ISO από συνδρομή MSDN ή MSDNAA. Πάμε παρακάτω... Κανενα προβλημα και ζητω συγνωμη....Δεν σκεφτηκα την... MSDN.
nikomas50 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Θα σου πω τί θα έκανα στη θέση σου με δεδομένο το ότι κάποτε προσπάθησα να εγκατάστήσω ΧΡ SP3 και ο υπολογιστής έβγαλε μήνυμα ότι δεν βρίσκει κάποιο αρχείο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Αφαίρεσα το δίσκο εγκατάστασης και έβαλα στη θέση του ένα άλλο με ΧΡ SP2 (από το οποίο με διαδικασία integration είχα ενσωματώσει το SP3 στο πρώτο) και η εγκατάσταση προχώρησε κανονικά μέχρις ότου συνέβη κάτι αντίστοιχο με το δεύτερο δισκάκι των ΧΡ SP2, ξαναέβαλα το πρώτο και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα. Αν αυτά λειτουργήσουν και στα windows 7 64 bit τότε δεν έχεις παρά να ανοίξεις το iso με το Ultraiso ή κάποιο παρεμφερές πρόγραμμα, να αφαιρέσεις μερικά αρχεία ώστε να το φέρεις στο μέγεθος που μπορεί να γραφτεί σε 4,7Gb και να το αποθηκεύσεις με διαφορετικό όνομα και να το γράψεις στη συνέχεια σε δισκάκι. Κατόπιν ξανανοίγεις το αρχικό iso και αφαιρείς άλλα αρχεία σε σχέση μ' αυτά που είχες αφαιρέσει προηγουμένως και το αποτέλεσμα το γράφεις σε δεύτερο δισκάκι. Αν είσαι προσεκτικός/τυχερός στην επιλογή των αρχείων μπορεί και να σου δουλέψει.
TheELF Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Καλά τι έκδοση είναι αυτή και δεν χωράει σε dvd;ακόμα και το ultimate που του ενσωμάτωσα το sp1 είναι 4381mb,97% ενός dvd.
jim_p Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΑ DOUBLE THREADS ΣΗΜΕΡΑ! Ας το κολλησει καποιος mod με το παραπανω! ---- ontopic Τα recovery disks των λαπτοπ λογικο ειναι να ειναι πανω απο 4GB σε μεγεθος, γιατι περιεχουν ολη τη σαβουρα που ερχεται προεγκατεστημενη με το λαπτοπ.
vaggelisp7406 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μεσα στην εγκατασταση,στο φακελο μπορειτε να μου πειτε τι φακελους εχει? Γιατι το cd αυτο το εχω μετα απο αγορα λαπτοπ..
TheELF Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Σύμφωνοι, λέει όμως ότι κατέβασε iso εγκατάστασης.
jim_p Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μεσα στην εγκατασταση,στο φακελο μπορειτε να μου πειτε τι φακελους εχει? Γιατι το cd αυτο το εχω μετα απο αγορα λαπτοπ.. Το δικο μου untouched iso των windows 7 professional x64 χωρις sp1 εχει τους φακελους στο root του - boot - efi - sources - support - upgrade και τα αρχεια - aytorun.inf - bootmgr - bootmgr.efi - setup.exe
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω τι έκδοση είναι αυτή που έχεις αλλά προτείνω να αποφεύγεις τις custom made-super dupper-all in one εκδόσεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχουν μέσα και στο τέλος περισσότερους μπελάδες φέρνουν παρά βοηθάνε. Το επίσημο iso των 7-64bit νομίζω δεν ξεπερνάει τα 3.5 GB. Αυτό που έχεις άνοιξε το με το UltraIso ή το PowerIso και δες μήπως έχει μέσα τίποτα σαβούρες για σβήσιμο. Αν και χλωμό το κόβω να μπορέσεις να σβήσεις τίποτα από εκεί μέσα και μετά να δουλεύει η εγκατάσταση. Αν επιμένεις με το συγκεκριμένο iso μάλλον πρέπει να πάρεις ένα dl δισκάκι και να το κάψεις με το ImageBurn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.