Juicer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ψάχνω να αγοράσω Λαπτοπ με τα εξής όρια: 4GB RAM, i5 ή καλύτερη CPU, 320GB ή περισσότερα σκληρό και ΒΑΣΙΚΑ το μικρότερο δυνατό ΒΑΡΟΣ!!!. Φυσικά και την καλύτερη "φοιτητική τιμή"!!! Όποιος έχει κάποια καλή συμβουλή για τι να κοιτάξω θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ.
Gongor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Βασικά το "αρχιτέκτονα" το αναφέρεις γιατί πρόκειται να χρησιμοποιήσεις διάφορα αρχιτεκτονικά προγράμματα με το laptop η απλά έτσι? Γιατί και εγώ φοιτητής είμαι , "Ιατρικής" και έχω επιλέξει το toshiba qosmio x505(παίζω και κανά παιχνιδάκι που και που). Για τι χρήση το προορίζεται? Αυτό είναι το θέμα!
Juicer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Βασικά το "αρχιτέκτονα" το αναφέρεις γιατί πρόκειται να χρησιμοποιήσεις διάφορα αρχιτεκτονικά προγράμματα με το laptop... Φυσικά. CAD, SketchUp κλπ. Ζητούμενη ικανή μνήμη, καλή CPU, μικρό βάρος για μεταφορά στην σχολή και μίνι τιμή για να χωράει στην τσέπη μου!!! Το Τoshiba qosmio x505 νομίζω ότι δεν πουλιέται πια... και μάλλον θάταν ακριβούτσικο
Gongor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αρχικά ένα αρκετά οικονομικό μοντέλο! http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24297&cat=34&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=2 Και ελαφρύ... Θες να πας σε μεγαλύτερη οθόνη ή σου αρκεί η 15.6? + http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21795&cat=34&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=3 αρκετά βαρύ βέβαια..βέβαια με 1 έτος εγγύηση τα παραπάνω... Σου στέλνω και άλλα αργότερα αλλά πιστεύω με το hp θα είσαι κομπλέ.
koprodogis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Νομιζω το κυριοτερο ειναι η οθονη παρα ολα τα αλλα. Επελεξε κατι με μεγαλη αναλυση και οχι την κλασσικη των 15,6 Το ζουμ-ξεζουμ αργα ή γρηγορα θα σε αγανακτησει. Φιλος παντως πηρε ενα απλο και μια 23αρα οθονη που σαν πρωτη σκεψη αξιζει, ειδικα για ομαδικες εργασιες και στην τελικη θα σου βγει ιδια λεφτα σχεδον
Juicer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Αγοράσθηκε το Dell Ν5010 (στα 650 φεύγα €) Σήμερα θα το έχω. Ευχαριστώ πάλι πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.