SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τι άλλο θα δω... Πήγα να μπω στο αμαξάκι μου πριν κάνα δίωρο και συνειδητοποίησα ότι κάποιοι προκόπηδες μου ξεκολλήσανε τα γράμματα στο πορτ-μπαγκαζ, μοντέλο και κυβικά. Το αμαξάκι όμως είναι μαύρο και τώρα έχουνε μείνει τα υπολείμματα της κόλλας από τα γράμματα και είναι χάλια... Τι να χρησιμοποιήσω για να το καθαρίσω?
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Η βενζίνη δεν δούλεψε... θα δοκιμάσω αύριο και την αλοιφή
Komorias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 φιλε αν εχει πολυ πραμα βγαλτο με προσοχη με ξυραφακι αλλα κοιτα μην το γρατζουνησεις.
SlimData Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Βασικά δεν το πολυπάλεψα γιατί με το χαρτί ξέρω ότι θα μείνει σημάδι. Θα το κοιτάξω σήμερα με λίγο βαμβάκι. Φίλος μου πρότεινε εκτός από βενζίνη να δοκιμάσω και με λίγο αζαξ
Komorias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Βασικά δεν το πολυπάλεψα γιατί με το χαρτί ξέρω ότι θα μείνει σημάδι. Θα το κοιτάξω σήμερα με λίγο βαμβάκι. Φίλος μου πρότεινε εκτός από βενζίνη να δοκιμάσω και με λίγο αζαξ η βενζινα ειναι πιο δυνατη απο αζαξ.κ αν εχεις τριψτο με δερμα ξερεις αυτα για τα τζαμια. μα καλα σου κλεψανε τα γραμματα απτο αμαξι?
SlimData Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ναι αυτό σκεφτόμουνα, βαμβάκι και δέρμα. Κι όμως μου τα κλέψανε αλλά είναι λογικό, ποιος δεν θέλει να λέει πίσω το αμάξι του.... POLO 1.4...
Komorias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ναι αυτό σκεφτόμουνα, βαμβάκι και δέρμα. Κι όμως μου τα κλέψανε αλλά είναι λογικό, ποιος δεν θέλει να λέει πίσω το αμάξι του.... POLO 1.4... τι σου κλεψανε κ τις τελιτσες? το βαμβακι δεν το νομιζω να κανει δουλεια
athlios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 βαμβακι , χαρτι κλπ θα αφησουν υπολειμματα και θα γινει πιο τραγικο... Προσπαθησε μονο με πανια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.