KRIKON Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ψαχνω κινητο αυτη την περιοδο και επεσα πανω σε αυτη την προσφορα.. Το κινητο δεν το ξερω αλλα απο οτι διαβαζω εχει την πιο φωτεινη και εντονη ο8ονη(σε αλλους μπορει να μην αρεσει αυτο) αυτη την στιγμη στην αγορα.. Τωρα για τεχνικα χαρακτηριστικα κλπ δεν εχω πολυασχολειθει.. ΕΔΩ η προσφορα Τιμες skroutz
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τόσο κάνει και στην wind που το φέρνει... δεν το ξέρω το κινητό αλλά καλή προσφορά μου φαίνεται
KRIKON Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Oντως καπου διαβασα οτι το ειχε η wind προσφαρα σε αυτα τα χρηματα..Δεν ξερω αν ισχυει ακομη αλλα σε σχεση με τα αλλα skroutzomagaza ειναι καλη η τιμη..
nickt72 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Παιδιά νομίζω ότι η τιμή που έχει ανακοινώσει η Wind είναι 399 ευρώ. Αν δεν πρόκειται λοιπόν για λάθος είναι εξαιρετική τιμή
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Παιδιά νομίζω ότι η τιμή που έχει ανακοινώσει η Wind είναι 399 ευρώ. Αν δεν πρόκειται λοιπόν για λάθος είναι εξαιρετική τιμή στην αρχή ναι... μετά πήγε στα 299... και εγώ κατά λάθος το έμαθα
nukat Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πολύ καλή τιμή με super οθόνη. Αν δεν ψήνεστε με το Blade, πιστεύω πώς είναι η καλύτερη επιλογή.
panosflow Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Στα 300 ευρω ειναι must για μενα.. Την οθονη του μονο η Superamoled PLUS μπορει να την ανταγωνιστει..Αντε και η retina σε ευκρινεια..
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Το πήρα χτες (μιας και πούλησα το iphone 4 μετά το ios5 event). Πανάλαφρο, πολύ λεπτό, πολύ ωραία οθόνη (όχι retina που είχα) αλλά δεν είχα χρόνο να το χαϊδέψω γιατί μόλις το πήρα πήγα για ούζο και γύρισα το βράδυ ζάντα.
Innersense Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Προσπαθώ να ζυγιάσω αν αξίζει η διαφορά του σε σχέση με την (κατά προσέγγιση) τιμή των Skate/X6 (προς τα κάτω) και του x2 (προς τα πάνω) Το review στο GSMarena είναι αρκετά αναλυτικό. Η ROM με 2.3 έχει κυκλοφορήσει και είναι επίσημα διαθέσιμη από την LG? alexzzz το θέμα με το aspect ratio των video έχει λυθεί με την υπάρχουσα rom?
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Προσπαθώ να ζυγιάσω αν αξίζει η διαφορά του σε σχέση με την (κατά προσέγγιση) τιμή των Skate/X6 (προς τα κάτω) και του x2 (προς τα πάνω) για το χ2 και την χρήση για την οποία εγώ το προορίζω δεν αξίζει. Επίσης δεν μπορούσα να περιμένω τα καινούρια zte και huawei. Γενικά πάντως πλέον θα επικεντρωθώ στα όχι high end τηλέφωνα. Το review στο GSMarena είναι αρκετά αναλυτικό. Η ROM με 2.3 έχει κυκλοφορήσει και είναι επίσημα διαθέσιμη από την LG? alexzzz το θέμα με το aspect ratio των video έχει λυθεί με την υπάρχουσα rom? δεν έχω προλάβει ούτε καλά- καλά να το φέρω στα μέτρα μου, πόσο μάλλον να το ψάξω. Αυτό με τα βίντεο τώρα που το ανέφερες το κοίταξα μέσω youtube... δεν παρατήρησα μεγάλο πρόβλημα σε κάτι, ίσως όμως μου διαφεύγει. Επίσης έχω σκοπό να ξηλώσω αν όχι την 2.2 και να βάλω 2.3 (αν γίνεται) τουλάχιστον την "flavor" της LG
Innersense Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 οκ thanks, περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις μετά από εκτενές ψάξιμο τότε! Επίσης σκέφτομαι και το Galaxy S στα +30Ε
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πολύ ωραίο το τηλεφωνάκι μέχρι σήμερα... λίγο η κοινότητα να το στηρίξει και θα πετάει. @Innersense αυτό με το βίντεο το διάβασα και αλλού... το πρόβλημα λένε είναι όταν τραβάς βίντεο, όχι όταν βλέπεις. Δεν παρατήρησα όμως κανένα πρόβλημα. Επίσης άκουσα ότι ανέβηκε πάλι η τιμή του στα 399€ στην wind, ξέρει κανείς τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.