Themos3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ωχ καλα, δε θα κατσω να ασχοληθω κιολας. Ο καθενας ειναι ελευθερος να παρει ο,τι γουσταρει οσο γουσταρει, οποτε γουσταρει. Καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι καθενας ειναι ελευθερος να παρει οτι γουσταρει.Το θεμα ειναι αν ξερεις κατι παραπανω και μπορεις να τεκμηριωσεις αυτα που λες να βοηθησεις καποιους απο δω μεσα.Εγω το ειπα εξαρχης... απο φωτογραφικες μηχανες δε ξερω και πολλα και ισως εκφραζω τις αποριες του μεσου αναγνωστη που ενδιαφερεται για την προσφορα. Και για να διορθωσω το παραπανω για Ελλαδα η παραγγελια βγαινει ακριβως στα 307.49 British pounds = 344.213032 Euros
giorginho Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εχουν ολα αναφερθει πολλες φορες (τα διαβαζα κατα καιρους οσο δεν ημουν μελος). Το amazon.co.uk αναγραφει τιμες με αγγλικο φπα (20% νομιζω) ομως για αγορες απο Ελλαδα αποδιδει το φπα στην Ελλαδα οποτε το "γυριζει" σε 23%. Τωρα ειδα οτι η ισοτιμια πηγε στο 1.119 (εγω υπολογιζα χοντρικα 1.15) οποτε η τιμη μετα την αλλαγη φπα και νομισματος ειναι λιγο πανω απο τα 340 ευρω. Αυτο που σου ειπα περι τεχνολογιας ισχυει, αρκει μια εντελως τυχαια αναζητηση στο σκρουτζ και θα δεις παρα μα παρα πολλα μαγαζια να διατηρουν ψηλα τις τιμες των περσινων προϊοντων την ωρα που πουλανε φθηνοτερα τα αντιστοιχα (και καλυτερα συνηθως) φετινα προϊοντα (και εννοω το ιδιο μαγαζι). Το κανουν γιατι δεν "δεχονται" να δωσουν ο,τι στοκ εχει ξεμεινει κατω του κοστους (και δυστυχως στην εποχη που η τεχνολογια εξελισσεται με τετοιους ρυθμους οσοι κανουν "ανοιγματα" με μικρα περιθωρια κερδους βρισκονται γρηγορα απο κατω και κοιτανε να τα βγαλουν απο "κορόιδα" ή άλλες μεθοδους πχ υπηρεσιες, σερβις κλπ). Τωρα σε τι μπορει γενικα να διαφερουν δυο προϊοντα στην κατηγορια φωτογραφικης μηχανης ή βιντεοκαμερας; Εδω ενα καλο κριτηριο ειναι να διαβαζεις σημερα τα σχολια των κατοχων προπερσινων μοντελων που λογω πορωσης αγοραζουν καινουργια συνεχεια. Για παραδειγμα κοιτουσα δυο βιντεοκαμερες full hd μια φετινο-περσινη και μια του 2008 που στα χαρτια εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα, ελα ομως που αυτη του 2008 αν δεν εχει πολυ μα πολυ φως βγαζει χαλια βιντεο. Ψαξτε το καπως ετσι οσοι ενδιαφερεστε για την ΝΧ10 ή ΝΧ11, διαβαστε και κρινετε, προσωπικη μου εκτιμηση (με οση λιγη πειρα εχω κι εγω) χωρις να εχω πιασει καμια στα χερια μου (αν και θα το ηθελα) ειναι οτι δεν θα υπαρχουν σημαντικες διαφορες. Απλα ειχα μεχρι τωρα μια κακη συνηθεια να διαλεγω το καινουργιο, ομως πλεον χωρις να περασει τουλαχιστον ενα 6μηνο απο την κυκλοφορια ωστε να υπαρξουν reviews σε βαθος χρονου δεν ξαναπαιρνω τιποτα. Εdit: μεχρι να γραψω το διορθωσες κι εσυ, προτεινω να συνεχισεις το ψαξιμο αν εχεις το χρονο και τη διαθεση, σε βαθος χρονου θα κερδισεις σημαντικα εργαλεια και γνωσεις ως καταναλωτης (κι εγω ακομα στο ψαξιμο ειμαι, αλλα δεν εχω καμια σχεση τωρα με το... 2005-2006 ας πουμε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.