Προς το περιεχόμενο

Camera Samsung Nx10 @ amazon

Themos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link

Skroutz

Χωρις να ειμαι ειδικος στις φωτογραφικες μηχανες η τιμη μου φανηκε πολυ super.Ισως καποιος που ψαχνει τωρα για camera να επωφεληθει.

Δημοσ.

Ειχε πεσει στο Public στα 299 ευρω (λογικα με τον φακο αλλα δεν ξερω), ειναι περσινο μοντελο, παντως amoled οθονη σε φωτογραφικη παντως κι εμενα με δελεαζει!

Υπαρχει και η "ξαδερφη" της (ΝΧ100) σε παρομοια τιμη απο σκρουτζ...

Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη, για μια πολυ καλη μηχανη.

Προσοχη μονο για οσους ενδιαφερονται να αλλαζουν φακους. H Samsung εχει πολυ λιγους και δυσευρετους.

Δημοσ.

Η τιμη καλη.

Εχει στα + για αυτους που θελουν πρωτη φωτογραφικη οτι εχει κ video.

Στα - ειναι οι φακοι ,

Δημοσ.

Στη σελιδα του Public παντως που μπηκα πριν 5 λεπτα δεν υπαρχει αυτο το μοντελο!

Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Δε θα χρειαστει να ψαξεις πολυ η λεξη-κλειδι ειναι η... 1η!

Δημοσ.

Μην το παρεις ειρωνικα, αλλα το αν ειχε πεσει η οχι η τιμη δε προκειται να με βοηθησει να το αγορασω απο το συγκεκριμενο μαγαζι εκτος αν βρω μια χρονομηχανη. Τελος παντων, νομιζα οταν εγραψες οτι "ειχε" πεσει η τιμη οτι περιεγραφε μια κατασταση η οποια εξακολουθει να ισχυει.

Δημοσ.

Καθολου ειρωνικα, το καταλαβα οτι δεν προσεξες πώς ακριβως το ειχα γραψει (ειναι κι αυτη η ρημαδα η ελληνικη με τους χρόνους της λιγο ζορικη), τωρα αν καποιος εχει αποφασισει αυτη τη στιγμη οτι χρειαζεται φωτογραφικη και συγκεκριμενα αυτη τοτε ΟΚ, εγω απλα επισημανα οτι πριν λιγο καιρο ειχε υπαρξει ακομα καλυτερη τιμη απο ελληνικο μαγαζι (το αν θα ξαναυπαρξει ή οχι δεν το ξερω φυσικα και το ενα δεν συνεπαγεται το αλλο).

Επισης προσθετω οτι με +50 ευρω υπαρχει στο σκρουτζ το φετινο μοντελο (επισης amoled)...

http://www.skroutz.gr/s/324577/Samsung-NX11-Kits.html

Δημοσ.

~360 ειναι του αμαζον. Και παλι θα δεχθω οτι τα +50 μπορει να ειναι σημαντικη διαφορα για παρομοια πραματα φυσικα.

Καλες αγορες. :-)

Δημοσ.

~360 ειναι του αμαζον. Και παλι θα δεχθω οτι τα +50 μπορει να ειναι σημαντικη διαφορα για παρομοια πραματα φυσικα.

Καλες αγορες. :-)

300 British pounds = 335.828513 Euros . Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν .

Οσων αφορα την NX11 τωρα.Οπως ειπα δε ξερω πολλα απο φωτογραφικες μηχανες αλλα προφανως εσυ που ξερεις θα μου λυσεις την απορια.Πως γινεται τα ΙΔΙΑ μαγαζια να εχουν την ΝΧ10 100 και 150ε ακριβοτερη απο την ΝΧ11?

Skoutz NX10

Skroutz NX11.

ps.Πολυ αμφιβαλλω για την προσφορα του public που λες για την ΝΧ10 ΜΕ φακους.

Δημοσ.

θα πληρωσεις στην Αγγλια το ΦΠΑ?

Νεα τεχνολογια = φθηνοτερη τεχνολογια

Για το public δεν το λεω εγω. Το λεει το σκρουτζ.

Δημοσ.

θα πληρωσεις στην Αγγλια το ΦΠΑ?

Νεα τεχνολογια = φθηνοτερη τεχνολογια

Για το public δεν το λεω εγω. Το λεει το σκρουτζ.

Τι να πληρωσω στην Αγγλια?Εχεις παραγγειλει ποτε τπτ απο amazon.co.uk?

Αν ισχυει το νεα τεχνολογια = φθηνοτερη τεχνολογια τοτε απλα η παλια τεχνολογια εξαφανιζεται απ τα μαγαζια.... δε γινεται να πουλας ταυτοχρονα την καινουρια και καλυτερη mercedes φθηνοτερα απο την παλια και ξεπερασμενη.....

Δημοσ.

Ωχ καλα, δε θα κατσω να ασχοληθω κιολας. Ο καθενας ειναι ελευθερος να παρει ο,τι γουσταρει οσο γουσταρει, οποτε γουσταρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...