alexaspi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 γεια σας παιδια. θελω να μου πειτε ενα προγραμα (αν γινετε φρεε με ενα λινκ) για να κανω οσο το δυνατων μεγαλυτερη συμπιεση σε ενα αρχειο που θελω. το αρχειο ειναι 97,2mb και με το win zip to εφτασα στα 41,8.... αλλα για να το στειλω με mail πρεπει να παει κατω απο τα 25 μβ... ευχαριστώ
accipio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Για να μην παιδεύεσαι για να επιτύχεις τόσο μεγάλη συμπίεση, σπάσ' το σε κομμάτια με το πρόγραμμα συμπίεσης που χρησιμοποιείς (προτείνω WinRAR για μεγαλύτερη συμπίεση) αφού ορίσεις ως μέγιστο μέγεθος κάθε τμήματος τα 25ΜΒ και στείλε το σε ισάριθμα email. Μπορείς επίσης, για να μην παιδεύεσαι με το email, να το ανεβάσεις μονοκόμματο σε ένα file hoster (Rapidshare, Megaupload κτλ.) και να στείλεις το αντίστοιχο λινκ στον παραλήπτη του αρχείου.
alexaspi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 το αρχειο ειναι μια μαγνητικη οποτε θελω μονο σε μαιλ. βρηκα ενα που λεγετε kgb και κανει μεγαλυτερες συμπιεσεις. λες να μπορέσω με αυτο?
accipio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Λένε ότι κάνει πολύ μεγάλη συμπίεση αλλά αργεί υπερβολικά. Δεν το έχω δοκιμάσει για να έχω γνώμη, αλλά αν θες δοκίμασέ το.
alexaspi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ευχαριστω για την βοήθεια σου. τελεικα το έσπασα σε 3 κομμάτια και το έστειλα
defacer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κατόπιν εορτής βέβαια, αλλά: Το 7-zip είναι open source, δωρεάν, και υπερπλήρες πρόγραμμα συμπίεσης. Ανοίγει όλα μα όλα τα formats. Από τότε που το ανακάλυψα δεν έχω ξανασχοληθεί με WinRAR και βλακείες.
TheELF Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κατόπιν εορτής βέβαια, αλλά: Το 7-zip είναι open source, δωρεάν, και υπερπλήρες πρόγραμμα συμπίεσης. Ανοίγει όλα μα όλα τα formats. Από τότε που το ανακάλυψα δεν έχω ξανασχοληθεί με WinRAR και βλακείες. fixed Δεν ανοίγει τα ARC
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αυτο χρειαζεσαι: http://www.msoftware.biz/products/winrk σε κανα μηνα που θα του παρει να τελειωσει την συμπιεση του αρχειου σου,θα εισαι ετοιμος.
nikos_studio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Επειδή τυχαίνει να στέλνω πολλές φόρες αρχεία 100mb+ Τα κάνω συμπίεση με το winrar τα ανεβάζω στο www.sendspace.com και στέλνω μόνο το link.. Νομίζω πως είναι πολύ πρακτικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.