Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σύνδεση στα windows

Dimitris_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Έχω μια φίλη η οποία αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα.Έκλεισε χθες το βράδυ κανονικά το λαπτοπ και σήμερα όταν πήγε να το ανοίξει έγινε το εξής.Της εμφάνισε την "υποδοχή" των windows που ζητάει να επιλέξει user.Πατάει πάνω και όταν πάει να κάνει φόρτωση δε την συνδέει..Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?? :whistle:

Δημοσ.

Καλημέρα.Έχω μια φίλη η οποία αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα.Έκλεισε χθες το βράδυ κανονικά το λαπτοπ και σήμερα όταν πήγε να το ανοίξει έγινε το εξής.Της εμφάνισε την "υποδοχή" των windows που ζητάει να επιλέξει user.Πατάει πάνω και όταν πάει να κάνει φόρτωση δε την συνδέει..Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?? :whistle:

Μήπως έβαλε κανέναν κωδικό ; :rolleyes:

Δημοσ.

Μήπως έβαλε κανέναν κωδικό ; :rolleyes:

Όχι όχι.Έκλεισε το laptop και σήμερα έγινε αυτό.Κωδικό δε της ζητάει έτσι κ αλλιώς..Πάει να κάνει σύνδεση,γράφει "φόρτωση των προσωπικών σας δεδομένων" και μετά την επαναφέρει στην οθόνη υποδοχής.

Τη ρώτησα μήπως άλλαξε τίποτα ρυθμίσεις στο Πίνακα ελέγχου αλλά δεν έκανε κάτι.Και την οθόνη υποδοχής δεν την εμφάνιζε καν παλιότερα...Οπότε καταλήγουμε ότι ίσως είναι ιός?

Δημοσ.

Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνει;

Δεν το έχω δει από κοντά το λαπτοπ για να το κάνω εγώ.Αλλά είναι κάτι που θα της έλεγα να δοκιμάσει.Αν μπαίνει να κάνει με το antivirus ένα check?

Δημοσ.

Φυσικά για να κάνει έλεγχο για ιούς προϋποτίθεται ότι πρώτα θα μπει στο σύστημα.

Αφού δεν μπορεί να μπει, πώς θα κάνει έλεγχο;

Δημοσ.

Φυσικά για να κάνει έλεγχο για ιούς προϋποτίθεται ότι πρώτα θα μπει στο σύστημα.

Αφού δεν μπορεί να μπει, πώς θα κάνει έλεγχο;

Σε περίπτωση που συνδεθεί με ασφαλή λειτουργία εννοείται ;)

Δημοσ.

Ας συνδεθεί πρώτα και στη συνέχεια ο τρόπος εισόδου ρυθμίζεται με control userpasswords2 στο Run.

Δοκίμασε να συνδεθεί με ασφαλή λειτουργία αλλά δε γίνεται..Πάλι τα ίδια...Κάνει φόρτωση και μετά την πετάει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...