LuNaTiC Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω εαν υπάρχει αντίστοιχο θέμα το search αυτή τη στιγμή δε μου δουλέυει στο site. Υπάρχει κάποιο θεματάκι σχετικά για αρχάριους και τι πρέπει να κοιτάμε σε περίτπωση μιάς αγοράς? Έχω βρεί δύο που μου αρέσουν σχετικά με τα δικά μου δεδομένα που μέχρι τώρα έχω ψάξει (δίχως να γνωρίζω εαν είναι και τα πιό καλά/σωστά http://www.astroshop.eu/skywatcher-maksutov-telescope-mc-127-1500-skymax-bd-az-s-goto/p,14987#tab_bar_1_select και http://www.astroshop.eu/celestron-maksutov-telescope-mc-127-1500-nexstar-127-slt-goto/p,20043#tab_bar_1_select Είναι Reflector και τα έχω επιλέξει για Νεφελώματα και Γαλαξίες Έχεο ψαχτεί κάποιος να μου δώσει λίγο info παραπάνω?
ggeo1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ψάξε σε αυτό το site.Έχει πάρα πολλές πληροφορίες ,θα βρεις όλες τις απαντήσεις!Μη βιαστείς με την αγορά τηλεσκοπίου.
grigoriou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω εαν υπάρχει αντίστοιχο θέμα το search αυτή τη στιγμή δε μου δουλέυει στο site. Υπάρχει κάποιο θεματάκι σχετικά για αρχάριους και τι πρέπει να κοιτάμε σε περίτπωση μιάς αγοράς? Έχω βρεί δύο που μου αρέσουν σχετικά με τα δικά μου δεδομένα που μέχρι τώρα έχω ψάξει (δίχως να γνωρίζω εαν είναι και τα πιό καλά/σωστά http://www.astroshop.eu/skywatcher-maksutov-telescope-mc-127-1500-skymax-bd-az-s-goto/p,14987#tab_bar_1_select και http://www.astroshop.eu/celestron-maksutov-telescope-mc-127-1500-nexstar-127-slt-goto/p,20043#tab_bar_1_select Είναι Reflector και τα έχω επιλέξει για Νεφελώματα και Γαλαξίες Έχεο ψαχτεί κάποιος να μου δώσει λίγο info παραπάνω? Για τα νεφελωματα το θες ή για να μπανιζεις τις γειτονισσες στην απεναντι πολυκατοικια?
apd453 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Για τα νεφελωματα το θες ή για να μπανιζεις τις γειτονισσες στην απεναντι πολυκατοικια? Με τέτοιο τηλεσκόπιο την απέναντι τη κάνεις τεστ παπ άμα λάχει
grigoriou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δηλαδη μεχρι πόσα χιλιομετρα πιανει η ακτινα του? Μεσα απ τις κουρτινες βλεπει?
LuNaTiC Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Για επίγεια χρηση δεν ενδεικνύονται... εκτός αν θες να δεις κάτι αρκετα μακριά και ίσως με την χρήση φακών κτλ ... Άμα έχεις καμιά γκόμενα στην Τουρκιά κατι κάνεις αχααχαχαχχααχ Μέσα απο τις κουρτίνες λέει !!! χαχα ---> (http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=725 )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.