Προς το περιεχόμενο

Paypal Dispute και ΧΑΖΑΜΑΡΕΣ!!!

spyros83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πράγματα απλά... αγόρασα μια θήκη απο e-bay ( hong kong ) η θήκη μούφα αντίγραφο τις αληθινής!!!

1)Στέλνω μήνυμα στον πωλητή τίποτα μου λέει θα σου στείλω μια άλλη για να την ξανά τεστάρεις

2)Περνάνε πόσες μέρες στέλνω μήνυμα ξανά στον πωλητή μου λέει α φίλε μου τελείωσε το απόθεμα σε 2-3 μέρες θα στην στείλω.

3)Έχουν περάσει 42 μέρες και παίρνω την απόφαση για αρνητική κριτική και paypal dispute ως Fake

4)Μετά από μέρες παίρνω αυτό το φανταστικό email από το paypal!!!

To continue, we need documentation supporting your claim that the item is

not authentic.

Here’s what you need to do.

1. Obtain a document from an unbiased third-party, such as a dealer,

appraiser, or an organization that is qualified in the area of the item in

question (other than you). This document should contain the following:

• Detailed description as to why the item is not authentic (i.e., how the

item differs from an authentic item, how the person evaluating the item

determined that it is not authentic, etc.).

• If possible, the document should include a serial number and must be on

letterhead that includes the name, address, and phone number of the

authenticating party so that we can contact them directly, if necessary.

2. Fax the documents to PayPal at 08707 303 196. Please include a cover

sheet with your fax that includes the email address registered to your

PayPal account and the ID number of your claim (PP-001-***-013-***). That

way we can attach the documents to your claim as quickly as possible.

3. We need to receive your fax by 16 June 2011 in order to proceed with the

investigation of your claim. If we don’t receive your fax by 16 June 2011,

your claim will be canceled and no further action will be taken on our part.

Please note that PayPal is unable to reimburse you for any costs or fees

that may be incurred in obtaining the requested documents. Any documents

you provide may also be supplied to the seller if necessary.

Thanks you for your cooperation and patience.

Thanks,

Tahni

PayPal

Τι μου ζητάει να κάνω ρε παιδιά?

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τι εννοεί ακριβώς, αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω πως σου λέει να τους στείλεις με fax ένα έγγραφο από μια εταιρεία σχετική με το αντικείμενο όπου θα αναφέρουν τις διαφορές της αυθεντικής (που ίσως να πουλάει η εταιρεία) με αυτή που έχεις και για την οποία ισχυρίζεσαι ότι δεν είναι αυθεντική.

Τώρα τι έγγραφο είναι αυτό και πώς γίνεται να έχει σειριακό αριθμό, τι να σου πω..

Τουλάχιστον λέει «αν είναι εφικτό».

Για ποια εταιρεία μιλάμε (στην αυθεντική αναφέρομαι); Υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ;

Δημοσ.

Το "χαζαμάρες" γιατί το έβαλες στον τίτλο??

Πολύ απλά και πολύ σωστά αφού έστειλες παράπονο για fake αντικείμενο και για να είναι όλοι σωστοί και αντικειμενικοί ως προς την εξυπηρέτησή σου σου λένε κύριε αφού αυτό που έλαβες είναι μαϊμού πήγαινε σ έναν επίσημο αντιπρόσωπο/κατάστημα κτλ της μάρκας της αυθεντικής και να σου γράψουν σ ένα χαρτί ότι το αντικείμενο που έχεις δεν είναι αυθεντικό.Το στέλνεις στο paypal και σιγουρεύονται οι άνθρωποι και ενεργούν ανάλογα.

Λογικό δεν το βλέπεις?Πώς αλλιώς θα ξέρουν ότι δεν τους κοροϊδεύεις κ εσύ?

Δημοσ.

Και αν η μάρκα δεν υπάρχει στην Ελλάδα; Πας σε κατάστημα που πουλάει θήκες; Και αν δεν ξέρουν τις διαφορές original-μαϊμού; Εσύ Σπύρο πως κατάλαβες ότι δεν είναι αυθεντική; Ή μήπως έστειλε διαφορετικό αντικείμενο από αυτό που αγόρασες; Έλεγε στη δημοπρασία του "αυθεντική θήκη μάρκα τάδε" ή το υπέθεσες;

Δημοσ.

Παιδιά το χαζομάρες το έβαλα για ένα απλό λόγο! Που θα βρω εγώ επίσημη αντιπροσωπία - μαγαζί στην Ελλάντα να μου κάνει τέτοιο έγγραφο μην τρελαθούμε!!!Και μου βάζουν deadline μέχρι της 16 ιουνίου αν δεν το βρω μεγιά σου η μούφα θήκη!!! Αυτή είναι η αξιοπιστία του paypal!!!Δηλαδή η επιλογή να του την στείλω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου δεν αναγράφετε πουθενά??? Είναι μια θήκη για (iPhone 4 Blade Aluminum)

Σε επικοινωνία που είχα με τον πωλητή ο ΙΔΙΟΣ παραδέχεται ότι δεν είναι original αλλά κατασκευάζεται από τρίτους με εξίσου καλά υλικά!!! Και κάτι τέτοιο δεν το γράφει πουθενά στην αγγελία του!!!

Δεν μπορούν εκεί στο paypal δηλαδή να ελέγξουν την συνομιλία μας μέσο e-bay?

Και μετά σου λένε paypal ΕΓΓΎΗΣΗ μην τρελαθούμε έτσι, δεν με ενδιαφέρουν τα δολάρια που έχασα για την θήκη, με ενδιαφέρει όμως τι προστασία δίνει το paypal στον αγοραστή με αγορές αμφιβόλου ποιότητας προϊόντων!!!

Η αντιγραφή original προϊόντων και με το logo τις εταιρείας τυπωμένο πάνω στην θήκη δεν είναι παράνομη?

Με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας στο θέμα για το τι θα κάνατε εσείς στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως ... B)

Δημοσ.

Κατ' αρχάς ανέφερε ο πωλητής πουθενά ότι δέχεται για οποιοδήποτε/συγκεκριμένο λόγο επιστροφές;

Κατά δεύτερον, εγώ προσωπικά αν θέλω κάτι αυθεντικό, χρησιμοποιώ τους όρους "genuine", "official" "authentic" κ.λπ. στις αναζητήσεις μου και πράττω ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Δεν ξέρω κατά πόσο καλύπτεσαι νομικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, ας πει κάποιος που ξέρει γιατί είναι σημαντικό το θέμα.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς ανέφερε ο πωλητής πουθενά ότι δέχεται για οποιοδήποτε/συγκεκριμένο λόγο επιστροφές;

Κατά δεύτερον, εγώ προσωπικά αν θέλω κάτι αυθεντικό, χρησιμοποιώ τους όρους "genuine", "official" "authentic" κ.λπ. στις αναζητήσεις μου και πράττω ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Δεν ξέρω κατά πόσο καλύπτεσαι νομικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, ας πει κάποιος που ξέρει γιατί είναι σημαντικό το θέμα.

Για τις επιστροφές που λες γράφει αυτό -->

Warranty and Guarantee:

12 months Warranty. Buy with confidence!

If you are not satisfied when you receive your item, please return it within 14 days for a replacement or money back. Please contact me before you return it.

If item is defective in 3 months, We will send you a replacement without extra charger, or offer refund after we receive the defective item.

If item is defective after 3 months, you can still send it back to us. We will send you a new one after receiving the defective item. But you have to pay the extra shipping fee.

Aλλά είναι κάτι που δεν το κάνει η δεν το κάνει τουλάχιστον σε εμένα!!!

Για την αναζήτηση που λες τι διαφορά έχει "genuine", "official" "authentic" με το "original" ? Και εκτός αυτού απο ότι βλέπω και στο Shop site του πουλάει και άλλες μπανανοθήκες βλέπε vapor κτλπ. Είναι απλά ΑΠΑΤΕΟΝΑΣ και κάνει μπαμ το όλο πράγμα αλλά το paypal μου ζητάει παράλογα πράγματα έτσι? Περιμένουν να βρώ επίσιμο αντιπρόσοπο των blade case στην Ελλάδα που είμαι κατα 99% σίγουρος οτι δεν υπάρχει πουθενά!!!

Δεν ξέρω αν θα μπω στον κόπο να στείλω e-mail στο πpaypal και να ζητήσω κάτι αυτονόητο δηλαδή να την στείλω πίσω!!! Αλλά είναι και ένα καλό μάθημα για μένα και για άλλους που ίσως αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα και δεν ασχολήθηκαν γιατί απλά είπαν δεν βαριέσαι καλή είναι και αυτή!!! Αλλά όταν πουλάς σε τιμές κοντά με την αφεντική και πουλάς άλλο πράγμα τα ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ πολύ χοντρά αδερφέ μου!!! Το όλο θέμα με πείραξε πάντως μόνο και μόνο για την αντίδραση του paypal!!! Προς γνώση λοιπόν και πληροφόρηση και των άλλων μελών!!!

Δημοσ.

Χμμ για να καταλάβω μιας και δε γνωρίζω για μήλα και ιστορίες, υπάρχει αυθεντική θήκη που λέγεται Blade Aluminum η οποία είναι της Apple, εσύ πήρες μία με την ίδια επωνυμία και δεν είναι αυθεντική;

Αν ναι, πώς το κατάλαβες; Νομίζω αυτό που σου ζητάνε είναι να βρεις κάποιους που να πουλάνε την αυθεντική και να σου δώσουν ένα έγγραφο στο οποίο θα περιγράφουν γιατί δεν είναι αυθεντική αυτή που έχεις.

Αν όχι, και πρόκειται ούτως ή άλλως για μαϊμουδιά, τότε σου ήρθε μαϊμουδιά εν γνώσει σου. Οπότε τι να αποδείξεις, ότι πρόκειται για μπανάνα της μπανάνας;

Δημοσ.

Γιανα καταλάβεις η συγκεκριμένη θήκη είναι της --> http://www.tigerdesign.co.kr/ η οποία προειδοποιεί και άμα δεις στο site της για μπανανιές από ebay πωλητές.

Μια ακόμα πολύ καλή θήκη είναι και η Vapor Case για iPhone 4 (αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...)

Έκτος ότι υπάρχουν διάφορα site που κάνουν συγκρίσεις από θήκες fake με Original , εκτός ότι κάνει ΜΠΑΜ ότι δεν είναι αφεντική και τα υλικά της είναι πολύ κακής ποιότητας εκτός ότι δεν χωρούσε το iphone 4 μέσα στη θήκη ναι δεν έμπαινε καν η θήκη ήταν ποιο μικρή , στην περίπτωσή μου το παραδέχτηκε και ο ίδιος!!!

Mαϊμουδιά εν γνώση μου πως γίνεται ρε συ? Αν αγοράσεις ένα παπούτσι nike στο πασάρουν σαν nike και πάρεις μπανάνα είναι εν γνώση σου? Σε αυτήν την περίπτωση πολύ ευχαρίστως να πάω σε ένα κατάστημα nike απο τα χιλιάδες που υπάρχουν να πάρω όσα χαρτιά θες!!! ΕΔΩ μιλάμε για μια και μοναδική θήκη που την κατασκευάζει κορεάτικη εταιρεία και δεν υπάρχει περίπτωση να την βρεις στο Ελλαδιστάν με καμιά μορφή αντιπροσωπίας!!!

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 7 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

κάνει ΜΠΑΜ ότι δεν είναι αφεντική

Αυτη η αφεντικη που αναφερεις συνεχεια , ειναι η κορη του αφεντικου ???

Δημοσ.

Πόσο έκανε η θήκη που παρείγγηλες από το Χόνγκ Κόνγκ;

50 usd

Από το λινκ που έδωσες βρήκα αυτό http://www.tigerdesign.co.kr/bbs/zboard.php?id=fake

Λογικά και εσύ θα το είδες.

Αν ο πωλητής που αγόρασες την θήκη υπάρχει στην λίστα θα μπορούσες να κινηθείς με αυτό πιστεύω.

Το είδα φίλε μου και σε ευχαριστώ αλλά δυστυχώς δεν είναι μέσα ο μπαγασάκος ... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...