Προς το περιεχόμενο

Samsung PS50C490 @ Αmazon

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ καλή £481.75 μου βγάζει στην παραγγελία για Ελλάδα

σημερινή ισοτιμία:UK£ 481.75 = 539.178899 Euros

είναι plasma 3D 720p 3 hdmi

Kαι με usb που παιζει ταινιες.....

Δημοσ.

Ουάου, 32 κιλά πακέτο και με δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα! Μου 'ρχεται να παραγγείλω για να δω πως θα την κουβαλήσουν στον 7ο με το ασανσέρ χαλασμένο ^_^

Δημοσ.

1) Τι εγγυηση εχει;

2) Μπορω να χρησιμοποιησω τις αποδειξεις του amazon στην εφορια;;;

Δημοσ.

1) Τι εγγυηση εχει;

νομίζω όχι, δεν έχει ελληνικό ΑΦΜ ο πωλητής...

Δημοσ.

Ναι, το ΑΦΜ είναι μια χαρά και εξάλλου σε χρεώνουν τον ελληνικό ΦΠΑ 23%, εξ'ου και η διαφορά της τιμής στο checkout.

Έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές, κάνε μια αναζήτηση για "amazon εφορία".

Δημοσ.

720p...

the USB only plays picture and music - pretty good on a £560 TV, but some description say that this TV plays AVI files directly from an attached USB drive, it doesn't..

καλα κρασια...

Δημοσ.

720p...

the USB only plays picture and music - pretty good on a £560 TV, but some description say that this TV plays AVI files directly from an attached USB drive, it doesn't..

καλα κρασια...

Kαλα, εσυ μην την αγορασεις, επειδη ΠΙΘΑΝΟΝ να μην παιζει ταινιες ( απο τη usb, που ουτως ή αλλως "σπαει" ). Μπορεις να δωσεις κανα πεντακοσαρικο παραπανω για μια αλλη που το κανει σιγουρα. Καλα κρασια...........

Δημοσ.

Στα βιντεα του val007 φαινεται οτι παιζει αρχεια βιντεο

Παιζει. Στα στοιχεια στο Amazon, αναφερεται ξεκαθαρα. Απο μονο του αυτο, για μενα αποτελει εγγυηση.

Δημοσ.

Ουάου, 32 κιλά πακέτο και με δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα! Μου 'ρχεται να παραγγείλω για να δω πως θα την κουβαλήσουν στον 7ο με το ασανσέρ χαλασμένο ^_^

Δε την στέλνει το Amazon και τα μεταφορικά είναι +21 λίρες.

Εκτός αν είχε άλλα λινκ πριν.

Το Amazon δε με αφήνει να παραγγείλω τηλεοράσεις ΑΝΩ ΤΩΝ 32", λογικά δε στέλνει Ελλάδα.

Δημοσ.

Δε την στέλνει το Amazon και τα μεταφορικά είναι +21 λίρες.

Εκτός αν είχε άλλα λινκ πριν.

Το Amazon δε με αφήνει να παραγγείλω τηλεοράσεις ΑΝΩ ΤΩΝ 32", λογικά δε στέλνει Ελλάδα.

Το πρωτο link ηταν απο Amazon και σε αφηνε να παραγγειλεις. Εφτασα μεχρι place your order ( κι οχι μονο εγω ). Τωρα βγαινει link απο αλλο καταστημα..... Μαλλον ξεπουλησε το Amazon.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...