giannispaok Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 καλημέρα σας! έχω κάποιες απορίες-υποδείξεις όσο αφορά το τομέα των αγγελιών εδώ στο insomnia: 1) τη υποκατηγορία "διάφορα" να την βάλετε παντού κάτω κάτω (οπως ειναι στις περισσοτερες γενικες κατηγοριες) δηλαδη: ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "laptop" και "κινητη τηλεφωνια" δε βρισκετε κατω κατω η επιλογη "διαφορα" μικρο το κακο αλλα ετσι πρεπει! 2) στη κατηγορια "κινητη τηλεφωνια" γιατι δε βαζετε lg αντις blackberry πχ? ή sony ericsson αντις blackberry ας μπει το "blackberry" στα "διαφορα" με ποια λογικη δε βαζετε την lg ή την sony ericsson σε δικη τους υποκατηγορια? τα blackberry εχουν περισσοτερες πωλησεις στη ελλαδα απο lg ή sony ericsson??? (απο οτι καταλαβα η καθε κατηγορια "χωραει" ως 6 υποκατηγοριες... οποτε δε χωραει αλλη υποκατηγορια περα των 6) 3) στη κατηγορια "διαφορα" και υποκατηγορια "διαφορα" να κανετε παρατηρηση στον εκαστοτε χρηστη -πριβε- που βαζει αγγελια σε κατι που πουλαει και ειναι ιδιου περιεχομενου οπως: πχ ενας πουλαει πινακες.....ειναι δυνατον να καταχωρει ποοοοσες αγγελιες και να πιανει τοσο χωρο? ετσι δε φαινονται οι αγγελιες των αλλων γιατι πανε πισω πολυ...οπως και στα μπιζου,που ΕΒΑΖΕ αλλη χρηστρια εδω. ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ μια αγγελια... ΑΛΛΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ αλλη αγγελια... ΕΝΑ μπιζου μια αγγελια ...ΑΛΛΟ μπιζου αλλη αγγελια!!!! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ αν το επιτρεπετε να βαζω και εγω αν φτιαχνω κατι και να γεμισει η κατηγορια "διαφορα" -διαφορα" με δικα μου θεματα,.,, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ και απορω πως το επιτρεπετε ηδη τοσο καιρο να γινετε αυτο! μια αγγελια για πινακες αρκει, μια αγγελια για χειροποιητα μπιζου αρκει. (αν ειναι ιδιος χρηστης) αυτα ειχα να πω,ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ στο τομεα αγγελιων ειδικα στο "διαφορα" -διαφορα" λοιπον...εκει γινετε ενας μικροχαμος!!!!!!!! εχω μπουχτησει να βλεπω ολο πινακες και μπιζου - ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ δειτε αυτη τη στιγμη (οπως και καθε μερα το τελευταιο καιρο) ποοοοσες αγγελιες εχει ο χρηστης με τους χειροποιητους πινακες....(εκτος αν ειναι γνωστος σας οποτε παω πασο- δικο σας ειναι το site καντε οτι θελετε! ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ αν περνα απο το χερι σας: "κοροιδιστικες αγγελιες" ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ εχουν να κοροιδεψουν το υποψηφιο αγοραστη που βγαζει ματι η αγγελια να την σβηνετε αμεσως!!!! πχ ενας πουλαει αυτοκινητο σπορ παφθηνα.....εδω κατι βρωμαει δε θελει μυαλο...αφαιρεστε την αγγελια του! αλλος ζηταει κινητο ταδε μοντελο και δινει πολυ χαμηλη τιμη να το παρει....μιλαμε για πολυ χαμηλη τιμη!!!!! αρα.....ψαχνει χαζο!ψαχνει καθυστερημενο παιδι..... βγαζει ματι η αγγελια του! και υπαρχει ακομα η αγγελια.... ή καποιος θα πουλησει playstation3 οσο κανει καινουργιο και ενω το εχει μεταχειρισμενο ζητα ιδια τιμη η και πιο πανω με ενος καινουργιου!!!!! ειπα καποια παραδειγματα που κανουν μπαμ οτι κατι βρωμαει και ψαχνουν " θυματα"!!!! σε αυτα δε μπορειτε να παρεμβαινετε ως site?
angelina_x Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πες τα βρε ανθρώπέ!!! Sent from my X10i using Tapatalk
SpirosLouis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 σ'ακούει και ο SpirosLouis που έχει τα ίδια παράπονα ακριβώς. ++ οι φωτογραφίες που ανεβένουν από τους χρήστες στις αγγελίες να μην είναι του μεγέθους που έχουν τραβηχτεί(4MegaPixel - 2272x1704 pixel) αλλά να προσαρμόζονται στο μέγεθος της ανάλυσης του εκάστοτε χρήστη και να υπάρξει πλήκτρο μεγιστοποίησης πάνω δεξιά. Έτσι γίνεται σχεδόν παντού.
parsifal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τα σημεία 1) και 2) είναι καλές προτάσεις. Στο 3) έχεις άδικο, γιατί και να θέλει ένας χρήστης των αγγελιών, δε μπορεί να μονοπωλήσει τον χώρο με πολλαπλές του αγγελίες, αφού υπάρχει ως δικλείδα έναντι της κατάχρησης το μέγιστο όριο των 2 αγγελιών ανά εβδομάδα για κάθε μέλος. Αν παρατήρησες όντως τέτοια φαινόμενα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για bugs και καλό είναι να τα αναφέρεις ως τέτοια. Επίσης στο τελευταίο σημείο: Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση να συστήσουμε «Αστυνομία τιμών» ή «Αγορανομία». Ο καθένας είναι ελεύθερος να κοστολογεί όσο νομίζει αυτά που πουλάει ή ζητάει να αγοράσει και δε μας πέφτει λόγος σε αυτό ως διαχείριση του forum. Όποιος είναι παράλογος στην κοστολόγησή του, θα τιμωρηθεί για τη βλακεία που τον δέρνει από το μειωμένο ή μηδενικό ενδιαφέρον που αναπόφευκτα θα προσελκύσει...
SpirosLouis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ναι εντάξη εδώ που τα λεμε, o parsi έχει δίκιο για το τελευταίο. Πάντος αυτό με τους πίνακες και εγώ το έχω παρατηρήσει. Μόνο πίνακες βλέπω στα διάφορα-->διάφορα. Δεν έχω κοιτάξει αν τους βάζει συνέχεια αλλά είναι το μόνο πράμα που βλέπεις. Για αυτό που έδωσα εγώ δεν αναφέρθηκες s-mod. Καλά δεν λέω, δύσκολοι καιροί, προσπαθεί ο άνθρωπος να πουλήσει για να ζήσει και καλά κανει μάλιστα αλλά αυτό φτάνει στο spam.
parsifal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μάλιστα. Επειδή μου 'κανε εντύπωση αυτή η φαγωμάρα με τους «πίνακες», μόλις τσέκαρα την κατηγορία Διάφορα --> Διάφορα. Μιλάμε, ούτε μάντης να ήμουνα εδώ: Αν παρατήρησες όντως τέτοια φαινόμενα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για bugs και καλό είναι να τα αναφέρεις ως τέτοια. Η αγγελία αυτή που τη βλέπετε να εμφανίζεται πολλαπλές φορές και μόνη της στις σελίδες (αυτήν τη στιγμή) 2, 3, 4 της κατηγορίας, είναι η ίδια αγγελία. Εννοώ, είναι η ίδια καταχώρηση στη βάση δεδομένων (φαίνεται και από το ID στο URL: 18226) και υποβλήθηκε μία φορά, σήμερα στις 13:21. Εμφανίζεται πολλαπλές φορές λόγω ενός bug στο pagination, που έχει αναφερθεί ήδη από άλλα μέλη εδώ. Το συγκεκριμένο μέλος δεν φταίει σε τίποτα. Πέραν αυτού, άρχισα να προχωράω σελίδες προς τα πίσω χρονικά, περιμένοντας να βρω σωρεία επιπλέον αγγελιών για «πίνακες και μπιζού». Μετά από αρκετές σελίδες, βαρέθηκα και τα παράτησα γιατί δεν έβρισκα τίποτα. Αυτά λοιπόν για τις υπερβολές περί spam και για τα σαρκαστικά σχόλια περί «δύσκολων καιρών» κλπ. Για αυτό που έδωσα εγώ δεν αναφέρθηκες s-mod. Προσωπικά, δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα φλέγον ως ζήτημα, λαμβάνοντας υπ' όψιν άλλα, σημαντικά θέματα που έχουν σειρά και επείγει να γίνουν/διορθωθούν. Παρ' όλα αυτά, μπορείς ελεύθερα να το υποβάλλεις ως πρόταση στο σχετικό topic «Προτάσεις για ένα καλύτερο forum».
SpirosLouis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μάλιστα. Επειδή μου 'κανε εντύπωση αυτή η φαγωμάρα με τους «πίνακες», μόλις τσέκαρα την κατηγορία Διάφορα --> Διάφορα. Μιλάμε, ούτε μάντης να ήμουνα εδώ: Η αγγελία αυτή που τη βλέπετε να εμφανίζεται πολλαπλές φορές και μόνη της στις σελίδες (αυτήν τη στιγμή) 2, 3, 4 της κατηγορίας, είναι η ίδια αγγελία. Εννοώ, είναι η ίδια καταχώρηση στη βάση δεδομένων (φαίνεται και από το ID στο URL: 18226) και υποβλήθηκε μία φορά, σήμερα στις 13:21. Εμφανίζεται πολλαπλές φορές λόγω ενός bug στο pagination, που έχει αναφερθεί ήδη από άλλα μέλη εδώ. Το συγκεκριμένο μέλος δεν φταίει σε τίποτα. Πέραν αυτού, άρχισα να προχωράω σελίδες προς τα πίσω χρονικά, περιμένοντας να βρω σωρεία επιπλέον αγγελιών για «πίνακες και μπιζού». Μετά από αρκετές σελίδες, βαρέθηκα και τα παράτησα γιατί δεν έβρισκα τίποτα. Αυτά λοιπόν για τις υπερβολές περί spam και για τα σαρκαστικά σχόλια περί «δύσκολων καιρών» κλπ. Προσωπικά, δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα φλέγον ως ζήτημα, λαμβάνοντας υπ' όψιν άλλα, σημαντικά θέματα που έχουν σειρά και επείγει να γίνουν/διορθωθούν. Παρ' όλα αυτά, μπορείς ελεύθερα να το υποβάλλεις ως πρόταση στο σχετικό topic «Προτάσεις για ένα καλύτερο forum». όχι φίλε μου δεν ειρωνεύομαι καθόλου....οι καιροί είναι όντος δύσκολοι, δουλείες δεν υπάρχουν και ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει....και δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 καλο θα ηταν οι μνημες ram να ποσταρονται στο "επεξεργαστες μητρικες" και οχι στο "μοναδες αποθηκευσης" νομιζω ειναι πιο ρεαλιστικο ετσι.
bluesattack Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 καλο θα ηταν οι μνημες ram να ποσταρονται στο "επεξεργαστες μητρικες" και οχι στο "μοναδες αποθηκευσης" νομιζω ειναι πιο ρεαλιστικο ετσι. +1 Ας μπει σαν τιτλος σε μια κατηγορια , γιατι ειναι ενα ειδος που παιζει παρα πολυ , και ισως μερικοι δεν ειναι σιγουροι για το που θα επρεπε να βαλουν την αγγελια , imho.Παλια ηταν μαζι με cpu , mobo , αν δεν κανω λαθος
Komorias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 9 Ιουνίου 2011 - Offtopic μήνυμα Κρυμμένο από parsifal, 9 Ιουνίου 2011 - Offtopic μήνυμα παιδια ειχα ανοιξει ενα θεμα Ηλεκτρονικο τσιγαρο στο μπλαμπλα κ χαθηκε.που πηγε?
Giorgos09 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μπορει να υπαρχει το οριο 2 αγγελιες την εβδομαδα αλλα θα ηθελα να γινεται να ανανεωσεις πιο συχνα μια αγγελια. Γιατι αν εχεις καταχωρησει ηδη 2 αγγελιες την επομενη εβδομαδα που θα τις κανεις νεα υποβολη θα βρισκονται ηδη στην 7η σελιδα που κοιτανε πολυ λιγα ατομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.