padarofe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 παιδια χαιρετω.Συγνωμη αν βαζω το θεμα καπου λαθος αλλα ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω σχετικα μαυτο.Πρεπει να κανω φορματ στον υπολογιστη και δυστυχως εχω χασει το cd me to driver της μητρικης πλακετας (δεν ξερω αν το λεω σωστα) που μεσα ειχε το driver για τον επεξεργαστη.Ο επεξεργαστης μου ειναι ο Intel Core 2 Duo T5600 1.83 GHZ.Μηπως θα μπορουσε καποιος εδω να παραθεσει καποιο λινκ οπου μπορω να κατεβασω το driver του επεξεργαστη.Παρακαλω.Ειναι επειγον.Ευχαριστω.
defacer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αυτό που έχασες δεν είναι driver για τον επεξεργαστή (οι drivers είναι προγράμματα, προφανώς δε μπορεί ένα πρόγραμμα να σε βοηθήσει να λειτουργήσεις τον επεξεργαστή γιατί πρέπει πρώτα... να το τρέξει ο επεξεργαστής!) αλλά drivers για κάποια στοιχεία της motherboard. Δεν πειράζει που το έχασες, έτσι κι αλλιώς αυτά είναι πάντα παλιότερες εκδόσεις οπότε και σε καινούριο υπολογιστή είναι για πέταμα (κατεβάζεις τις τελευταίες εκδόσεις πάντα από το internet). Μπορείς να κατεβάσεις όλα τα σχετικά από το website του κατασκευαστή της motherboard σου (πρέπει να ξέρεις το μοντέλο όμως), και τους chipset drivers και κατευθείαν από την Intel. Ποιά motherboard έχεις (κατασκευαστή/μοντέλο);
padarofe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αυτο ειναι το θεμα.Αναρωτιωμουν αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει εκγατασταση ολουσ τουσ drivers διοτι το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανενα CD.Με λιγο ψαξιμο στο φορουμ ανακαλυψα to Driver genius professional.Απο τι το δοκιμασα σε ενα υπολογιστη που λειτουργει κανονικα εκανε update toys drivers.Τωρα αν το βαλω σε υπολογιστη φρεσκοφορματισμενο θα λειτουργει κανονικα και θα μπορεσει με συνοπτικες διαδικασιες να ανιχνευσει ολους τους drivers μου.να τους κατεβασει και να τους εγκαταστησει?Μηπως υπαρχει καποιο παρομοιο προγραμμα που να κανει αυτο που θελω? Επισης αν κανω φορματ και ολα καλα ανοιξει ο υπολογιστης τοτε θα μπορω να μπω στην σελιδα της intel οπου αποτι ειδα εχει ενα εργαλειο οπου ανινχευει τους drivers της intel και τους εγκαταστει.επισης θα μπορω να τρεξω προγραμματα οπως το CPUID για να ανιχνευσω τους drivers και την μητρικη πλακετα ωστε να κανω την εγκαταστηση τους αργοτερα?
ss13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αυτο ειναι το θεμα.Αναρωτιωμουν αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει εκγατασταση ολουσ τουσ drivers διοτι το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανενα CD.Με λιγο ψαξιμο στο φορουμ ανακαλυψα to Driver genius professional.Απο τι το δοκιμασα σε ενα υπολογιστη που λειτουργει κανονικα εκανε update toys drivers.Τωρα αν το βαλω σε υπολογιστη φρεσκοφορματισμενο θα λειτουργει κανονικα και θα μπορεσει με συνοπτικες διαδικασιες να ανιχνευσει ολους τους drivers μου.να τους κατεβασει και να τους εγκαταστησει?Μηπως υπαρχει καποιο παρομοιο προγραμμα που να κανει αυτο που θελω? Αν βάλεις windows 7 θα βρουν το 90 % των οδηγών από μόνα τους , τα προγράμματα τέτιου είδους δεν είναι και ό,τι καλύτερο , εγκατέστησε τους οδηγούς και αν έχεις πρόβλημα ( κλασσικά με τον ήχο ) ακολουθείς αυτό http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?511690-%CF%E4%E7%E3%EF%F2-%E3%E9%E1-%C5%F5%F1%E5%F3%E7-Drivers-%E3%E9%E1-%C1%E3%ED%F9%F3%F4%E5%F2-%D3%F5%F3%EA%E5%F5%E5%F2&p=17105153 ή μας λες τι σου λείπει !!
padarofe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 οχι θα βαλω windows xp professioanal.Σκεφτηκα οτι ισω με το driver Genius θα μπορουσα να κανω back up τους drivers ετσιω ωστε να μην χρειαστει να τους κατεβαζω μετα το foramt.Κατα την αποψη σου ειναι καλυτερο να τα κατεβαζω απο το ιντερνετ?Απλως το λεω γιατι ξερω γω κατι drivers για την καμερα,το bluetooth του laptop θα τους βρω?Τι να πω αμα ειναι κανω back up και αν τους βρω μονος μου τοτε καλως.Επισης μια τελευται ερωτηση.Επειδη δεν ξερω την μαρκα της μητρικης για να εκγαταστησω εκεινη πρωτα οταν γινει το φορματ πριν κανω καποια εγκαταστση οδηγων θα μπορουσα να εγκαταστησω το cpuid ωστε να μαθω τη μητρικη πλακετα εχω?Θελω να πω θα μπορεσει να γινει η εγκατασταση?Ναι θα μου πεις γιατι δεν το κανει αυτο πιρν το φορματ.Το θεμα ειναι πως δεν τρεχει ουτε αυτο ουτε το εβερεστ.τελος παντων σας κουρασα.
ss13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 οχι θα βαλω windows xp professioanal.Σκεφτηκα οτι ισω με το driver Genius θα μπορουσα να κανω back up τους drivers ετσιω ωστε να μην χρειαστει να τους κατεβαζω μετα το foramt.Κατα την αποψη σου ειναι καλυτερο να τα κατεβαζω απο το ιντερνετ?Απλως το λεω γιατι ξερω γω κατι drivers για την καμερα,το bluetooth του laptop θα τους βρω?Τι να πω αμα ειναι κανω back up και αν τους βρω μονος μου τοτε καλως.Επισης μια τελευται ερωτηση.Επειδη δεν ξερω την μαρκα της μητρικης για να εκγαταστησω εκεινη πρωτα οταν γινει το φορματ πριν κανω καποια εγκαταστση οδηγων θα μπορουσα να εγκαταστησω το cpuid ωστε να μαθω τη μητρικη πλακετα εχω?Θελω να πω θα μπορεσει να γινει η εγκατασταση?Ναι θα μου πεις γιατι δεν το κανει αυτο πιρν το φορματ.Το θεμα ειναι πως δεν τρεχει ουτε αυτο ουτε το εβερεστ.τελος παντων σας κουρασα. Ξεκίνα την εγκατάσταση και εδώ είμαστε , εννοείτε ό,τι είναι καλύτερα να τους βρεις μόνος σου , δεν μας κούρασες !!
greekparot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν βάλεις τα xp υπάρχει περίπτωση να μην αναγνωρίσει την onboard κάρτα δικτύου οπότε δεν θα έχεις κ´ Ίντερνετ. Φρόντισε να βρεις τους drivers κ´να τους έχεις έτοιμους σ´ενα φλασακι να τους περάσεις μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.